Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

heeey ben de varıııım :52: az önce 50 yaptım ben ilk gün 50 dediği için, ben sizde 1 gün geride olcam :32: hergün bildirelim kızlar, yaptık yapmadık diyee :21:

benim göğüs 75B :26: onlar için bir şey yapamadım, sadece sarkmasını önleyebildim, küçülmemesi için bir şey yapamadım :50: ama memnunum ben, çünkü vücudumla orantılı ama daha da giderse işte o zaman yandım aliiiiiii :9:

kızlar bu hareket bence popo için de basen için de iyi, ama öncelik popo bence :31: boş verin valla ben azcık basenli seviyorum, hiç basensiz çocuk poposu gibi oluruz. benim var ama az var, bi ara o da gitsin diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, önemli olan popo güzel olsun, basenler de taş gibi gösteriyor o zaman popoyu, geniş gösteriyor azıcık basen :23:

anlaştık busi bakalım bi ay sonra nolcak :32::32: ya benm sıkıntım basen göbeğim az diyet yapınca inio zaten :9: ama işe yarıomuş araştırdım şimdi biraz basen sellülit ve popo sıkılaşması için birebirmiş :1:

anlaştık busi bakalım bi ay sonra nolcak :32::32: ya benm sıkıntım basen göbeğim az diyet yapınca inio zaten :9: ama işe yarıomuş araştırdım şimdi biraz basen sellülit ve popo sıkılaşması için birebirmiş :1:

yehuuuuuu:32: bi hatun daha ne isteeer :21:

bugünkü menüm:

Sabah(08:00)
200ml light süt + nesfit

ara(11:00)
2 kuru kayısı +2 kepekli grissini (unonun incecikler, cubuk kraket gibi)

öğlen(12:30)
köfte+yoğurt+salata+2 dilim kepek ekmeği

ara(15:00)
light sütlü neskafe + 3 kepekli grissini

ara(18:00)
4 kepekli grissini (minicikler walla)

akşam(19:30)
köfte + cacık

bugün spor yok kızlar, 1,5lt su, 1 yeşil çay (şu ve yeşil çaya akşam biraz ekleme yapabilirim, cacık çok suluydu, biraz hazmediyim :52: Sonra..)

canım grisiniler çok olmuş unutma ufak şeyleri tükettiğimiz için biz bu hale geldik. Ufak şeyler ufak gözükebilir ama yenince büyüyolar canım.grisini evet uygun bi ara öğün ama sen abartmışsın bence 3 ara öğündede tüketmişsin resmen :20::20:

bir diyetisyende şöyle demişti bana da o mantıklı gelmişti az ve sık yemenin önemi; metobolizmayı yanan bir ateş oalrak düşünün o ateşe az zamanlarsa az odun atarsanız daha harlı yanar ama yanan ateşe bi anda çok odun atarsanız söner yanı durup durup bi anda yemek di kastı
bana mantıklı gelmişti

ooo süper tam dietlik menü

hoşbulduk burcu hanım

süper menüler bunlar

tüm takım çok azimli ve istekli maşallah:nazar:

evet aslında buda mantıklı zaten çok kararsız kaldım yaaa hangine inanıcam bilmiyorum :31:

kizlar ortada büyük mesele yokken, üstelik etraftakiler sahit ben hakliyken,
normal konustum fakat karsimdakiler "insan olunca" beni itti ve bana sövdü
sonuc polis cagirdim gereken islem yapildi.
Simdi avukat arayacagim, sadece devlet ceza verirse daha az olabilir, belki avukat bulursam daha büyük ceza alir.
Agzindan cikan sözü insanin kulagi duyacak okadar!
Sen kalk önce bana saldir, sonra yanindaki adam bana sövsün bu olacak sey degildir.
Rabbim bu dünyadada öteki dünyadada cezalarini verecek insallah.
Adalete güveniyorum.

