domates sosu iyi fikir.

2 beden değil nurcum 3 beden. 42 beden olmuştum sonunda ama fotolardaki kotum mesela 30 size :26: ama dapdar zaten streç bir kot. sonra 3 kg daha oldum 30 size olmuyordu artık bana ama o kışı eşofmanla geçirdim, inat ettim almadım pantolon

yediremedim 42 yi artık kendime :26: kış geçince de temmuzda diyete başladım. o gün bugündür diyetteyim
sen de başaracaksın merak etme.

hem kilon fazla. benim başlangıç 68 di o yüzden ben çok zorlanıyorum. zaten bir de dukan diyetiyle haftada 1 kg ya verebiliyorsun ya veremiyorsun bir süre sonra

haftada 200 gr verdiğim ya da hiç veremediğim zamanlar oldu.

ama olsun öyle ya da böyle verdim. ve bu hafta mezun oluyorum
ben senin yerinde olsam kendime 42 beden bir şey almazdım. alacaksan 38 beden al. şimdilik elindekilerle idare et canım, sonra o paralarına acırsın

4-5 kg zaten 1 beden incelmek demek fark etmesine şaşırmaaaaaa
bu arada 5 tl suya yuh diyorum yuuuh
yok canım, ben kendim yapıyorum kol hareketleri, kollarım malesef kalın kaldı bedenime göre çünkü
tamam tatlım, bilmiyorum kendine mesaj atmayı nasıl başarıyorsun anlamadım. ama benim profilime gelip mesaj göndere basıp yolarsan böyle bir sorun bir daha olmaz
iyi geceler
woow 3 beden masallah
azmin icin tebrikler, mezuniyetin icinde canim
olsun sorun degil ya kücültürüm yada birine veririm, benim gibi alisveris hastasi kac aydir kendine bisey almadi tuttum kendimi ama, yaz geliyor. civil civil renkler almam gerek.
otel isi de oluyor sanirim insallah. havuz icin endiseleniyorum

dün bikinilere göz attimda ben bunu giysem bacaklarim, kalcalarim karnim cikar diye düsündüm iyce panik oldum

biranönce zayiflamaliyim. bugün alarm modunda olucam 3 lt su icmeye calisip sadece 2 ögün yiyip 1 ara ögün yapmayi düsünüyorum.
19'dan sonrada yememem gerek.
günüm disarida kosusturmayla gececegi icin simdilik evden cikmadan sadece squats yapacagim.
o kososturma arsinda o elbiseyi gidip almaliyim, 38 yaza kadar mümkün degil de 40 mi alsam acaba. 42 dar oluyordu yaza kadar versemde 40 dar olmaz mi ki :26: tam 2 ayim kaldi 40 bedene düsermiyim acaba
kuzuları ben yatıyorum şimdi :26: yarın erken çıkabilirim evden yengemlere gitcem, sonra da orda kalcam sanırım kuzenleee

ama gitmeye de bilirim, tam belli değil. erken kalkıp işimi halletmeye çalışcam önceeee son güne kalmasın yine
hadi iyi geceler ve günaydınlar
günaydin canim, iyi eglenceler kuzeninle (gidersen)
citir adayi ve nur bunu üzerime aliniyorum

günaydin canim, kolay gelsin.
bizde bir güne temizlik ayarlayip bastan asagi evi temizlesek, camlari filan silsek iyi olur.
rutin temizlik herzaman oluyorda, köklü temizligin yeri ap ayri

2 hafta önce burada kar vardi, 2gün önceye kadar yagmur vardi.
2gündür hava sicacik artik camlar silinmek ister
önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminim

vericme insallah

canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım

bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:
evet yok artik böyle kacamaklar

regl öncesi oldugu icin yine neyse diyorum aylik 1 kez cikolata kacamagimi kurabiyeye verdim. cikolata yemeyerek cezalandirdim kendimi. kacamak yok daha, sadece regl dönemi 1 gün sadece kücük cikolata var
Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:
günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz

suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim