kzlar sormussunuz bugünki randevumu.
sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz
birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim
ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün
bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi
eger o ssercecikse evet 

tesekkür ederim canim
bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.
veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda
altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur
dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi
hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim
gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee

pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama

patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti
o yaglar yaza kadar gidecek insallah

veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor

yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda
tebrikler canim
masallah, darisi basimiza.
canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina
amin insallah 
sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim
listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim

Allah iyiligini versin emos 

sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz

birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim

ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün

Hihihihi tamam bebeğim. Ben de üniversiteliyim güya ama okula uğradığım yok ancak sınav dönemlerinde...![]()
Bu hafta kaçamak hakkımı doldurdum tatlımcım, çok güzel menüler gelecek.![]()
bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi

hayırdır canım ne randevusu sevgilim yoksa işmi?
görüşürüz canım iyi gezmeler sana
tesekkür ederim canim

canım hiç bilmiyorum saç için bir koruyucu, hatta sen şu sana tavsiye edilen markayı bizimle paylaşssan çok faydalı olur, bana da lazım öyle bir şey, saçlarım yıprandı iyice :26:
bak işte bu düşünce yapısını beğendim, ceza ödül durumları en motive edici şeyler. ben diyete başladığım gittim en pahalısından 36 beden pantolon aldım kendime. onu odamda koltuğun üstüne bıraktım gözümün önüne. o zaman 42 bedendim ve giremeyeceğimi bile bile her hafta denedim, işkencemi çektim ve hırslandım. 56 olduğumda zor da olsa içindeydim
hepiniz yapın bunu kızlaaaaaaarrrrrrr
tamam tatlım, öpüldün![]()
bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.
veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda

altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur

dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi

hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim

gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee

pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama

patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti

o yaglar yaza kadar gidecek insallah

veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor

yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda

ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa
bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar
işlem tamam![]()
tebrikler canim

masallah, darisi basimiza.
MENÜM
sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir
ara 15.30
1 kase yoğurt
akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak
2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi
canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina

evet burcum şaka yapıyorum zatenkeşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu
çünkü dondurma yemek istiyorum ben
ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa
![]()

anaaa20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra
yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu
![]()
sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim

listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim

kızlar ben squats yaparken unutuyodum sayıyı annemin dua için verdiği sayaç vardı onu taktım parmağımaçok rahat oldu valla
![]()