canım geçmiş olsun allah hepimizi korusun böyle dengesiz insanlardan. Ayrıca küfür eden insanlardan nefret ederim bana güçsüz gelirler öyle insanlar herzaman sen polis çağırmakla iyi yapmışsın canım

günaydın kızlar tartıldim yine aynıyım acaba dijital olmadığı için mi bilmiyorum ama moralim bozuldu busi emoş ve lafraise porsiyonlarım öyle küçük değil kendimi fazla zorlamıyorum ama aynı kalmışım ışte :(

busi burda kalmana çok sevindim zayıfladığım çıtır olduğum günlerde yanımda olacaksın işte o kadar :9:

Lafraise gördüm yorumunu beğenmişsin menümu tubişle kilolarımız yakın ya o yüzden :)

kızlar bütün geçmişi okuyorum ama unuttuğum şeyler olabilir telefondayim çünkü :16:

canım yaaa bence en kısa zamanda bi djital tartı edin kendine çünkü diğerleri gram göstermediği için motivasyon kırıcı oluyo bende senelerce öyle tartıyla tartıldım ama hep aynı kaldım ben değiştir tartını derim canım

sabah(08:15)

iki dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına bir haşlanmış yumurta yarım kk yagsız az tuzlu peynir maydanoz

1 bardak yeşil çay

ara(10:00)

1 bardak sade kahve

öğle(14:30)

1 haşlanmış yumurta

4 zeytin

1 kk peynir

2 ortaboy domates

450 ml yeşil çay

ara(16:30)

4 ceviz 6 fındık

akşam(18:00)

1 kase yayla çorba

salata

450 ml yeşil çay

su 2.5 litre

45 dk walk at home :8::8:

20 dk plates :32::32:

8 dk popo hareketi :41:

55 tane squats :52:

toplamda 1.1 litre yeşil çay :1::1:

:42::42::42::42:

Kızlar yaa daha okumam gereken bi 10 sayfa var ama şimdi okuyamayacağım inş. Yarın devam edicem kusuruma bakmayın buse sanada paylaşım ssayılarımı atıcam şimdi pek iç açıcı olmasada :17::17:
Herkese iyi akşamlar ben kaçar canlar

dimiiiii :46::46::46: o zaman yapıoruz 250 e ye kadar yolu var :D

eveeeett :52:

:46:

iki dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına bir haşlanmış yumurta yarım kk yagsız az tuzlu peynir maydanoz

1 bardak yeşil çay

1 bardak sade kahve

1 haşlanmış yumurta

4 zeytin

1 kk peynir

2 ortaboy domates

450 ml yeşil çay

4 ceviz 6 fındık

1 kase yayla çorba

salata

450 ml yeşil çay

su 2.5 litre

uuu :23: çok güzel menü ve harika spoooooooorrrr :52: yemek aralarını 4 saat tutsaydın ve ekmeği yemeseydin karatay yapmış olacaktın bugün sanırım, fındık ve ceviz de var çünkü :27:

Kızlar yaa daha okumam gereken bi 10 sayfa var ama şimdi okuyamayacağım inş. Yarın devam edicem kusuruma bakmayın buse sanada paylaşım ssayılarımı atıcam şimdi pek iç açıcı olmasada :17::17:

notumu aldım canım :34:

iyi akşamlar :16:

eveeeett :52:

:46:

uuu :23: çok güzel menü ve harika spoooooooorrrr :52: yemek aralarını 4 saat tutsaydın ve ekmeği yemeseydin karatay yapmış olacaktın bugün sanırım, fındık ve ceviz de var çünkü :27:

notumu aldım canım :34:

iyi akşamlar :16:

aslında yemek aralarım 4 saat oluyor cnm ama dersim 11 45 te bitti eve geldin bankaya gittim diyene kadar 2 buçuk oldu saat ama sabah iyi yemişin yımıta bi mucize :9: 2 yye kadar tek bi açlık hissetmedm :9:

busecim ben diyet olarak görmüyorum karatayı beslenme şeklimi,beslenme alışkanlığımı değiştirdim ben.istediğim kg ya ulaştıktan sonra da sağlığım için bu şekilde devam etmek istiyorum.tabiki arada kahvaltılar da ekmek yiyebilirim,arada hamur işi pilav yada patates yiyebilirim ama mutlaka yağ a dönüşmeden 1 saat yürüyüşümü yapacağım.kitabı okudum aklıma o kadar yattıki yazılan sadece kg vermek için değil,bağışıklık sistemimi güçlendirmek ve daha sağlıklı olmak için bu şekilde devam edeceğim istediğim kg ya geldiğim de sadece biraz esneklik göstereceğim ama sporumu yapacağım

