biri bitiyo biri başlıyobizim bölümde okul biter ödev bitmez
![]()
ah canım beniiim Allah yardımcın olsun.. Ben de bilgisayar başında uyukluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
ah canım beniiim Allah yardımcın olsun.. Ben de bilgisayar başında uyukluyorumGidiyim de yatağıma yatym bari artık. Sabah dersim var. Çok öpüyorum seni bebeğim. Kendine iyi bak iyi geceleerr
![]()
ah canım beniiim Allah yardımcın olsun.. Ben de bilgisayar başında uyukluyorumGidiyim de yatağıma yatym bari artık. Sabah dersim var. Çok öpüyorum seni bebeğim. Kendine iyi bak iyi geceleerr
![]()
teşekkür ederim tubişimm
evet geç oldu, eve anca gelmiştim :26: hemen attım ağzıma cünkü akşamki semizotu salatası çok azdı![]()
bugün avm gezdim kızlar, bayaa efor sarf ettim veeeee wc ye çok çıktım, çok hafiflemiş hissediyorumen az 200 gr falan vermişimdir
düşünce gücüüüüüüüü![]()
rica ederim bebeğm
Farkettim akşam yemeğin biraz olmuş demek ondan.. Olsun bugünlük de böyle olsun yavrum koskoca 18.kg gitmş nerdeyse dimi :)))
Hadi sna da iyi geceler meleğim öptüüüümm
ben bugün çok yürüyemedim yaaa yürüyüşe çıktım ama hemen dönmek zorunda kaldım regl olunca sıkıntı oluyo bende alerji yapıyo genital bölgemde yine kabarcıklar çıkmış çok hareket edemedim![]()
daha geçmişi okuyacağım tubişimmmevet 18 gitti Allah a şüküüür, şimdi sporlar vücudumu iyice şekillendirmek, sıkılaştırmak kaldııı
ooyy anladım canım yaa :26: o nasıl alerjiymiş öylee, fena bir şeymişçok geçmiş olsun
![]()
demekki kalorisi düşük olan yiyecekler tüketmişsin o yüzden almamış vermişsin bide sporun çok güzel oda etkili olmuştur canım
canım yaaa evet mezun olmam gerek artık
zeytinlermi kaç tane kim yemiş
![]()
tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş...umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..
Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..
Burcuuu'mm, tebrikler cnm..
saol canım bi vurdu geçti zaten :)
gülcem tabi kızın biri sandalyeden düştü korkudan2,7 şiddetindeymiş biz deprem olduğunu o kız sayesinde anladık
yok canım ıspartadayım ben biz burda alışkınız depreme bi başladı mı durmaz burda deprem devamlı sallanır bu kez allahtan 1 tane oldu
ohh gezentiye bak sennnnn
ıspartada canım çok saol![]()
Bende merakla soracaktım doğum oldu mu olacak mı diye? iyiki de gelip bakmışım busecim.Çoookkkk geçmiş olsun aynı zamanda da gözü aydın olsun ebru ve ailesinin..Artık soru sormama gerek kalmadıCevabımı da almış oldum.Bu arada nasılsınız?Çok sık gelemiyorum biliyorum ama bizim takımı takip edicem bir arada tutucam diye göbüşüm çatlıyor bazen
Kızlar kaçmasın diye bi yere gitmiyorum![]()
[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]
biz çok iyiyiz canım takımca süper ilerliyoruz.... kimse biyerlere kaçmıyo....
şuan herkes kilo veriyo ve paylaşımlar süper evimiz gibi oldu burası hatta mezun olanlar bile ayrılamıyo
süperiz yaniiiii..![]()
tsk ederim, ben tek 1 derse girdigim icin bu prof.ün ders notlarim felanda yok, tamamen prof.ün paylastigi ders notlarini kullaniorum.
onlarda cok azami sekilde yazilmis yani arastirip öyle özet yapmak zorundayim.
son güne birakmak iyi degil, kimse benim gibi yapmasin
bahsettigim seyin asil amaci popo ama bir resim var orada hangi kaslarin calistigini gösterio,
misal benim alt karnim yani göbekten asagi problem bölgelerimin basinda, orayada iyi geliyor sanirim, yaparkende hissettim oranin kasinin calistigini.
becerebilirsem resim yüklerim zamanim oldugunda.
hadi gecmis olsunders kaynamis
evet dogru kabak kizartmasi vardi onu unutmusum.
fakat sunuda ilave edeyim, kizartmalari dahi annem cok az yag kullanip buharla pismesine özen gösteriyor, buna dayanarak peceteylede yag (aslinda suyu) alinmis 2 dilim kabak yedim. tabiki yemesem daha iyi olurdu.
canim bu Weight Watchers kalori sayimi degil.
ilk gruba girdigimde kalori sayma demisti bir kac kisi, bende tepkilere dayanarak Weight Watchers yapiyorum ama buna ilaveten kalori, yag, karbonhidrata vs, dikkat ediyorum.
