geçmiş olsun canımkızlar sınavdan geldim başım çok ağrıyo uykusuzluktan biraz uyuyup kendime geleyim :) öpüyorum hepinizi görüşürüz![]()
sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canımkızlar, dün zeytinyağlı taze bakla yemeği yapmıştım, bugün 6 kaşık ondan yedim öğlen, iyi mi? yoksa bakla pek tavsiye edilmio muydu yaa?
sabah size yazdıktan sonra uyuya kalmışım yine
şimdi yeşil çay içicem...
akşam da eşimle salata yicez , ama son menümü yazarım yine :)
anladım canım karar senin boyun kaçtı seninhadi yaaa bak çok üzüldüm şimdi o zaman devam edicem diyete ve listede kalmaya ama inanın çok zor yaaa eşim hafta sonu hep yediklerimi takip etti
Neyse 2 kilodan bişey olmaz ben devam edeyim eşime çaktırmadan tabi başarabilirsim. En sonunda ne halin varsa gör dicek
yok canım mezun olamamışım hissetim bunu galiba bütün hafta sonu dikkat ettim yediklerime sıkıcam kemerleri biraz daha püsküüt kabul etmemiş![]()
epey yorulmuşsundur buseben geldim kızlaarbugün sütçü geldi, annem de süt alırken alan herkesi bize kahveye çağırmış
11 de kahvaltı yaptım, hemen evin dağınık kısımlarını topladım, sonra misafirler geldi ve 1,5 sa önce gittiler, sonra bulaşıklar, yemeğim falan derken bu saati buldu gelebilmem
hemen geçmişe bakayım![]()
afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyorsabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
1 acı sivri biber
2 zeytin
yarım kk yağsız peynir
kızlarrrrr okula gittim bildiğiniz elim ayağım titredi bugün bahane değil biliorum ama meyveli topkek yedim
akşam(18:00)
2 parça haşlanmış et
2 orta boy domates
1 sivri acı biber
2 litre su ama 3 ü bulur
45 dk walk at home
plates ve basen hareketleri yapcam yatmadan önce
1 litrede yeşil çay (yarısını içtim birazdan bi 500 daha içicem )
![]()
![]()