1 bardak yeşil çay

1 bardak sade kahve

1 haşlanmış yumurta

4 zeytin

1 kk peynir

2 ortaboy domates

450 ml yeşil çay

4 ceviz 6 fındık

1 kase yayla çorba

salata

450 ml yeşil çay

su 2.5 litre

burcucum çok güzel :nazar::nazar:

kızlar bu çömelme hareketinin daha etkilisini söyleyeyim size amanında callanatics yapmıştım.
ayakta durun,bir yerden tututunun topuklarınızı birleştirin parmak uçlarınızda çömelip kalkın.basenler için çok çok etkili özellikle yan taraflardaki fazlalıklar için

yarıomuş emoşşşş ben 55 yapıorum bugün :8::8:

ooo süper o zaman canımmmm yapıyoruz sonucu alıyoruz o zman :)

afiyet olsun canımcım :3::3:

sağol bebişim :16:

heeey ben de varıııım :52: az önce 50 yaptım ben ilk gün 50 dediği için, ben sizde 1 gün geride olcam :32: hergün bildirelim kızlar, yaptık yapmadık diyee :21:

benim göğüs 75B :26: onlar için bir şey yapamadım, sadece sarkmasını önleyebildim, küçülmemesi için bir şey yapamadım :50: ama memnunum ben, çünkü vücudumla orantılı ama daha da giderse işte o zaman yandım aliiiiiii :9:

kızlar bu hareket bence popo için de basen için de iyi, ama öncelik popo bence :31: boş verin valla ben azcık basenli seviyorum, hiç basensiz çocuk poposu gibi oluruz. benim var ama az var, bi ara o da gitsin diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, önemli olan popo güzel olsun, basenler de taş gibi gösteriyor o zaman popoyu, geniş gösteriyor azıcık basen :23:

eveeeet bu çok güzel hep beraber squats yapıyoruz o zman :) bende 55 yapıcam bugün :)

bütün dertlerimize çare bu hareket :9:
dimiiiii :46::46::46: o zaman yapıoruz 250 e ye kadar yolu var :D

250 ye kadar hep beraber yapıyoruz :) herkes yaparsa takım kuralı olacak yakında :9:

1 bardak yeşil çay

1 bardak sade kahve

1 haşlanmış yumurta

4 zeytin

1 kk peynir

2 ortaboy domates

450 ml yeşil çay

4 ceviz 6 fındık

1 kase yayla çorba

salata

450 ml yeşil çay

su 2.5 litre

muhteşemsin burcum :nazar::16:

ebrucum görüşürüz tatlım çok çok öptüm :54:

hurma ara öğün olarak tamam ama kahvaltı olarak olmamış, sonuçta şekerli ve sabah vücuda ilk aldıgın şeyi vücut depo etmek ister, sen direkt şeker almış olmamış canım, bu konuya dikkat et. mısır suyu hiç olmamış, mısır glisemik endeksi çok yüksek , şekerli sen de direkt o şekerli suyu dökmüşsün. konservenin arkasını oku, içindekiler kısmında şeker yazıyor, mümkünse uzak dur bu mısırda lütfen

etraf dengesiz dolu, çok geçmiş olsun

tesekkür ederim canim.

ben zararsiz bisey yapiyorum sandim. vazgecicem suyundanda kendindende :kkk:

nur'um ya aşağıda yazmışsın okudum, geçmiş olsun gerçekten :31:

Mecburiyetten böyle olmuş sanırım ama kahvaltı en dikkat edilmesi gereke öğün. Her zaman böyle oluyorsa buna bi çare bulmalısın canım benim.. Bi yumurtan olsun, peynirin zeytinin yeşilliğin olsun mutlaka..

