Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kzlar sormussunuz bugünki randevumu.
sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz :14:
birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim :43:
ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün :14:

Hihihihi tamam bebeğim. Ben de üniversiteliyim güya ama okula uğradığım yok ancak sınav dönemlerinde...:9::9::9:
Bu hafta kaçamak hakkımı doldurdum tatlımcım, çok güzel menüler gelecek.:51::51::51:

bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi :27: eger o ssercecikse evet :27::27:

hayırdır canım ne randevusu sevgilim yoksa işmi?:23:

görüşürüz canım iyi gezmeler sana

tesekkür ederim canim :29:

canım hiç bilmiyorum saç için bir koruyucu, hatta sen şu sana tavsiye edilen markayı bizimle paylaşssan çok faydalı olur, bana da lazım öyle bir şey, saçlarım yıprandı iyice :26:

bak işte bu düşünce yapısını beğendim, ceza ödül durumları en motive edici şeyler. ben diyete başladığım gittim en pahalısından 36 beden pantolon aldım kendime. onu odamda koltuğun üstüne bıraktım gözümün önüne. o zaman 42 bedendim ve giremeyeceğimi bile bile her hafta denedim, işkencemi çektim ve hırslandım. 56 olduğumda zor da olsa içindeydim :34:

hepiniz yapın bunu kızlaaaaaaarrrrrrr :32:

tamam tatlım, öpüldün :54:

bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.

veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda :32:
altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur :27:

dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi :27:
hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim :32:
gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee:32::32::32:

pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama :9::9:
patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti :27:
o yaglar yaza kadar gidecek insallah :32::32::32:

veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor :32::32::32:
yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda :30:
ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa :23:

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar :51:

işlem tamam :42:

tebrikler canim :nazar:
masallah, darisi basimiza.

MENÜM

sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 15.30
1 kase yoğurt

akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak

2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi

:42:

canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina :56:

evet burcum şaka yapıyorum zaten :9: keşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu :ssz: çünkü dondurma yemek istiyorum ben :27: ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa :kkk:

:9:amin insallah :49:
anaaa :50: 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra :ssz: yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu :31:

sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim :9:
listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim :8::9:

kızlar ben squats yaparken unutuyodum sayıyı annemin dua için verdiği sayaç vardı onu taktım parmağıma :D çok rahat oldu valla :16:

:9::9::9::9:Allah iyiligini versin emos :9::9::9:

att canım .:) hakkaten nimeet yani :) bi de saçları da uzun :9: benimki hep kısa olunca kıskanıyorum :9:

okuyo canım hem okuyo hem çalışıyo acil tıp teknisyeni sağlık meslek lisesi mezunu. kpss den yüksek aldı ataması yapılınca okulla beraber götürüyo. iş zaten nöbetli ayda 7 gün nöbet zorunluluğu var onun dışında yatış :9: okulda dersin olmadığı günlerde nöbete kalıyo :)

ben üstüne bide 4 yıl daha okuyup alıom la o kadar :D valla keşke sağlık meslek okusaymışım :D

11:00
2 yumurta (yagsiz omlet)
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin
1 kk 50% yag oranli beyaz peynir

15:00
1 kuru kayisi (koyu)

17:00 (disarida; iyi olmasada yürüyerek ayakta yemek durumunda kaldim :44: )
ekmekSiz döner (dana, kiyma döneri)
salata
yarim kutu "Yayla" ayran (her 100ml 33kcal)

4 bardak yesil cay (1-2 bardak yesil cay daha icmek istiyorum)
1,5lt su (yatana kadar en az 0.5 lt daha icerim döner susatti :7:

squats,
yürüyüs

ve bolca kosusturma :1:

att canım .:) hakkaten nimeet yani :) bi de saçları da uzun :9: benimki hep kısa olunca kıskanıyorum :9:

okuyo canım hem okuyo hem çalışıyo acil tıp teknisyeni sağlık meslek lisesi mezunu. kpss den yüksek aldı ataması yapılınca okulla beraber götürüyo. iş zaten nöbetli ayda 7 gün nöbet zorunluluğu var onun dışında yatış :9: okulda dersin olmadığı günlerde nöbete kalıyo :)

ay süpermiiş :nazar:

benim saçımda çok uzundu kestirdim ama şimdi yine uzun. iyice kestirmeyi düşünüyorum :52: daha önce sadece cocukluğumda bir dönem kısaydı saçım, onun harici hep uzuuun :23: cesaret edemiyorum o yüzden aslında suan küt kestimeye :26:

kzlar sormussunuz bugünki randevumu.
sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz :14:
birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim :43:
ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün :14:

bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi :27: eger o ssercecikse evet :27::27:

tesekkür ederim canim :29:

bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.

veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda :32:
altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur :27:

dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi :27:
hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim :32:
gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee:32::32::32:

pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama :9::9:
patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti :27:
o yaglar yaza kadar gidecek insallah :32::32::32:

veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor :32::32::32:
yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda :30:

tebrikler canim :nazar:
masallah, darisi basimiza.

canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina :56:

:9:amin insallah :49:

sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim :9:
listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim :8::9:

:9::9::9::9:Allah iyiligini versin emos :9::9::9:

cevaplar için teşekkürler canım :16:

cicilerin hayırlı olsun, yaş farkı bence sorun değil çözülür ama sen önceliği okuluna ver tabiki :31: buğulama çok pişmişti o yüzden güzel değildi :50:

elbiseleri bence sen 40 bedenden yukarı asla almamalısın, pantolonu da 40 alsaydın bence :34: neyse iyi bir terzi bulur küçültürsün artık. gerçi iyi terzi bulmak da mesele:27:

squat ı bir tek burcu doğru yapıyormuş takımda anlaşılan :9:

ben üstüne bide 4 yıl daha okuyup alıom la o kadar :D valla keşke sağlık meslek okusaymışım :D

cidden bburcum yaa :9:

benim saçımda çok uzundu kestirdim ama şimdi yine uzun. iyice kestirmeyi düşünüyorum :52: daha önce sadece cocukluğumda bir dönem kısaydı saçım, onun harici hep uzuuun :23: cesaret edemiyorum o yüzden aslında suan küt kestimeye :26:

cicilerin hayırlı olsun, yaş farkı bence sorun değil çözülür ama sen önceliği okuluna ver tabiki :31: buğulama çok pişmişti o yüzden güzel değildi :50:

elbiseleri bence sen 40 bedenden yukarı asla almamalısın, pantolonu da 40 alsaydın bence :34: neyse iyi bir terzi bulur küçültürsün artık. gerçi iyi terzi bulmak da mesele:27:

500 lira için 4 sene peh valla yıllarıma yazık :43:

ben anlamam, bak venüs kaç gün giremedi. geldiğinde bütün menülerini yazdı :19: sen de kağıda not alacaksın, yazamadığın menüleri geldiğinde tek tek yazacaksın buraya venüs gibi, istiyorum o menüleriiii :20: bak şeytancıklarımı çıkardım zeliş :47:

o arkadaşına göstermekle iyi etmişsin, çünkü kıyısından dönmüş bence o zehirlenmenin :27: 5 lt ne demek ya, resmen içini yıkamış :9: gününün yarısı wc de geçmiştir :9:

tamam busi kızma menülr not ediliyor bundan sonra anlaşıldı yoksa çok şeytan görürum böyle :9:

kardeşim gibidir o arkadaşım da bu gün pek konuşamadık sürekli wcye koşuyordu :9:

benim sacimda bayagi uzun, zayiflasam bile kestirmek istemiyorum, gözüm gibi bakiyorum onlara.
zamaninda cok boyattim, renk actirdim her iskenceyi yaptim saclarim.
neyseki kalin ve dayanikliydilar yoksa suan basimda tek tel sac olabilirdi :9:
yinede acidim saclarima ve o dedigim markanin sampuanini ve bakim kremini kullaniyorum.
fark ise mükemmel.

tesekkür ederim canim, insallah zayiflayip güle güle kullanacagim :32:
evet canim o da uni.mi bekliyor zaten, yoksa ona kalsa suan coktan evliydik :9::9::9:
anladim canim cok pisince soganlar yanik kokuyor tabi yenmiyor benimde basiam az gelmedi :9::9:

canim 44 beden ama baya dar kesim, icinde robot gibi kaldim, simitler tasti :9:
sanirim o diger pantolonlarin 40-42 bedeni gibi :9:
hedefim o elbiseyi giyinmek, eger o pantolon o zaman bol olursa onada dokunmadan giyinmeden seve seve bakip yenisini alicam artik :9: kücültmem hatira kalir yada ebayde satarim etiket üzrerinde geride verebilirim :28:

bikinide aldim, rengi tenime harika oturdu.
göbüs bacaklar ve kalcalarda biz durdayiz diye bagiriyor.:33::30:
bu sekilde asla havuza girememmm yada bornozla girerim :27::9:
saka bir yana gidecek bu kilolar,
o elbise bikini ve bikiniler hatrina gidecek okadar :51::10:

