Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Bugünlük mü 2 öğün oldu böyle?

Deneme süresi 3 hafta kuzucum :109: o heyecanını isteğini anlayabiliyorum :))

evet bugünlük 2 oldu. normalde 3 oluyor ama keske hep 2 olsa, bazi arkadaslar 2 daha saglikli oldugunu söylüyorlardi :26:

3 haftami :5: benim daha 11.günüm :5:

Gayet güzel canım afiyet olsun :56: Özellikle şu 3,5 lt su yok muuuuu :31: Ben taş çatlasın 2.5-3 yapabiliyorum o da zooorrrla.

oyyş kıyamam :70:

Doğru karar kuzucuğum :46:

Ben de seni, sizleri tanıdığım için, ayrı ayrı çok mutluyum gerçekten. Birbirmize yol arkadaşlığı yapıyoruz bu psikolojik ve duygusal süreçte.. Çok büyük bi iş başarıyoruz burda biz..

Biz de seni seviyoruz lem :))) :16:

ordaki 1buçuk porsiyon ifadesi benim gözüme hiç batmadı açıkçası çünkü suyunu içmemişsin. Hem zaten yediğin şey bi sebze yemeği. Afiyet olsun bebeğm çok çok güzel her zamanki gibi :34:

Bana kalırsa hocanın tecrübesine güven, hiiiiiiç canını sıkma, harika gidiyosun :34: Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır..

Kolay gelsin balım :6:

Çok sağol nurum beğendim bu görseli ben

Canım yatana kadar acıkmayasın sonra? Eğer acıkmayacaksan, bence gayet güzel bi menü :34:

sağol cnm benm :54:

kızlarrrrrr telefonuma bi evde spor diye bişi indirdim çok güzel şeyler var ama benm gözdem walk at home :16::16:

çok yorulmuşum bn bugün ya :43:

BUGÜNKÜ MENÜM
:56:

Kahvaltı (08:00)
Az miktarda domates, salatalık
1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini

*

Ara(11:00)
3 ceviz

*

Öğle (13:00) (okulda yemekhanede yedim)
1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte
Azcık yağlı bol limonlu salata

*

Akşam (17:00)
Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran

+ 2 Lt su
+
3 bardak yeşilçay

2 saat gezdim dolaştım akşam da 2 saat temizlik yani hareketli bi gün sayılırdı. Yürümeye vakit bulamadım :(

kizlar ben simdilik kacar.
yine gelmeye calisirim ama belki o vakitte herkes yatmis olur.
kendinize iyi bakin kizlar,

öpüldünüz :54:

BUGÜNKÜ MENÜM

1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini

*

3 ceviz

*

1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte

*

Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran

+ 2 Lt su
+
3 bardak yeşilçay

2 saat gezdim dolaştım akşam da 2 saat temizlik yani hareketli bi gün sayılırdı. Yürümeye vakit bulamadım :(

güzel güzel :52:

evet bugünlük 2 oldu. normalde 3 oluyor ama keske hep 2 olsa, bazi arkadaslar 2 daha saglikli oldugunu söylüyorlardi :26:

3 haftami :5: benim daha 11.günüm :5:

Ben 2 öğün mü 3 öğün mü hangisi daha iyi diye düşünüyorum canım da.. Her iki kategoriden de iyiörnekler var karşımızda. Mesela emine :109: 3 öğün yiyor hem de dolu dolu yiyor, ve gidişat mükemmel. Venüs desen o da aynı şekilde.. Elbette ki kişiden kişiye göre değişir metabolizma hızları farklı vs. ama, genel olarak 3öğün tüketiyor insanlar diyet yaparken doktorlar da bu yönde tavsiyelerde bulunuyorlar. 2 öğün yapanlar da var, mesela ayşe. O da çok iyi gidiyor. Açıkçası Canan Karatay da benim çok güvendiğim bi doktor. Yani her iki grup da bi şekilde başarıyor. Yapmamız gereken bize en uygun olanını tercih etmek diye düşünüyorum balım :34:

3 hafta derken, 21 gün olarak düşünme belki daha çok görünür gözüne. 3 cuma yani 3 sonuç günü gibi düşün :34:

kızlarrrrrr telefonuma bi evde spor diye bişi indirdim çok güzel şeyler var ama benm gözdem walk at home :16::16:

çok yorulmuşum bn bugün ya :43:

Ah kuzum benm iyice dinlen o zaman ya :26:

Ben 2 öğün mü 3 öğün mü hangisi daha iyi diye düşünüyorum canım da.. Her iki kategoriden de iyiörnekler var karşımızda. Mesela emine :109: 3 öğün yiyor hem de dolu dolu yiyor, ve gidişat mükemmel. Venüs desen o da aynı şekilde.. Elbette ki kişiden kişiye göre değişir metabolizma hızları farklı vs. ama, genel olarak 3öğün tüketiyor insanlar diyet yaparken doktorlar da bu yönde tavsiyelerde bulunuyorlar. 2 öğün yapanlar da var, mesela ayşe. O da çok iyi gidiyor. Açıkçası Canan Karatay da benim çok güvendiğim bi doktor. Yani her iki grup da bi şekilde başarıyor. Yapmamız gereken bize en uygun olanını tercih etmek diye düşünüyorum balım :34:

3 hafta derken, 21 gün olarak düşünme belki daha çok görünür gözüne. 3 cuma yani 3 sonuç günü gibi düşün :34:

