Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum :5:

emoşşş 55 sana çok iyi olur sen neden aldın bu kadar kg yu

düzensizlikten aldım canım bi de ülser başlangıcı vardı bende bi ara 50 ye kadar düşmüştüm yemek yiyemiyodum o zmanlar tedaviden sonra yemeye başladım hatta çok fazla yedim o yüzden aldım bu kadar bi de hareket az olunca malum yediğim kaldı :25:

bende 55 olsun istiyorum esad da öyle diyo 55-57 şken vücudun da çok orantılıydı diyo şimdi bacaklarım ince karın bölgem var onu da hallettim mi bu iş tamam :16:

canım zaten ben en kısa zamanda mezun olacağına ve yaza fit bi hatun olarak gireceğine eminim çünkü çok güzel ilerliyosun bu kadar iradeli gördüğüm nadir insanlardansın sen gerçekten karar vermişsin zayıflamaya o yüzden sonuç en kısa zamanda gelicek inş. :46::46:

yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.

canım zaten ben en kısa zamanda mezun olacağına ve yaza fit bi hatun olarak gireceğine eminim çünkü çok güzel ilerliyosun bu kadar iradeli gördüğüm nadir insanlardansın sen gerçekten karar vermişsin zayıflamaya o yüzden sonuç en kısa zamanda gelicek inş. :46::46:

inşallah canım ya benim de tek istediğim bu bir an önce verip hep o kiloda kalmak istiyorum :16:

yarım saat tempolu yürüdüm geldim.20 tane de topukları birleştirip çömelme hareketimi yaptım.gün içinde bir kaç egzersiz daha eklerim.

ayy ayşeee bende şimdi 1 saat pilates yaptım genel olarak karın bölgesine yönelikti yanıyor her yanım :52:

ben geldim bitaneleriiiim :16: Geçmişe bakayım, sonra yarın misafirlerimiz olcakmış da onun için evi süpürüp sileceğim. Annem çok geçe kalmasın temizlik dedi.. Ama dışardan geldiğim için bi de baya bi dolaştım yorgunluğumu atana kadar izin aldım o arada da size bakayım dedim :126:

canım elinden geleni yaptığına inanıyorum zaten :34:

Evet canım bana da yıllardır diyet yapan bir arkadaşım söylemişti. Ona da diyetisyeni söylemiş
:31:

Aaaa hadi ya kontrol altına almaya başlamışsınız çok iyi olmuş canım ya
Busişim çok haklısın canım. Bu sabah tartıldım 77.1 gr çıktım ama büyük ihtimalle metabolizma şaşırdığı için böyle çıkmıştır. Yağ oranından düşmedikçe düşmüş sayılmaz zaten
:19:

evet bebeğim ama bu hafta toparlayacaksın, menülerini kontrol edeceğim. bu hafta spora başlamanı istiyorum. toplam 35 kg vereceksin bu işin sonunda. spora başlamazsan verdiğin kiloyada pişman olacaksın, her yerin sarkacak belkide ameliyatlık olacaksın. :50: lütfen bu işin ehemmiyetini anla ve spora yüklen. vakit yok, ders mers mahanesi istemiyorum. bunu yapmazsan kafanı dağlara taşlara vurursun sonunda :31: hadi göreyim seni venüs, bu işin sonunda zayıf ve sarkık değil, TAŞ GİBİ ZAYIF olmanı istiyorum bebeğim. :34:

ebrucum, senin kilo değil problemin spor, karın egzersizleri vericem ben sana. hergün gelip egzersizlerini paylaşacaksın. menünü de istersen yazarsın, ona da yorumumu yaparım. ama mutlaka sporunu yazacaksın, yaptım ya da yapmadım diye. anlaştık mı :34:

harika bir haber burcuuu, sana inancım kat be kat artıyor her geçen gün :16: maşallah sana, sporun da menülerin de çok güzel. benim gözümde sen 2 ay sonra taş gibi bir hatunsun bebeğim :34:

emoşum vallahi sizi ben bu boylarınıza bu kilolarla iyiyim dediğinizi gördükçe, kendimi 50 kg da şişko hissetmeye başlıyorum. ben mi şişkoyum yoksa siz çok mu zayıf olmak istiyorsunuz, kendini çok zayıfken mi güzel görüyorsunuz anlamadım :26:

aynen spor yapacağız ikimiz de ebru :34: ben de bu hafta büyük ihtimal mezuniyetimi isteyeceğim, beraberiz yine :9:

işte aaaynen öyle, aaynen bebeğim. kadın dediğin kadınsı olacak, poposu, göğsü olacak, hatları belli olacak :23: tahta bacak, ve ergen göğsüne sahip olacaksam ne yapayım öyle zayıflığı :9: haa dersek ki zap zayıf olur göğsüme popoma silikon yaptırırım, o zaman olur işte :27:

