Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)

iyi geceler güzelleeeerrrrr...:54:

ben online görünümlü offline'ım :9: iyi geceler tatlım öpüyorum :16:
Normalde ben de doymazdım canım belki ama öğlen iyi doydum cidden, o yüzden sorun olmadı :) ve teşekkür ederimm :109:

aynen bebeğim. aşk nelere kadir dimi.. <3

biz de seni çooooookk seviyoruz meleğim iyi geceler :16: :16: :16:

Evet bünye bi süre sonra alışıyor haklısın. Bunu farketmen, hissetmen çok iyi.. :34:

İyi geceler canımmmm :109:

bak ya yazmış gene rengarenk :9:

Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...

Bugünkü menüm:

Sabah(08:00)
1 yumurtalı Menemen+1 lokmacık peynir+2 dilim kepek ekmeği+kupada çay

Öğlen(12:30)
Izgara çipura+salata+2 dilim kepek ekmeği

Ara(15:00)
Light sütle neskafe

Akşam(19:00)
1kk peynir+30gr kepekli grissini

2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder ;) ), yatmadan 1 tane de daha içicem...
Spor yok :51:

süpersin bebeiiim :16: akşam az olmuş sanki, peyniri çok yağlı değilse 2 kk yap bir dahakine bence, ya da 1 kk peynir + 1 yumurta ye :34:

biliyormusun böyle bor yorum gelecegini bildigimden, derse ara verip gidip ezogelin corbasi yaptim ve mercimegi aksam icmedim :27:

bugün daha tarcin kalmadigindan ara verdim. sanirim benim aldigim tarcin pek etkili degildi hicbirsekilde sekerimin düstügünü hissetmedim ama yinede yorumlara kulak vererek arada bir ara verip öyle dvm etmeyi düsünüyorum.

bu arada aksam mercimek yerine ezogelin yedim :9:

canim bu topuklari birlestirip cömelme tam olarak hangi kaslari calistiriyor?

evet canim benimde 3. günüm :8:
dün prenses sormustu hangi kaslara iyi geldigini o karin icin istiyordu bende resmi paylasmak istedim bundada alt karina biraz etkisi var anlaminda.

ezogelin aşkınaaaa :27: aferin nuur :8:

güzel paylaşım olmuş zaten :31:

menüm

10:00

2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma

15:00
1 kuru kayisi

18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran

simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum :7:
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine :27: 5 tane karim var :9:
bol yürüyüslü merdivenli bir gün :10::32:

hurma ara öğün olsa daha iyi olur canım :31: ben menünü beğendim ama bal olmamış, direkt saf şeker, bence olmamış yani, hafta da 1 kahvaltıda tüket çok seviyorsan ama hergün menüne ekleme kesinlikle :34:

kizlar ve özellikle busecim benim deneme faslim ne zaman bitecek ( 2mi 3 haftamiydi)?

birde 30.03.13 cumartesi mesaj sayim 36 idi, cumarteside mi izin günü geciyor?
bende artik beklenen gün cumada grubun kilo verme oraninda ismimin görünmesini istiyorum :32::32::9:

kuzum notlarıma baktım göremedim ama sen 36 deyince hatırladım bir an, eklerim yarın bu bilgiyi listeye, gözümden kaçmış olmalı kusura bakma :31: deneme süresi 3 hafta canım tuba nın da dediği gibi :31:

:9::9::9: bende ismini merak ettim. du bakayim kirmizi sebzelerde arayinca cikiyormu eklicem ona göre :9:

benim 1,57. desene ben 45 olsam ancakdir :27: :9:

ben de 1.58 im canım, 50 kg 36 bedenim şuan. bence iyi yani :26: ama bu kızlar yüzünden şişko gelmeye başladım kendime, hele emoşun 55 kenki kolunu görünce şoka girdim, koluma bakıp uzun uzun iç çektim :5:

evet bugünlük 2 oldu. normalde 3 oluyor ama keske hep 2 olsa, bazi arkadaslar 2 daha saglikli oldugunu söylüyorlardi :26:

3 haftami :5: benim daha 11.günüm :5:

üzülme canım sayılı gün çabuk geçer, paylaşımını arttırmanı tavsiye ederim, 3 haftanın sonunda paylaşımlarına ve menülerine deneme sürenin sonucuna karar vereceğim :34:

,
BUGÜNKÜ MENÜM
:56:

Kahvaltı (08:00)
Az miktarda domates, salatalık
1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini

*

Ara(11:00)
3 ceviz

*

Öğle (13:00) (okulda yemekhanede yedim)
1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte
Azcık yağlı bol limonlu salata