Weight Watchersi kisaca anlatayim en iyisi.
Weight Watchers ProPoints-Plan'da kisinin boy ölcüsü, yasi, kilosu, cinsiyeti baz alinarak günlük yiyebilecegi puan veriliyor.
misal 28 puan. ayrica haftalik 49 puan ekstra veriliyor, bu puanlari istersen haftaya boyu günlere ekliyorsun, istersende bir havta sonu yemeginde partisinde vs. tüketebiliyorsun.
hareket edince puan kazaniyorsun. fakat bu puanlarin haftada sadece 8'ini harcayabilirsin ama mecbur dglsin.
sebze ve meyve puansiz, benim yedigim somon baligi 100gr 5 puan, 1 tatli kasigi yag 3 puan vs.
böyle listeler var kitap halinde.
kilo verdikce puaninda azaliyor.
uyguladigin sürece bol miktarda su tüketmek, yeterince calsium almak, hareket etmek, sebzeyi menülerde bol tutmak, sebzelerden daha az meyve tüketmek gerekiyor.
kilo vermek icin kurulmus bir sistem fakat diyet degil, saglikli beslenmeyi hayatina gecirmek gibi birsey.
hicbirsey yasak degil fakat dengeli beslenmek sart.
kisaca Weight Watchers bu sekilde.
bende önceden bunu uygulamistim gzl sonuc almistim, haftada bir kez ücretli bir toplantimiz oluyordu kocumuzla birlikte. herkes özel tartilip koc tarafindan degerlendiriliyordu.
eger uygulamaya ragmen veremiyorsda veya az kilo verdiyse haftalik yediklerimizin listesine göz atiyor ve bunu yiyebilirsin ama daha az tüketmelisin, az su icmissin gibi yorumlar yapiyordu.
sadece Weight Watcher ProPoints yapmamamin sebebi burada dengeli beslenmek gerektigi söyleniyor ama hicbirsey yasak degil, bende kendime kalori yaglara vs. bakip yasaklar koydum. bu yüzden bu karisimi uyguluyorum.
karatay ve dukani tam bilmiyorum ama biraz karataya benziyor sanirim.
tabiki canim mutlaka menülerime yorumunu bekliyorum, sonucta kilo vermek istiyorum ve sen yardimci olmaya calisiyorsun.
tesekkür ederim![]()
menüm
11:00
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 45% yag oranli beyaz peyniri ile omlet (yag kullanmadim)
1 dilim tam bugday ekmegi
16:00
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak haslanmis borkoli limonlu
19-20:00
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak haslanmis brokoli limonlu veya 1-2 kasik 3.5% yag oranli yogurt
simdiye kadar 4 bardak yesil cay + 1,5lt cubuk tarcinli su ictim.
yatana kadar en fazla 1 lt daha icerim sanirim.
bugün ders basindayim fazla hareket yok, sabah 65 squats yaptim.
kizlar ben bugünlük cikiyorum, yarin sinavim var ve daha özetlemem bitmedi
yarin insallah görüsmek üzere.
öpüldünüz![]()
arkadşlar merhaba
bugün günboyu dışardaydım
şimdi geldim eve hem çokı yorgunum hemde feci bir kulak ağrım var
aslında 3 günüdür var ve geceleri dayanılmaz bir hal alan
bugün daha kötü yarın erkenden dr a gidecem dayanamıyorum
Bugünkü menü
sabah(12:00)
1 haşlanmış yumurta
3 bardak şekersiz açay
2 domates
yeşillik
yağsız peynir kk
4 zeytin
1 DİLİM TAM BUGDAY
akşam(18:30)
3 yk taze bezelye yemeği
6 yk sebze yemeği(domates kabak patlıcan kabak (patates vardı ama yemedim))
2.5 litre su
500 ml yeşil çay
1 saat walk at home
60 squats
20 dk karın basen pilates
![]()
menümü yazıp kaçıyorum kızlar
12 gibi
2 yumurta
peynir ceviz
akşam 7 gibi
ızgara balık,salata
3 incir.
3,5 lt su
kahvaltıda eşimle kızıma simit aldım mis gibi koktu ama yemedim
Bence biraz daha erken kalkıp güzel bi kahvaltı yap canım sen. Bi de yaşın daha küçük, gelişme çağındasın hala. Kahvaltı senin için çok çok daha önemli
sanırım karışmış evet bebeğim evetaklını sevym senin :))
harikasın ya çok sevindim senin için çokkk
daha önce söylediğim gibi yapabilrsin canım ya, yarım saatte bir 1 bardak içersen 4 saat içinde hemen hemen 2 Lt yi buluyor.
Liste bana kalırsa da iç açıcı değil benim izinli olduğum hafta ama yine de durum bu :\ Kendi adıma konuşcak olursam canlarım, eğer ben telefondan da girebilseydim kesinlikle herşey çok daha farklı olurdu. Bütün gün dışarda oluyorum genelde ve sabah çıkmadan ve akşam gelince yazıyorum uykum geliyor falan.. O yüzden az oluyor sayılarım. Evde olduğum günlerdeyse zaten burası hiç kapanmıyor.. Keşke hep elimin altında olsa ama olamıyor malesefBeğenmiyorum ben günlük 5-10 mesaj yazdığım günleri hiç
Gerçek bir takım kaptanı gibi..İşte bu tavırlar takımı ayakta tutan tavırlar, takımın dinamiği..
![]()
![]()
canıııııııııııııııııımmmm benim maşallah subhanallah
![]()
![]()
Ben de çok özledim Ebru'yu yaama biraz sancıları varmış sanırım.. İyi olsun da
Mesele de bu zaten.. Diyet gibi görmemek lazım.. Bu bizim artık hayat tarzımız. Bunun adı sağlıklı yaşamak. Bunun adı bedenimize veruhumuza, kısacası kendimize, hakettiği değeri vermek. Hem bu surette kilomuzu da koruyoruz.
hmm evet bu da bi mantık.. Yani hergün tartılmak hergün kontrolü sağlayabilir ama genellikle moral bozan bi durum. En azından benm için :)
tatlım kızlar da söylemiş zaten mercimek çorbası kalorili bi çorba. 1,5 tabak çok olmuş biraz.. Bi de tabak derken kaseyi i kastediyorsun bilmiyorum ama kaseyle içsen çok daha iyi olur.
Çocuklara bu cümleyi öğretmek çok çok önemli..
Menü örnekliği bakımından benim idolüm; hemşerim, limonlubrokoli'm
Gülçin'cim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bi an önce. Ebru'muz da doğum yaptı çok şükür, şu an biraz ağrısı sancısı varmış ama geçicek inşallah.. O güçlü bir kadın. İyi olmayı hakeden bir insan.. Dualarımız da onunla.
Geç saatte yenen muhallebiiiOnun dışında kusursuz..
kitap gibi kitappp :)) maşallah canıma
Nerden de bilmiş ama maç izlediğimi :) kuzum benim tanıyor beni artıkArkadaşımla birlikte üsküdar'da çok güzel bi kafede izledik maçı.. Hop oturduk hop kalktık.. Bi ara resmen ral madrid i eleyeceğimize inanmıştım. Çok umutlanmıştım.. 3. golü bulduğumuzda heyecandan sevinçten ağladım. 4. golü attık ama ofsayttı.. Orda zaten kalbimin durduğunu hissettim resmen. O gol olsaydı eğer eminim 5.yi de atar ve yarı finale yükselirdik. Ama yine de bu mutluluğu bu heyecanı bize, ülkemiz insanına yaşattığı için takımıma minnettarım gurur duyuyorum onlarla..
Çok iyi busem..
Sağol canıııııııııımmmmm benim. Şu alıntılarım bi bitsin eksik kalan şeyleri tamamlayacağm canımın içi :)
![]()
![]()
Bence sevinmelisinEn az hatayla, çok güzel bi şekilde ilerleyebilrsin canım benim.