Son düzenleme:
500 lira için 4 sene peh valla yıllarıma yazık :43:

öyle deme ya o da bir şeey :54:

tamam busi kızma menülr not ediliyor bundan sonra anlaşıldı yoksa çok şeytan görürum böyle :9:

kardeşim gibidir o arkadaşım da bu gün pek konuşamadık sürekli wcye koşuyordu :9:

hah şöylee :9:

arkadaşına acıdım şimdi :27:

2 yumurta (yagsiz omlet)
2 zeytin

1 kuru kayisi (koyu)

salata

squats,
yürüyüs

canım güzel menü :16: kaç squat ve kaç dk yürüyüş onu da yazman gerek :34: bir de yeşil çay ve diğer bitki çayları günde 5 ten fazla önerilmiyor haberin olsun, boşuna abartıp kendine zarar verme yani :34: 5 bardak da 1 lt demek :55:

benim sacimda bayagi uzun, zayiflasam bile kestirmek istemiyorum, gözüm gibi bakiyorum onlara.
zamaninda cok boyattim, renk actirdim her iskenceyi yaptim saclarim.
neyseki kalin ve dayanikliydilar yoksa suan basimda tek tel sac olabilirdi :9:
yinede acidim saclarima ve o dedigim markanin sampuanini ve bakim kremini kullaniyorum.
fark ise mükemmel.

tesekkür ederim canim, insallah zayiflayip güle güle kullanacagim :32:
evet canim o da uni.mi bekliyor zaten, yoksa ona kalsa suan coktan evliydik :9::9::9:
anladim canim cok pisince soganlar yanik kokuyor tabi yenmiyor benimde basiam az gelmedi :9::9:

canim 44 beden ama baya dar kesim, icinde robot gibi kaldim, simitler tasti :9:
sanirim o diger pantolonlarin 40-42 bedeni gibi :9:
hedefim o elbiseyi giyinmek, eger o pantolon o zaman bol olursa onada dokunmadan giyinmeden seve seve bakip yenisini alicam artik :9: kücültmem hatira kalir yada ebayde satarim etiket üzrerinde geride verebilirim :28:

bikinide aldim, rengi tenime harika oturdu.
göbüs bacaklar ve kalcalarda biz durdayiz diye bagiriyor.:33::30:
bu sekilde asla havuza girememmm yada bornozla girerim :27::9:
saka bir yana gidecek bu kilolar,
o elbise bikini ve bikiniler hatrina gidecek okadar :51::10:

anladım canım, şu şampuana ben de bakayım :32:

evet tatlım merak etme zayıflıyorsun maşallah hepsi sana olacak bencee:46:

ben de vintage bikini bakıyorum kendime ama burda bulamadım malesef yok :5: çok üzgünüm hatta bu yüzden :50: yüksek bel vintage bikini istiyorum :kkk:

selam olsun bugün temizlik yapiyorum diyenlere :1:

dayanamadim benimde canim cekti, ki diyete baslayali daha enerjik hissediyorum kendimi üstelik reglim yakin olmasian ragmen :52:
güzelce mutfakdaki elektronik aletleri kaba temizlik degilde ince ince temizledim.
banyo, wc birakmadim her yeri bir güzel yikadim.
üstelik randevum vardi ama tam vaktinde yetistim.:12:
rekorum oldu bu bugün benim :9:
birde temizlik yaparken baya terledim, ardindan tertemiz piril piril su islakligi bile olmayan banyoda güzelce dus aldim randevuma kostum.
:10:

Menüme + olarak biraz top oynamak ve mekik ekliyorum :)

uyuyorum ben çok uykum var öpüyorum hepinizi iyi geceler :16:

canım güzel menü :16: kaç squat ve kaç dk yürüyüş onu da yazman gerek :34: bir de yeşil çay ve diğer bitki çayları günde 5 ten fazla önerilmiyor haberin olsun, boşuna abartıp kendine zarar verme yani :34: 5 bardak da 1 lt demek :55:

anladım canım, şu şampuana ben de bakayım :32:

evet tatlım merak etme zayıflıyorsun maşallah hepsi sana olacak bencee:46:

ben de vintage bikini bakıyorum kendime ama burda bulamadım malesef yok :5: çok üzgünüm hatta bu yüzden :50: yüksek bel vintage bikini istiyorum :kkk:

ben arayi karistirdigim daha dogrusu unuttugum icin 70 squats:8:
yürüyüs saate bakmadim tam bilmiyorum ama 2 saatten daha coktu :32:

yesil cay beni trilyaki yapti galiba.
eskiden sürekli arada bir siyah cay icerdim gün boyu, simdi elim yesil caya gidiyor.
ozaman 1 bardakla kapatayim yesil cay faslimi bugün :9:

insallah olacak, o elbiseye sigacagim insallah ve hedefime ulasirsam giyinip resmimi cekip sizinle paylasicam :34:
ben baya göz attim bugün bikinilere, vintage hic görmedim.
belki daha lüks magzalarda vardir.
bugün H&M günümdü, en sevdigim yer diyebilirim :52:
ama H&M'de vintage ic camasiri cok gördüm, eger öyle bir istegin varsa bulabilirsin.
sanirim istanbulda bayilikleri var ve ürünlerde burayla aynidir.

kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.

selam olsun bugün temizlik yapiyorum diyenlere :1:

dayanamadim benimde canim cekti, ki diyete baslayali daha enerjik hissediyorum kendimi üstelik reglim yakin olmasian ragmen :52:
güzelce mutfakdaki elektronik aletleri kaba temizlik degilde ince ince temizledim.
banyo, wc birakmadim her yeri bir güzel yikadim.
üstelik randevum vardi ama tam vaktinde yetistim.:12:
rekorum oldu bu bugün benim :9:
birde temizlik yaparken baya terledim, ardindan tertemiz piril piril su islakligi bile olmayan banyoda güzelce dus aldim randevuma kostum.
:10:

ooh süpeer :32:

tamam tatlım, iyi geceler :16:

ben arayi karistirdigim daha dogrusu unuttugum icin 70 squats:8:
yürüyüs saate bakmadim tam bilmiyorum ama 2 saatten daha coktu :32:

yesil cay beni trilyaki yapti galiba.
eskiden sürekli arada bir siyah cay icerdim gün boyu, simdi elim yesil caya gidiyor.
ozaman 1 bardakla kapatayim yesil cay faslimi bugün :9:

insallah olacak, o elbiseye sigacagim insallah ve hedefime ulasirsam giyinip resmimi cekip sizinle paylasicam :34:
ben baya göz attim bugün bikinilere, vintage hic görmedim.
belki daha lüks magzalarda vardir.
bugün H&M günümdü, en sevdigim yer diyebilirim :52:
ama H&M'de vintage ic camasiri cok gördüm, eger öyle bir istegin varsa bulabilirsin.
sanirim istanbulda bayilikleri var ve ürünlerde burayla aynidir.

canım benim de en sevdiğim mağaza denebilir h&m :32: tamam iç çamaşırı için bakarım, burda da vardır umarım ama iç çamaşırından çok daha mühim bikini benim için, bulana kadar arayacağım artık :ssz:

bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtim :27: yarına daha da ekside çıkacağım inşallah :16:

bi de bana sor burcuuuu benden 5 yaş küçük ben hala okucam diye bi tarflarımı yırtıyorum :9: sağlık meslek mezunu olsaymışım 6 yıldır mesleğimi yapıyodum düşün yani :D
2 yumurta (yagsiz omlet)
2 zeytin

1 kuru kayisi (koyu)

salata

squats,
yürüyüs

afiyet olsun canım bugün menünü çok beğendim :16: ilk mesajını alıntılamayı unutmuşum :) epilasyonu komple mi yaptırıyosun bende başlamak istiyorum ama çok kararsızım sürekli kıl tüyle uğraşmak istemiyorum aslında çok tüysüzüm bacaklarımda falan çok az ama az olması daha kötü rahat rahat ağda yapamıyorum 2 tüy arası mübarek 3 cm :9:

ben 2 yıldır küt kullanıyorum çok alıştım uzayınca hemen kestiriyorum zaten küt uzayınca da bi garip duruyo. bu sefer kat attırdım uzatıcam diye ama bakalım esad kızıyo artık hep kısa saçların biraz uzat diyo. dayanabildiğim yere kadar uzatıcam bu sefer :9:

süpersin zelişim :16: bende seni kocamaaaan öpüyorum :54: iyi geceler :16:
kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.

geçmiş olsun canım ya olumsuz düşünme böyle herşeyde vardır bir hayır :31:
iyi geceler canlarım yarın görüşürüzzzzz :54::54:

iyi geceelr burcuuummm öpüyorum :54::54:

bebeklerim bende yatıyorum yarın erken kalkıp arkadaşıma gidicem ders çalışmaya ara verdiğimizde uğrarım :)
öpüyorum hepinizi iyi geceler :16:

Back
X