Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[sıze=3][sıze=3][ı][ı]iyi geceler fıstıklarım sevili:54::54:yorsunuz [/ı][/ı][/sıze][/sıze]

Busi ve Emoş muzu yediğimde saat 6ydı ama siz hep öğleden sonra diyorsunuz haklısınız bi daha olmaz :)

ayşecig çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşine allah acil şifalar versin dua ederiz bizde elimizden bi şey gelmiyor ama sende kendini yıpratma

burcu iyi geceler :)

Emoş çok geçmiş olsun hiç bi alerjim yok zor olmalı listede olmasanda gitmek yok burda oluncak işte o kadar :9:

busim önerilerini falan okuyorum dikkat edicem :16:

canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirim :50: haftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum :50: haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)

durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.

emoş geçmiş olsun canım.listede olsanda olmasn da burada olacaksın ya önemli olan canım:16:

aysecig sorma ya kışında var sivrisinek hatta suan başladı sezonu tam gaz.bizim burda çok fazla köyde çok fazla pirnç tarlası var çünkü:5:

herkese iyi geceler kızlar.

bugün menümü utanarak yazıyorum.akşm yemeği saatim güme gitti.yemek yemeden arkadaşlara gittim.aç olunca ve çok ısrar edilince minik bir dilim kek yedim

12 de

2 yumurta
peynir ceviz
salatalık domates

akşam 8 de
1 dilim kek:14:

20 dk aralıksız koşu

3,5 lt su

busecim seni gördüm aşağıda unutmadan sorayım.alıntı yapıyoruz ya bazen fazla oluyor msjları sayarken o alıntıları da sayıyor muyuz.şahsen ben saymıyorum 5 alıntı da yapsam 1 olarak sayıyorum.ona göre düzelteyim canım

iradene hayranım canım sen incecik olmayı hak ediyorsun daha ne olsun

çok güzel afiyet olsun busecim

çok teşekkür ederim canım, darısı hepinizin başınaa :16:

hayatta en önemli olan şey sağlık busecim Allahdan umut kesilmez ama artık unutun o günleri onlar geride kaldı diyor doktor ilaçda kullanamıyor felç geçirir diyorlar Allahdan sabır ve merhamet diliyorum hepsi o kadar bu gününüde elinden almasın yeter pel pel gözünün içine bakıyor o kadar zor ki artık tuvalaete de çıkamıyor neyse ya yine başladım sulu gözüm çok kusura bakmayın canım yaşayan bilir çok zor bir durum

doğru diyorsun canım, her şeyin başı sağlık :ssz: Allahım acil şifalar versin, size sabır versin, güç kuvvet versin, kardeşine moral versin ne diyeyim çok üzüldüm :50: dua ederim canım onun için, zelişin de dediği gibi elimizden başka bir şey gelmiyor :50: kader işte bunlar, sen üzmemeye çalış kendini, düşünmemeye çalış yoksa sen de sağlığından olursun canım :50: hem bak bir annesin, ev halkına yansır üzüntün, onlar da üzülür canım, metanetli olmaya çalış :29:

emoşşş o zevk kaçar mı ya gencaylar sırf bu yüzden yayla gbi bi yerden arsa alıp ev yapmaya başladılar böle 1 oda şeklinde gidip piknik yapmalık :D yarın oraya gidiyoruz demlicem bi semaver çay :D köfte et mantar filan burda olsan valla gel derdim :16:

ay ne güzel şeyler onlaar :52: hem de sağlıklı sağlıklııııı :16: ben de çok severim pikniği, mangalı :31: biraz daha ısınsın havalar bizde yapcaz arkadaşlarla daha geçen gün bunu konuştuk :32: bu arada yarın hava çok güzel olcak kızlar şimdiden söylemesi, ama ben bugün hiç iş yapmadığım, son güne bıraktığım için sabahın köründe kalkıp işimi bitirene kadar pc başından kalkmayacağım, soluksuz çalışacağım belki de :18:

[sıze=3][sıze=3][ı][ı]iyi geceler fıstıklarım sevili:54::54:yorsunuz [/ı][/ı][/sıze][/sıze]

iyi geceler canım ben de yatıyorum herkese ii geceler

Busi ve Emoş muzu yediğimde saat 6ydı ama siz hep öğleden sonra diyorsunuz haklısınız bi daha olmaz :)

ayşecig çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşine allah acil şifalar versin dua ederiz bizde elimizden bi şey gelmiyor ama sende kendini yıpratma

burcu iyi geceler :)

Emoş çok geçmiş olsun hiç bi alerjim yok zor olmalı listede olmasanda gitmek yok burda oluncak işte o kadar :9:

busim önerilerini falan okuyorum dikkat edicem :16:

emoş geçmiş olsun canım.listede olsanda olmasn da burada olacaksın ya önemli olan canım:16:

aysecig sorma ya kışında var sivrisinek hatta suan başladı sezonu tam gaz.bizim burda çok fazla köyde çok fazla pirnç tarlası var çünkü:5:

herkese iyi geceler kızlar.

