Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ben son gece çalışıyorum hepsine resmeeen:19:

Canım 2 öğün 1 ara metabolizmanı yavaşlatmaz mı yahu?

oda iyimis :27:

bilmiyorum ki bazilari 2 ögün yiyordu bende bi deniyeyim dedim, birde 3. ögün yesem bile 21e denk geldigi icin bitürlü tutturamadigim icin 2 yaptim.

canım kötü bi randevuymuş çok acı çekmişsindir eminim :18::18:
sevgilinle uzak olmana üzüldüm ALLAH sabır versin canım tez zamanda kavuşun inş.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

hemde ne aci, gözümden yas geldi neredeyse :5:
amin canim insallah, cok tesekkür ederim :29:
tesekkür ederim insallah iyilesecek canim amin.:54:

kızlarrrr bugünnnn kan tahlili yaptırdım t3 ve t4 lerim yerlerde yine yani hipotirodim azmış yne metabolizma yerlerde iyotlu tuzdan kısıtlı diyete geçiyorum zaten dikkat ediodum ama bilmiorum uyku düzenm şaşınca gttm bugün ve doktor üzdü bni ya deniz tuzu kullnmcam ama metabolizmam yavaş ve yediğime daha çok dikkat etcem artık sanırım

benimde alcak canim ben ilac aliyorum, cok düsük dozajla fazla olmadi baslayali. bi süre ictikten sonra tekrar kontrol ettirecegim udurma göre insallah iyilesir ama yoksa dozaj yükseltecekler. gecmis olsun canim.

neden böyle oldu acaba canım :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün şeklinde yemelisin, herkesin metabolizması bir değil. bir de bu şekilde dene. zaten troidin vardı sanırım, metabolizman zor çalışır, bu nedenle onu sürekli kandırmalısın. dediğim gibi bir dene bence :34:

bakacağım bugün menüne ne yemişsin diye :27:

h&m burda var zati :27: hemen hemen her marka var :31:

ben de epilasyona başlamıştım komple, ama yarım bıraktım salak gibi :27: çok can yakıyor özellikle genital bölge, yandım anam diye bağırılası derecede acıyor :9: kolay gelsin valla, iyi kalori yaktırıyor o stres insana :9:

tamam canım Allah acil şifalar versin, görüşürüz :16:

2 öğün için ben de biraz öyle düşünüyorum venüs, kimisine iyi gelirken kimisinde ters tepki yaratabilir bence :26:

ama 3 ana ögün ve 3 ara ögün cok fazla olmazmi.
hipotroid var bende yani yetersiz troid hormonu salgilaniyor, daha az yemem gerekmezmi, yanlis anlasilma olmasin gümbürtüye gitmeyeyim :9::29:

canim bu mesaji yeni gördügüm icin, 2 ögün yedim hatta 1 ara ögün yemegede gerek duymadim.
dönerden sonra ferahlamak icin sakiz cignedim sadece, oda sekersizdi.

ben birakmam insallah, bütcem cok sarsiliyor ama dvm etmek istiyorum. acisi cok ama rahatligida bir baska canim.
aynen genital bölge ilk seanslarda cok aciyordu, simdi daha az aciyor. benim dayanamadigim yer koltuk altu. tek tuk tüy kalmasina ragmen en cok ora aciyor :5:

amin canim tsk ederim :29:

ohh süper o zamn :):)

çok güzel bayıldım menüne :nazar:

ay bende acısından korkuyorum zaten ağdaya alışmam çok zor oldu kaşlarımı bile aldıramıyorum gerçi kaşım da yok zaten :9: düğünden önce bitsin istiyorum ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah cesaretim kırılmaz da devam ederim :)

tsk ederim canim.
dügün ne zaman canim, ona göre en az 1 sene önceden baslamani öneririm, cünkü sabir isteyen birsey bu.
biraz uzatip öyle gitmek zorundasin. birde lazerle yaktiktan sonra yanik sac kokusunu bilirmisin bilmem aynen öyle kokuyor ve siyah nokta seklinde tüyler eriyor, hic hos görüntü yok yani. arti kizarikliklar. bu sana yapilan cihaza göre degisir. yinede lazer seansi ardindan vucudun tüyler 2-3 hafta icinde dökülene kadar pürüzsüz olmuyor, görüntü berbat oluyor.
bu yüzden en az evlenmeden 1 yil önce baslamak lazim benim :17:

ayrica agdayi yaptiran bence lazeride yaptirir.
ben apilatör kullaniyordum cimbizli tüm bedenime, onun acisi gibi hatta daha az ama o yanigin acisi daha farkli.
fakat hemen birkac atista bitiyor zaten, herkese yapmasini öneririm rahatlik gercekten.
yan etki yok diyorlar inanmasamda yaptiriyorum. ileride görzcez..

