Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buseeeeee ölçülerimi aldım canım ben

göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm

90-78-95 im yani :9::9: akşam spora başladım canım walk at home yaptım çok hoşuma gitti acayip ter attım..
şimdi yorumlarınızı bekliyorum kızlar... :18:

bu arada sabah tartılıcaktımda ama malesef unutmuşum evden çıktım aklıma geldi. neyse cuma tartılırım artık...

sabah (07:30)

peynirli tost

öğle (12:00)

yoğurt çorbası 1 porsiyon
yoğurt

ara
cıs bişey yedim ama çok az yedim yazmıyorum canınız istemesin kötü örnek olmayayım. ama oldu bikere :17::17:

akşam (08:00)

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik

kızlarrrr bugünnnn kan tahlili yaptırdım t3 ve t4 lerim yerlerde yine yani hipotirodim azmış yne metabolizma yerlerde iyotlu tuzdan kısıtlı diyete geçiyorum zaten dikkat ediodum ama bilmiorum uyku düzenm şaşınca gttm bugün ve doktor üzdü bni ya deniz tuzu kullnmcam ama metabolizmam yavaş ve yediğime daha çok dikkat etcem artık sanırım

peynirli tost

yoğurt

ara
cıs bişey yedim ama çok az yedim yazmıyorum canınız istemesin kötü örnek olmayayım. ama oldu bikere :17::17:

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik

ya çigköfte mi :D cnm çekti bak gencayda güzel yapar :D

Kızlar eğitimim yüzünden balıkesire yerleşmek zorunda kaldım 2 aylık burda net yok telefondan girmesi inanın çok zor oluyo büyük ihtimalle bu durumdan dolayı gruba alınmıyıcam :(((
Ama güzel bi haberim var gecen hafta çarsamba 108.7 kiloydum bugün 105.9 çıktımmm nasıl mutluyum anlatamam kocaman öpüyorum mocukkk :))))))

Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)

ay işte benim başıma gelen bu yaaa... spordan önce nasıl kilo verdim, 2 haftada 2,6kilo, sonrasında spora başladım 2 haftada 100gr... yuh yani.. neyse, devam ama.. bu arada diyetisyene gidicem kızlar, bir yağ-kas oranımı ölçsün, şubatta gitmiştim, bakalım değişiklik var mı.. gidince yazarım size...

vuhuuuu, bomba Buse...

kızım sen walla 47y, göreceksin.. süpersin...

ben de merak ettim, bize de haber ver tatlım... bebiş falan nasıl acaba :52::52: gaz sorunu da geçtiyse süper....

Kızlar dünkü menümü de yazıp biraz kaçıyorum, öğlene doğru gelirim..

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 KK beyaz peynir
çay(şekersiz içiyorum ben zaten)

öğlen(12:00)
1/3 kase mercimek çorbası (walla çok çok azdı :) )
haşlanmış tavuk but
1.5 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ara(15:00)
light sütlü neskafe

akşam(18:00)
4 kaşık z.yağlı pırasa yemeği

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
2 saate yakın PT

cerencim günaydın :16: menünü beğendim :54:

diyetisyenden iyi sonuçlarla dönersin dilerim, haberini bekliyorum :29:

bir de o kadar wc ye çıktım +100 gördüm tartıda :47:

günaydın kızlar dün akşam foruma giremedim kusura bakmayın havalardan herhalde yorgunluk var üstümde menümü yazmıycam dün biraz cozuttum bugün ve yarın çok dikkat etmeliyim cumayada az kaldı

canım neden giremediğini söylersen kusura bakmayabilirim ama kırgınlıksa sebebi gayet de kusura baktım bilesin :27: lütfen daha dikkatli olalım :31:

konuş da haber ver buse ebruyu bende çok merak ediyorum bebişiyle keyifleri iyidir inşallah

günaydın canım

afiyet olsun çok güzel menün
kızlarında dediği gibi sen 447 olacaksın galiba:1:

tuğbada aklımda hep ailesiyle sorun yaşıyordu dualarımız onunla:16:

ay yok ayşecim 100 gr almışım aksine :26:

oku oku bitmiyo pişman oldum ne kaynatmışsınız öyle bende olsaymışsım keşkesağlık meslek lisesi okumak çok iyiymiş anladım bende bu sene ilk defa 26 yaşımda ünüveste sınavına girdim 235 puan aldım lys ye girmeyeceğim açık öğretim düşünüyorum okul puanıyla 290 oluyor okul puanıyla açıkta yer kalırsa tıbbi sekreterlik istiyorum kalmazsa bilmiyorum ne okuyacağım adalet falan herhalde fikiriniz varsa paylaşın benimle sevinirim arkadaşlar

çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah

çok güzel canım afiyet olsun

aynen bend e busi ya dün kış kıyamet bugün bahar gibi bu ne ya bahr havası çarpıyor insanı gerçekten

dukan çok zor kolay gelsin tatlı yok meyva yok sabır gerektiriyor insanda sendede o bolca mevcut maşallah:nazar:

bazen ben de suyu abartıyorum ama içim istiyor içtikçe içesim geliyor nedense:1:

afiyet olsun süper buse

su iyidir ama abartmayalım bence :9:

çok teşekkür ederim tatlım, sabır var çünkü bıktım balık etli olmaktan dahi :23: darısı hepinizin başınaa :16:

ben de yaz insanıyım ayşecim, hiç sevmiyorum kışı, aşırı üşüyorum çünkü :ssz:

kızlar öğlen yemeği ve ev işi beni bekliyor çıkmam lazım kusura bakmayın lütfen
kalanı inşallah sonra okurum
busecim canım dünkü mesaj sayım 4 dü canım barajı geçmediğim için özelden göndermiyorum ceza olsun bana bugün çok alıntı yapıyım

notumu aldım ayşe :34:

günaydin kizlar, nasilsiniz?

kahvaltima baslamadan bir bakayim dedim bizim citirlar ne yapiyor.

bu arada bugün gecen cumadan 400gr daha fazla ciktim :30:
inanamiyorum bu nasil oldu :53:

bugün yine 2 ögün ve 1 ara yapmaya calisacagim.
fakat günüm disarida gececegi icin (büyük ihtimalle) bugünde döner yemek istemyorum.
bakalim yemek isini nasil yapacagim.

neden böyle oldu acaba canım :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün şeklinde yemelisin, herkesin metabolizması bir değil. bir de bu şekilde dene. zaten troidin vardı sanırım, metabolizman zor çalışır, bu nedenle onu sürekli kandırmalısın. dediğim gibi bir dene bence :34:

bakacağım bugün menüne ne yemişsin diye :27:

insallah diledigin gibi bulursun canim. bende bikini baktigimda bulursam sana derim su magzada var diye.
cogunun zaten tüm dünyada bayilikleri var :32:

tesekkür ederim canim.:29:

tesekkür ederim canim :29:

menümü cok begendigine sevindim :29:

epilasyonu evet komple yaptiriyorum. benimde en az bacaklarimda var senin dedigin gibi. yinede komple yapiyorlar bacagi, cünkü bir tüye degerken diger aktif olmayanada degiyor, en azindan bana yapilan makinede öyle. heryerimi yaptiriyorum ama lazer yapan bayan sende aslinda bisey yok neredeyse tek suraya suraya yapalim dedi kabul etmedim komple aklina gelebilecek heryeri yaptiriyorum. su gri sari tüylere bile takmis durumdayim cünkü :9:
bacaklarimda eskisinden daha az var ama en bücük farki koltuk altinda gördüm. kollardaysa tam aksine koyulasma ve yukari dogru dagilma oldu. tüylerin rengi daha önce daha acik oldugu icin önce koyulasip sonra yok olucaklar dedi lazercim.
insallah güzel sonuclar alirim, cünkü gercekten bütceyi sarsan birsey :27:

bende ediyorum, kapatanimiz bebisle ugrasiyordur zaman bulamamistir malum ilk aylar cok yogun ve yorgun düsüyor insan.
ama tugbayi son mesajdan sonra görmedim. insallah hersey yolundadir :30:

agzindan bal damliyor canim insallah öyle olur :29:

h&m burda var zati :27: hemen hemen her marka var :31:

ben de epilasyona başlamıştım komple, ama yarım bıraktım salak gibi :27: çok can yakıyor özellikle genital bölge, yandım anam diye bağırılası derecede acıyor :9: kolay gelsin valla, iyi kalori yaktırıyor o stres insana :9:

kizlar gecmisede daldim, omletim sogudu.
ben kacar simdilik.
sanirim birdaha aksama girebilirim.
cok isim var daha sonra hastamizi ziyaret edecegim.
ulasamiyorum ama insallah iyidir.