Ah kuzum benm iyice dinlen o zaman ya :26:

yarında staj var yatıcam birazdan :52:

ben şu fener maçını izleyeyim biraz. E diceksiniz ki bu kız fanatik GALATASARAY'lı değil miydi? Elbette öyleydi hâlâ da öyle :) Ama futbolu seviyorum ben, heyecanı seviyorum, ülkemiz için önemli bi karşılaşma, ve evdeki herkes de fenerli, trip atıyolar bana izlemiyorum diye :) Maçtan sonra uğrarım güzellerim yine emi? Öpüldünüz :16:

:9::9::9: bende ismini merak ettim. du bakayim kirmizi sebzelerde arayinca cikiyormu eklicem ona göre :9:

benim 1,57. desene ben 45 olsam ancakdir :27: :9:

45 de çok az geldi gözüme :9: hoş fizikli olduktan sonra kilo önemli değil canım :34:

Emoş ya , eşime okudum şimdi, gözümden yaş geldi gülmekten okurken.. Süpermiş cnm ya, tşkler ;))

ne demek canım forumun altını üstüne getiriyorum canım sıkıldıkça güzel şeylere denk gelyorum böyle :16:

aaaaa bu bizim kırmızı lahana yaa :52:

BUGÜNKÜ MENÜM

1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini

*

3 ceviz

*

1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte

*

Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran

+ 2 Lt su
+
3 bardak yeşilçay

tuğbişim akşam az gibi geldi bana ben doymuyorum dönerle :27: afiyet olsun tatlım menün gayet güzel :16:

ben şu fener maçını izleyeyim biraz. E diceksiniz ki bu kız fanatik GALATASARAY'lı değil miydi? Elbette öyleydi hâlâ da öyle :) Ama futbolu seviyorum ben, heyecanı seviyorum, ülkemiz için önemli bi karşılaşma, ve evdeki herkes de fenerli, trip atıyolar bana izlemiyorum diye :) Maçtan sonra uğrarım güzellerim yine emi? Öpüldünüz :16:

tuğbaaaaa bunu yazmak için uğraştın mı bi de helal olsun sende ki futbol aşkına :9:

menüm

10:00

2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma

15:00
1 kuru kayisi

18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran

simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum :7:
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklim

tatlım normalde bal ya da hurma çok olmuş diyecektim ama uzun bir ara olmuş sonrasında.. kabul edilebilir yani.. ama tavsiyem hurmayı ara öğün yapman..

Bana kalırsa hocanın tecrübesine güven, hiiiiiiç canını sıkma, harika gidiyosun :34: Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır..

Canım yatana kadar acıkmayasın sonra? Eğer acıkmayacaksan, bence gayet güzel bi menü :34:

evet cnm , öyle yapıyorum zaten, hocaya güveniyorum... zaten bu kadar sporla kilo vermemek imkansız.. tek korkum şişmek ama millet o kadar uğraşıyor şişmek için, bu kadar kolay olmamalı di mi, erkekler yani aylarca uğraşıyor , ek protein tozu falan alıyor,, ben gün aşırı bu komando eğitimiyle kas yaparsam yuh yani.. :52::52::52:

acıktım cnm ama alıştım bilio musun, spordan sonra da yemiyorum ya, vucüdün alıştı sanırı 2 haftada :) çok fena değil, dayanılıyor :)

BUGÜNKÜ MENÜM

1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini

*

3 ceviz

*

1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte

*

Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran

+ 2 Lt su
+
3 bardak yeşilçay

gayet iyi olmuş cnm, spor olmasa da hareketli bi gün olmuş en azından.. aynen devam..

iyi geceler canlarım ailem benim hepinizi çok seviyorum :16::16:

iyi geceler burcikooo :) tatlı rüyalar şimdiden..

Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)

iyi geceler güzelleeeerrrrr...:54:

tuğbişim akşam az gibi geldi bana ben doymuyorum dönerle :27: afiyet olsun tatlım menün gayet güzel :16:

Normalde ben de doymazdım canım belki ama öğlen iyi doydum cidden, o yüzden sorun olmadı :) ve teşekkür ederimm :109:

tuğbaaaaa bunu yazmak için uğraştın mı bi de helal olsun sende ki futbol aşkına :9:

aynen bebeğim. aşk nelere kadir dimi.. <3

iyi geceler canlarım ailem benim hepinizi çok seviyorum :16::16:

biz de seni çooooookk seviyoruz meleğim iyi geceler :16: :16: :16:

evet cnm , öyle yapıyorum zaten, hocaya güveniyorum... zaten bu kadar sporla kilo vermemek imkansız.. tek korkum şişmek ama millet o kadar uğraşıyor şişmek için, bu kadar kolay olmamalı di mi, erkekler yani aylarca uğraşıyor , ek protein tozu falan alıyor,, ben gün aşırı bu komando eğitimiyle kas yaparsam yuh yani.. :52::52::52:

acıktım cnm ama alıştım bilio musun, spordan sonra da yemiyorum ya, vucüdün alıştı sanırı 2 haftada :) çok fena değil, dayanılıyor :)

Evet bünye bi süre sonra alışıyor haklısın. Bunu farketmen, hissetmen çok iyi.. :34:

Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)

iyi geceler güzelleeeerrrrr...:54:

İyi geceler canımmmm :109:

Kızlar ya maçı izlerken uyuyakaldığımı farkettim:53: Odama geldim ben de uyumak için. Uyumadan da bi uğrayayım canlarıma bakayım dedim. Yarın sabah hepimiz güzel sonuçlar alacağız inşallah :16: Dualarım bizimle..

Hepinize hayırlı geceler, tatlı rüyalar, ALLAH'a emanet olun..

Back
X