Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazla :( Konuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..

cnm geçmiş olsun :( ama bozmamaya çalış tatlım, zaten hastalığı yenmen için sağlıklı yemen lazım, abuır cubura ihtiyacın yok unutma..
Haklısın canım benim, yarın çok dikkatli olmaya çalışacağım. İyice kötü oldum, neyseki yarın tatil...
:31:

bugünkü menüm kızlar:

sabah(09:30)
100ml light süt(%0,1 yağlı),100ml normal süt + nesfit :) böylece %50 yağlı yapmış oldum di mi :52::52::52:

ara(12:30)
sütlü nescafe

öğlen(14:00)
2 haşlanmış yumurta
2 domates + bol maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği

ara(16:00)
1 portakal + 1 kivi

akşam(19:30)
balık+kalamar+2 dilim keğek ekmeği + roka salatası
( ama kızlar kızartmaydı balıklar :( üzgünüüümmm , çok mu fenaa?? istavrit yedim :( )

Spor yok bugün, yrn pt var, regl olduğum için 2-3 gün ara verdim
1,5lt su içtim, devam ediyorum, 2yi bulacak
1 kupa yeşil çay ;)
Yağ oranı yüksektir büyük ihtimalle balıkların canımcım ama olsun gün boyu yağ oranı çok yüksek değilmiş. Yarın yağ oranı daha düşük beslenebilirsin
:23:
canlarım ben kaçıyorum, film izlicez kocişle, yrn öğleden sonra girerim heralde, öpüldünüüüzzz..

bu arada bugün PT yapamadık, hoca izinliymiş, yrn yapcaz...
Hoşçakal canım, yarın görüşmek üzereee
:16:

Benim için dua edin olur mu :( Ne ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..

kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazla :( Konuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..
Canım hayırdır yahu merakta bırakma bizi. İstersen şimdi anlat yada daha iyi hissettiğin bir zaman ama aile bu sonuçta bilemedim şimdi...

Canım hayırdır yahu merakta bırakma bizi. İstersen şimdi anlat yada daha iyi hissettiğin bir zaman ama aile bu sonuçta bilemedim şimdi...

Elbette ki anlatırım canımın içi, anlatacağım, sizin de değerli fikirlerinizi alacağım.. Şu an vaktim olsa şu an yapardım bunu çünkü dertleşmeye gerçekten çok ihtiyacım var :( Bi yandan toparlanıyorum buraya yazarken

Olsun canımcım denememiydi? Denemeyse bu gibi yanlışlar asıl sınav için çok iyi deneyimler olacak sana

yok canım ya vize :43: bugün başladı daha benim sınavlarım çok umutluydum 100 alırdım aslında :50:

bebeğim merakta bırakma bizi anlat gelince olur mu sıkma canını sakın sen hep gül olurmu :16:

Benim için dua edin olur mu :( Ne ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..

üzülme yaaaa bende üzülüyorum o zaman :5: dualarım seninle bebeğim :16:

venüs'üm özelden yazdım sana bi ara bakarsın müsait olunca..
Ve kızlar, canlarım, dostlarım.. Çıkıyorum ben evden, hazırlandım :(
Yarın akşam yeniden görüşmek dualarımla, Allah'a emanet olun hepiniz..

emine'm, 10 dk dolmadığı için bi özel mesaj daha atamıyorum. Venüs'cüm aynı mesajı emine'ye de iletebilrsin.. Yine her zamanki gibi sizden kopup da gidemedim.

Allah'a emanet olun tekrar..

Elbette ki anlatırım canımın içi, anlatacağım, sizin de değerli fikirlerinizi alacağım.. Şu an vaktim olsa şu an yapardım bunu çünkü dertleşmeye gerçekten çok ihtiyacım var :( Bi yandan toparlanıyorum buraya yazarken
Mesaj attım bebeğim cepten...
yok canım ya vize :43: bugün başladı daha benim sınavlarım çok umutluydum 100 alırdım aslında :50:
Ay benim biteli 1 hafta oldu, çoook kolay gelsin bebeğim
venüs'üm özelden yazdım sana bi ara bakarsın müsait olunca..
Ve kızlar, canlarım, dostlarım.. Çıkıyorum ben evden, hazırlandım :(
Yarın akşam yeniden görüşmek dualarımla, Allah'a emanet olun hepiniz..
Baktım baktım canımcım yarın gelirsen buralarda da olurum canım benim

sabah(11:00)

1 haşlamış yumurta

2 ince dilim kaşar

domates yeşillik

4 zeytin

4 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

5 köfte

2 orta boy şiş et

6 bardak ayran

saat 19 gbi 1 bardak tarçınlı süt

su 2.5 litre

spor yok kızlar çok kötüyüm erkek arkadaşımla kavga ettik kusura bakmayın

hepinize iyi gceler öptüm :54:

Son düzenleme:
kızlaaar daha işimin yarısını yaptım ama gözüm gitti yani :52: şimdi kendimi dışarı atıyorum, akşam gelince devam etcem kalanına, 5 saatlik işim kaldı :18:

artık yarın görüşürüz sanırım :ssz:

:3:
kolay gelsin busecim

Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!:14::14::14::14::14::14:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bugünkü menüm kızlar:

sabah(09:30)
100ml light süt(%0,1 yağlı),100ml normal süt + nesfit :) böylece %50 yağlı yapmış oldum di mi :52::52::52:

ara(12:30)
sütlü nescafe

öğlen(14:00)
2 haşlanmış yumurta
2 domates + bol maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği

ara(16:00)
1 portakal + 1 kivi

akşam(19:30)
balık+kalamar+2 dilim keğek ekmeği + roka salatası
( ama kızlar kızartmaydı balıklar :( üzgünüüümmm , çok mu fenaa?? istavrit yedim :( )

Spor yok bugün, yrn pt var, regl olduğum için 2-3 gün ara verdim
1,5lt su içtim, devam ediyorum, 2yi bulacak
1 kupa yeşil çay ;)
afiyet olsun canım balık iyidir omega 3 ve diyete en uygun yemek hem de protein fakat kızartma değil buglama falan olmalı yarına toparla canım

mesele neyse hemen anlaşır atlatırsınız umarım tuğbiş nede olsa evin ailen

Haklısın canım benim, yarın çok dikkatli olmaya çalışacağım. İyice kötü oldum, neyseki yarın tatil...:31:

Yağ oranı yüksektir büyük ihtimalle balıkların canımcım ama olsun gün boyu yağ oranı çok yüksek değilmiş. Yarın yağ oranı daha düşük beslenebilirsin
:23:
Hoşçakal canım, yarın görüşmek üzereee
:16:
balık omega 3 diyette çok önemli karatayda bile günde 2 tablet öneriyor canan hoca ama arkadaş kızartma yemiş olmamış tabiki:34:

bir ara kendini iyi hissedince anlat canım tugbişim çünkü insan ne kadar içinde olursa olsun olayın
dışardaki bir gözle bakınca farklı algılıya biliyor hayırlısı olur inşallah tatlım dua ediyorum senin için

1 haşlamış yumurta

2 ince dilim kaşar

domates yeşillik

4 zeytin

4 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

5 köfte

2 orta boy şiş et

6 bardak ayran

su 2.5 litre

afiyet olsun canım ama 6 bardak ayran mı yanlış mı yazdın anlayamadım çok fazla geldi bana

emine'm, 10 dk dolmadığı için bi özel mesaj daha atamıyorum. Venüs'cüm aynı mesajı emine'ye de iletebilrsin.. Yine her zamanki gibi sizden kopup da gidemedim.

Allah'a emanet olun tekrar..

tamam bebeğim sen de dikkat et kendine olur mu:16:

Mesaj attım bebeğim cepten...

Ay benim biteli 1 hafta oldu, çoook kolay gelsin bebeğim

Baktım baktım canımcım yarın gelirsen buralarda da olurum canım benim

ağol bebikim :16: benimki de hemen bitse ne güzel olur:16:

1 haşlamış yumurta

2 ince dilim kaşar

domates yeşillik

4 zeytin

4 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

5 köfte

2 orta boy şiş et

6 bardak ayran

su 2.5 litre

afiyet olsun tatlım:) hayırdır sana noldu bugün herkesin canı sıkkın nazar değdi valla takımımıza :14:

selam kızlar yeni geldim eve.bugün pikneğe gittik.ben geç gideceğiz sanıyordum arkadaşlar aradı apar topar çıktık,kahvaltı yapamadım.
12 gibi
4 tane hurma

16 gibi

tavuk ızgara
1 çiğ köfte

voleybol oynadık,dışarıda olunca suyum 2,5 lt oldu

çok eğlendik,çok yoruldum

menümüde artık yazıyım kızlar ama çok yorgunum gün boyu halsizim diyetin ilk günleri ya ona veriyorum biran önce geçer inşallah
sabah
1 bardak süt
biraz peynir 1 haşlama yumurta
akşam
1 kase yoğurt pul biberli ve naneli
biraz tavuk haşlama
1 kepçe çorba
3 yk nohut
akşam çok oldu sanki ama hala doymuyorum obur gibi yiyormuşum onu anladım:1:
spor yok çocuklarla dışar:1:a oynadım biraz
su 3 lt

yok 6 bardak ama küçük bardak yarım bardak su filan alıyor yani 3 bardağa denk geliyor ama saat 2 den 7 ye kadar içtim:52:
tamam canım o zaman

selam kızlar yeni geldim eve.bugün pikneğe gittik.ben geç gideceğiz sanıyordum arkadaşlar aradı apar topar çıktık,kahvaltı yapamadım.
12 gibi
4 tane hurma

16 gibi

tavuk ızgara
1 çiğ köfte

voleybol oynadık,dışarıda olunca suyum 2,5 lt oldu

çok eğlendik,çok yoruldum
afiyet olsun ayşe ne güzel eğlenmişsin bizde basket oynadık dışarda iyi geliyor hareket

Back
X