Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun olsun sıkma canını daha fazla dikkat etmeye çalış sadece. Benimde aslında troit için gitmem gerek doktora iznimde gidicem inş.
ayyy kıyamam canım yaaa 1-2 tane yiyiver bişeycik olmaz
canım burda olup olamaman çok önemli değil önemli olan senin azimli davranıp kilolarını verebilmen. Inş. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın...
ne bileyim canım yaaa işte sallıyomuşum gibi düşünülsün istemem
Canım benim boy 1,60 ölçülerimi beğenmene sevindim göğüslerim iyidir. Ilk defa ölçtüm ben onları hatta 90 gelince şaşırdım güzel bi ölçü sonuçta. Popomda iyi ama bel fena acil inceltmem lazım. Tam bel boşluğumdan ölçtüm canım. Göbeğimide tam göbek deliğimin hizasından ölçtüm.
Bide her haftamı bildireyim ben ölçülerimi ?
o cısın ne olduğunu söyleyemem cıs işte
![]()
günaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım
cok güzel canım tebrikler
afiyet olsun son 2 kilon zaten verirsin sıkma canını
geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce deniz tuzu kullan iyi bak kendine
benimkide çok güzel yapar hafta sonu yaptı hatta ağzıma sürmedim bile diyette pek uygun değil
busecim ismim ayşe değil tatlım nickim ayşe ayse kızımın ismi bu arada birde oğlum var oda ali kızım 8 yaşında oğlumda 2 benim ismim gülçin 26 yaşındayım kendimi tanıtıyım dedim
bu arada ben de edirnede otuyorum bir ilçede ve burası çok soğuk oluyor rüzgarıda çok donuyorum kışı hiç sevmiyorum inşallah seneye tayinimiz sıcak yerlere çıkar
yazada bol bol sıcakta gezer eğleniriz
herhengi bir nedeni yok dün girmemim sabah uğradım sonrada hava da çok kötüydü bütün gün yattım kırgınlık var biraz boğaz ağrısı falan yemek bile yapmadım eşim gelince hazır bişeyler hallettik o kadar yani
işte canım inşallah yer kalır da ben de yazılırım olmazsa adalet düşünüyorum nasip
geçmiş olsun zelişcim dikkat et kendine
Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda![]()
hoşbulduk busecim nasılsın ben 2. öğünüme hindi füme aldım nasıl kızlar tavsiye eder misiniz?
kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum kızım okuldan çıkacak onu alıyım da meyve sabunlarım içi,n sprey vernik gelecekti onu da alıyım
sonra komşuya kahveye gideceğim
size kapı süslerimin meyve sepetimin kaşıklarımın fotosunu çeker gönderirim
Gülçin abla bende senin ısmini ayşe sanıyordum
busi tubiş ayrılmasın bencede izne ayrılsın inşallah kısa sürede düzelir sorunları ve geri döner
neden kimseler yazmıyor kızlar aşşağıda birçok kişinin ismi,ni görüyorum herkes alıntıda galiba şuan geçmişe dalmış gibisiniz
Bende ders çalışıym biraz lysye hiç çalışmıyorum zaten sonra gelirim yine![]()
nickimden kaynaklı canım buraya üye olurken ismimi vereceğim bu kadar paylaşımda bulunacağım aklıma bile gelmemişti o yüzden ismimle üye olmadımGülçin abla bende senin ısmini ayşe sanıyordum
busi tubiş ayrılmasın bencede izne ayrılsın inşallah kısa sürede düzelir sorunları ve geri döner
tamam canım benim için fark etmez ayşede kızımın ismi sonuçta ben de çok üşürüm buse hatta mutfağı kaldırdım örtüleri falan yıkadım silip yıkayıp malzemeleri dolap içlerini yerleştiremiyorum çok soğuk hasta olmaktan korkuyorumebrucum sana linkini yolladığım topic e gel. ben ordayım bundan sonra. orda topic sahibi arkadaşımıza yaz ölçülerini, o sana yapman gerekeni söyler. ne kadar zaman da bir ölçüp bildirim yapman gerektiğini de söyler ama en az 2 hafta gerek ölçüm değişikliği için, hem moralin de bozulmamış olur
linki tekrar veriyorum, not al
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-ilgili-gorsel-paylasim-492.html#post29924841
göğüs durumun gerçekten çok iyi, benimkiler malesef 81
ay bak biliyorum gülçin olduğunu ama niyeyse o nickini okuduğum gibi ayşe diyorum sana elimde değil vallahiama ali demeyeceğim söz
bu arada hasta olmayışına sevindim. ben de çok üşüyen bir insanım, ellerim ayaklarım hep buz gibi kışın. kat kat giyiniyorum inankışı hiç sevmiyorum, yaz insanıyım, hatta bana kalsa hiç kış yaşamayan en fazla bahar yaşayan bir ülkede dahi yaşardım
