Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım :47: bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm :kkk:

aferin ama onu örnek alma o abartmış, fazlası zarar, ödem ve su zehirlenmesi yapar. sen 2,5 - 3 lt iç kafi :34:

evet yaa fıratın lafı, 2 tane kitabı var hatta ben de biri mavi biri sarı :27:

teşekkürler zelişim, senin menüler de ilk zamankilere göre güzel, ama bir de hergün paylaşsan o menüleri süper olcakk :23:

busi hep fırsat bulamadığım için paylaşamiyorum kaçamak yaptığımdan değil :)

kıza söyledim su zehirlenmesini baya güldü inanmayinca internetten açıp okudum :9:

hoşgeldin kuzummmmmmm :16:

busiiii zaten yeterince geziosun bnde :52:

yok anam yoook yetmeeezzz :52: benim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün :53: ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım :ssz: bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim :32: bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte :27:

yok anam yoook yetmeeezzz :52: benim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün :53: ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım :ssz: bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim :32: bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte :27:

alemsin busiiii ya ahahah çok güldümmm :D hadi bakalım dukkancı karşimmmm:D

busi hep fırsat bulamadığım için paylaşamiyorum kaçamak yaptığımdan değil :)

kıza söyledim su zehirlenmesini baya güldü inanmayinca internetten açıp okudum :9:

ben anlamam, bak venüs kaç gün giremedi. geldiğinde bütün menülerini yazdı :19: sen de kağıda not alacaksın, yazamadığın menüleri geldiğinde tek tek yazacaksın buraya venüs gibi, istiyorum o menüleriiii :20: bak şeytancıklarımı çıkardım zeliş :47:

o arkadaşına göstermekle iyi etmişsin, çünkü kıyısından dönmüş bence o zehirlenmenin :27: 5 lt ne demek ya, resmen içini yıkamış :9: gününün yarısı wc de geçmiştir :9:

aaa hiç yapmam öyle şey bak :16: ama sabrın sonu selamet oluo yani :52:

evet burcum şaka yapıyorum zaten :9: keşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu :ssz: çünkü dondurma yemek istiyorum ben :27: ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa :kkk:

evet burcum şaka yapıyorum zaten :9: keşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu :ssz: çünkü dondurma yemek istiyorum ben :27: ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa :kkk:

aynen canm bnde böyle düşünüorum tek kilo aldıım zaman hamileliğim olsun istiorum :kkk:

azimle ilerliyorsun burcuuu :52: başaracaksııın, peşimden koşuyorsun şuaaan :32: yakındır zaferin bebeğğim :32:

Menüm

sabah-öğle 11:30

2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir

ara 14:30
1 bardak süt
3 incir

akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık

su 2 litre
spor yok

menünü çok beğendim tatlım :16: az da olsa spor olsaydı keşke :)
bugün menüm

12 gibi

1 yumurta
domates
salatalık
peynir

akşam 5 gibi

fırında yumurtalı peynirli karnıbahar
üstüne de sarımsaklı yoğurt

cevizden sıkıldım ara verdim biraz.

su 3,5 lt

spor 2 gündür yok.saçma bir olay yüzünden tatsızım biraz onun da etkisiyle halim pek yok.insanları anlamakta çok zorlanıyorum artık
afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim :16:

Ay sevinçten ağlarım beeeen
Kızlar bu arada Busişimizin misafirleri gelmiş, o yüzden yazamıyor. Pasta börek yiyorlarmış, Busiş yemeğini de yiyememiş yoğurtla ara öğün yapmış ama tabisi kaçamak yapmıyor
:15::12::23:
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah :16:
kızlar, ben birazdan PTye gidicem, akşam fırsat bulursam yazarım, olmadı menümü ve mesaj sayımı yrn yazıcam ona göreeeee..

şimdilik mucuuuukkkkkssss :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş :(
sabah(08:30)

1 haşlanmış yumurta

1 domates

1 salatalık

4 bardak şekersiz çay

yarım kk peynir

5 zeytin

öğle(13:30)

2 yumurtadan yağsız omlet

domates

4 zeytin

çok az peynir 1/4 kk ancadır

ara(17:00)

10 fındık

kızlar akşam yemeği düşünmüorum çünkü acıkmadım acıkcağımıda sanmıyorum :8:

4 saat temizlik

100 squats yapıcam

30 dk plates düşünüyorum yapamazsam yazarm

ama 20 dk bacak hareketi kesin yapcam

2.5 litre su şimdilik

1 lt yeşilçay içicem :42:

her zamanki gibi harikaaaaaa :nazar: burcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:
ben geldim kuzularıım :3: misafirler gitti ben de yemeğimi yedim, mutfağı toparladık falan anca geldim, venüse haber vermiştim söylemiştir size :31:

geçmişe bakıp geliyorum :10:

busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm :16:

MENÜM

sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 15.30
1 kase yoğurt

akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak

2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi

:42:

oo mammamiyaaa belisimo perfectooo:nazar:
:46: :46:

busi yeşil çay aklıma gelmiyo ki ama suyla aramı düzelttim arkadaşım diyete başlamış 5 litre su içmiş onu gördükçe bende içiyorum :9:

zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi :31:
hoş geldin bebikom :16: valla ben zaferimin tadını çıkarıyorum ama kaçamaksız tabi ki, yeşil çaylar havaya modundayım :27:

:7: o zman hep beraber havaya :7: şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye :9:
yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım :47: bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm :kkk:

bende bendeeeeeee :9: zayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam :kkk: lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem :51:

ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim:16:

Back
X