görüsmek üzere,

öpüldünüz :54:

tamam canım Allah acil şifalar versin, görüşürüz :16:

Bebeğim sen kafama vurmak için buradasın zaten. Başka nasıl birbirimizi kontrol edeceğiz. Yerim seni ben:12::12::12:

Sana da çok güveniyoruz bebeğim kaçamak insanı değilsin sen benim gibi:51:

Ay ben son gece çalışıyorum hepsine resmeeen:19:

Canım ne oldu yaaaa:50:

Canım 2 öğün 1 ara metabolizmanı yavaşlatmaz mı yahu?

2 öğün için ben de biraz öyle düşünüyorum venüs, kimisine iyi gelirken kimisinde ters tepki yaratabilir bence :26:

canım yaaa siz şimdi böyle söyleyince kötü oldum. sallamıyorum yani ilk evlendiğim sene hayatımda ilk defa saçımı boyattım kolestonun aşk alevine boyattım. 2 seneye yakın kullandım ilk boyattığım hafta hariç bida akma yapmadı. beni çok uyarmışlardı boyatma kıyafetlerinin yakaları hep boya olur diye ama hiç yaşamadım ben bunları çok rahat kullandım. sonra sıkıldım kahveye boyadım benim kendi saçımın rengide böyle kınalı gibidir kınalı kahve gibi diyelim doğal rengide boyalı gibi durur belki o yüzden çabuk kapanmıştır bilmiyorum.

boşver canım sıkma canını...:34:

gördük canım uçucaksın yakında. işte sen böyle zayıfladığın sürece ben diyeti bırakamıyorum.... kötü örnek oluyosun banaaaa
:9::9::9:

canım senin evde oturduğun yokki ya bi misafirin var yada gezmelerde alışverişlerdesin yani...... kışın böyle olunca yazın kim tutar seni :52::52:

canım kötü bi randevuymuş çok acı çekmişsindir eminim :18::18:
sevgilinle uzak olmana üzüldüm ALLAH sabır versin canım tez zamanda kavuşun inş.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

sen niye kötü oluyorsun kuzucum benim :29: ne güzel akmamış seninki, benimki sürekli aktı, tövbeliyim kızıla resmen şuan :27:

bir de lütfen beni örnek almadan önce şu boyunu bir yaz bakayım buraya bir daha, ben 1.58 im, sen benden uzunsun. ve şu kocişi düşün bir artık yaaaaa, çirkin fadime olcan başımıza :47:

hadi gayret busiiiiii :D

ay emoş sorma bnm seneye son inş. hemen atamam olur ya :D

yaa 100 gr almışım, kilom 50 yine :27:

göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm

90-78-95 im yani :9::9: akşam spora başladım canım walk at home yaptım çok hoşuma gitti acayip ter attım..

bu arada sabah tartılıcaktımda ama malesef unutmuşum evden çıktım aklıma geldi. neyse cuma tartılırım artık...

göğüs var ve kalçada çok iyi durumda, bayıldım ölçülerine :16: tek beğenmediğim kısım belin canım. o beli inceltmeliyiz, belin en ince yerinden ölçmelisin, öyle yaptın dimi :26:

keşke benim de göğsüm senin gibi olsa :ssz:

peynirli tost

yoğurt

ara

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik

hey cıscııııııı :20: bana bak bu hafta cozutma demedim mi ben sanaaa :47: aşk olsun ebru sana :33:

kızlarrrr bugünnnn kan tahlili yaptırdım t3 ve t4 lerim yerlerde yine yani hipotirodim azmış yne metabolizma yerlerde iyotlu tuzdan kısıtlı diyete geçiyorum zaten dikkat ediodum ama bilmiorum uyku düzenm şaşınca gttm bugün ve doktor üzdü bni ya deniz tuzu kullnmcam ama metabolizmam yavaş ve yediğime daha çok dikkat etcem artık sanırım

canım ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum, iyi de gidiyorsun sanıyorduk aslında :26: kendine çok dikkat et canım, her şeyin başı sağlık :29:

Kızlar eğitimim yüzünden balıkesire yerleşmek zorunda kaldım 2 aylık burda net yok telefondan girmesi inanın çok zor oluyo büyük ihtimalle bu durumdan dolayı gruba alınmıyıcam :(((
Ama güzel bi haberim var gecen hafta çarsamba 108.7 kiloydum bugün 105.9 çıktımmm nasıl mutluyum anlatamam kocaman öpüyorum mocukkk :))))))

evet canım deneme sürecini geçemedin, istediğinde yine buraya gelip paylaşımda bulunabilirsin :34: tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, devamı da gelir dilerim :16:

Günaydın kızlar :16: kahvaltimi yapıp dönücem

günaydın zelişim :16:

baktım emoşum, eksiğin yok :34:

ohh süper o zamn :):)
kızlar kaptanımızı merak ediyorum ne yapıyor acaba :26:

yarın kaptanımızla da tubişle de görüşüp size bildireceğim inşallah :31:

bugün misafir gelince yine işlerim kaldı tabi, yarın yapmalıyım yoksa gidişatım yine iyi değil :18:

ben de yatayım artık, hepinize iyi geceler ve günaydınlar her zamanki gibi :9:
bende çok merak ediyorum kaptanımızı hebersiz bırakma bizi :16:canım
Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)
günaydınn canımm :16:
ay işte benim başıma gelen bu yaaa... spordan önce nasıl kilo verdim, 2 haftada 2,6kilo, sonrasında spora başladım 2 haftada 100gr... yuh yani.. neyse, devam ama.. bu arada diyetisyene gidicem kızlar, bir yağ-kas oranımı ölçsün, şubatta gitmiştim, bakalım değişiklik var mı.. gidince yazarım size...

vuhuuuu, bomba Buse...

kızım sen walla 47y, göreceksin.. süpersin...

ben de merak ettim, bize de haber ver tatlım... bebiş falan nasıl acaba :52::52: gaz sorunu da geçtiyse süper....
diyetisyenden dönünce sonucu bildir canım :16: bende yarın sınavdan sonra gidicem bakalım nasıl gidiyo :)
Kızlar dünkü menümü de yazıp biraz kaçıyorum, öğlene doğru gelirim..

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 KK beyaz peynir
çay(şekersiz içiyorum ben zaten)

öğlen(12:00)
1/3 kase mercimek çorbası (walla çok çok azdı :) )
haşlanmış tavuk but
1.5 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ara(15:00)
light sütlü neskafe

akşam(18:00)
4 kaşık z.yağlı pırasa yemeği

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
2 saate yakın PT
çok güzel bayıldım menüne :nazar:
oku oku bitmiyo pişman oldum ne kaynatmışsınız öyle bende olsaymışsım keşkesağlık meslek lisesi okumak çok iyiymiş anladım bende bu sene ilk defa 26 yaşımda ünüveste sınavına girdim 235 puan aldım lys ye girmeyeceğim açık öğretim düşünüyorum okul puanıyla 290 oluyor okul puanıyla açıkta yer kalırsa tıbbi sekreterlik istiyorum kalmazsa bilmiyorum ne okuyacağım adalet falan herhalde fikiriniz varsa paylaşın benimle sevinirim arkadaşlar

çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah

çok güzel canım afiyet olsun

aynen bend e busi ya dün kış kıyamet bugün bahar gibi bu ne ya bahr havası çarpıyor insanı gerçekten

dukan çok zor kolay gelsin tatlı yok meyva yok sabır gerektiriyor insanda sendede o bolca mevcut maşallah:nazar:

bazen ben de suyu abartıyorum ama içim istiyor içtikçe içesim geliyor nedense:1:

afiyet olsun süper buse
tıbbi sekreterlik de iyi canım ama öncelik sırası var onlarda önce lisesede bölümünü okuyanları alıyorlar sonra normal liseleri. adalet bölümü de olabilir şu aralar ataması yapılan bölümlerden ama bikaç sene sonra ne olur hiç bilmiyorum

