Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
sade türk kahvesi

öğle
15.30
yumurtalı haşlanmış ıspanak
yarımkase yoğurt

akşam 18.15
dukan etli lahana sarması
yarım kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi

:nazar:
menü su spor süper :32:
100 kol egzersizi squat gibi aylik bir program mi canim?

busecim yine sana mesaj sayimi mesajla bildirecekken kendime mesaj attim :27:
niye otomatik olarak orada benim ismim yaziyor anlamadim, bu 10dk. beklemeyide hicsevemedim :9::51:
yarin bildirim yaparim artik.
iyi geceler tekrar :emir_bebek:

sos yok ok. bundan sonra sadece kendi hazirladigim sos (domates sosu?) disinda yemicem.
aksam yemeklerim 19:00u gecmeyecek. zor olacak ama olacak!

hakikaten okadar kötü mü :43::43:
2 lt oldu. yarim litresi altin degerinde 5tlye yarim litre su olurmu :47::20:

2 beden incelmissin ama fark daha fazla görünüyor :nazar:
bugün bende alisverise cikayim dedim. 46 bugün ilk defa hic denemedim. 44 cok bol oldu. 42 ise dar oldu.
4kg ile bukadar fark olacagini hic ummazdim. elbiseyi almadim 2 bedende uymadigi icin.
ama yarin kalmissa insallah gidip 42sini alacagim, 1-2 ay sonra icine rahatlikla sigmak zorundayim.
güya havuzlu otele gidecegiz ben bu yaglarla havuzu tasiririm.
Yarin menüme daha cok dikkat edecegim.
bu hafta büyük ihtimalle cok veremeyecegim (regl yaklasti) ama gecici oldugunu biliyorum.
vermem gereken en az 17 kg var ve insallah basaracagim:8::8:

domates sosu iyi fikir. :34: 2 beden değil nurcum 3 beden. 42 beden olmuştum sonunda ama fotolardaki kotum mesela 30 size :26: ama dapdar zaten streç bir kot. sonra 3 kg daha oldum 30 size olmuyordu artık bana ama o kışı eşofmanla geçirdim, inat ettim almadım pantolon :19: yediremedim 42 yi artık kendime :26: kış geçince de temmuzda diyete başladım. o gün bugündür diyetteyim :ssz:

sen de başaracaksın merak etme. :32: hem kilon fazla. benim başlangıç 68 di o yüzden ben çok zorlanıyorum. zaten bir de dukan diyetiyle haftada 1 kg ya verebiliyorsun ya veremiyorsun bir süre sonra :ssz: haftada 200 gr verdiğim ya da hiç veremediğim zamanlar oldu. :31: ama olsun öyle ya da böyle verdim. ve bu hafta mezun oluyorum :32:

ben senin yerinde olsam kendime 42 beden bir şey almazdım. alacaksan 38 beden al. şimdilik elindekilerle idare et canım, sonra o paralarına acırsın :34: 4-5 kg zaten 1 beden incelmek demek fark etmesine şaşırmaaaaaa :32:

bu arada 5 tl suya yuh diyorum yuuuh :47:

:nazar:
menü su spor süper :32:
100 kol egzersizi squat gibi aylik bir program mi canim?

yok canım, ben kendim yapıyorum kol hareketleri, kollarım malesef kalın kaldı bedenime göre çünkü :ssz:

azimli arkadaşları tebrik ediyorum:34:

teşekkürler nicom :42:

Bütün citirlar güzellik uykusunda :9:
bu uykuya bende dahil olayim :1:
cümleten iyi geceler kizlar :emir_bebek:

busecim yine sana mesaj sayimi mesajla bildirecekken kendime mesaj attim :27:
niye otomatik olarak orada benim ismim yaziyor anlamadim, bu 10dk. beklemeyide hicsevemedim :9::51:
yarin bildirim yaparim artik.
iyi geceler tekrar :emir_bebek:

tamam tatlım, bilmiyorum kendine mesaj atmayı nasıl başarıyorsun anlamadım. ama benim profilime gelip mesaj göndere basıp yolarsan böyle bir sorun bir daha olmaz :34:

iyi geceler :54:

kuzuları ben yatıyorum şimdi :26: yarın erken çıkabilirim evden yengemlere gitcem, sonra da orda kalcam sanırım kuzenleee :52: ama gitmeye de bilirim, tam belli değil. erken kalkıp işimi halletmeye çalışcam önceeee son güne kalmasın yine :ssz:

hadi iyi geceler ve günaydınlar :9:

MENÜM

sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
sade türk kahvesi

öğle
15.30
yarımkase yoğurt

akşam 18.15
yarım kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi

su menülerine bayılıyorum :8:

günaydın gönlümün çıtırları gözümün nurlarııı :16:

kızlar bugün gencaylardaım ev temizlicez annesiyle tabi gencayda evde duvar yıkıcak bize yoğun bigün olcak akşam evde olurum ama baya hareketli bigün bu arada tartı bni cuma mutlu eder umarım çnkü anlamadığım bi şişliğim var yüzüğüm parmağıma olmadı bu sabah sıktı umarım bi sıkıntı çkmaz hepiniziiii çok öptüm :54::54::54:

:66::66::66::64::64::64::79::79::79::118::118::118::118:

MENÜM

sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
sade türk kahvesi

öğle
15.30
yarımkase yoğurt

akşam 18.15
yarım kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi
afiyet olsun busecim çok güzel menün

sos yok ok. bundan sonra sadece kendi hazirladigim sos (domates sosu?) disinda yemicem.
aksam yemeklerim 19:00u gecmeyecek. zor olacak ama olacak!

hakikaten okadar kötü mü :43::43:
2 lt oldu. yarim litresi altin degerinde 5tlye yarim litre su olurmu :47::20:

2 beden incelmissin ama fark daha fazla görünüyor :nazar:
bugün bende alisverise cikayim dedim. 46 bugün ilk defa hic denemedim. 44 cok bol oldu. 42 ise dar oldu.
4kg ile bukadar fark olacagini hic ummazdim. elbiseyi almadim 2 bedende uymadigi icin.
ama yarin kalmissa insallah gidip 42sini alacagim, 1-2 ay sonra icine rahatlikla sigmak zorundayim.
güya havuzlu otele gidecegiz ben bu yaglarla havuzu tasiririm.
Yarin menüme daha cok dikkat edecegim.
bu hafta büyük ihtimalle cok veremeyecegim (regl yaklasti) ama gecici oldugunu biliyorum.
vermem gereken en az 17 kg var ve insallah basaracagim:8::8:
önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminim:34::34:

kızlar bugün gencaylardaım ev temizlicez annesiyle tabi gencayda evde duvar yıkıcak bize yoğun bigün olcak akşam evde olurum ama baya hareketli bigün bu arada tartı bni cuma mutlu eder umarım çnkü anlamadığım bi şişliğim var yüzüğüm parmağıma olmadı bu sabah sıktı umarım bi sıkıntı çkmaz hepiniziiii çok öptüm :54::54::54:

günaydın canım kolay gelsin işiniz çokmuş bende dün bir odayı çamaşır suyuyla sildim bittim yani dipte bir odam biraz rutubet olmuş çatıdan korneje doğru akmıştı yağmurlarda oraları temizledim gerçekten çok zor oluyor kolay gelsin tekrar senin için spor niyetine hareket olur ne güzel

günaydın kızlar tartı beni hiç mutlu etmiyor :43::43:100 gr anca vermişim cumadan buyana bugünden sonra cumaya kadar saf protein yapacağım bakalım ne olacak

sabah(10:30)

1 haşlanmış yumurta

2 orta boy domates

1 acı sivri biber

2 zeytin

yarım kk yağsız peynir

kızlarrrrr okula gittim bildiğiniz elim ayağım titredi bugün bahane değil biliorum ama meyveli topkek yedim :43::43:

akşam(18:00)