Bebeğm şu hergün tartılma hastalığından vazgeçmelisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :20:

tesekkür ederim canim. dikkat edecegim insallah. ama ben hergün tartilinca daha cok kontrol altina aliyorum sanki herseyi :17: bugün misal cok mutlu oldum haftasonu gelen 800gr, dün 500gr filan kalmisti bugün tamamen gitti. yine 76.7kg yum.
insallah cuma gününe kadarda eksiye düsecegim :8::8:

cnm o resim şu demek, 1kg et ve 1 kg yağı gösteriyor... yani yağın kütlesinin kastan ne kadar fazla olduğunu gösteriyor.. bu da aynı boyda aynı kiloda 2 insanın nasıl 2-3 beden farklı olabileceğini gösteriyor.. spor önemli yani :) vücudunda yağ yerine kas varsa (yeterli miktarda yağ tabi olacak) kilon fazla da olsa zayıf olabilirsin.. ya da yağ kaybettikçe vücudun hacmen ne kadar küçülüyor ona bak.. şık diyetlerle kas kaybedersen, tartıda yine 1 kg az çıkarsın ama hacmen ne kadar az farkeder onu düşün.. oooOOoooo ben daha çok yazarım bu resim üstüne :52::52::52::52::52:

baya kapsamli anlattin tesekkür ederim iyi anladim :29:
Eki Görüntüle 680569

o meşur büyük büyük kupam tam 450 ml :16::16:

suyu içtiğim bundan biraz küçük :52::52::52:

bende böyle bisey almaliyim yoksa 200ml lik bardaklar cabuk bitiyor, cayi sIk sIk almiyorum mutfaktan sonra suyla geciniyorum :7:
canım geçmiş olsun allah hepimizi korusun böyle dengesiz insanlardan. Ayrıca küfür eden insanlardan nefret ederim bana güçsüz gelirler öyle insanlar herzaman sen polis çağırmakla iyi yapmışsın canım

Amin canim. kesinlikle bende nefret ederim, kimse kimseye kötü laf söylemeye, sövmeye küfretmeye ve helede bir bayana sövmeye ve namusuna laf etmeye kesinlikle hakki yoktur.
beni tanimayan etmeyen bir "insan" yabanci ve kapali oldugumu görünce en hassas yerden küfrederek vurmaya calisti.
ama kendi rezilligini ortaya koydu. kendisinin ne akdar asagilik oldugunu gösterdi.
beyninde 1 gram zeka olsaydi insan gibi konusmaya calisirdi ki ben bütün olay boyunca normal konustum, sadece sinirden elim ayagim kesildi ama 1 tek kötü kelime söylemedim.
olay gectikden sonra anlatirken bile adamin arkasindan bir tek küfür etmedim.
cünkü kötü söz sahibine aittir benim dudaklarimdan dökülenden ben mesulum. benim agzimdan cikan laflar benim kisiligimi aklimin yansimasidir. en güzel cevabim polis cagirmak oldu. polis bana söylenenleri söylememi istedigimde bile özür dileyerek kisik sesle söyledim ilk defa agzimdan öyle biseyler cikti:17:
ki o "adam" bana bu laflari sokagin ortasinda bagira bagira söylemisti.
yüzündende anladigim kadariyla bunun bi bagimliligi vardi sanirim. zaten polis cagirdim diyince kacti hemen.
sonradan o bayan geldi tek basina. ben ifade veriyordum bu sirada. kadin sasirmis sekilde aaa ben küfretmedim yalan söylüyor gibi hareketlere girdi.
ben dedim siz suan yalnizsiniz, az önce yaninizdaki akrabaniz olan adam bana küfretti siz etmediniz, siz beni ittiniz dedim.
Allah kimseyi cirkef insanlara karsilastirmasin.
baya uzun yazdim ama halen hayretler icerisindeyim.

selam kizlar, nasilsiniz?