fakat günüm disarida gececegi icin (büyük ihtimalle) bugünde döner yemek istemyorum.
günaydın canım :) arada olur öyle artılar ama sen bozma bence yeme düzenini
insallah diledigin gibi bulursun canim. bende bikini baktigimda bulursam sana derim su magzada var diye.
cogunun zaten tüm dünyada bayilikleri var :32:

tesekkür ederim canim.:29:

tesekkür ederim canim :29:

menümü cok begendigine sevindim :29:

epilasyonu evet komple yaptiriyorum. benimde en az bacaklarimda var senin dedigin gibi. yinede komple yapiyorlar bacagi, cünkü bir tüye degerken diger aktif olmayanada degiyor, en azindan bana yapilan makinede öyle. heryerimi yaptiriyorum ama lazer yapan bayan sende aslinda bisey yok neredeyse tek suraya suraya yapalim dedi kabul etmedim komple aklina gelebilecek heryeri yaptiriyorum. su gri sari tüylere bile takmis durumdayim cünkü :9:
bacaklarimda eskisinden daha az var ama en bücük farki koltuk altinda gördüm. kollardaysa tam aksine koyulasma ve yukari dogru dagilma oldu. tüylerin rengi daha önce daha acik oldugu icin önce koyulasip sonra yok olucaklar dedi lazercim.
insallah güzel sonuclar alirim, cünkü gercekten bütceyi sarsan birsey :27:

bende ediyorum, kapatanimiz bebisle ugrasiyordur zaman bulamamistir malum ilk aylar cok yogun ve yorgun düsüyor insan.
ama tugbayi son mesajdan sonra görmedim. insallah hersey yolundadir :30:

agzindan bal damliyor canim insallah öyle olur :29:
ay bende acısından korkuyorum zaten ağdaya alışmam çok zor oldu kaşlarımı bile aldıramıyorum gerçi kaşım da yok zaten :9: düğünden önce bitsin istiyorum ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah cesaretim kırılmaz da devam ederim :)
ben kacar simdilik.

görüsmek üzere,

görüşürüz tatlım öptümm :16:
hadi gayret busiiiiii :D

ay emoş sorma bnm seneye son inş. hemen atamam olur ya :D
burcuuuu bu seneden başla çalışmaya 80 üstü al direk atanırsın benm kuzenm hemşirelikten mezun oldu 81 aldı hemen atandı hemde il merkezine :)

peynirli tost

yoğurt

ara

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik

o cıs ne ı cısss :47: biraz daha dikkat etmen lazım canım :) afiyet olsun :)
canım raporla diyetisyene git hastanede vardır mutlaka bi konuş ben ilk hastane diyetisyenine gittim en azından ne yiyip ne yemeyeceğine dair bi bilgi verir sonra da gerekirse özel diyetisyene git :) yediklerini şimdiden azaltma ben azaltmadım yine de kilo veriyorum diyetisyenimde azalttırmıyo zaten. mutlaka bir önerisi olur sen de ona göre bir yol izlersin canım :16:
internete girememene üzüldüm canım. ama tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam eder :16:

Nur geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşir yeni elbiselerinde hayırlı olsun :16:

busi bence şişkinliktir o 100 gr üzme kendini ama

karamel tebrik ederim çok iyi vermişsin ben 1 kilo verebiliyorum haftada sadece

burcum geçmiş olsun canım :16:

canım çok geçmiş olsun olsun sıkma canını daha fazla dikkat etmeye çalış sadece. Benimde aslında troit için gitmem gerek doktora iznimde gidicem inş.
ya çigköfte mi :d cnm çekti bak gencayda güzel yapar :d

ayyy kıyamam canım yaaa 1-2 tane yiyiver bişeycik olmaz

kızlar eğitimim yüzünden balıkesire yerleşmek zorunda kaldım 2 aylık burda net yok telefondan girmesi inanın çok zor oluyo büyük ihtimalle bu durumdan dolayı gruba alınmıyıcam :(((
ama güzel bi haberim var gecen hafta çarsamba 108.7 kiloydum bugün 105.9 çıktımmm nasıl mutluyum anlatamam kocaman öpüyorum mocukkk :))))))

canım burda olup olamaman çok önemli değil önemli olan senin azimli davranıp kilolarını verebilmen. Inş. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın...