2 parça haşlanmış et

2 orta boy domates

1 sivri acı biber

2 litre su ama 3 ü bulur

45 dk walk at home

plates ve basen hareketleri yapcam yatmadan önce

1 litrede yeşil çay (yarısını içtim birazdan bi 500 daha içicem )

:43::43: :42::42::42:

canım sende farkındasın zaten telafide etmişsin menün güzel top kek haricinde... sporun daha güzel :34:

ebrucum kendi isteğiyle ayrılmak istiyor yazarız. bu tarz durumlar benim bildiğim kadarıyla geri döndüğünde yeni yarışmacı gibi tekrar yarışabiliyorsun. tölereans tanınıyor yani, o açıdan bir sorun yok ama yine de püsküüt e soracağım tatlım :34:

bu arada bu hafta listeden birlikte ayrılıyoruz :52: ama burda devam ediyoruz tabi, sakın kilo alayım deme :9:

tamam canım sen nasıl istersen öyle yaz. umarım kilo almam ve geri dönmek zorunda kalmam.

ay dukan usulü etli lahana sarması yedim bugün içinde pirinç yoktu tabi :1: ama mis gibiydi ooohhhh :16:

afiyet olsun kuzum sen şimdi dukan usulümü korumaya geçiceksin canım?

geçmiş olsun canım

sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canım

anladım canım karar senin boyun kaçtı senin

epey yorulmuşsundur buse

afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyor:1::1:

canım benim boyum 1,60 aslında bu boya 50 kilo olmam lazım sanırım ama ben 50 kilo olursam hortlak gibi dolaşırım ortada :37:

vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar

evet canım kalorisi çok az olmuş çünkü yediklerinin kalorisi çok düşük olsun sen kendini kötü hissetmediysen sorun yok ben mesela ez yemek yediğimde başım felaket ağrır belki yemeğin yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirdin.

busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz

canım sen sanırım urfadaydın annenler nerde oturuyor?

gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin :9:

11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)

15:00
6 cilek

17:00
1 kuru kayisi

21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur :27:
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:

2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )

canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım :34:
bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:

günaydın canım kolay gelsin sana şişkinliğin belki dün ödem yapıcı bişey yemişsindir. bugün biraz suyunu arttır yeşil çayını iç geçer inş. belkide regl yaklaşıyordur.

günaydın kızlar tartı beni hiç mutlu etmiyor :43::43:100 gr anca vermişim cumadan buyana bugünden sonra cumaya kadar saf protein yapacağım bakalım ne olacak

günaydın canım insan az yemek yediği zamanda kilo vermesi duruyo acaba az yediğin içinmi böyle oldu yada spormu eksik...

sabah (07:00)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

tavuklu mantar sote
1 ekmeğin kıyısı
cacık

ara

4 hurma (biraz fazla oldu ama karnım acıkmıştı)

akşam (08:00)

salamlı sandviç
1 bardak ayran

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

daha spora başlayamadım ev iş çalışmak misafir kendime vakit kalmıyo bu akşam yine kayınpederlerim bizde yarın akşam oğluma gidicem hayatım koşuşturmayla geçiyo. en azında mekik çekebiliyorum...bakalım bu akşam bende kalmazlarsa indiricem netten bişeyler

Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:

Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:

günaydın canım hoşgeldin önemli değil sen kilo vermeye devam et yeter buraya giremediğinde motivasyonunu kaybetme :13:

su menülerine bayılıyorum :8:

ben de seninkileree :17:

oo hadi bakalım kolay gelsiin :21: ödem için su iç kuzum ve yeşil çay ebrunun da dediği gibi, cumaya kalmaz o :34:

menülerini gözden geçir tatlım, doğru şekilde beslenmiyor olmalısın, tartılar yalan söylemez :27: ama üzülme, 100 gr dahi veremediğimiz zamanlar oluyor yine de , hele ben dukanda neler çektim :9: saf protein yaparsın verirsin ama sonra sebzeler ve nişasta girince paat diye geri alırsın söyliyeyim :26: dukandan biliyorum, metabolizmanı bu şekilde yorma bence. şaşırtmak için tek gün saf protein yap yeter :54:

canım sende farkındasın zaten telafide etmişsin menün güzel top kek haricinde... sporun daha güzel :34:

tamam canım sen nasıl istersen öyle yaz. umarım kilo almam ve geri dönmek zorunda kalmam.