Ebrum yaDualarımız elbette ki onun için.. İkinizi de seviyorum..
geçmiş olsun üzüldüm dicektim ama sonra yazılanları okudukça...
Aaa canım çok geçmiş olsun burcu'nun da söylediği gibi bi an önce git doktora ihmal etme.
Harikasın canım benimMenü su spor.. Çok iyi çok.
Ne yazık ki artık çok geç hepsini okudum![]()
Alıntılarım bitti çok şükür![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
Kepek ekmeğine domatesli peynirli sandviç
1 bardak şekersiz yeşilçay
Ara
1 küçük kutu süt
Öğle (13:00)
1 kase ezogelin çorbası
1 bardak ayran
Ara
Yarım elma
Akşam (18:00)
5 yk pırasa
1 kase yoğurt
*
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
(ne yazık ki bugün sporum yok)
DÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
2 tam b. ekmeğinin arasına beyaz peynirle yağsız tost
1 bardak y.yağlı süt
Ara
2 ceviz
Öğle (13:00)
3 yk bulgur
Bolca çoban salata
1 bardak ayran
Ara
Yok
Akşam (19:30)
1 kase mercimek orbası
1 kase salata
*
+ 2 Lt su
+ 1 bardak yeşilçay
(Bunu küçük yazıyım dün de spor yapamadım)
ilk reglimden beri böyle tatlım ped 2 saatten fazla kalınca oluyo okula gittiğimde de mecburen kalıyo benim vücudum çok hassas o kadar çok şeye alerjim var ki alıştım artık![]()
canım onu mu diyordunbende de var benzer bir durum, 1 gün içinde hemen günün yarısında kızarıp kabarıyor benim de totişim falan
bunun çözümü kotex te buldum, kotonsu yapısı sağ olsun kurtuldum alerjiden tahrişten, orkid falan asla kullanamam. eğer orkid kullanıyorsan ya da molped vs, bırak ve kotex e geç kesinlikle
![]()
bende kotex kullanıyorum zaten canım başkası kar etmiyo. ama kotexte bile oluyo yani tek çare her tuvalaete gittiğimde değiştirmekşu pede verdiğim parayı hiç bişeye vermedim
![]()
busiiiiii sen yatmıyon mu dahaben de yatayım artık sınavlar öncesi uyku düzenini bozmaya gerek yok
yarın erken kalkıp çalışmaya başlamalıyım notları temize çekmedim daha ben nasıl öğrenciyim yaa
![]()
neyse ben gidiyorum artık şu bilgisayar da dinlensin azcık yoruldu yazıııık![]()
daha uyumayanlara iyi geceler diyor
sabah erken uyanıp da gözünü burda açanlara günaydın diyorum
öpüyorum ve seviyorum sizi bebiklerimmm![]()
Memnun oldum canim. cizelgene bakilirsa 3ayda cok güzel kilo vermissin masallah. hedef kilona ulasacagina inaniyorum
Ben nur, 21 yasindayim, yurtdisindayim, uni. ögrencisiyim.
Insallah hepimiz hedef kilomuza ulasacagiz
evet hurmalarinda farkindayim aslindaevden cikip sinava giderken en kolay hurma getirmek geldi aklima.
yarin suyu cogaltirim insallah
abinin is yeri vardi sanirim, ama nasil bir is yapiyorsunz baya fazla kontaklar ilgimi cekti de
bol sanslar canim, kolay gelsin, pazar günü hepsini unutacaksin
iyi geceler![]()
kizlar konuyla alakali olmayacak ama mutlaka siddetle izlemenizi tavsiye ediyorum bu belgeseli.
sizofreni hakkinda. aydinlanmamiz ve o tarz insanlara karsi daha sorumlu davranmamiz icin bu belgeselin milyonlara ulasmasi gerektigini düsünüyorum.
cok enteresan ve sohbetimsi bir belgesel kesinlikle izleyin derim.
bu linkten 5 parcalik (10ar dakikalik) belgeselin videolarin ulasabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...kinlari-paylasim-bilgilendirme-kosesi-12.html
gunaydın kızlar
suan kutuphanedeyim
yarım saat sonra sınavım var, haftasonu sabah sabah sınav olmasına gıcık oldum ama bu sonucusu, bitiyor insallah...
arkadasslar bu arada dun kızım telefonumu suya atmıs, suan calısmıyor.. onun icin ancak kutuphaneye geldiğimde buaraya yazabilicem, bir an once duzelir insallah telefonum, boyle cok zor telefonsuz...![]()
düşünceli buse'm benim
bebeğim şu an hangi işle uğraştığını bilmiyorum ben gittikten sonra bi gelşme oldu sanırım? Ama söylediğine göre bugün baya bi yoğunsun.. Allah yardımcın olsun kuzum benim.
