Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim kuzularıım :3: misafirler gitti ben de yemeğimi yedim, mutfağı toparladık falan anca geldim, venüse haber vermiştim söylemiştir size :31:

geçmişe bakıp geliyorum :10:

hoşgeldin cnm evet okumuştum venüs yazmış sen oku ben o ara annemlere yemek hazırlıım buralardayım :16:

ayy nasıl yoruldum burcum sorma geç geldim eve hemen uyumuşum :)

kurabiye olmasaymış güzelmiş canım :)

sağol canım :)

akşamki ekmek olmamış canım. akşamki sütlü kahve yerine sade içseymişsin daha iyi olurdu :)

tuvalet büyük sıkıntı canım alışkanlık olunca vazzgeçmek zor oluyo :(
sınavlarımdan biri kötüydü canım ama diğeri iyiydi çok şükür :)

nurcum akşam yemeğin geç olmasaydı keşke daha güzel menü olabilirmiş :) afiyet olsun canım :)

2 öğün yemek iyi canım ben sadece ara çok fazla acıkmıyo musun diye merak ettim :)

süpersin bebeğim afiyet olsun :16:

günaydın bebeğim :) kolay gelsin valla ben öldüm bittim yaniiii :14:

ebruuuuuuu korucam derken o sandviç neeeeee :47: bundan sonra daha güzel menüler ollcak inşallah :16:

günaydın canımmm :16::16: internet herkes de kötü sanırım :9: dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli

hayırdır canım ne randevusu?

valla hiç bilgim yok tatlım. ev arkadaşım havuz sonrası maske yapıyo saçına tek bildiğim o var. o da karışık bitki yağı hazır satılıyo içeriğini pek bilmiyorum

tubacımmm çok sevindim gerçekten çok güzel bi haber bu :) bende annemlerin tepkisini merak ediyorum daha zayıflamış halimi görmediler :)

afiyet olsun canım güzel olmuş menün :nazar:

bu habere napılırrrrrr tabiki göbek atılırrrr :65::64::62::66::81::82::103::124::122:
süpersin buseeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yehhuuuuuuuuuuuu :64::62::66::81::82::103::124::122::24::32:

kızlaaaarr saatlerce geçmişi okuyup yazmayı nasıl özlemişim hep böyle olalımmmm :16:

dün akşam gelemedim çok geç bitti işim. sabah da erkenden kalkıp hastaneye giittim babaannenin beni göresi gelmiş :16: her zamanki gibi şekerliği üstündeydi pakize sultanın :16: pakize sultan da zayıfladığımı farketti :16: bana hamursuz getirmiş özel:16: çok severim bi de biliyo sevdiğimi sabah 1 parça yedim artık gönlü kırılmasın diye ama çok az :34:

her yerim ağrıyo temizlik bulaşık yemekler derken resmen ölmüşüm ya bu gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum :25:

tamam babaanne hatrına 1 parça sabah 9 da, o sebeple ve 49.9 mutluluğuyla bunu es geçiyorum :9: afiyet olsun, tadını çıkararak emerek falan yeseydin :27:

canım yok yanlış anladın beğenmediğim için yazmadım öyle gayet güzel menüsü ama ne bileyim az gibi geldi bana daha sabah konuştuk az yemekte kiloyu durdurabiliyo diye o yüzden öyle söyledim yoksa güzel menüsü

yok canım artı çıkmayı düşünmüyorum hatta 100 gr daha eksi çıkıp 55 olmak istiyorum hatta daha ekside olabilir yani :17::17:
Ya aslında hiç içime sinmiyo böyle belgesiz mezuniyet :19::19: Ama yapıcak bişey yok :50:

canım yaaaa süper bi haber bbuuuuu :52::52::52:
Yalnız yakında uçucaksın tutamıcaz seni bak ona göre dur artık :9::9::9:

canım yaaa bende 2 yıl kızıl kullndım çok memnun kaldım hiç akma yaşamadım havlularım batmadı ama hayatımda ilk defa ve son oldu zaten boyamıştım. Döndürmekte çok kolay oldu kahveye boyadım hepsi kapandı gitti.
Koleston kullanmıştım ben senin neden öyle olduki? :26:

canım boş ver belgeyi falan :27: çılgınlık etme yani, güzelsin yeterince, çirkinleşmek üzeresin hatta :26: spor yapcaz ikimiz de :51: taşlığımıza taşlık katacağız :16:

Meraba herkese :3:

dün burda çok kötü yağmur yağıyordu bende çıktım dışarda yürüdüm şarkı söyledim yağmurda dans ettim çok eğlendim ama sırılsıklam olup eve döndüm vee üşüme baş ağrısıyla uyudum uğrayamadim bu gün iyim ama :)

aferin sana deli kız :9:

yeminle öldüm cnm ya sabah 9 dan beri offfff :D bolsu içtim 2 yi buldum biraz önce:D

saol cnm :D

seni yerim bn :D

waow sana hastayım buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

emoşşşş hislerimiz aynı dökülğorum şu an ama ev mis oldu :D

ahahahahahah kuzum bnm senin için devamlı mesaj atarım evde oldukça sen oku die :D

mmuuuaah :29:

kızlar, Buse hocamı dinliyorum, ve suyu 1,5 lt yapmak üzereyim an itibarıyla.. nedeeeeenn? çünkü sporda 2 saat içinde 1lt zaten içiyorum...
olacak 2,5 :)
akşam 2 bardak daha içsem yatmadan, oluuurrr 3...

