Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:

Emoş ikinci sınavda daha iyi sonuçlar alırsın üzme kendini bu kadar stresten yemek istiyorsun bence üzülme nolur

Busi aynı annem gibi konuşmuşsun tamam yarın saycam valla billa şeytanlar çıkmasın sadece bide yarın akşama patates yemeği yiyebilirmiyim diye soriymde ona göre ayarlıycam bi şeyler :)

hadi bakalım zeliş hanım :31: patates yemeği olmaz zeliş, patates nişastalı ve çok kalorili. başka yemek yok mu? illa yemek zorundaysan da yarım tabak ye bari. :26:

ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:

yapma bee :50: olsun canım bi sonraki sınav iyi olur dilerim :26:

kahveyi abarttıysan o yapar canım, çarpıntı da yapar, dikkat et :31:

Uykum kaçtı geri döndüm ben :)

hoş geldin zeliş hanım :27:

Emoş ikinci sınavda daha iyi sonuçlar alırsın üzme kendini bu kadar stresten yemek istiyorsun bence üzülme nolur

inşallah canım üzülmemem lazım aslında yaklaşık 280.000 kişi girmiş 218.000i barajın altında kalmış düşününce dert etmiyosun fazla da ne biliyim o kadar emek verdim boşa gittiğini düşünmek can sıkıcı işte :31:

hadi bakalım zeliş hanım :31: patates yemeği olmaz zeliş, patates nişastalı ve çok kalorili. başka yemek yok mu? illa yemek zorundaysan da yarım tabak ye bari. :26:

busiiii bana zeliş hanım deme söz çıtır olcam bu günlük böyleydi düzeltmiştim demi sözümü tutmuştum daha önce bundan sonrada böyle olcak

başka yemek yok valla olmadı special k yerim yada komşulardan yumurta mi istesem dur düşünüp bi çözüm bulucam busi :)

kahve ve zelişin dediği gibi stresten olabilir deli gibi tatlı istedi canım ama yok yani yemicem yiye yiye bu hale geldim zaten :19:

yok 1 hafta rapor aldım lysye çalışmak ve annemin yanında kalmak için Emoş :)

iyi yapmışsın o zman tatlım :16: ben de sınava çalışmayı bıraktım şimdi sabahtan beri çalışıyorum beynim çatlıcak sabah erkenden kalkar devam ederim dedim. 3 teymiş sınav ona da ayrı sevindim :9:

inşallah canım üzülmemem lazım aslında yaklaşık 280.000 kişi girmiş 218.000i barajın altında kalmış düşününce dert etmiyosun fazla da ne biliyim o kadar emek verdim boşa gittiğini düşünmek can sıkıcı işte :31:

yani bak herkesin kötü geçmiş anlaşılan zor sınavmis ikincisi için şansın var hemde verdiğin emek orda çıkar belkı

bugün menüm

9:30
2 yumurta ve 1 dilim peynir ile omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin

16:00
yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran

2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran

yürüyüs 1 saat
ve sürekli hareket halinde cok az oturdum bugün

kahve ve zelişin dediği gibi stresten olabilir deli gibi tatlı istedi canım ama yok yani yemicem yiye yiye bu hale geldim zaten :19:

iyi yapmışsın o zman tatlım :16: ben de sınava çalışmayı bıraktım şimdi sabahtan beri çalışıyorum beynim çatlıcak sabah erkenden kalkar devam ederim dedim. 3 teymiş sınav ona da ayrı sevindim :9:

dinlen biraz o zaman bende sabahtan beri çalışacam diye kalkıyorum yok misafir geliyor yok telefon çalıyor çalışamadim hiç :)

bugün menüm

2 zeytin

yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran

2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran

yürüyüs 1 saat

hoşgeldin nur çok güzel menü afiyet olsun :16:

bugün menüm

2 zeytin

yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran

2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran

yürüyüs 1 saat

afiyet olsun nurcum :) kaçamaksız çok dengeli bir şekilde atlatmışsın günü :) suyunda artmış :nazar:
dinlen biraz o zaman bende sabahtan beri çalışacam diye kalkıyorum yok misafir geliyor yok telefon çalıyor çalışamadim hiç :)

yataktayım zaten canım :) bi yandan foruma bakıyorum bi yandan dizi izliyorum kafamı dağıtıyorum :)

busiiii bana zeliş hanım deme söz çıtır olcam bu günlük böyleydi düzeltmiştim demi sözümü tutmuştum daha önce bundan sonrada böyle olcak

başka yemek yok valla olmadı special k yerim yada komşulardan yumurta mi istesem dur düşünüp bi çözüm bulucam busi :)

tamam iyi fikir special k, yumurta da isteyebilirsin ne olacak, sonra verirsin komşuya sizde olunca :32:

selam kizlar, yogun bir günün asrdindan ben geldim.
suan cok yorgunum :27:
yinede gecmise daliyorum..

hoş geldin canım :16:

bugün menüm

2 zeytin

yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran

2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran

yürüyüs 1 saat

menü güzel ama geçmişi okuyunca göreceksin ben sana 2 öğünün yaramadığını düşünüyorum troidin yüzünden :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün denemelisin canım :31: bir spor görmek istiyorum, alışverişte gezdim, ayakta durdum, koşturdum vs. değil, spor :19:

Back
X