Oy minnak yarışmacımız mı var biziiiiim :) Çok memnun oldum balım
Kuzum annenin nesi var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bi an önce..
Çok memnun oldum nur'um :) Ne güzelmiş ismin maşallah.. Dediğin gbi inşallah hepimiz hedef kilomuza sağlıkla ulaşacağız
Bebeğim okulda yemek meselesini burcu'nun söylediği gibi halledebilirsin. Ben de öyle yapıyorum çünkü :) Yemekhanedeki yemekler sana uygun olsaydı süper olurdu tabi ama değilse de alternatif üretmek lazım.. Kantinlerde kafelerde salata varsa salata yiyebilirsin kendine uygun olnalarından. Ayran içebilirsin.. yağsız tost yaptırabilirsin. haftada 1 gün de balığını yersin yemekhanede. Ekmek konusunda da yne burcuya katılıyorum, beyaz ekmek olmadığı sürece çok da problem değil. Ama bildiğim kadarıyla tam buğday ekmeği kepek ekmeğinden daha iyi bi seçim.Eğer varsa ordaki Türk fırınlarına danışabilirsin belki bunu. Onlar bilirler bence.
Eğer iyi niyetle ve gerekli olduğunu düşünerek bişeyler paylaşıyosan, konuyla alakalı olması gerekmez kuzum.. İyi yapmışsın bunu bizimle paylaşmakla. Ben teşekkür ediyorum..
Sınavında başarılar canım, telefonun da düzelir inşallah![]()
Kuzuuuucuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) bendeee özlediiimmm bendeeee resminnnn var telefonumdaaaaaaa :))
Tamammm bnde mesaj atıyım aramiyimmm o zamaaannn
Buseeeeeeeeee ben sana mail aticaktimmm unuttummm yaaaaaa telefondan okumustum eve gidince atarım dedimmmm dahaaa simdi aklımaaaa geldiiiiiii aksam hemen aticamm kuzum unuttum yaa vallaaaa
günaydın ecoşşş hoşgeldin :) geçmiş olsun atlattın sınavları benimkiler daha başlamadı bile :26: bende hedefimi 55e çekicem valla eski halime dönebilirim diye düşündüm :)
kızlar bu haftaki yaptıklarımı yazdım bi bakın çok heyecan yaptım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-799.html#post29747140
kızlar bu arada sabah 9:30da evden çktım, önce kardeşimi doktora götürdüm sonra geri geldik , ardından benim dr randevum vardı... bacağımda varis varmış yaa, azmış ama tedavi olayım dedim, hamilelikle artarmış çünkü, sorun olmasın diye şimdiden halledeyim dedim, neyse işte ben de doktora gittim, iğneyle bi şeyler enjekte etti, bandajlı yatıyorum şimdi... ardından diş doktoruma gittim, malum dişlere de baktırmak lazım
geçen sene yaptırdığım (başka bir dişçiye) kanal tedavisini beğenmedi yenilemek istiyor, bu adama da çok güvenirim yani.. neyse onu da planlıcaz önümüzdeki haftalara çünkü biliyorsunuz kanal tedavisi de uzun sürüyor... yani en az 2-3 kez gitmek lazım bu da 1 ayı geçiyor.. bööyle yani bugünüm inanılmaz yoğun geçti... hava güzel ama inanılmaz bir trafik var yani...
uçuşa derken kuzucuum?
hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim
alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanemseni tebrik ediyorum ve de yeniden..
Geçmiş olsun şekerimo rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)
Yerim seni :) yine de minnaksın işteannen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum
Ah benim buuuseem kolay gelsin canım yaama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.
Ouwww süpersin
Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..
Maşallah
Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..
Menü de spor da harika
ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış haliBebeğim beniim harikasın
Hoşbuldum bebeğimm![]()
bakalım düşünce gücü kar edecek mi, yarın tartıda anlayacağız![]()