Alıntı yapamamanın verdiği eziklik diyip susuyorum :5:

Çooooook uykum var çok herkese iyi geceler rüyanızda beni görün emi :9: :32:

ay zeliş beni çok güldürdün, ezikliğini yerim senin :9:

herkes uyuyor belli ki, ne güzel yaa ben de uyusam ne güzel olur :27:

hepinize iyi geceler kızlaar :54:

kizlar internet baglantimda sorun var,
zar zor girdim foruma.
heran düsebilecegim icin az alinti alip mesaj yazip göndermeye calisiyorum bosa gitmesin alintilarim ve mesajlarim diye

afiyet olsun güzel canım

tesekkür ederim canim
kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten :43: şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi :54::54:

simdi güzelce dinleniyorsundur insallah. gecmis olsun canim:29:
Görüşürüz burcu :3:

sınavlarım bitti burdayım artık :32:
aynen benimde, cümleten gecmis olsun :29::9:

cnm arkadaşlık isteği gödnermişsin zaten, kabul ettim, görebilmen lazım şimdi..

ok canim, gecmisi bitireyim hemen senin resimlere dalacagim tabi netim kaldirirsa:9:

nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım :9:

:9::9::9: yok benim prof. degilde sanirim yanda yol istedigim 2cocuk anladi :27:
birde benim wc fobim var, her wcye gidemem. wc'lerden korkarim, korkuncada basim döner kendimi kabus icinde hissederim.
bugünde öyle oldu. ilk defa o binada dersim varken wc ihtiyaci duydum ve okadar korkunctuki wc anlatamam. kapisini acip lavobalari gördgüm an basim döndü. ayni binada baska wcye kostum, kapisini acik birakmislar klozetin kapagi siyahti nasil basim döndü anlatamam:27: isik hiziyla wcsini sevdigim binaya kostum ama zar zor yetistim :17::9::9::9:

üstteki alintili mesaji yazabilmek icin cok effort sarfettim kizlar.
internetim kecileri kacirdi :52::50:
bir sonraki alintilari daha kisa yapacagim, net gitmeden halletmem lazim

Son düzenleme:
bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım :16:

canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)

canim sansima kavurma et cikti. ama pilavini biraktim. salata ile eti yedim. bol su ictim oradada ve cooook oynadimmm.
daha nefis kabartan ne yiyecekler vardi, herkes sapur supur yiyordu, yasli bayanlar bile ama ben onlari görmemeye calistim.
diger masalara hizmet etmek icin garson yanimdan gecmek zorundaydi. off o garson yanimdan neler tasimadi :56::32::32:
hele baklava ve pasta yemede yanimda yat diyordu sanki :56: bende yemedim yaninda tordum :9::9:

ben her sabah troid icin ilac aliyorum ac karna, ve ilik su ile iciyorum. haptan sonra kahvalti yapmam gerektigi icin ayakta icip hemen kahvalti hazirligi yapiyorum canim, yarin 2 bardak ilik su iceyim ozaman belki daha cok icince ise yarar :34:
tesekkür ederim canimmm:54::29:

Dünkü Menüm

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık

ara:(11:30)

1 çaybardağı fındık+siyah üzüm

öğle:(14:00)

4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt

ara(16:00)

1 elma

akşam:(18:30)

4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates

Bugünkü Menüm

sabah(09:00)

1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik

ara:(11:00)

1 kivi

öğle:(13:40)

5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği

akşam:(18:00)

1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata

3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe

1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian

:42::42::42::42:

menülerin cok güzel, mantar corbasi haric tam damak tadima uyuyor.
senin menüne iyice dikkat edince, ben fazla yedigimin kanisina vardim :27:

Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun :34:

Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..
tesekkür ederim canimmm:54::29:
yaklasik 4-5 saat göbek attim sabah yürüyüsün filan haricinde :32::32::32:
senin gectimi canim?
sivi günde en asagi 2 lt icmeye calisiyorum 3 herzaman tam tutmuyor.
patatesi, makarnayi tamamen cikardim menülerimden canim, bakalim hayirlisi insallah gecicidir.
beklicem olmazsa eski silahim 5 kuru kayisiyi yicem :27:

cnm, ben doğuştan sorunluyum bu konuda diyebilirim...
sabah açkarnına 3 kuru kayısı yiyorsun, ve ardından en az 250ml ılık su (olabildiğince sıcak iç,dayanabildiğin kadar)
ve sonrasında 45dk kadar bi şey yemeyeceksin tamam mı? en fazla 2. günde işe yarar cnm.. ve devam edersen her gün düzenli olur.. ben hep yapmıyorum ama 3 günü bulursa yapıyorum hemen :51:

tesekkür ederim canim, öncelikle diger arkadaslarin dedigi gibi 2 bardak ilik veya ilikdan daha sicak 2 bardak su ile deniyeyim,
olmazsa senin dedigin gibi yaparimcanim sagol :29:

cuma akşamı herkes haftanın yorgunluğunu atıyor sanırım :) nerdesiniz canlarımm

o saatlerde ben halaymi cekiyordum, roman havasimi oynuyordum, horonmu tepiyordum, cepki veya bagiye mi oynuyordum, yada kendimi pop müziklerine mi kaptirmistim bilemiyorum, cvp veremicem :32::32::32::9::9::9::29::29::54:

canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirim :50: haftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum :50: haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)

durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.