![]()
aldığımda polonezköy buse 117 cal yazıyor zaten bişey olmaz sanırımolacağı buydu zeliş
canım yağ oranına bağlı iyi bir tercih olup olmadığıhangi marka aldın? ben polonez marka kullanıyorum. yağ oranı %1, tavsiye ederim
tamam canım çok merak ediyorum fotoğraflarııkolay gelsin sanaa
evet canım ben de izine ayrılsın istiyorum
görmemişim bunca şeyi nasıl bir körsem![]()
nickimden kaynaklı canım buraya üye olurken ismimi vereceğim bu kadar paylaşımda bulunacağım aklıma bile gelmemişti o yüzden ismimle üye olmadım
tamam canım benim için fark etmez ayşede kızımın ismi sonuçta ben de çok üşürüm buse hatta mutfağı kaldırdım örtüleri falan yıkadım silip yıkayıp malzemeleri dolap içlerini yerleştiremiyorum çok soğuk hasta olmaktan korkuyorum
aldığımda polonezköy buse 117 cal yazıyor zaten bişey olmaz sanırım
eşimde moralimi çok bozuyor buaralar çok kilo aldın heryerin taşıyor diyor gerçekten kocaman bir göbeğim var şu 60 lardan hiç kurtulamadım
ben kaçar![]()
ebruu altta seni görüyorum, hoş geldin kuzucuum![]()
kaçak ebru gitmiş
ayşecim hoş geldiin![]()
günaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım
cok güzel canım tebrikler
afiyet olsun son 2 kilon zaten verirsin sıkma canını
geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce deniz tuzu kullan iyi bak kendine
benimkide çok güzel yapar hafta sonu yaptı hatta ağzıma sürmedim bile diyette pek uygun değil
busecim ismim ayşe değil tatlım nickim ayşe ayse kızımın ismi bu arada birde oğlum var oda ali kızım 8 yaşında oğlumda 2 benim ismim gülçin 26 yaşındayım kendimi tanıtıyım dedim
bu arada ben de edirnede otuyorum bir ilçede ve burası çok soğuk oluyor rüzgarıda çok donuyorum kışı hiç sevmiyorum inşallah seneye tayinimiz sıcak yerlere çıkar
yazada bol bol sıcakta gezer eğleniriz
herhengi bir nedeni yok dün girmemim sabah uğradım sonrada hava da çok kötüydü bütün gün yattım kırgınlık var biraz boğaz ağrısı falan yemek bile yapmadım eşim gelince hazır bişeyler hallettik o kadar yani
işte canım inşallah yer kalır da ben de yazılırım olmazsa adalet düşünüyorum nasip
Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda![]()
hoşbulduk busecim nasılsın ben 2. öğünüme hindi füme aldım nasıl kızlar tavsiye eder misiniz?
neden kimseler yazmıyor kızlar aşşağıda birçok kişinin ismi,ni görüyorum herkes alıntıda galiba şuan geçmişe dalmış gibisiniz
ebrucum sana linkini yolladığım topic e gel. ben ordayım bundan sonra. orda topic sahibi arkadaşımıza yaz ölçülerini, o sana yapman gerekeni söyler. ne kadar zaman da bir ölçüp bildirim yapman gerektiğini de söyler ama en az 2 hafta gerek ölçüm değişikliği için, hem moralin de bozulmamış olur
linki tekrar veriyorum, not al
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-ilgili-gorsel-paylasim-492.html#post29924841
göğüs durumun gerçekten çok iyi, benimkiler malesef 81
ay bak biliyorum gülçin olduğunu ama niyeyse o nickini okuduğum gibi ayşe diyorum sana elimde değil vallahiama ali demeyeceğim söz
bu arada hasta olmayışına sevindim. ben de çok üşüyen bir insanım, ellerim ayaklarım hep buz gibi kışın. kat kat giyiniyorum inankışı hiç sevmiyorum, yaz insanıyım, hatta bana kalsa hiç kış yaşamayan en fazla bahar yaşayan bir ülkede dahi yaşardım
![]()
hoşbulduk canımda ben sabahtan beri burdayım. yani ben sabah bilgisayarı açar açmaz sayfamı açıyorum işim olmadıkçada gelip bakıyorum yazışıyorum şuan yaptığım gibi yaniişim varkende alta alıyorum kuşum ama bazen ismim yazmıyo ziyarteçilere düşüyorum galiba :26:
öyle yani :13:
yok canım yaaa malesef kociş daha fazla vermemi istemiyo bıraktım ben korumaya geçtim şimdi ama spora devam ve buralardayım gitmiyorum tatlım
geçmiş olsun canım havalarda tam müsait hastalanmaya
bilmem canım hiç yemedim dukancı busi bilir bunu
canım yaaa malesef işlerden her daim bakamıyorumki müsait oldukça bakıyorum ve cevap vermeye çalışıyorum canım
tamam canım bakmıştım zaten o topiğe ben gelicem bende müsait olunca![]()
