Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen canım işte insanlar işlerine gelince çok düşünceli sağlık konusunda işlerine gelmeyince amannnn ama artık sağlıklı yaşama adım attm devamı gelsin :D

canım benim o kdar kötü değil ya tzu değiştirince kendiliğinden yükselio :D evren sevgisi içimizde kilolarda içerde ama dışarı gidiolar artık :52:

iyi o zaman cnm, dşkkat et ki kronikleşmesin, hep gıdayla dengelenebilsin.. bende direk ilaca başlamıştık,normalin 3 katı falandı.. şimdi iyi ama...

sabah(11:00)

2 yumurtadan çökelekli omlet

4 zeytin

2 ortaboy domates

1.5 dilim tam bugday

3 bardak şekersiz çay

akşam(18:30)

1 kase ıspanak

1 yk ciğer

3 yl yoğurt

su şimdilik 2.5 lt

105 squats

50 mekik

500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem :42::42::42:

ay bu spordan sonra o kadar yoruldum, beynim öylesine pelte oldu ki 4 yumurtadan omlet diye okudum 2 satırı birleştirip, yuh diyodum ki, baktım burcu bu, böyle şey yapmaz :52: sonra kendime yuh dedim :52:
güzel olmuş cnm...

Bugünkü Menüm

sabah:(08:00)

• 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi

ara:(11:00)
  • 10 fındık
öğle:(13:00)
  • 1 kase yoğurt
  • bol yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
ara:(15:00)
  • yarım elma
akşam:(18:30)
  • 6 yk mantar sote
  • 1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim

süper olmuş Emoş, :nazar::nazar:

Utanaraktan yazıyorum menümü

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum :9:

Zeliş'im, minnoşum, dikkat et tatlım biraz daha.. verdiğin emek boşa gitmesin diye hafiften kızıyoruz aslında sana biliyorsun değil mi? çünkü hem dikkat ediyorsun, sonra biraz ucu kaçınca kilo veremiyorsun ya da az veriyorsun, direncin kırılmasın diye söylüyoruz tatlım benim, kızma bize... yapabileceğine ben inanıyorum cnm. yüzümü kara çıkarma bak :34::34::34::34::34::34:

iyi o zaman cnm, dşkkat et ki kronikleşmesin, hep gıdayla dengelenebilsin.. bende direk ilaca başlamıştık,normalin 3 katı falandı.. şimdi iyi ama...

ay bu spordan sonra o kadar yoruldum, beynim öylesine pelte oldu ki 4 yumurtadan omlet diye okudum 2 satırı birleştirip, yuh diyodum ki, baktım burcu bu, böyle şey yapmaz :52: sonra kendime yuh dedim :52:
güzel olmuş cnm...

Zeliş'im, minnoşum, dikkat et tatlım biraz daha.. verdiğin emek boşa gitmesin diye hafiften kızıyoruz aslında sana biliyorsun değil mi? çünkü hem dikkat ediyorsun, sonra biraz ucu kaçınca kilo veremiyorsun ya da az veriyorsun, direncin kırılmasın diye söylüyoruz tatlım benim, kızma bize... yapabileceğine ben inanıyorum cnm. yüzümü kara çıkarma bak :34::34::34::34::34::34:

ay ceren ya sen bi alemsin hiç 4 yumurtayı bi arada yemedim hayatımda :52: dinlen cnm bnm :D

bir de güzellerim, biz hocayla squat'ı aşağıdaki gibi farklı şekillerde yapıyoruz, siz de deneyin, daha etkili oluyor...

1. şekil
kollar dümdüz önde
hop çömel,
kalkarken yarım kalk, yine çömel
4 kere tekrarla tam kalk.

2. şekil
kollar dümdüz önde
2 kerede çömel, (yarısına kadar çömel, sonra tam çömel aralarda 1-2sn bekle)
2 kerede kalk
4 kere tekrarla .

3. şekil
kollar dümdüz önde
4 kerede çömel, (yukardakine benzer şekilde, bu sefer çömelmeyi 4e böl, aralarda 1-2sn bekle)
hop 1 kerede kalk
4 kere tekrarla .

bir de güzellerim, biz hocayla squat'ı aşağıdaki gibi farklı şekillerde yapıyoruz, siz de deneyin, daha etkili oluyor...

1. şekil
kollar dümdüz önde
hop çömel,

2. şekil
kollar dümdüz önde
2 kerede kalk
4 kere tekrarla .