Nur geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşir yeni elbiselerinde hayırlı olsun :16:

tesekkür ederim canim

günaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım:16:

tursu yemedimde birkac gündür zeytin yiyorum az tuzluda olsa tuz var sonucta ondan olabilirmi?
evet reglim cok yakin ondandir insallah :5:

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum kızım okuldan çıkacak onu alıyım da meyve sabunlarım içi,n sprey vernik gelecekti onu da alıyım
sonra komşuya kahveye gideceğim
size kapı süslerimin meyve sepetimin kaşıklarımın fotosunu çeker gönderirim

cok enteresan geldi görmek istrerim :52:

kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez :9:
bende öyleydim dün. hatta o enerjiyle kendimi temizlige verdim daha sonra alisverisede gittim :10:
normalde 2sini ayni gün yapamiyordum, sanirim daha dengeli beslenmekden kaynaklaniyor bu enerji:29:

hoşgeldin nur çok güzel menü afiyet olsun :16:

tesekkür ederim canim
:29:
afiyet olsun nurcum :) kaçamaksız çok dengeli bir şekilde atlatmışsın günü :) suyunda artmış :nazar:

evet hakikaten halbuki sabahlari ve gün icinde bizim evde nutella yiyen cok olur.
hatta 1-2 saat önce yigenim yedi, hemde ben yedirdim ama sürülen parmagimi bile yalamadim :27::9::9::9:

menü güzel ama geçmişi okuyunca göreceksin ben sana 2 öğünün yaramadığını düşünüyorum troidin yüzünden :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün denemelisin canım :31: bir spor görmek istiyorum, alışverişte gezdim, ayakta durdum, koşturdum vs. değil, spor :19:

canim troidi yavas olanlar icinmi gecerli?
birde 3 +3 nasil yenirki, ben kontrolü kaybederim gibi geliyor bana :30:
yok canim bugün alisveris yoktu, o dündü ama dün sporda vardi yürüyüs + squats.
bugünde yürüyüs yaptim.
birde spor olmasada kosusuturma vardi ondan yazdim.

canlarum yatıyorum ben artık dizimde bitti uyuyacağım gözlerim kapanıyo öpüyorum hepinizi :54: iyi geceler :16:

inşallah iyi geçer o Emoş :)

bi gidemedim ya gidiyorum ciddiyim bu sefer :9:

3. Iyi geceler diyişim kızlar uyuyorum ben öptüm hepinizi :16:

iyi geceler kizlar.
bende artik daddi yapayim bacaklarim agiriyor.
cok yorgunum suan, hastane havasida insani basli basina yoruyor hasta ediyor zaten psikolojik be bedenen :50:

tatli rüyalar citirlar, kendinizi rüyada manken gibi incecik görün ve bu rüya gercek olsun insallah :9:

biliyorsunuz yorganlari cekistirmek yok ve üzerlerinizi acmayin.:33:
örttüm hadi hoscakalin :9:

ben yine bahane bulmuşum okuyunca farkettim busi kızacak yine :)

biliyorsun artık beniii :23:

inşallah iyi geçer o Emoş :)

bi gidemedim ya gidiyorum ciddiyim bu sefer :9:

3. Iyi geceler diyişim kızlar uyuyorum ben öptüm hepinizi :16:

ay sonunda gidebilmişsin zeliş :9: iyi geceler :16:

canlarum yatıyorum ben artık dizimde bitti uyuyacağım gözlerim kapanıyo öpüyorum hepinizi :54: iyi geceler :16:

iyi geceler emoşum :16:

bilmiyorum ki bazilari 2 ögün yiyordu bende bi deniyeyim dedim, birde 3. ögün yesem bile 21e denk geldigi icin bitürlü tutturamadigim icin 2 yaptim.