cerencim günaydınmenünü beğendim
diyetisyenden iyi sonuçlarla dönersin dilerim, haberini bekliyorum
bir de o kadar wc ye çıktım +100 gördüm tartıda
canım neden giremediğini söylersen kusura bakmayabilirim ama kırgınlıksa sebebi gayet de kusura baktım bilesinlütfen daha dikkatli olalım
ay yok ayşecim 100 gr almışım aksine :26:
su iyidir ama abartmayalım bence
çok teşekkür ederim tatlım, sabır var çünkü bıktım balık etli olmaktan dahidarısı hepinizin başınaa
ben de yaz insanıyım ayşecim, hiç sevmiyorum kışı, aşırı üşüyorum çünkü
notumu aldım ayşe
neden böyle oldu acaba canım :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün şeklinde yemelisin, herkesin metabolizması bir değil. bir de bu şekilde dene. zaten troidin vardı sanırım, metabolizman zor çalışır, bu nedenle onu sürekli kandırmalısın. dediğim gibi bir dene bence
bakacağım bugün menüne ne yemişsin diye
h&m burda var zatihemen hemen her marka var
![]()
ben de epilasyona başlamıştım komple, ama yarım bıraktım salak gibiçok can yakıyor özellikle genital bölge, yandım anam diye bağırılası derecede acıyor
kolay gelsin valla, iyi kalori yaktırıyor o stres insana
tamam canım Allah acil şifalar versin, görüşürüz
2 öğün için ben de biraz öyle düşünüyorum venüs, kimisine iyi gelirken kimisinde ters tepki yaratabilir bence :26:
sen niye kötü oluyorsun kuzucum benimne güzel akmamış seninki, benimki sürekli aktı, tövbeliyim kızıla resmen şuan
bir de lütfen beni örnek almadan önce şu boyunu bir yaz bakayım buraya bir daha, ben 1.58 im, sen benden uzunsun. ve şu kocişi düşün bir artık yaaaaa, çirkin fadime olcan başımıza
yaa 100 gr almışım, kilom 50 yine
göğüs var ve kalçada çok iyi durumda, bayıldım ölçülerinetek beğenmediğim kısım belin canım. o beli inceltmeliyiz, belin en ince yerinden ölçmelisin, öyle yaptın dimi :26:
keşke benim de göğsüm senin gibi olsa
hey cıscıııııııbana bak bu hafta cozutma demedim mi ben sanaaa
aşk olsun ebru sana
canım ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum, iyi de gidiyorsun sanıyorduk aslında :26: kendine çok dikkat et canım, her şeyin başı sağlık
evet canım deneme sürecini geçemedin, istediğinde yine buraya gelip paylaşımda bulunabilirsintebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, devamı da gelir dilerim
günaydın zelişim![]()
ohh süper o zamn :):)
bende çok merak ediyorum kaptanımızı hebersiz bırakma bizicanım
günaydınn canımm
diyetisyenden dönünce sonucu bildir canımbende yarın sınavdan sonra gidicem bakalım nasıl gidiyo :)
çok güzel bayıldım menüne
tıbbi sekreterlik de iyi canım ama öncelik sırası var onlarda önce lisesede bölümünü okuyanları alıyorlar sonra normal liseleri. adalet bölümü de olabilir şu aralar ataması yapılan bölümlerden ama bikaç sene sonra ne olur hiç bilmiyorum
günaydın canım :) arada olur öyle artılar ama sen bozma bence yeme düzenini
ay bende acısından korkuyorum zaten ağdaya alışmam çok zor oldu kaşlarımı bile aldıramıyorum gerçi kaşım da yok zatendüğünden önce bitsin istiyorum ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah cesaretim kırılmaz da devam ederim :)
görüşürüz tatlım öptümm
burcuuuu bu seneden başla çalışmaya 80 üstü al direk atanırsın benm kuzenm hemşirelikten mezun oldu 81 aldı hemen atandı hemde il merkezine :)
o cıs ne ı cısssbiraz daha dikkat etmen lazım canım :) afiyet olsun :)
canım raporla diyetisyene git hastanede vardır mutlaka bi konuş ben ilk hastane diyetisyenine gittim en azından ne yiyip ne yemeyeceğine dair bi bilgi verir sonra da gerekirse özel diyetisyene git :) yediklerini şimdiden azaltma ben azaltmadım yine de kilo veriyorum diyetisyenimde azalttırmıyo zaten. mutlaka bir önerisi olur sen de ona göre bir yol izlersin canım
internete girememene üzüldüm canım. ama tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam eder![]()
canım çok geçmiş olsun olsun sıkma canını daha fazla dikkat etmeye çalış sadece. Benimde aslında troit için gitmem gerek doktora iznimde gidicem inş.