yine yazmadan direkt gecmise daldim.

bugün hafif bir elma tatlisi denedim.
tarifini yazayim belki yapmak isteyen olur :56:

1 adet elma
bir miktar tarcin
1-2 seker kasigi findik (tercihe göre ceviz, yesil fistik)
1 seker kasigi bal

alüminyum folyoyu biraz uzun kesiyoruz.
üzerine kabugu soyulmus elmanin yarisini rendeliyoruz.
biraz daire seklinde yayarak üzerine övülmüs findigi serpiyoruz.
birazda tarcin gezdirip, elmanin diger yarisini üzerine rendeliyouz.
üzerine tekrar tarcin serpip folyonun üzerini folyonun diger kismi ile tabak gibi kapatiyoruz.
yarim saat kadar firina veriyoruz.
firindan cikarip üzerine bali dökerek sicak iken veya soguduktan sonra yiyoruz.
afiyet olsun :56:

bende yürüyüşe gidiyorum cnm 1 saate buralardaım afiyet olsun muahhhh :54::54::54:
Teşekkür ederim canım benimmm... Keşke ben de yürüyüşe çıksaydım çok bunaldım evde yahuu! Biraz araştırma yapmam gerekiyordu onunla uğraştım.
venüscüm vize haftası ama şu mesaj sayısı bildirimi için bahane değil bu bence :20: bu hafta da bildirimde bulunmadın mesaj sayılarını. birazdan bu hafta eksik mesaj bildirimi yapanları açıklayıp uyaracağım. kaptan geldiğinde bu listeleri kontrol edecek, ve mesaj sayısı kuralımız önemli, katılımlar böylece su yüzüne çıkıyor sonuçta :34:

bundan sonraki katılımlarınla yüzümü kara çıkar bebeğim :9:
Busişim zaten önceki katılımlarım gayet normaldi. Vize haftası malum izin de alabilirdim aslında ama uzak kalmak istemedim. Mesaj sayılarımı şimdi sayacağım yirim senin tribiniii:16::16::16::16::16:
mümkün mertebe cıslardan uzak durcam

m.soda yerine çok sevmesemde icetea içerim bundan sonra :34:
Canım Icetea şeker oranı açısından Cola'dan bile zararlıdır. Besinleri körü körüne tüketme bence, biraz ön araştırma yap. :31:
venus: bu haftaki tablonu vize haftan olmasına yoruyorum. paylaşımın az olabilir yalnız mesaj sayılarını sayıp bildirmeyişin hanene eksi not olarak düşüldü. 5 ve 6 nisanın mesaj sayılarını bekliyorum, bu haftanın listesini de yayınlayacağım bugün. (sana trip atıyorum :D )

Hiç merak etme sen Busişim bir yemek yiyim hemen sayacağım.

Amin canim. kesinlikle bende nefret ederim, kimse kimseye kötü laf söylemeye, sövmeye küfretmeye ve helede bir bayana sövmeye ve namusuna laf etmeye kesinlikle hakki yoktur.
beni tanimayan etmeyen bir "insan" yabanci ve kapali oldugumu görünce en hassas yerden küfrederek vurmaya calisti.
ama kendi rezilligini ortaya koydu. kendisinin ne akdar asagilik oldugunu gösterdi.
beyninde 1 gram zeka olsaydi insan gibi konusmaya calisirdi ki ben bütün olay boyunca normal konustum, sadece sinirden elim ayagim kesildi ama 1 tek kötü kelime söylemedim.
cünkü kötü söz sahibine aittir benim dudaklarimdan dökülenden ben mesulum. benim agzimdan cikan laflar benim kisiligimi aklimin yansimasidir. en güzel cevabim polis cagirmak oldu. polis bana söylenenleri söylememi istedigimde bile özür dileyerek kisik sesle söyledim ilk defa agzimdan öyle biseyler cikti:17:
yüzündende anladigim kadariyla bunun bi bagimliligi vardi sanirim. zaten polis cagirdim diyince kacti hemen.
sonradan o bayan geldi tek basina. ben ifade veriyordum bu sirada. kadin sasirmis sekilde aaa ben küfretmedim yalan söylüyor gibi hareketlere girdi.
ben dedim siz suan yalnizsiniz, az önce yaninizdaki akrabaniz olan adam bana küfretti siz etmediniz, siz beni ittiniz dedim.
Sabrını taktir ettim canım benim ya:50:

bugünki menüm

12:00
1 tabak mercimek corbasi,
2 kizarmis kepekli ekmek
6 zeytin
1 kibrit kutusu kadar 45% beyaz peynir
1 tatli kasigi bal