*

Akşam (17:00)
Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran

+ 2 Lt su
+
3 bardak yeşilçay

2 saat gezdim dolaştım akşam da 2 saat temizlik yani hareketli bi gün sayılırdı. Yürümeye vakit bulamadım :(

ceviz zeytin ve grisini çıksa dukan yapmış olacakmışsın bugün fıstığım :9: ben beğendim ama inan az yiyorsun sen, bu benim yediğimle aynı yahu, miden kıtlağa girecek duraklayacaksın diye korkuyorum biraz artık :26: akşamı hem erken yemişsin, hem de az, açıklamışsın ama yine de acıkmışsındır eminim çok. yapma böyle kuzum :31:

kizlar ben simdilik kacar.
yine gelmeye calisirim ama belki o vakitte herkes yatmis olur.
kendinize iyi bakin kizlar,

öpüldünüz :54:

öptüm canım ben de, iyi dersler sana :16: bir de ben yatmamış olabilirim, dün 5 te yattım :18:

ben şu fener maçını izleyeyim biraz. E diceksiniz ki bu kız fanatik GALATASARAY'lı değil miydi? Elbette öyleydi hâlâ da öyle :) Ama futbolu seviyorum ben, heyecanı seviyorum, ülkemiz için önemli bi karşılaşma, ve evdeki herkes de fenerli, trip atıyolar bana izlemiyorum diye :) Maçtan sonra uğrarım güzellerim yine emi? Öpüldünüz :16:

ahaha ben de fenerbahçe liyim güya ama alakam yok maçlarla :27: senin maşallahın var tubiş, seni alan koca yaşadı :32:

iyi geceler canlarım ailem benim hepinizi çok seviyorum :16::16:

ben seni yerim yeriiim :16: iyi geceler bitaneeem :54:

Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)

iyi geceler güzelleeeerrrrr...:54:

iyi geceler cerencim, herkes erken bildirimini yapsa çok güzel olur. çünkü yarın yapmam gereken tonla iş var :53:

Kızlar ya maçı izlerken uyuyakaldığımı farkettim:53: Odama geldim ben de uyumak için. Uyumadan da bi uğrayayım canlarıma bakayım dedim. Yarın sabah hepimiz güzel sonuçlar alacağız inşallah :16: Dualarım bizimle..

Hepinize hayırlı geceler, tatlı rüyalar, ALLAH'a emanet olun..

oyy kıuamam sanaa, iyi geceler tubişim :16:

iyi geceler kızlar.arkadaşa gitmiştik yeni geldik.yaş pasta yapmış,tuzlu simit,çekirdek,kuruyemiş vardı.dokunmadım hiç birine.ama kalkmamıza yakın türk kahvesi yapmış şekerli,geri çeviremedim, içemem diyemedim ayıp olacaktı o kadar hazırlanmış tabağıma dokunmadım zaten mecbur içtim:14: tartı günü öncesi bir daha gitmeyeceğim kimseye:5:

cerencim üzülme tatlım ben de bu hafta spora ağırlık verdim koşu yaptım uzun adım tempolu yürüdüm vs.daha çok - beklerken bir değişiklik olmadı tartıda yarın içinde umutlu değilim ama beden olarak gözle görülür derecede incelme yaşadım. sen de kendinde fark etmiştir muhakkak,tavsiyem her hafta tartılmanın dışında ölçüm de yap. ama bu haftadan sonra tartıda da fark edecektir.

Ben 2 öğün mü 3 öğün mü hangisi daha iyi diye düşünüyorum canım da.. Her iki kategoriden de iyiörnekler var karşımızda. Mesela emine :109: 3 öğün yiyor hem de dolu dolu yiyor, ve gidişat mükemmel. Venüs desen o da aynı şekilde.. Elbette ki kişiden kişiye göre değişir metabolizma hızları farklı vs. ama, genel olarak 3öğün tüketiyor insanlar diyet yaparken doktorlar da bu yönde tavsiyelerde bulunuyorlar. 2 öğün yapanlar da var, mesela ayşe. O da çok iyi gidiyor. Açıkçası Canan Karatay da benim çok güvendiğim bi doktor. Yani her iki grup da bi şekilde başarıyor. Yapmamız gereken bize en uygun olanını tercih etmek diye düşünüyorum balım :34:

3 hafta derken, 21 gün olarak düşünme belki daha çok görünür gözüne. 3 cuma yani 3 sonuç günü gibi düşün :34:

ögün simdilik3 dvm ederim belki bazen 2 olur, ama bu sekilde iyi sonuc alamazsam 2 ögünde denerim. sanirim benim cüsseme 2 daha iyi gelebilir :9:
Sen de iyi bak nur'um kendine :16:

teşekkür ederm balım :))
:54::54::54::16::16:

45 de çok az geldi gözüme :9: hoş fizikli olduktan sonra kilo önemli değil canım :34:

aaaaa bu bizim kırmızı lahana yaa :52:

kisayim ama fizigimi tip olarak seviyorum. su kilolar gitsin bakalim artik kaca inmeye karar veririm simdilik hedef 59. ama ben sizin yaninizda 59 bile sisman gelirim kendime :9:
63kg oldugum zamanlarda bile hafif göbüsüm vardi. ama kalcalarim iyi bir orandaydi, simdi baya büyük geliyor:35:

yok canim kirmizi lahanayi ben taniyorum hatta salatalarimda bazen kullaniyorum ama bu baska kirmizi top seklinde, kirmizi lahanadan cok daha kücük ve daha yumusak yapraklari. maruldan daha kalinca. tadida az mayhosumsu. bunun adida kirmizi lahanaysa bilemem ama cevirip baktim radicchio yaziyordu türkce :27:

süpersin bebeiiim :16: akşam az olmuş sanki, peyniri çok yağlı değilse 2 kk yap bir dahakine bence, ya da 1 kk peynir + 1 yumurta ye :34:

ezogelin aşkınaaaa :27: aferin nuur :8:

güzel paylaşım olmuş zaten :31:

hurma ara öğün olsa daha iyi olur canım :31: ben menünü beğendim ama bal olmamış, direkt saf şeker, bence olmamış yani, hafta da 1 kahvaltıda tüket çok seviyorsan ama hergün menüne ekleme kesinlikle :34:

kuzum notlarıma baktım göremedim ama sen 36 deyince hatırladım bir an, eklerim yarın bu bilgiyi listeye, gözümden kaçmış olmalı kusura bakma :31: deneme süresi 3 hafta canım tuba nın da dediği gibi :31:

ben de 1.58 im canım, 50 kg 36 bedenim şuan. bence iyi yani :26: ama bu kızlar yüzünden şişko gelmeye başladım kendime, hele emoşun 55 kenki kolunu görünce şoka girdim, koluma bakıp uzun uzun iç çektim :5:

üzülme canım sayılı gün çabuk geçer, paylaşımını arttırmanı tavsiye ederim, 3 haftanın sonunda paylaşımlarına ve menülerine deneme sürenin sonucuna karar vereceğim :34:

öptüm canım ben de, iyi dersler sana :16: bir de ben yatmamış olabilirim, dün 5 te yattım :18:

ezogelin askina :27::9::9::9::9::9::9: cok güldümmm:9::9::9::9::9:

evet haklisin da sinava gitmeden hac'dan gelmis peygamber hurmasi yedim zemzem suyu ictim sifa niyetine dua ederek.
2 seferdir böyle yapiyorum, az calismama ragmen hatta son gün calistim ona ragmen gzl notlar geliyor :16::16::16:
söz normal zamanlarda hurmayi ya ara ögünde yada hic yemicem (ramazan haric).

olsun sorun degil sürekli tabela alinti yapilinca en son bende bir inceliyeyim dedim aklima geldi sonra 36 :9:

36 beden ve sisman :27:
kendini cok kaptirma canim sonra cali bacak yada cali kollu olursun. eminim suan gayet gzl görünüyordur. hafif kalin olmasi gzl bence. benim biraz incelsin ve sIkIlassIn yeter, yani kemik gibi gzl dgl.

ok canim dikkat edecegim, öyle bisey ki gruba dahil olmam tam sinav dönemime denk geldi, dogal olarak fazla yazamiyorum, gelip gecmisi okuyup alinti yapip yazip cikiyordum. ama 2 sinavda bitti simdi daha dikkatli olurum.
umarim grupta kalirim, aksi halde alismisken birakmak benim icin pek iyi olmicak sanirim:50:
yinee pozitif düsüneyim, 3 haftanin tadini cikarayim :8::8::9::9::9:

bu arada aksam 1,5lt daha su icmek istiyorum demistim ictim.

büyük wc sorunu oldugu icin bugünki o 1 kayisida yetmedigi icin, 1-2 saat önce 5i bir yerde cayi ictim 1 bardak.
arasira bu sekilde oldugu zaman (afedersiniz) bagirsaklari calistirmasi icin icecegim. cünkü yesil cay sadece böbreklerimi calistiriyor :9::9::9:

1,5lt su sagolsun ben yine böbreklerimi rahatlatip yatayim :9::9:

yarin sabah kilo bildiriminde görüsürüz :28:

hadi örttüm hepinizin üzerini, kalabaligiz diye yorganlari cekistirip durmayin :9::9:
hayirli geceler :54:

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr

başlangıç:76

geçen hafta:70.700

bu hafta:69.4

fark: %1.84

bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam :42::42:

Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0 :53:
yüzde: 0 :53:

çok üzgünüm kızlaaarrr :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

ben bu spor işini araştırıcam biraz...

bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !! :nazar::46:

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr

başlangıç:76

geçen hafta:70.700

bu hafta:69.4

fark: %1.84

bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam :42::42:
:46::46: tebrik ederim bebeğim :16:
Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0 :53:
yüzde: 0 :53:

çok üzgünüm kızlaaarrr :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

ben bu spor işini araştırıcam biraz...

cerencim üzülme spora başladığında olur böyle zamanlar hatta kilo aldığın da olur ama sonra vermeye başalarsın :34:
Günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar cuma günleri gergin günlerdir:52:

günaydın canım hayırlı cumalar :16:

Ben Tuba'nın kardeşiyim, onun bildirimini yapıyorum internete giremiyor o şuan.

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

Back
X