benimde alcak canim ben ilac aliyorum, cok düsük dozajla fazla olmadi baslayali. bi süre ictikten sonra tekrar kontrol ettirecegim udurma göre insallah iyilesir ama yoksa dozaj yükseltecekler. gecmis olsun canim.

hipotroid var bende yani yetersiz troid hormonu salgilaniyor, daha az yemem gerekmezmi, yanlis anlasilma olmasin gümbürtüye gitmeyeyim :9::29:

canim bu mesaji yeni gördügüm icin, 2 ögün yedim hatta 1 ara ögün yemegede gerek duymadim.

ben birakmam insallah, bütcem cok sarsiliyor ama dvm etmek istiyorum. acisi cok ama rahatligida bir baska canim.
aynen genital bölge ilk seanslarda cok aciyordu, simdi daha az aciyor. benim dayanamadigim yer koltuk altu. tek tuk tüy kalmasina ragmen en cok ora aciyor :5:

tsk ederim canim.
dügün ne zaman canim, ona göre en az 1 sene önceden baslamani öneririm, cünkü sabir isteyen birsey bu.
biraz uzatip öyle gitmek zorundasin. birde lazerle yaktiktan sonra yanik sac kokusunu bilirmisin bilmem aynen öyle kokuyor ve siyah nokta seklinde tüyler eriyor, hic hos görüntü yok yani. arti kizarikliklar. bu sana yapilan cihaza göre degisir. yinede lazer seansi ardindan vucudun tüyler 2-3 hafta icinde dökülene kadar pürüzsüz olmuyor, görüntü berbat oluyor.

ben apilatör kullaniyordum cimbizli tüm bedenime, onun acisi gibi hatta daha az ama o yanigin acisi daha farkli.
fakat hemen birkac atista bitiyor zaten, herkese yapmasini öneririm rahatlik gercekten.

tesekkür ederim canim

tursu yemedimde birkac gündür zeytin yiyorum az tuzluda olsa tuz var sonucta ondan olabilirmi?

bende öyleydim dün. hatta o enerjiyle kendimi temizlige verdim daha sonra alisverisede gittim :10:
normalde 2sini ayni gün yapamiyordum, sanirim daha dengeli beslenmekden kaynaklaniyor bu enerji:29:

tesekkür ederim canim

evet hakikaten halbuki sabahlari ve gün icinde bizim evde nutella yiyen cok olur.
hatta 1-2 saat önce yigenim yedi, hemde ben yedirdim ama sürülen parmagimi bile yalamadim :27::9::9::9:

bugünde yürüyüs yaptim.

canım hangi troid için geçerli bilmiyorum ama metabolizman yavaşsa kilo vermen zor demektir, eğer metabolizman hızlı olsaydı sen + çıkmak yerine kilo vermiş olurdun bu yediklerinle :34: metabolizmayı hızlandırmak ve vücudu kandırmak için de neredeyse bütün diyetisyenler 3 ana 3 ara öğün önerir :34: sabah kahvaltıdan sonraki arada mesela bir yeşil elma, öğleden sonraki arada 1 kase yoğurt, akşam yemeğinden sonra ki arada 1 bardak yarım yağlı ya da yağsız süt gibi :34: bence denemeye değer, zamanında ben de bu şekilde 7 kg vermiştim 1 ayda :31:

iyi geceler kizlar.
bende artik daddi yapayim bacaklarim agiriyor.
cok yorgunum suan, hastane havasida insani basli basina yoruyor hasta ediyor zaten psikolojik be bedenen :50:

tatli rüyalar citirlar, kendinizi rüyada manken gibi incecik görün ve bu rüya gercek olsun insallah :9:

biliyorsunuz yorganlari cekistirmek yok ve üzerlerinizi acmayin.:33:
örttüm hadi hoscakalin :9:

iyi geceler muzur şey :9: dilerim öyle oluruz, ben de sporla iyice fit olurum dilerim yazaaaaa :32:

biliyorsun artık beniii :23:

ay sonunda gidebilmişsin zeliş :9: iyi geceler :16:

iyi geceler emoşum :16:

canım hangi troid için geçerli bilmiyorum ama metabolizman yavaşsa kilo vermen zor demektir, eğer metabolizman hızlı olsaydı sen + çıkmak yerine kilo vermiş olurdun bu yediklerinle :34: metabolizmayı hızlandırmak ve vücudu kandırmak için de neredeyse bütün diyetisyenler 3 ana 3 ara öğün önerir :34: sabah kahvaltıdan sonraki arada mesela bir yeşil elma, öğleden sonraki arada 1 kase yoğurt, akşam yemeğinden sonra ki arada 1 bardak yarım yağlı ya da yağsız süt gibi :34: bence denemeye değer, zamanında ben de bu şekilde 7 kg vermiştim 1 ayda :31:

iyi geceler muzur şey :9: dilerim öyle oluruz, ben de sporla iyice fit olurum dilerim yazaaaaa :32:

evet dedigin gibi metabolizmam yavas calisiyor.
ozaman yarin denemeye calisirim.
insallah yüzüme gözüme bulastirmam, yarin ki menüm bir deneme olacak :9:

birde benim reglim cok yakin aslinda hesaba göre 18.04.13 olmam gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor iste.:17: bekliyorum henüz :1:

bacaklarim sIkIlassin istiyorum, ic bacak özellikle sallaniyor. sarsila sarsila yürümek istmiyorum deniz anasi gibi havuzun basinda :9:
buyüzden yürüyüs ve squats suan planimda.
daha fazla sey yapacak olsam biliyorum bikip hicbirini yapmayacagim, bu yüzden kendimi cok baski altina alinmis hissetmeden bu ikisiyle yetinecegim.

KIZLAR hepinize sorum var
iyikide otelde cok kalmayacagiz cünkü s.ö.a acik büfe ve aralarda gözlemeler kekler vs. biseyler dedi receptiondaki recep abi:9:
umarim verdigim kilolari o 3-4 günde geri almam otelde. bol yüzmeyi düsünsemde reglime denk gelebilir :43:
biliyorum orada kendimi tutamayacagim ama 3-4 gün kendime "izin" verecegim ardindansa kesinlikle kendimi kacamaksiz ödülsüz diyete geri sokacagim.
bu 3-4 günlük diyeti birakma fikrindeki düsünceleriniz neler kizlar?

(bu arada gidecegim tam netlesmedi, son anda uni. bana gol atabilir, cünkü gidersemde dersler dvm ettigi tarihlerde gidecegim, sömestr tatilinde sinavlarim oldugu icin böyle planlamak istiyorum. yani ya tatil yapacagim, yada bu yaz hic yapmayacagim inek gibi uni.ye gidip sömestr tatilindede ders calisacagim :27:

bu dedigim tarihede 2 ay daha var.
yani diyetimin 3.ayinda olacagim.

Son düzenleme:
Kizlar dikkatli olmaliyiz

"Aynalı bir yere girdiğinizde yapacağınız ilk şey bu olsun.
Şu basit testi uygulayın; parmağınızın ucunu,şekildeki gibi aynanın yüzeyine koyun.
Eğer yansımayla, sizin parmağınız arasında bir boşluk oluşuyorsa karşınızdaki bildiğimiz tek taraflı aynadır.
Şayet sağdaki gibi hiçbir boşluk oluşmuyorsa dikkat! Çünkü o zaman karşınızdaki ayna çift yönlü aynadır.

İçinde ayna olan bir soyunma kabini,bir tuvalet ya da buna benzer ayna olan bir yere girdiğiniz zaman,
bu bir saniyelik küçük testi uygulamayı sakın ama sakın unutmayın!" (ALINTI)

$64128_472855136119611_1858811968_n.webp

günaydın kızlarrrrrr sanırım yarın tartı bana hiç yoktan iyidir dedirtcek yarına kerim :D staja gidiorum akşama görüşrüzzzzzzz :54::54::54:

Günaydın milleeeeeettt..

pooffff her yerim ağrıyor yine, neymiş dün şok antrenman yapmışız diyor PT hocam..
şok şok şok Ceren'in her yeri yine tutuldu... :52::52: ama yok bunlar ilk günküler gibi değil, ağrıyor sadece.. ilk günlerde robocop gibiydim :52::52:

ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:

Emoş'um napalım cnm, olmuşa çare yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz... ekimde mi var demiştin, ona iyi hazırlan tatlım, eminim aradaki farklı kapatacaksın.. moral bozmanın sana hiç bir faydası olmaz...
yaparsın seeeennn :34::34::34:

günaydın kızlarrrrrr sanırım yarın tartı bana hiç yoktan iyidir dedirtcek yarına kerim :D staja gidiorum akşama görüşrüzzzzzzz :54::54::54:

neden ki cnm ya? he sen alıştın tabi hep -1-2lere, 300-500ü beğenmezsin.. kız ben naaappiiim? beni düşün mutlu ol :53: hem açım, hem acı içindeyim, hem ekside değilim...

yok yok bu hafta eksideyim kızlar, bugün yine tartıldım, 75,4.. yani geçen haftaya göre -500.. eğer bugün şişlik falan olmazsa tamamdır, ki tuza dikkat edicem özellikle bugün, bakalım.. bööle...

dünkü menümü de yazıp kaçıyorum kızlaaarrr, 1-2 saate gelirim bi bakarım ne var ne yok :51:

sabah (08:00)
1.5dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık-maydonoz+çay

öğlen(12:00)
1.5 porsiyon döner + salata + yoğurt + 2 dilim beyaz ekmek (kepekli yoktuuuuuu :50:)
*akşam da yemiyorum yaaa, kızmayın nooluuurrrrr

ara(15:00)
light sütlü latte(neskafeyle aynı kalori, içinde espresso var sütün, kalorisiz, sadece sütün kalorisi yani, içinde de tarçın ekledim ama çok kötü oldu :52::52:)

ara(18:00)
2 ceviz

akşam(21:00)
1 çorba kaşığı kaşığı yoğurt

2lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT

kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez :9:

ooohhh iyi yapmışsın kuzum gitsin kilolar...:32::32::32:

Utanaraktan yazıyorum menümü

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum :9:

canım menün çok kötü değil ama kavrulmuş kıymadan ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım çok yedinki kendini suçlu hissediyosun...
daha dikkatli olmalısın bence sakın yanlış anlama ama kilon çok fazla ve senin yaşın daha çok küçük yarın öbürgün evlendiğini çocuk sahibi olduğunu ve bu kiloaların üzerine bide o kiloların eklendiğini düşün canım ne hale gelirsin. böyle davranarak bize değil kendine kötülük ediyosun.... bize burda yazdığın listeler hiç önemli değil asıl senin neyi nesıl yediğin önemli....canım bu yazdıklarım sana kötü gelmesin ama burdaki bütün arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışıyolar.... neden burdasın kilo vermek için o zaman daha kararlı ve istikrarlı olmalısın kendini evdeki yemeklere göre ayarlama bırak evdekiler ne yerlerse yesinler senin her zaman kendine planladığın bi yemeğin olsun.....
yanındayız canım senden biraz daha çaba istiyoruz senin iyiliğin için.....
:16::16:

birde benim reglim cok yakin aslinda hesaba göre 18.04.13 olmam gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor iste.:17: bekliyorum henüz :1:

bacaklarim sIkIlassin istiyorum, ic bacak özellikle sallaniyor. sarsila sarsila yürümek istmiyorum deniz anasi gibi havuzun basinda :9:
daha fazla sey yapacak olsam biliyorum bikip hicbirini yapmayacagim, bu yüzden kendimi cok baski altina alinmis hissetmeden bu ikisiyle yetinecegim.

iyikide otelde cok kalmayacagiz cünkü s.ö.a acik büfe ve aralarda gözlemeler kekler vs. biseyler dedi receptiondaki recep abi:9:
umarim verdigim kilolari o 3-4 günde geri almam otelde. bol yüzmeyi düsünsemde reglime denk gelebilir :43:
biliyorum orada kendimi tutamayacagim ama 3-4 gün kendime "izin" verecegim ardindansa kesinlikle kendimi kacamaksiz ödülsüz diyete geri sokacagim.