cerencim günaydın :16: Menünü beğendim :54:

Diyetisyenden iyi sonuçlarla dönersin dilerim, haberini bekliyorum :29:

Bir de o kadar wc ye çıktım +100 gördüm tartıda :47:

Canım neden giremediğini söylersen kusura bakmayabilirim ama kırgınlıksa sebebi gayet de kusura baktım bilesin :27: Lütfen daha dikkatli olalım :31:

Ay yok ayşecim 100 gr almışım aksine :26:

Su iyidir ama abartmayalım bence :9:

çok teşekkür ederim tatlım, sabır var çünkü bıktım balık etli olmaktan dahi :23: Darısı hepinizin başınaa :16:

Ben de yaz insanıyım ayşecim, hiç sevmiyorum kışı, aşırı üşüyorum çünkü :ssz:

Notumu aldım ayşe :34:

Neden böyle oldu acaba canım :26: Bence sen 3 ana 3 ara öğün şeklinde yemelisin, herkesin metabolizması bir değil. Bir de bu şekilde dene. Zaten troidin vardı sanırım, metabolizman zor çalışır, bu nedenle onu sürekli kandırmalısın. Dediğim gibi bir dene bence :34:

Bakacağım bugün menüne ne yemişsin diye :27:

H&m burda var zati :27: Hemen hemen her marka var :31:

Ben de epilasyona başlamıştım komple, ama yarım bıraktım salak gibi :27: çok can yakıyor özellikle genital bölge, yandım anam diye bağırılası derecede acıyor :9: Kolay gelsin valla, iyi kalori yaktırıyor o stres insana :9:

Tamam canım allah acil şifalar versin, görüşürüz :16:

2 öğün için ben de biraz öyle düşünüyorum venüs, kimisine iyi gelirken kimisinde ters tepki yaratabilir bence :26:

Sen niye kötü oluyorsun kuzucum benim :29: Ne güzel akmamış seninki, benimki sürekli aktı, tövbeliyim kızıla resmen şuan :27:

Bir de lütfen beni örnek almadan önce şu boyunu bir yaz bakayım buraya bir daha, ben 1.58 im, sen benden uzunsun. Ve şu kocişi düşün bir artık yaaaaa, çirkin fadime olcan başımıza :47:

Yaa 100 gr almışım, kilom 50 yine :27:

Göğüs var ve kalçada çok iyi durumda, bayıldım ölçülerine :16: Tek beğenmediğim kısım belin canım. O beli inceltmeliyiz, belin en ince yerinden ölçmelisin, öyle yaptın dimi :26:

Keşke benim de göğsüm senin gibi olsa :ssz:

Hey cıscııııııı :20: Bana bak bu hafta cozutma demedim mi ben sanaaa :47: Aşk olsun ebru sana :33:

Canım ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum, iyi de gidiyorsun sanıyorduk aslında :26: Kendine çok dikkat et canım, her şeyin başı sağlık :29:

Evet canım deneme sürecini geçemedin, istediğinde yine buraya gelip paylaşımda bulunabilirsin :34: Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, devamı da gelir dilerim :16:

Günaydın zelişim :16:

ne bileyim canım yaaa işte sallıyomuşum gibi düşünülsün istemem :50:
Canım benim boy 1,60 ölçülerimi beğenmene sevindim göğüslerim iyidir. Ilk defa ölçtüm ben onları hatta 90 gelince şaşırdım güzel bi ölçü sonuçta. Popomda iyi ama bel fena acil inceltmem lazım. Tam bel boşluğumdan ölçtüm canım. Göbeğimide tam göbek deliğimin hizasından ölçtüm.
Bide her haftamı bildireyim ben ölçülerimi ?