helal sana ceronimooo :46: sen bu işi başaracaksın, sana güveniyorum bebeğim :51:

ebrucum çok şaşırdım.kızıl hangi marka olursa olsun akar yapısı öyle siyahta aynı şekilde.ben loreal,koleston,palette,syoss hepsini kullandım.

busecim kızılı siyah dahil hiç bir renk tamamen kapatamaz aralarda ışıkta görülen kızıl yansımalar olur. silme işlemini bir losyonla yapıyor ve yıpratmadığı söyleniyor.istanbuldasın şanşlısın kuaförlere sor canım yapan yer çoktur.ben 5 ay önce mavi siyah yaptım o bile 2-3 ay aktı mavi mavi.1 ay önce açtım açık kahveye döndüm.benim saçlarım güçlü ve dayanıklı o yüzden cesaretim:27:

ben de koleston aşk alevi kullandım akması bitmiyordu valla :26: ben de şaşırdım şimdi :26:

kızıl gibi bela renk görmedim valla ben, çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum hatta :5:

Evvveeeet bebeğim yaaa burayı bulduğum ve dahil olduğum için çok mutluyuuummmm

69,9 olunca 5 saat ağlarım yıllardır o rakamı görmedim bileeee

:26::26::26::26::26::26::26::26::26: Vur kafama kafama bur zaten hep

:5::5::5::5::5::5:

Ay internetsiz karanlık boşluklarda ışıksız gibi oluyorum yemin ederim:23::23::23::23:

kız bak vurmam istersen kafana :26: wasa demişsin vurulur yani ona, çikolata yemişsin, akşam meyveleri götürmüşsün vurmamak olmazdı o kafaya :27:

biliyorsunuz ki size yaptığım yorumların bana hiçbir faydası yok, sizin için çabalıyorum, sizi diyette tutmak için :34:

Misafir geldi çıkmak zorunda kaldım

busi idolüm takımın en çıtırı supersin ya seviyorum seni tebrik ederim hedefini aşmışsin bile seni örnek alıyorum resimlerini de bekliyoruz :46: :16:

ben de seni seviyorum zelişim :54: resimler çok yakındaaaaaa :32:

DÜNKÜ MENÜM

sabah:(08:00)
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 domates
öğle:(13:00)
  • 1 porsiyon şiş köfte
  • salata
  • 1 ayran
ara:(15:00)
  • yarım elma
akşam:(18:00)
  • 1 kase tarhana çorbası
  • 1 kase yoğurt
  • 5 közlenmiş mantar

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 2 fincan sade nescafe

3 saat ev temizliği, 30 dk yürüyüş, 24 dk karın egzersizleri, 80 squats

vaay vaay vaaaay menüye baaak :9:

Menüm

sabah-öğle 11:30

2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir

ara 14:30
1 bardak süt
3 incir

akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık

su 2 litre
spor yok

sen de gördüğüm en iyi menü bu zeliş, inciri abartma ama :54: su için de ayrıca alkış :46:

bugün menüm

12 gibi

1 yumurta
domates
salatalık
peynir

akşam 5 gibi

fırında yumurtalı peynirli karnıbahar
üstüne de sarımsaklı yoğurt

cevizden sıkıldım ara verdim biraz.

su 3,5 lt

spor 2 gündür yok.saçma bir olay yüzünden tatsızım biraz onun da etkisiyle halim pek yok.insanları anlamakta çok zorlanıyorum artık

güzel menü canım, mühim bir şey yoktur umarım, kendini üzme hiçbir şey için :29:

Ay sevinçten ağlarım beeeen
Kızlar bu arada Busişimizin misafirleri gelmiş, o yüzden yazamıyor. Pasta börek yiyorlarmış, Busiş yemeğini de yiyememiş yoğurtla ara öğün yapmış ama tabisi kaçamak yapmıyor
:15::12::23:

ay yerim ben seni nasıl da güzel anlatmış venüsüm :9:

helal olsun diyorum:nazar:

ben de aynısını sana diyorum, sen de karataydı harika gidiyorsun :34:

kızlar, ben birazdan PTye gidicem, akşam fırsat bulursam yazarım, olmadı menümü ve mesaj sayımı yrn yazıcam ona göreeeee..