menü zayıflamak için pek iyi değil çünkü bulgur pilavı olmamış canım. ama korumak için çok güzel :34: mekik az, onu 3 er setten 30 , 30 dan her gün 90 yap bence, gün geçtikçe de arttıracağız. o göbek başka türlü çok uzun zamanda gider çünkü :31:

bakcam canım şimdiii :55:[/QUOTE]

ayyy busi inş. ya :D eğer böle gitmeye devam edersem sanırım hedefi 60 dan indircem :9:

hatun taşmıssın baya ya bnce 55 57 iyidir :16:

ben geldim bitaneleriiiim :16: Geçmişe bakayım, sonra yarın misafirlerimiz olcakmış da onun için evi süpürüp sileceğim. Annem çok geçe kalmasın temizlik dedi.. Ama dışardan geldiğim için bi de baya bi dolaştım yorgunluğumu atana kadar izin aldım o arada da size bakayım dedim :126:

hoşgeldin bebeğimmm :16:

ben de meyve oldugu icin zararsızdir diye dusunmustum:26:

tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım :34:

arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa:32::32:

guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor.. :51:

hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn:16::16:

gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr:52:

tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı :1:

canım o kollar ne öyleeeeeee :52: 55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee :53: anam o kol ne anam o kol neeeeeeee :52: kol yooook :9:

YOK CANIM YAAA BENİM SİLİKON FALAN YAPTIRMAYA NİYETİM YOK DOĞALLIKTAN YANAYIM BEN :12::12::12:

SPOR OLAYINA GELİNCE ÇOK İYİ OLUR BENİ SEN SPOR OLARAK TAKİP ET...:9:
MEKİĞİM AZ EVET SABAH VE AKŞAM YATARKEN 50 ŞER KEZ YARIM MEKİK ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA YETERSİZ SANIRIM...:26:
O ZAMAN ŞÖYLE YAPAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ 50 KEZ YARIM MEKİK
AKŞAM EVE GELİR GELMEZ 30 MEKİK DAHA
SONRA YATARKEN 30 MEKİK DAHA TOPLAM 110 EDER....
YA BİDE ŞU WALK AT HOME VARYA KIZLARIN YAPTIĞI ONU HİÇ YAPMADIM LESLİYİDE HİÇ BİLMİYORUM MERAK EDİP BAKAMADIM BİLE HALA BELKİ ONUNDA GÖBEK ERİTMEME FAYDASI OLUR... BU AKŞAM BİRAZ ARAŞTIRIP İNDİRİCEM NETTEN SONRADA YAPMAYA BAŞLICAM
HATTA AKŞAMA BELİMİN VE GÖBEĞİMİN ÖLÇÜLERİNİ ALIP YAZICAM SONRA HER HAFTA ÖLÇÜCEM TEKRAR
BENDE ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRİRİM KIZLARA :1::1:

EVET BU ARADA BERABER MEZUN OLUYORUZ CANIM DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA

Emoş çok zayıf ve güzelsin bence kilo vermeye ihtiyacın yok bilmiyorum senin gibi olsam varya mutluluktan uçarım ben :) sizi gördükçe kendimden utanıyorum :5:

ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya :32:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html

süpersin canım :16:

hoş geldin tubacım :31:

ayyy busi inş. ya :D eğer böle gitmeye devam edersem sanırım hedefi 60 dan indircem :9:

hatun taşmıssın baya ya bnce 55 57 iyidir :16:

ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım :32:

tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım :34:

tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı :1:

canım o kollar ne öyleeeeeee :52: 55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee :53: anam o kol ne anam o kol neeeeeeee :52: kol yooook :9:

ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya :32:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html

süpersin canım :16:

hoş geldin tubacım :31:

ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım :32:

busi basenim gitsin başka bişi istemiyorum ya şu an basenim çok farketmedi ama belim çok farketti o yüzden biraz basene yüklenmem lazım ne önerirsin ebru şallı yapıyorum 20 dk ama daha etkili bişi var mı :26:

dünkü menüm kızlar

sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay

ara(11:00)
5 kuru üzüm

öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek

ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)

ara(18:00)
1 dilim ananas

akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??