canim bu habere cok üzüldüm, bu gruptaki diet idollerimden biriydin :43:
sagligin icin igne yapman önemliyse sineye cekicez artik :50:
Allah acil sifalar versin, insallah dilediginden cok daha iyi olur igne vurulmanin sonrasi :29::29::54::54::54:

sabah aç karnına ayakta ılık 2 bardak su içmek işe yarıyor canım
tesekkür ederim canim, emine ve busede aynisini önerdi, mutlaka deneyecegim:29::54:
bebeklerim bende yatıyorum yarın sınavım var sabah erken kalkıp çalışmaya devam edicem :)
öpüyorum hepinizi:54::54: iyi geceler :16:

Allah zihin acikligi versin canim insallah cok memnun olacagin bir sonuc alirsin.:29:

buse canim alinti cok uzundu alamadim.
evet haklisin kavurma yagli ama sanirim bu etin yagsiz tarafindandi ve icinde sebzeler vardi.
cok az yedim 3yk ancak vardi, yaninada salata yedim oda 3-4 kasik kadardi. yagini ben ayarlayamadigim icin az yemek istedim.
bitki caylari konusunda cok tesekkür ederim, ben hep yemekten sonra iciyordum :27:
hatta burada bir kez sormustum yemekden öncemi sonrami diye, ama cevap görmemistim.
cok tesekkür ederim bu benim icin cok önemliydi :29::54:

nurrr naber diyemeden gidiyorum maalesef :9: yarın ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK işim var, erken kalkmam gerek :18:

iyi geceler kuzucum :54:

mid_night_sun
canim resimlerine baktim, kiloluyken bile kollarin gayet pek duruyor, yani sarkik filan dgl bu cokgüzel birsey.
fakat nisanlilik resmin ile dügün resmi arasindaki fark sanki 10 kilo degil daha fazla gibi masallah.
birde genelde ilgiltere londrada cekilmis resimlerin var, orada mi yasiyorsun?
gecen yil londradaydim güzel bir sehir, benim yasadigim yere de cok benziyor.
zaten endüstrilesme dönemini ilgiltere baslattigi icin diger avrupa ülkeleride o sehrin yapisini ve teknolojisini kopyaladilar.
benim yasadigim sehirde o "kopyalardan" biri, fakat suan londradan cok cok daha gelismis.
yinede londrayi seviyorum, güzel ve yasanilabilecek bir sehir..

tesekkür ederim canim, öncelikle diger arkadaslarin dedigi gibi 2 bardak ilik veya ilikdan daha sicak 2 bardak su ile deniyeyim,
olmazsa senin dedigin gibi yaparimcanim sagol :29:

o saatlerde ben halaymi cekiyordum, roman havasimi oynuyordum, horonmu tepiyordum, cepki veya bagiye mi oynuyordum, yada kendimi pop müziklerine mi kaptirmistim bilemiyorum, cvp veremicem :32::32::32::9::9::9::29::29::54:

canim bu habere cok üzüldüm, bu gruptaki diet idollerimden biriydin :43:
sagligin icin igne yapman önemliyse sineye cekicez artik :50:
Allah acil sifalar versin, insallah dilediginden cok daha iyi olur igne vurulmanin sonrasi :29::29::54::54::54:

tesekkür ederim canim, emine ve busede aynisini önerdi, mutlaka deneyecegim:29::54:

Allah zihin acikligi versin canim insallah cok memnun olacagin bir sonuc alirsin.:29:

buse canim alinti cok uzundu alamadim.
evet haklisin kavurma yagli ama sanirim bu etin yagsiz tarafindandi ve icinde sebzeler vardi.
cok az yedim 3yk ancak vardi, yaninada salata yedim oda 3-4 kasik kadardi. yagini ben ayarlayamadigim icin az yemek istedim.
bitki caylari konusunda cok tesekkür ederim, ben hep yemekten sonra iciyordum :27:
hatta burada bir kez sormustum yemekden öncemi sonrami diye, ama cevap görmemistim.
cok tesekkür ederim bu benim icin cok önemliydi :29::54:

kuzucum o sorun hep aklımdaydı ama inan bir türlü burda sana yazmak nasip olmadı, diğer arkadaşlar da gözden kaçırmış olmalı. hatta ben birisi cevap vermiştir diye sonradan cevabım geç olacak diye yazmamıştım soruna cevap. ama bugün wc sorununu falan söyleyince bir terslik olabileceğini düşünüp yazdım :34:

öpüyorum bebeğim seni, iyi geceler tekrar :54:

Back
X