şimdilik mucuuuukkkkkssss :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tamam bebeim, süpersin :16:

sabah(08:30)

1 haşlanmış yumurta

1 domates

1 salatalık

4 bardak şekersiz çay

yarım kk peynir

5 zeytin

öğle(13:30)

2 yumurtadan yağsız omlet

domates

4 zeytin

çok az peynir 1/4 kk ancadır

ara(17:00)

10 fındık

kızlar akşam yemeği düşünmüorum çünkü acıkmadım acıkcağımıda sanmıyorum :8:

4 saat temizlik

100 squats yapıcam

30 dk plates düşünüyorum yapamazsam yazarm

ama 20 dk bacak hareketi kesin yapcam

2.5 litre su şimdilik

1 lt yeşilçay içicem :42:

vaay vaaay vaaaay diyoruuum :52: kız o spor ne öyle gözlerim kamaştıı :53::nazar::nazar::nazar:

Busi en beğendiğin menü bumu ben beğenmemiştim çok sevindim beğenmene :)

yehhuuuuuuuuuuuu :64::62::66::81::82::103::124::122::24::32:

tamam babaanne hatrına 1 parça sabah 9 da, o sebeple ve 49.9 mutluluğuyla bunu es geçiyorum :9: afiyet olsun, tadını çıkararak emerek falan yeseydin :27:

canım boş ver belgeyi falan :27: çılgınlık etme yani, güzelsin yeterince, çirkinleşmek üzeresin hatta :26: spor yapcaz ikimiz de :51: taşlığımıza taşlık katacağız :16:

aferin sana deli kız :9:

mmuuuaah :29:

helal sana ceronimooo :46: sen bu işi başaracaksın, sana güveniyorum bebeğim :51:

ben de koleston aşk alevi kullandım akması bitmiyordu valla :26: ben de şaşırdım şimdi :26:

kızıl gibi bela renk görmedim valla ben, çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum hatta :5:

kız bak vurmam istersen kafana :26: wasa demişsin vurulur yani ona, çikolata yemişsin, akşam meyveleri götürmüşsün vurmamak olmazdı o kafaya :27:

biliyorsunuz ki size yaptığım yorumların bana hiçbir faydası yok, sizin için çabalıyorum, sizi diyette tutmak için :34:

ben de seni seviyorum zelişim :54: resimler çok yakındaaaaaa :32:

vaay vaay vaaaay menüye baaak :9:

sen de gördüğüm en iyi menü bu zeliş, inciri abartma ama :54: su için de ayrıca alkış :46:

güzel menü canım, mühim bir şey yoktur umarım, kendini üzme hiçbir şey için :29:

ay yerim ben seni nasıl da güzel anlatmış venüsüm :9:

ben de aynısını sana diyorum, sen de karataydı harika gidiyorsun :34:

tamam bebeim, süpersin :16:

vaay vaaay vaaaay diyoruuum :52: kız o spor ne öyle gözlerim kamaştıı :53::nazar::nazar::nazar:

valla yorgunum ama yapıcam busi ya :D zaten bi plates kaldı oda çocuk işi :52:

bu hafta 1.5 filan vermem lazım busi hedefime hemen ulaşmak istiorum :9:

verirsin bence burcuu :32: ama dikkat et çok spor yaparsan kasların şişer, kilo vermen de durabilir, bu konuya dikkat et. benim başıma geldi 2,5 haftaydı sanırım kilo veremedim, meğer sporu abarttığım içinmiş :26: sporu bi azalttım gidiverdi kilolar sonra :32:

verirsin bence burcuu :32: ama dikkat et çok spor yaparsan kasların şişer, kilo vermen de durabilir, bu konuya dikkat et. benim başıma geldi 2,5 haftaydı sanırım kilo veremedim, meğer sporu abarttığım içinmiş :26: sporu bi azalttım gidiverdi kilolar sonra :32:

yarın sabah bi tartılcam bakalım busiii ama kas şişkinliğini sporda hissediorum ha bu arada bugün lcw de elmde 44 olan pantolonun 40 ını denedim bi tık kalmış olmasına :D demek ki azimli olunca oluomuş :D

yarın sabah bi tartılcam bakalım busiii ama kas şişkinliğini sporda hissediorum ha bu arada bugün lcw de elmde 44 olan pantolonun 40 ını denedim bi tık kalmış olmasına :D demek ki azimli olunca oluomuş :D

harikasın burcuuuuuuuuuuuu :52:

işte buuuuuuuuuuu:21::24:

görmemk mümkün değil :46::46::46::46::46:

tey tey tey halay çekelim göbek atalım :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

al benden de o kadaaaarrrrrrr :21::32::24:

darısı hepiciğinizin başınaaaa :32:

:64::64::64::64::64:

MENÜM

sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 15.30
1 kase yoğurt

akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak

2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi

:42:

MENÜM

sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 15.30
1 kase yoğurt

akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak

2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi

:42:

yine örnek menü busi :46:

:46: :46:

busi yeşil çay aklıma gelmiyo ki ama suyla aramı düzelttim arkadaşım diyete başlamış 5 litre su içmiş onu gördükçe bende içiyorum :9:

eneee fıratın lafı bu :9:

yine örnek menü busi :46:

aferin ama onu örnek alma o abartmış, fazlası zarar, ödem ve su zehirlenmesi yapar. sen 2,5 - 3 lt iç kafi :34:

evet yaa fıratın lafı, 2 tane kitabı var hatta ben de biri mavi biri sarı :27:

teşekkürler zelişim, senin menüler de ilk zamankilere göre güzel, ama bir de hergün paylaşsan o menüleri süper olcakk :23:

Back
X