3. şekil
kollar dümdüz önde
4 kerede çömel, (yukardakine benzer şekilde, bu sefer çömelmeyi 4e böl, aralarda 1-2sn bekle)
hop 1 kerede kalk
4 kere tekrarla .

bende böle yapıorum cnm telefonuma bi program indirmiştim onda da öle yapıo :D

çıtırlarım ve geleceğin çıtırları, ben cidden yorgunum, malum yine PT olayı, Buse'ye mesaj sayımı gönderip kaçıyorum, menü yrnaaaa.. mucuuuukkkkss..:54::54::54::54::54::54::54::54:

güzel olmuş cnm...

Zeliş'im, minnoşum, dikkat et tatlım biraz daha..

ceren tabikide kızmıyorum hatta daha fazla kızsanız hakkınız ben kendime sizden daha çok kızıyorum benim iyiliğim için yaptığınızı biliyorum bu gün böyle oldu yarın sebze yemeği yiycem ceren yüzünü kara çıkarmıycam :16:

Iyi geceler bende çıkıyorum çok az kaynatmissiniz bu gün :) ve busi ben sana hiç mesaj sayılarımı söylemiyorum şimdi aklıma geldi yarından saymaya başlasak olur demi busi yoksa bir aylık çıkarmam telefonda çok zor olacak

busim ne çıtır sosisi benden olsa olsa hamburger köftesi olur :9:

ay çok güldürdün beni zeliş :9: öyle deme ama kendine, sen de çıtır olacaksın nasılsa dimi :19:

Utanaraktan yazıyorum menümü

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum :9:

hatalarının farkındasın, burcunun dediklerine katılıyorum. ama sonradan bunun nedenini de açıklamışsın. yarın daha güzel bir menü bekliyorum zelişcim :31:

Bugünkü Menüm

sabah:(08:00)

• 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi

ara:(11:00)
  • 10 fındık
öğle:(13:00)
  • 1 kase yoğurt
  • bol yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
ara:(15:00)
  • yarım elma
akşam:(18:30)
  • 6 yk mantar sote
  • 1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim

afiyet olsun emoşcum, ben menüden çok sporu beğendim valla, gözlerim kamaştı :nazar:

zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfen:47: saatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu :16:

biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum :kkk:

o altta bebek odası durumu bir kabus :47: eski evimizde altımda bebek vardı ve ağlasa da susturmuyorlardı bebek 1 sa ağlıyordu, ben böyle iğrenç bi anne daha görmemiştim, bir de dinci geçiniyordu, el kadar bebek zır zır saatlerce ağlıyordu, takati kalmıyordu da susuyordu. aklıma geldikçe çıldırıyorum. :kkk: hiç uyuyamıyordum geceleri, sonra bir gün bu evi satıp taşınalım diye dua ettim, çok geçmeden çıktık o evden :1:

Emoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de

ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım

mesaj alındı :27:

1. şekil
kollar dümdüz önde
hop çömel,

2. şekil
kollar dümdüz önde
2 kerede kalk
4 kere tekrarla .

3. şekil
kollar dümdüz önde
hop 1 kerede kalk
4 kere tekrarla .

çıtırlarım ve geleceğin çıtırları, ben cidden yorgunum, malum yine PT olayı, Buse'ye mesaj sayımı gönderip kaçıyorum, menü yrnaaaa.. mucuuuukkkkss..:54::54::54::54::54::54::54::54:

faydalı bilgi için teşekkürler cerenim, ben normal yapıyordum bunu da denerim :32:

iyi geceler tatliş :54:

Iyi gecelerrrrrrrr canlarımmmmmm :54:

Iyi geceler bende çıkıyorum çok az kaynatmissiniz bu gün :) ve busi ben sana hiç mesaj sayılarımı söylemiyorum şimdi aklıma geldi yarından saymaya başlasak olur demi busi yoksa bir aylık çıkarmam telefonda çok zor olacak

iyi geceler kuzularım :16:

zelişcim sana ne desem bilemiyorum, seni adam edemeyeceğimden korkmaya başladım, bahaneler üretip durma artık şeytancıklarım çıktı işte yine, sorumluluk sahibi bir zeliş istiyorum :47:

Busi aynı annem gibi konuşmuşsun tamam yarın saycam valla billa şeytanlar çıkmasın sadece bide yarın akşama patates yemeği yiyebilirmiyim diye soriymde ona göre ayarlıycam bi şeyler :)

niye bozuldu canım moralin, anlat bakim bii :26:

ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:

Back
X