Diyetisyenden dönünce sonucu bildir canım :16: Bende yarın sınavdan sonra gidicem bakalım nasıl gidiyo :)

Tıbbi sekreterlik de iyi canım ama öncelik sırası var onlarda önce lisesede bölümünü okuyanları alıyorlar sonra normal liseleri. Adalet bölümü de olabilir şu aralar ataması yapılan bölümlerden ama bikaç sene sonra ne olur hiç bilmiyorum

günaydın canım :) arada olur öyle artılar ama sen bozma bence yeme düzenini

ay bende acısından korkuyorum zaten ağdaya alışmam çok zor oldu kaşlarımı bile aldıramıyorum gerçi kaşım da yok zaten :9: Düğünden önce bitsin istiyorum ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah cesaretim kırılmaz da devam ederim :)

görüşürüz tatlım öptümm :16:

Burcuuuu bu seneden başla çalışmaya 80 üstü al direk atanırsın benm kuzenm hemşirelikten mezun oldu 81 aldı hemen atandı hemde il merkezine :)

o cıs ne ı cısss :47: Biraz daha dikkat etmen lazım canım :) afiyet olsun :)

canım raporla diyetisyene git hastanede vardır mutlaka bi konuş ben ilk hastane diyetisyenine gittim en azından ne yiyip ne yemeyeceğine dair bi bilgi verir sonra da gerekirse özel diyetisyene git :) yediklerini şimdiden azaltma ben azaltmadım yine de kilo veriyorum diyetisyenimde azalttırmıyo zaten. Mutlaka bir önerisi olur sen de ona göre bir yol izlersin canım :16:

Internete girememene üzüldüm canım. Ama tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam eder :16:

o cısın ne olduğunu söyleyemem cıs işte :36::36::36::36:
:9::9::9:

günaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
ben kacar simdilik.

görüsmek üzere,

öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım:16:

göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm

cok güzel canım tebrikler

peynirli tost

yoğurt

ara

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik
afiyet olsun son 2 kilon zaten verirsin sıkma canını

geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce deniz tuzu kullan iyi bak kendine:16:

ya çigköfte mi :D cnm çekti bak gencayda güzel yapar :D
benimkide çok güzel yapar hafta sonu yaptı hatta ağzıma sürmedim bile diyette pek uygun değil

cerencim günaydın :16: menünü beğendim :54:

diyetisyenden iyi sonuçlarla dönersin dilerim, haberini bekliyorum :29:

bir de o kadar wc ye çıktım +100 gördüm tartıda :47:

canım neden giremediğini söylersen kusura bakmayabilirim ama kırgınlıksa sebebi gayet de kusura baktım bilesin :27: lütfen daha dikkatli olalım :31:

ay yok ayşecim 100 gr almışım aksine :26:

su iyidir ama abartmayalım bence :9:

çok teşekkür ederim tatlım, sabır var çünkü bıktım balık etli olmaktan dahi :23: darısı hepinizin başınaa :16:

ben de yaz insanıyım ayşecim, hiç sevmiyorum kışı, aşırı üşüyorum çünkü :ssz:

notumu aldım ayşe :34: :16:
busecim ismim ayşe değil tatlım nickim ayşe ayse kızımın ismi bu arada birde oğlum var oda ali kızım 8 yaşında oğlumda 2 benim ismim gülçin 26 yaşındayım kendimi tanıtıyım dedim:9::9::9::9::9::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
bu arada ben de edirnede otuyorum bir ilçede ve burası çok soğuk oluyor rüzgarıda çok donuyorum kışı hiç sevmiyorum inşallah seneye tayinimiz sıcak yerlere çıkar
yazada bol bol sıcakta gezer eğleniriz
herhengi bir nedeni yok dün girmemim sabah uğradım sonrada hava da çok kötüydü bütün gün yattım kırgınlık var biraz boğaz ağrısı falan yemek bile yapmadım eşim gelince hazır bişeyler hallettik o kadar yani

diyetisyenden dönünce sonucu bildir canım :16: bende yarın sınavdan sonra gidicem bakalım nasıl gidiyo :)

tıbbi sekreterlik de iyi canım ama öncelik sırası var onlarda önce lisesede bölümünü okuyanları alıyorlar sonra normal liseleri. adalet bölümü de olabilir şu aralar ataması yapılan bölümlerden ama bikaç sene sonra ne olur hiç bilmiyorum
işte canım inşallah yer kalır da ben de yazılırım olmazsa adalet düşünüyorum nasip

Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda :5:

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum kızım okuldan çıkacak onu alıyım da meyve sabunlarım içi,n sprey vernik gelecekti onu da alıyım
sonra komşuya kahveye gideceğim
size kapı süslerimin meyve sepetimin kaşıklarımın fotosunu çeker gönderirim

Back
X