Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menünü çok beğendim tatlım :16: az da olsa spor olsaydı keşke :)

afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim :16:

ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah :16:

kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş :(

her zamanki gibi harikaaaaaa :nazar: burcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:

busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm :16:

oo mammamiyaaa belisimo perfectooo:nazar:

zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi :31:

:7: o zman hep beraber havaya :7: şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye :9:

bende bendeeeeeee :9: zayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam :kkk: lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem :51:

ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim:16:

canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634

benmde bitti ya şimdi son yudumu aldım :9:

inş. cnm eğer kilo vermm çok azalmazsa duruma göre 55 düşünüorum şu an :16:

yine soracağım ama boy kaçtı burcu :52: ona göre yorum yapacağım, 1.60 diye hatırlıyorum seni doğru mu :31:

menünü çok beğendim tatlım :16: az da olsa spor olsaydı keşke :)

afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim :16:

ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah :16:

kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş :(

her zamanki gibi harikaaaaaa :nazar: burcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:

busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm :16:

oo mammamiyaaa belisimo perfectooo:nazar:

zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi :31:

:7: o zman hep beraber havaya :7: şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye :9:

bende bendeeeeeee :9: zayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam :kkk: lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem :51:

ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim:16:

no kaçamak noooooo :9: evet ödül olayı çok güzel, yazı çekilebilir kılacak banaaa :32:

ay ne güzel yaa, ben para biriktirebilseydin en yakın arkimin yanına çin e gidecektim :ssz: hala da şansım var aslında, birikim yapmam gerek :27:

nasıl yaaaaaaaaaa :53:

valla öle busi :D

yine soracağım ama boy kaçtı burcu :52: ona göre yorum yapacağım, 1.60 diye hatırlıyorum seni doğru mu :31:

no kaçamak noooooo :9: evet ödül olayı çok güzel, yazı çekilebilir kılacak banaaa :32:

ay ne güzel yaa, ben para biriktirebilseydin en yakın arkimin yanına çin e gidecektim :ssz: hala da şansım var aslında, birikim yapmam gerek :27:

evet canım 160

anaaa :50: 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra :ssz: yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu :31:

Bugünkü Menüm

sabah:

(09:00)

• 1 parça hamursuz

(10:30)
  • 1 dilim sarımsaklı ekmek
  • yarım domates
  • yarım salatalık

öğle:(12:30)
  • 4 yk pırasa yemeği
  • 1 kase yoğurtlu limonlu brokoli
  • yarım dilim tam buğday ekmeği

ara:(15:00)
  • 10 fındık
akşam:(17:30)
  • 150 gr tavuk göğsü haşlama
  • çoban salata (yağsız)

3 lt su, 4 fincan yeşilçay, 1 bardak çay,1 fincan nescafe

1 saat yürüyüş(40dk normal+20dk koşu) , 100 squats, 30 dk jillian

anaaa :50: 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra :ssz: yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu :31:

canım o değişio ilk dinlenme gününden sonra 10 ikinciden sonra 20 filan tabloya iyi bak :D

Bugünkü Menüm

sabah:

• 1 parça hamursuz

• yarım domates
  • yarım salatalık

• 4 yk pırasa yemeği

• 10 fındık
  • çoban salata (yağsız)

gösellllll gösellll göselllll :nazar::nazar:

canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634

ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)

bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek :16:

valla öle busi :D

evet canım 160

o zaman 50 ye kadar yolu var :27:

Bugünkü Menüm

sabah:

• 1 parça hamursuz

• yarım domates
  • yarım salatalık

• 4 yk pırasa yemeği

• 10 fındık
  • çoban salata (yağsız)

çok güzel menü emoşuum :16: geçmişi dikkatli okuyorsun değil mi? sana bu jillian sporuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ama bir yanıt alamadım :26:

canım o değişio ilk dinlenme gününden sonra 10 ikinciden sonra 20 filan tabloya iyi bak :D

gösellllll gösellll göselllll :nazar::nazar:

ayy iyice bakayım :18: sağ ol uyarın için :29:

ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)

bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek :16:

ay ne güzel kardeşmiş o, çok şanslısın :nazar:

çok güzel menü emoşuum :16: geçmişi dikkatli okuyorsun değil mi? sana bu jillian sporuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ama bir yanıt alamadım :26:

ne demek busişmmmmmmm :P amaç takım sporu olarak squats yapmak :D

cevap yazmıştım canım ama gözünden kaçmış sanırım. kol hareketlerini ağırlıksız yapıyorum. bi de sadece haftada 1-2 gün yapcam her gün yaparsam pilates aksıyacak

ben şanslıyım da o benden şanslı 18lik çıtır hatun 2bin tl maaş yeme de yanında yat :) zayıf da kendisi :16:

ay süper fikiirrr :52: ben de yapcam ben deeeeeeee :32:

rahat oluo yap :D

cevap yazmıştım canım ama gözünden kaçmış sanırım. kol hareketlerini ağırlıksız yapıyorum. bi de sadece haftada 1-2 gün yapcam her gün yaparsam pilates aksıyacak

ben şanslıyım da o benden şanslı 18lik çıtır hatun 2bin tl maaş yeme de yanında yat :) zayıf da kendisi :16:

18lik çıtır 2000 maaş :D meslek neydi :D bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş :9:

ay yok sen söyleyince hatırladım şimdi, aklımdan gitmiş yazdığın cevap :9:

ne güzel işmiş canım o yaa bu yaşta hem de maşallah, ne iş yapıyor? okumadı mı bir de kardeşin :26:

rahat oluo yap :D

18lik çıtır 2000 maaş :D meslek neydi :D bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş :9:

att canım .:) hakkaten nimeet yani :) bi de saçları da uzun :9: benimki hep kısa olunca kıskanıyorum :9:
ay yok sen söyleyince hatırladım şimdi, aklımdan gitmiş yazdığın cevap :9:

ne güzel işmiş canım o yaa bu yaşta hem de maşallah, ne iş yapıyor? okumadı mı bir de kardeşin :26:

okuyo canım hem okuyo hem çalışıyo acil tıp teknisyeni sağlık meslek lisesi mezunu. kpss den yüksek aldı ataması yapılınca okulla beraber götürüyo. iş zaten nöbetli ayda 7 gün nöbet zorunluluğu var onun dışında yatış :9: okulda dersin olmadığı günlerde nöbete kalıyo :)

Back
X