(bu arada gidecegim tam netlesmedi, son anda uni. bana gol atabilir, cünkü gidersemde dersler dvm ettigi tarihlerde gidecegim, sömestr tatilinde sinavlarim oldugu icin böyle planlamak istiyorum. yani ya tatil yapacagim, yada bu yaz hic yapmayacagim inek gibi uni.ye gidip sömestr tatilindede ders calisacagim :27:

canım sana açık konuşucam sonuçta açık büfe bi otele tatile gidiyosun.. adı üstünde tatil ye-iç yan gel yat mekanı....:9::9:
sana sakın yemek yeme dikkat et diyemeyiz. amaaaaaaaaaa adı üstünde açık büfe en azından abartmadan kalorisi düşük yiyeceklerden yiyebilirsin... yani çok değil 3-4 gün hiç olmazsa gittiğin kiloyla dön kilo alma yeter ok :34:

dünkü menümü de yazıp kaçıyorum kızlaaarrr, 1-2 saate gelirim bi bakarım ne var ne yok :51:

1.5dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık-maydonoz+çay

1.5 porsiyon döner + salata + yoğurt + 2 dilim beyaz ekmek (kepekli yoktuuuuuu :50:)

light sütlü latte(neskafeyle aynı kalori, içinde espresso var sütün, kalorisiz, sadece sütün kalorisi yani, içinde de tarçın ekledim ama çok kötü oldu :52::52:)

2 ceviz

2lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT

canım menünü hiç beğenmedim..sabah iyi başlamışsın ama öğlen cozutmuşsun madem döner yedin ekmek yeme yada ekmek yiceksin döneri 1,5 değil yarım porsiyon ye :20::20:
akşam durumu kurtarmaya çalışmışsın ama keşke dengeleseydin canım...
bu arada sporun çok iyi gidiyo :8:

dünkü menüm

sabah (07:30)

k-fleks + meyveli yoğurt

öğle (13:00)

kıymalı fırında patates
salata 1 kase

ara

1 hurma

akşam (08:30)

tarhana çorbası yarım tabak (oğluşla beraber yedik)
hamzi buğulama 1 porsiyon
salata

ara
1 fincan süt

12 bardak su

50 mekik

tsk ederim canim.

tesekkür ederim canim

tesekkür ederim canim

bugünde yürüyüs yaptim.

düğüne çok var canım en az 2 yıl :) bu kış başlıcam inşallah uzatıp gitmek zorunda olduğumdan yazın çok zor olcak.

canım açık büfe de olsa kendine dikkat edebilirsin geçen yıl bende açık büfeli bi otele gitmiştim deli gibi yedim ama hep hafif şeylerden bol bol balık tavuk salata tükettim hamur işi neredeyse hiç yemedim her akşam mangal yaptık çatlayana kadar yedim. ama tatilden döndüğümüzde 2 kilo vermiştim. sabah 7 de kalkıyodum akşam 10a kadar nerdeyse hiç oturmuyodum hareket olunca yediklerim de çok sıkıntı olmadı. kızartma, hamurişi yemezsen sorunsuz geçirebilirsin tatilini :)

Kizlar dikkatli olmaliyiz

"Aynalı bir yere girdiğinizde yapacağınız ilk şey bu olsun.
Şu basit testi uygulayın; parmağınızın ucunu,şekildeki gibi aynanın yüzeyine koyun.
Eğer yansımayla, sizin parmağınız arasında bir boşluk oluşuyorsa karşınızdaki bildiğimiz tek taraflı aynadır.
Şayet sağdaki gibi hiçbir boşluk oluşmuyorsa dikkat! Çünkü o zaman karşınızdaki ayna çift yönlü aynadır.

İçinde ayna olan bir soyunma kabini,bir tuvalet ya da buna benzer ayna olan bir yere girdiğiniz zaman,
bu bir saniyelik küçük testi uygulamayı sakın ama sakın unutmayın!" (ALINTI)

Eki Görüntüle 688324

hiç bilmiyodum böyle birşey olduğunu :26:

günaydın bebeğim :16:
Günaydın milleeeeeettt..

pooffff her yerim ağrıyor yine, neymiş dün şok antrenman yapmışız diyor PT hocam..
şok şok şok Ceren'in her yeri yine tutuldu... :52::52: ama yok bunlar ilk günküler gibi değil, ağrıyor sadece.. ilk günlerde robocop gibiydim :52::52:

Emoş'um napalım cnm, olmuşa çare yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz... ekimde mi var demiştin, ona iyi hazırlan tatlım, eminim aradaki farklı kapatacaksın.. moral bozmanın sana hiç bir faydası olmaz...
yaparsın seeeennn :34::34::34:

neden ki cnm ya? he sen alıştın tabi hep -1-2lere, 300-500ü beğenmezsin.. kız ben naaappiiim? beni düşün mutlu ol :53: hem açım, hem acı içindeyim, hem ekside değilim...

yok yok bu hafta eksideyim kızlar, bugün yine tartıldım, 75,4.. yani geçen haftaya göre -500.. eğer bugün şişlik falan olmazsa tamamdır, ki tuza dikkat edicem özellikle bugün, bakalım.. bööle...