2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)

:52::51::52::51::52::51::52::51::52::51: :54::54::54:

Bence gayet iyi ceren'cim.. :34:

10.4.13

Sabah (06:00 - 06:30)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)

Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma

Öğle (14:00 - 14:30)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
2 yemek kaşığı yoğurtlu zeytinyağlı havuç
1 küçük porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase yayla çorbarsı

Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma

:14:Akşam (20:00 - 21:00):14:
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
2 kutu meyveli yoğurt (180 Cal / %0,3 yağlı)

* 2 lt su
2 kupa yeşil çay

Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım ben :53: Kızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da :16:

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi :D 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım :42::42:

oooooofff off diyorum harikasın burcuu :46: :46:

9 nisan 2013- salı

sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin

aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt

su 2 lt

spor
200 ip atlama
50 mekik

(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım:31:)

10 nisan 2013- carsamba

misafirim oldugu icin duzensiz oldu biraz, saatleri bilemiyorum onun icin
sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor
koca evi temizledim:)sayılırsa...:52:

İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.

bu arada
9 nisan mesaj sayım 9
10 nisan da yok

Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.

dünkü menüm

sabah 10:30 1 ayran 1 simit (dışardaydım)

12:00 1 t.kahvesi

14:00 1\2 porsiyon ızgara et salata

18:00 2 kanat

1 simit 4 ekmek mi :53: :52:

bilmiyodum yıllardır diet denen zıkımn içindeyim ama bilmiyordum daha simit de bitti bnm için :43:

Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.

ebrucum yazdıklarını okudum. eşin seni beğenmediğini söylemeye getirmiş resmen, hemen durmalısın artık hem de hemen :50: zaten zayıfsın, mezun olabilmek falan da dert değil :20: bu kadar zamandır diyet yapıyorum. tam 18 kg verdim, bir allahın kulu çökmüşsün demedi, taş gibi olmuşsun, yüzünde harika kalmış dediler, çünkü proteine yüklendim. sen böyle yapmadın, yüzün çökmüş olabilir bilmiyorum görmedim ama kocanın sana çocuk gibi oluyorsun demesi zaten her şeyden önemli. 2 kilocuk kaldı diyorsun ama 2 kilo çok fark eder canım, 4 kg bir beden demek, ordan hesapla :26:

benim düşüncem mezun olup korumaya geçmendir, bu süreçte bizimle paylaşıma devam edersin, gereken uyarıları, tavsiyeleri yaparım yine. takımca destek oluruz sana. ama artık durmalısın tatlım :26:

bence hayatta en önemli şeylerden biri sevdiğin adam tarafından beğenilmektir :16:

Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten :16:

kızlar çok sağolun yorumlarınız için ben boşuna demiyorum burası bana iyi geliyo diye sıkıntımı paylaştım iki dakikada bana yardımcı oldunuz ve kararsızlığımı giderdiniz. diyete son veriyorum ama yarın tartıldıktan sonra bugün devam yani :9::9:

spora yüklenicem artık kendimi toparlıcam ve hergün burda paylaşıcam yaptığım hareketleri biraz göbeğim düzelsin yeter :8::8::8:

:46: :46: :46: :46: :46:

sabah (07:30)

yağsız peynirli tost

öğle (12:00)

yarım tabak orman kebabı
yarım tabak bulgur pilavı
bol pul biberli yoğurt

ara

2 adet hurma

akşam (20:00)

2 parça tavuk pirzola ızgarada
1 tabak yoğurt çorbası
mevsim salatası
cacık

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

50 adet mekik

Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette :34:

Bi ara mutlaka okuycam bebeğim

inşallah Emoş benimde sınavlarım vardı bu hafta kötü geçti ama :(

Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt :16:
arkadaslar bu ne boyle, yaklasık bir saat oldu gecm,iş okuyorum yaa:32::32:

guya kutuphaneye gideyimde calısayım demiştim, daha ne dersi ancak gecmiş bitti.. simdide derse gidiyorum yine...
yok yok biran once telefonumun yapılması lazım, yoksa kutuphaneden kutuphaneye gecmiş cok birikiyor.. :51:

hadi bakalaım canlar, ben gidiyorum, yarın okula gelmicem.. beni merak etmeyinn:16::16:

gorusuruz, bol hafiflemeli gunlerrr:52:

Allah'a emanet ol adaşım.. :3:

Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı :34:

Spor çok önemli.. Tebrikler :8: Ben de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..
hoşgeldin bebeğimmm :16:

Hoşbuldum kuzuuuuuum :16:

Bence gayet iyi ceren'cim.. :34:

Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım ben :53: Kızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da :16:

oooooofff off diyorum harikasın burcuu :46: :46:

İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.

Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.

Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.

Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten :16:

:46: :46: :46: :46: :46:

Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette :34:

Bi ara mutlaka okuycam bebeğim

Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt :16:

Allah'a emanet ol adaşım.. :3:

Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı :34:

Spor çok önemli.. Tebrikler :8: Ben de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..

Hoşbuldum kuzuuuuuum :16:

saol cnm bnm :52:

Back
X