afiyet olsun kuzum sen şimdi dukan usulümü korumaya geçiceksin canım?

canım benim boyum 1,60 aslında bu boya 50 kilo olmam lazım sanırım ama ben 50 kilo olursam hortlak gibi dolaşırım ortada :37:

evet canım kalorisi çok az olmuş çünkü yediklerinin kalorisi çok düşük olsun sen kendini kötü hissetmediysen sorun yok ben mesela ez yemek yediğimde başım felaket ağrır belki yemeğin yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirdin.

canım sen sanırım urfadaydın annenler nerde oturuyor?

canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım :34:
bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:

günaydın canım kolay gelsin sana şişkinliğin belki dün ödem yapıcı bişey yemişsindir. bugün biraz suyunu arttır yeşil çayını iç geçer inş. belkide regl yaklaşıyordur.

kuzum neden kilo alasın ki yaa :52: böyle şeyler düşünme, düşünce gücünü unutma. alırsan da hemencecik verirsin. bu koruma evresinde mutlaka 3 günde 1 tartıl canım, kendini kontrol et.. bu sayede almayacağız geri. bunu 6 ay yapmalıyız en az ki metabolizmamız kilomuza alışıp durulsun, sonrası daha kolay olacak :32:

ve tabiki dukan usulü koruma yapcam, yoksa tüm kiloyu geri alırım yapmayan her dukancı gibi ebrum :18:

sabah (07:00)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

tavuklu mantar sote
1 ekmeğin kıyısı
cacık

ara

4 hurma (biraz fazla oldu ama karnım acıkmıştı)

akşam (08:00)

salamlı sandviç
1 bardak ayran

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

daha spora başlayamadım ev iş çalışmak misafir kendime vakit kalmıyo bu akşam yine kayınpederlerim bizde yarın akşam oğluma gidicem hayatım koşuşturmayla geçiyo. en azında mekik çekebiliyorum...bakalım bu akşam bende kalmazlarsa indiricem netten bişeyler

hurma 4 çok fazla ebrucum ama benim asıl gözüme batan oradaki salamlı sandviç :53: canım salamın kalorisine baktın mı sen, salamlar sosisler acayip kalorili ve çook yağlı şeyler :50: yanlış bir seçim olmuş. bunu yiyeceksen bile sabah kahvaltısında yemelisin. akşam 20.00 2 dilim ekmek arasına salam için çok geç bir vakit, tüm günü batırmış bence :27: korumaya geçince de buna dikkat. çok yağlı şeyleri öğleden sonra tüketme kuzum :54:

günaydın venüüss :3: sağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer :16: neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor :23:

domates sosu iyi fikir. :34: 2 beden değil nurcum 3 beden. 42 beden olmuştum sonunda ama fotolardaki kotum mesela 30 size :26: ama dapdar zaten streç bir kot. sonra 3 kg daha oldum 30 size olmuyordu artık bana ama o kışı eşofmanla geçirdim, inat ettim almadım pantolon :19: yediremedim 42 yi artık kendime :26: kış geçince de temmuzda diyete başladım. o gün bugündür diyetteyim :ssz:

sen de başaracaksın merak etme. :32: hem kilon fazla. benim başlangıç 68 di o yüzden ben çok zorlanıyorum. zaten bir de dukan diyetiyle haftada 1 kg ya verebiliyorsun ya veremiyorsun bir süre sonra :ssz: haftada 200 gr verdiğim ya da hiç veremediğim zamanlar oldu. :31: ama olsun öyle ya da böyle verdim. ve bu hafta mezun oluyorum :32:

ben senin yerinde olsam kendime 42 beden bir şey almazdım. alacaksan 38 beden al. şimdilik elindekilerle idare et canım, sonra o paralarına acırsın :34: 4-5 kg zaten 1 beden incelmek demek fark etmesine şaşırmaaaaaa :32:

bu arada 5 tl suya yuh diyorum yuuuh :47:

yok canım, ben kendim yapıyorum kol hareketleri, kollarım malesef kalın kaldı bedenime göre çünkü :ssz:

tamam tatlım, bilmiyorum kendine mesaj atmayı nasıl başarıyorsun anlamadım. ama benim profilime gelip mesaj göndere basıp yolarsan böyle bir sorun bir daha olmaz :34:

iyi geceler :54:

woow 3 beden masallah :nazar:

azmin icin tebrikler, mezuniyetin icinde canim :29:

olsun sorun degil ya kücültürüm yada birine veririm, benim gibi alisveris hastasi kac aydir kendine bisey almadi tuttum kendimi ama, yaz geliyor. civil civil renkler almam gerek.
otel isi de oluyor sanirim insallah. havuz icin endiseleniyorum :27:
dün bikinilere göz attimda ben bunu giysem bacaklarim, kalcalarim karnim cikar diye düsündüm iyce panik oldum :52:
biranönce zayiflamaliyim. bugün alarm modunda olucam 3 lt su icmeye calisip sadece 2 ögün yiyip 1 ara ögün yapmayi düsünüyorum.
19'dan sonrada yememem gerek.
günüm disarida kosusturmayla gececegi icin simdilik evden cikmadan sadece squats yapacagim.
o kososturma arsinda o elbiseyi gidip almaliyim, 38 yaza kadar mümkün degil de 40 mi alsam acaba. 42 dar oluyordu yaza kadar versemde 40 dar olmaz mi ki :26: tam 2 ayim kaldi 40 bedene düsermiyim acaba :30:

kuzuları ben yatıyorum şimdi :26: yarın erken çıkabilirim evden yengemlere gitcem, sonra da orda kalcam sanırım kuzenleee :52: ama gitmeye de bilirim, tam belli değil. erken kalkıp işimi halletmeye çalışcam önceeee son güne kalmasın yine :ssz:

hadi iyi geceler ve günaydınlar :9:

günaydin canim, iyi eglenceler kuzeninle (gidersen) :32:

citir adayi ve nur bunu üzerime aliniyorum :9:
günaydin canim, kolay gelsin.
bizde bir güne temizlik ayarlayip bastan asagi evi temizlesek, camlari filan silsek iyi olur.
rutin temizlik herzaman oluyorda, köklü temizligin yeri ap ayri :9:
2 hafta önce burada kar vardi, 2gün önceye kadar yagmur vardi.
2gündür hava sicacik artik camlar silinmek ister :6:

önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminim:34::34:

vericme insallah :29::8::8::8:

evet yok artik böyle kacamaklar :20::20:
regl öncesi oldugu icin yine neyse diyorum aylik 1 kez cikolata kacamagimi kurabiyeye verdim. cikolata yemeyerek cezalandirdim kendimi. kacamak yok daha, sadece regl dönemi 1 gün sadece kücük cikolata var :9:

günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz :1:
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim :19:

günaydin kizlar,

yine önce gecmise daldim yazmadan :9:
Nasilsiniz?

Birazdan squats yapip kahvalti edecegim.
Sonra dus alip cikacagim.
Bugün kayip diye afis asabilirler benim icin,
hava cok güzel isim bitsede eve dönmem heralde :9::9::9:
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah :9:
bu gün korktugum bir randevu var, insallah cok yanmadan atlatirim :26:

günaydın canım hoşgeldin önemli değil sen kilo vermeye devam et yeter buraya giremediğinde motivasyonunu kaybetme :13:
Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
:16::16::16::16::16::16:

Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
:16::16::16::16::16::16:

simdi dikkatimi cektide biz seninle ayni kiloda sayiliriz.
özellikle senin menülerine daha dikkatli bakacagim :51::9::9::9::9::29:

Back
X