öyle cerencim sıkmıyorum artık sınava girenlerin %75i baraj altı. sıfırdan başalamıştım zaten bırakmadan aynen devam üstüne ne kadar koyarsam kar :)

1.5dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık-maydonoz+çay

2 ceviz

2lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT

cerencim menü güzel olmuş beyaz ekmek olmasaydı daha güzel olurdu afiyet olsun canım :) açım yazmışsın bi mesajında. akşam yemek yemediğin için açsın bence bu kadar yoğun spor yaptıktan sonra bişeyler yemelisin. vücut yoruluyo sonuçta. doktorların uzmanların sabah aç karnına spor yapın demesinin nedeni de bu :)

dünkü menüm

sabah (07:30)

k-fleks + meyveli yoğurt

öğle (13:00)

kıymalı fırında patates
salata 1 kase

ara

1 hurma

akşam (08:30)

tarhana çorbası yarım tabak (oğluşla beraber yedik)
hamzi buğulama 1 porsiyon
salata

ara
1 fincan süt

12 bardak su

50 mekik

akşam yemeğin geç olmuş canım ama hafif geçmiş :) 1 porsiyon hamsi buğulama yaklaşık kaç tane canım? kilon az olduğu için dikkat etmen lazım biraz daha :) afiyet olsun canım:)

günaydın canlarım :16: yarın sınavlarım bitiyo nasıl mutluyum hem sınavların bitmesine hemde annemlerin yanına gideceğim için hemen çabucak bitsin istiyorum :) ben çalışmaya devam ediyorum :126: arada uğrarım öpüyorum kocaman :54::16:

Ya kızlar dün 97.5 çıktım bu gün 98.5 1 kiloluk şişkinlik olurmu yoksa gerçektenmi aldım ya ama wc sorunum var bu günlerde ama çok moralim bozuldu bu gün bol su ve yeşil çay içiçem belki faydası olur :5:

fındık fıstık menüsü olmuş resmen tok tuttumu bunlar seni canım öğlende yememişsin bişey

ne güzel terzi bi kayınvalideye sahipsin ben olsam durmadan kumaş taşır kıyafet diktiririm kendime :9::9:

ya herkes oyle diyor canımcım ama oyle olmuyor, ben çekiniyorum birsey istemeye:43:

çekinmesem ohhoooneler diktiricem deee:52::52:

ebrucum ben maveranın menüsünü çok beğendim.kuruyemişler tok kalorili yiyecekler tok tutar açıktırmazlar.tabik kavrulmamış yenmesi kaydıyla

evet gerçekten cok tok tutuyor, hele kuru incir butun tatlı isteğini karşılıyor iki tanesi...

ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa :23:

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar :51:

işlem tamam :42:

yehhuuuuuuuuu, süpersin buseeeee:52::52::52::46::46::46::46::46:

bu arada günaydın kızlarr
dun dersim yoktu , evdeydim.. bugünde telefoncuya ısrar ettim ne olur bugüne yetiştirin diyee, bakalım inşallah yapılır telefonum biran once..

arkadaşlar ben bu hafta regl haftasındayım.. kilo veremedim:43::43:

düğüne çok var canım en az 2 yıl :) bu kış başlıcam inşallah uzatıp gitmek zorunda olduğumdan yazın çok zor olcak.

canım açık büfe de olsa kendine dikkat edebilirsin geçen yıl bende açık büfeli bi otele gitmiştim deli gibi yedim ama hep hafif şeylerden bol bol balık tavuk salata tükettim hamur işi neredeyse hiç yemedim her akşam mangal yaptık çatlayana kadar yedim. ama tatilden döndüğümüzde 2 kilo vermiştim. sabah 7 de kalkıyodum akşam 10a kadar nerdeyse hiç oturmuyodum hareket olunca yediklerim de çok sıkıntı olmadı. kızartma, hamurişi yemezsen sorunsuz geçirebilirsin tatilini :)

hiç bilmiyodum böyle birşey olduğunu :26:

günaydın bebeğim :16:

öyle cerencim sıkmıyorum artık sınava girenlerin %75i baraj altı. sıfırdan başalamıştım zaten bırakmadan aynen devam üstüne ne kadar koyarsam kar :)

cerencim menü güzel olmuş beyaz ekmek olmasaydı daha güzel olurdu afiyet olsun canım :) açım yazmışsın bi mesajında. akşam yemek yemediğin için açsın bence bu kadar yoğun spor yaptıktan sonra bişeyler yemelisin. vücut yoruluyo sonuçta. doktorların uzmanların sabah aç karnına spor yapın demesinin nedeni de bu :)

akşam yemeğin geç olmuş canım ama hafif geçmiş :) 1 porsiyon hamsi buğulama yaklaşık kaç tane canım? kilon az olduğu için dikkat etmen lazım biraz daha :) afiyet olsun canım:)

canım malesef akşam yemeklerim geç oluyo artık çünkü yaz saati uygulamasındayız. 7 de işten çıkıyorum. annemlere gittim akşam oğlumun yanına işle annemlerin evin arası 1,5 saat gittiğim gibide yemeğe oturduk o yüzden geç oluyo malesef.

10-12 adet balık vardı canım oğlumla beraber yedik zaten. gerçi o anca 2 tane yemiştir. doğuştan tok oğlum benim :9::9:

günaydın canlarım :16: yarın sınavlarım bitiyo nasıl mutluyum hem sınavların bitmesine hemde annemlerin yanına gideceğim için hemen çabucak bitsin istiyorum :) ben çalışmaya devam ediyorum :126: arada uğrarım öpüyorum kocaman :54::16:

ayyy sen şimdi nasıl heyecanlısındır. annenlere kavuşucaksın. bide seni uzun zamandır görmüyolarsa farkediceklerdir zayıfladığını inan herkes çok şaşırıcaktır. 10 kilodan fazla verdin çünkü başladığından beri demi?

kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor, hepsinide alıntılayamıyorum artık... telefonsuz cok zor oldu yaa, cok birikiyor geçmiş.. ay inşallah bugun alırım telefonumu da geri kalmam muhabbetten:31::31:

günaydin canim, görüsmek üzere.

Günaydın milleeeeeettt..

ohh ohh masallah canim :nazar:
iyi dayaniyorsun :32:

canım sana açık konuşucam sonuçta açık büfe bi otele tatile gidiyosun.. adı üstünde tatil ye-iç yan gel yat mekanı....:9::9:
sana sakın yemek yeme dikkat et diyemeyiz. amaaaaaaaaaa adı üstünde açık büfe en azından abartmadan kalorisi düşük yiyeceklerden yiyebilirsin... yani çok değil 3-4 gün hiç olmazsa gittiğin kiloyla dön kilo alma yeter ok :34:

tesekkür ederim canim cevabin icin.
dikkat edrim insallah kendimi kaybetmem :27:

canim uzayacak dedigim yani yapan kisi tüyleri görecek kadar olacak, zaten lazer yapmadan tras makinesiyle kisaltiyorlar öyle lazer vuruluyor.
benim tüye karsi asiri derecede antipatim vardir.l lazer senaslarimdan öncede hicbiryerimde 1 tek tane olmazdi izin vermezdim, uzatmak biraz zor geldi acikcasi ama uzayinca gidiyorsun yakiyorlar zaten.
t-shirt giyiniyorsan evet zor olur yaktirmak, cünkü kizariyor, tüyler eriyip 2-3 hafta icinde ancak dökülüyor.
benim o yönde sorun yoktu. baslarsan zaten 2seneye kadar biter sanirim. ben 1 yildan fazla oldu ama cooook nadir gittim tüyler gec büyüdügü icin 2-3ayda bir senaslarim oldu.

cevabin icin tesekkür ederim canim.
mangal var mi bilmiyorum ama varsa ne ala severim yani onlarla doyabilirim :56:

hadi iyisin canim, insallah basarili olursunda üzerinden yük kalkar.
ben bir sinavimin sonucunu aldim coks evindim digerini bekliyorum, oda iyidir insallah.
Allah zihin acikligi versin canim :54:

Back
X