ayyy kıyamam canım yaaa 1-2 tane yiyiver bişeycik olmaz
canım burda olup olamaman çok önemli değil önemli olan senin azimli davranıp kilolarını verebilmen. Inş. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın...
ne bileyim canım yaaa işte sallıyomuşum gibi düşünülsün istemem
Canım benim boy 1,60 ölçülerimi beğenmene sevindim göğüslerim iyidir. Ilk defa ölçtüm ben onları hatta 90 gelince şaşırdım güzel bi ölçü sonuçta. Popomda iyi ama bel fena acil inceltmem lazım. Tam bel boşluğumdan ölçtüm canım. Göbeğimide tam göbek deliğimin hizasından ölçtüm.
Bide her haftamı bildireyim ben ölçülerimi ?
o cısın ne olduğunu söyleyemem cıs işte
![]()
buse bnde +200 gördüm bugün o yüzden sadece squats yapıyım diorum ne diosun çnkü felaket tuvalete gttim gece de ama sabah öle çıktı sence kas şişkinliğimi
emoşum diyetisyene yönlendirdi pancar yani kara lahana kırmızı lahana bide markette satılan iyotlu tuzları kullnmıcam deniz tuzu aldım aktardan yediklerimi azaltmıcam normal diyetime devam etcem sıkıntı yok biraz dikkat etcem ama metabolizmam yavaş olcak sadece
sağol canım bnm. benim iyot eksiklğine bağlı ama doğal iyot almam gerekiomuş marketteki tuzlar işlenmiş olduğu için kriz tehlikesi oluomuş deniz tuzu iyi dedi
öncelikle tekrar geçiş olsun burcucumdikkat edersin sende, az gitsin ama sağlıklı gitsin kilolar, en mühimi bu
yeşil çay içmende bir sakınca var mıymış peki, aktardan aldığım dediklerine o da dahil mi? :26:
soruna gelincee, bence senin kaslar şişti, yediklerinde yaptığın spora göre az geldiyse kilo vermen durur. ya yediklerini çoğaltacaksın bu durumda ya da sporu azaltacaksın, ben böyle biliyorum. :26: mantıklı olan sporu azaltman benim zamanında yaptığım gibi, yap ama dozunda bırak. sadece squats az olur senin için, squats ve mekik yap bence. göbiş falan sarkmasın![]()
evet canım ben masa başı çalıştığım için sayfa hep açık ama ben fırsat buldukça takılabiliyorum...tamam canım, pc başındasın ama vakit bulamıyorsun işten güçten anladım![]()
buse bnde +200 gördüm bugün o yüzden sadece squats yapıyım diorum ne diosun çnkü felaket tuvalete gttim gece de ama sabah öle çıktı sence kas şişkinliğimi
emoşum diyetisyene yönlendirdi pancar yani kara lahana kırmızı lahana bide markette satılan iyotlu tuzları kullnmıcam deniz tuzu aldım aktardan yediklerimi azaltmıcam normal diyetime devam etcem sıkıntı yok biraz dikkat etcem ama metabolizmam yavaş olcak sadece
sağol canım bnm. Benim iyot eksiklğine bağlı ama doğal iyot almam gerekiomuş marketteki tuzlar işlenmiş olduğu için kriz tehlikesi oluomuş deniz tuzu iyi dedi
evet canım ben masa başı çalıştığım için sayfa hep açık ama ben fırsat buldukça takılabiliyorum...
anladım canım o zaman sen şu kalın turşuluk tuzlar varya onlardan kullanmalısın herhalde marketlerde satılıyo ya onlardan olmazmı ?
canım aktardan deniz tuzu aldım ben yeşilçayda bi sakınca yok dedi. sporda bende öyle düşündüm 1 hafta sadece squats bitene kadar öyle gidiyim sonra walk at home a dönüüm diorum. mekik çekmezsem zaten göbiş öle kalcak sanırım![]()