15:00
az önce yukarida tarifini yazdigim elmali tatli 1 porsiyon
(1 elma, tarcin, 1 tatli kasigi bal, 1-2 tatli kasigi dövülmüs findik)

19:00
1 - 1,5 tabak mercimek corbasi,
1 kücük tabak haslanmis brokoli limonlu veya yogurtlu

cok acikirsam 21:00 gibi 1 tabakdan az mercimek corbasi icerim.

simdiye kadar 3 bardak yesil cay.
1 litre su. yatana kadar 2 litre daha icmeye calisacagim :7:

ve biri beni tutsun evde cok güzel kokan sucuklu kasarli pizzalar var :27:

Sabrını taktir ettim canım benim ya:50:

sagol canim, aksi takdirde hakli iken haksiz duruma düsecektim.
Allah'in adaletine güveniyorum, er gec o insanlarin cezasini verecektir.
Benim icinde bu olay bir imtihandi, cok sükür alnimin akilya kendi durusumdan taviz vermeden atlattim,
beni itekleyen bayana bile karsilik vermeden herkes duymasi icin bagirarak "ellerinizi üzerimden cekin bana dokunmayin dedim".
Zaten bu sekilde bagirildiginda karsindaki insan affalllar o an, bize bu kücükken okuldada ögretilmisti.:55:
"Burada bir insana kendi istegi olmadan omuzuna dahi dokunmaniz yasak. Bu yasak halk arasindada bilinir.
Beni yabanci görünce heralde buranin dilini bilmiyor, ne yapsak boyun egecek diye düsündüler, ama sert kayaya captilar. :D )
Hic lazim olacagini düsünmemistim kücükken :40:
Birde cok ilgin, aklimda kalmis. demekki cocuga kücükken ne ögretirsen onu alir dedikleri dogruymus :40::9:

Son düzenleme:
aslında yemek aralarım 4 saat oluyor cnm ama dersim 11 45 te bitti eve geldin bankaya gittim diyene kadar 2 buçuk oldu saat ama sabah iyi yemişin yımıta bi mucize :9: 2 yye kadar tek bi açlık hissetmedm :9:

mesela ayşe 2 öğün yiyor, ara öğünü de yok :31: ben de 2 öğün yiyorum şuan ama 1 ara yapıyorum ben :31: gayet de tokum valla :27:

yumurta öyledir burcuuu, mucize cidden, hele haşlanmışı süper tok tutucu :32:

busecim ben diyet olarak görmüyorum karatayı beslenme şeklimi,beslenme alışkanlığımı değiştirdim ben.istediğim kg ya ulaştıktan sonra da sağlığım için bu şekilde devam etmek istiyorum.tabiki arada kahvaltılar da ekmek yiyebilirim,arada hamur işi pilav yada patates yiyebilirim ama mutlaka yağ a dönüşmeden 1 saat yürüyüşümü yapacağım.kitabı okudum aklıma o kadar yattıki yazılan sadece kg vermek için değil,bağışıklık sistemimi güçlendirmek ve daha sağlıklı olmak için bu şekilde devam edeceğim istediğim kg ya geldiğim de sadece biraz esneklik göstereceğim ama sporumu yapacağım

anladım canım, yapabilirsin harika olur :16: ben yeme şeklimi değiştirebilirim ama hergün spor yapabilir miyim pek bilmiyorum :9: yapsam süper olur, bakıcaz artık, ama mutlaka haftada 2 - 3 gün yaparım :51:

kızlar bu çömelme hareketinin daha etkilisini söyleyeyim size amanında callanatics yapmıştım.
ayakta durun,bir yerden tututunun topuklarınızı birleştirin parmak uçlarınızda çömelip kalkın.basenler için çok çok etkili özellikle yan taraflardaki fazlalıklar için

canım vallahi anlamadım ben :26:topuğumu birleştirip parmak uçlarınızda çömelin demişsin o nasıl oluyor :26: topuğu birleştirinden kastın iki ayağı yanyana koymak mı bitiriş şekilde :44: yoksa topukları birleştirip ayağı üçgen gibi iki yanlara doğru bakacak şekilde tutup eğilmek mi, ayy anlamadım :17:

ooo süper o zaman canımmmm yapıyoruz sonucu alıyoruz o zman :)

sağol bebişim :16:

eveeeet bu çok güzel hep beraber squats yapıyoruz o zman :) bende 55 yapıcam bugün :)

bütün dertlerimize çare bu hareket :9:

250 ye kadar hep beraber yapıyoruz :) herkes yaparsa takım kuralı olacak yakında :9:

muhteşemsin burcum :nazar::16:

ebrucum görüşürüz tatlım çok çok öptüm :54:

eveet squats cıyız evel allah :10:

tesekkür ederim canim.

ben zararsiz bisey yapiyorum sandim. vazgecicem suyundanda kendindende :kkk:

tesekkür ederim canim. dikkat edecegim insallah. ama ben hergün tartilinca daha cok kontrol altina aliyorum sanki herseyi :17: bugün misal cok mutlu oldum haftasonu gelen 800gr, dün 500gr filan kalmisti bugün tamamen gitti. yine 76.7kg yum.
insallah cuma gününe kadarda eksiye düsecegim :8::8:

baya kapsamli anlattin tesekkür ederim iyi anladim :29:

bende böyle bisey almaliyim yoksa 200ml lik bardaklar cabuk bitiyor, cayi sIk sIk almiyorum mutfaktan sonra suyla geciniyorum :7:

ay canım bozma moralini, bela okurdum ama değmez yani :50: böyle insanlar zaman zaman çıkıyor malesef karşımıza, sanki sana küfür etti de sen öyle mi oldun, ama ittirme olayı aşırı fena bir şey olmuş. temas kesinlikle olmamalıydı, yani o seni ittikten sonra sen refleks olarak ona vursan bile haklıydın aslında :47: ama işte elalemin memleketinde seni tutacağını sanmam polisin :50: neyseki daha büyük bir şeyler olmamış :29:

selam kizlar, nasilsiniz?

yine yazmadan direkt gecmise daldim.

bugün hafif bir elma tatlisi denedim.
tarifini yazayim belki yapmak isteyen olur :56:

1 adet elma
bir miktar tarcin
1-2 seker kasigi findik (tercihe göre ceviz, yesil fistik)
1 seker kasigi bal

alüminyum folyoyu biraz uzun kesiyoruz.
üzerine kabugu soyulmus elmanin yarisini rendeliyoruz.
biraz daire seklinde yayarak üzerine övülmüs findigi serpiyoruz.
birazda tarcin gezdirip, elmanin diger yarisini üzerine rendeliyouz.
üzerine tekrar tarcin serpip folyonun üzerini folyonun diger kismi ile tabak gibi kapatiyoruz.
yarim saat kadar firina veriyoruz.
firindan cikarip üzerine bali dökerek sicak iken veya soguduktan sonra yiyoruz.
afiyet olsun :56:

canım dukan yapıyorum, ayşe karatay yapıyor bak böyle şeyler paylaşma kız bize yasak meyveeeeee :9: ay canım çok çekti vallahi bu kez, okurken yemiş kadar oldum. çok güzel anlatmışsın nurcum :9:

neyse kizlar görüsürz yine. ben gideyim menüdede belirttigim gibi 19:00da aksam yemegim var.:56: 3 dakikam kaldi :9:

Back
X