Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:

günaydin kizlar.
gecmis uzayip gitmeden önce gecmisi okudum :1::1:
simdi gidip kahvalti edeyim, dün cok yorulmusum gercekten, yataga yattigimda heryerim agiriyordu, hemende uyumusum hayret ettim :1:

ben gideyim bi güzel kahvalti edeyim, basarabilirsem yüzüme gözüme bulastirmadan busenin dedigi gibi 3 ögün ve 3 ara yapacagim bugün.
umarim yarin karsiniza arti ile dönmem, regl tarihim bugün aslinda ama oynuyor birkac gün biliyorsunuz.
hayirlisi bakalim yarin nolcak :18:

ooohhh iyi yapmışsın kuzum gitsin kilolar...:32::32::32:

canım menün çok kötü değil ama kavrulmuş kıymadan ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım çok yedinki kendini suçlu hissediyosun...
daha dikkatli olmalısın bence sakın yanlış anlama ama kilon çok fazla ve senin yaşın daha çok küçük yarın öbürgün evlendiğini çocuk sahibi olduğunu ve bu kiloaların üzerine bide o kiloların eklendiğini düşün canım ne hale gelirsin. böyle davranarak bize değil kendine kötülük ediyosun...

ebru tabikide kızmıyorm size haklısınız ya bu gün ve bundan sonra aileme bağlı olmuycam kendime göre ayarlıycam zaten tartı çok moralimi bozdu ya 1 kilo çöpe gitti :5:

günaydın canlarım :16: yarın sınavlarım bitiyo nasıl mutluyum hem sınavların bitmesine hemde annemlerin yanına gideceğim için hemen çabucak bitsin istiyorum :) ben çalışmaya devam ediyorum :126: arada uğrarım öpüyorum kocaman :54::16:

günaydın Emoş kurtuluyorsun sınavlardan sonunda :16:

ya herkes oyle diyor canımcım ama oyle olmuyor, ben çekiniyorum birsey istemeye:43:

çekinmesem ohhoooneler diktiricem deee:52::52:

evet gerçekten cok tok tutuyor, hele kuru incir butun tatlı isteğini karşılıyor iki tanesi...

yehhuuuuuuuuu, süpersin buseeeee:52::52::52::46::46::46::46::46:

KIZ İNSAN KAYINVALİDESİNDEN HİÇ ÇEKİNİRMİ O SENDEN ÇEKİNİYOMU BİŞEY İSTERKEN... ÇEKİNME ÇEKİNME İSTE NE İŞİ VAR DİKSİN İŞTE ŞÖYLE SÜZÜLSÜN GELİNİ ONUN DİKTİKLERİYLE :12::12:
kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:

ooohhh iyi yapmışsın kuzum gitsin kilolar...:32::32::32:

canım menün çok kötü değil ama kavrulmuş kıymadan ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım çok yedinki kendini suçlu hissediyosun...
daha dikkatli olmalısın bence sakın yanlış anlama ama kilon çok fazla ve senin yaşın daha çok küçük yarın öbürgün evlendiğini çocuk sahibi olduğunu ve bu kiloaların üzerine bide o kiloların eklendiğini düşün canım ne hale gelirsin. böyle davranarak bize değil kendine kötülük ediyosun...

ebru tabikide kızmıyorm size haklısınız ya bu gün ve bundan sonra aileme bağlı olmuycam kendime göre ayarlıycam zaten tartı çok moralimi bozdu ya 1 kilo çöpe gitti :5:

CANIM BÖYLE DÜŞÜNMENE SEVİNDİM. SEN İSTEDİKTEN SONRA BAŞARILMAYACAK BİŞEY YOK YETERKİ İSTE :34:

Günaydın milleeeeeettt..

pooffff her yerim ağrıyor yine, neymiş dün şok antrenman yapmışız diyor PT hocam..
şok şok şok Ceren'in her yeri yine tutuldu... :52::52: ama yok bunlar ilk günküler gibi değil, ağrıyor sadece.. ilk günlerde robocop gibiydim :52::52:

Emoş'um napalım cnm, olmuşa çare yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz... ekimde mi var demiştin, ona iyi hazırlan tatlım, eminim aradaki farklı kapatacaksın.. moral bozmanın sana hiç bir faydası olmaz...
yaparsın seeeennn :34::34::34:

neden ki cnm ya? he sen alıştın tabi hep -1-2lere, 300-500ü beğenmezsin.. kız ben naaappiiim? beni düşün mutlu ol :53: hem açım, hem acı içindeyim, hem ekside değilim...

yok yok bu hafta eksideyim kızlar, bugün yine tartıldım, 75,4.. yani geçen haftaya göre -500.. eğer bugün şişlik falan olmazsa tamamdır, ki tuza dikkat edicem özellikle bugün, bakalım.. bööle...

yani ceren ya beğenmiorum hemen gitsin istiorum :52:

kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor :56:

bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor :1:

kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
Lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasık var.
Malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
Onlarida makineye koydum. Ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
Menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
Bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor :56:

Bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
Ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor :1:

afiyet olsun canım kuru soğanmı yoksa taze soğanmı koyun?

kizlarrr dikkat ettigim halde birkacyüz gram fazla cikmistim.
bugün sabah yine tartildim ve 76kg ciktim.
üzülsemde icim biraz rahatladi, en azindan yarin tartida arti cikmam.
birde 100gr bile olsa eksi cikarim insallah :50:
sanirim reglimle alakaliydi.
birde ben bu hafta hapimi 2 kez ac karna sabah icmeye unuttum, yemek yedikten sonra aldim.
tok karina tesiri daha az oluyor sanirim bu yüzdende metabolizmam yavasti.
yarin insallah eksi cikacagim:18:

kızlar komşuya geçtim çocuğun odasından yazıyorum akşama gelececeğim interneti yatırmamış eşim bugün yatıracak akşama gelir ancak merak etmeyin:16:

Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.

Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.

canim benim dilerim hersey diledigin gibi olur.:54:
kafana cok takma, bazen olur öyle seyler, ama gecicidir muhakkak.
:29:

çok yoğunsun belliki venüs kısa zamanda düzene girer inşallah sen diyetini bırakma bizde seni seviyoruz :16:

çok yoğunsun belliki venüs kısa zamanda düzene girer inşallah sen diyetini bırakma bizde seni seviyoruz :16:
Bırakır mıyım hiç! Sadece biraz hevesim kaçtı hem diyete hem de hayata karşı... Bu zamanlar da geçecek
canim benim dilerim hersey diledigin gibi olur.:54:
kafana cok takma, bazen olur öyle seyler, ama gecicidir muhakkak.
:29:
Beklemek enerjimi tüketiyor bebeğim ya zaman geçmiyor bir an önce hayallerime kavusmak istiyorum...
Bu arada son sayfada alıntı yapmayı buldum ancak diger sayfalara geçiş nereden bulamıyorum hala :( Iphone alınca rahat rahat yazacağım her zaman süper olacak

kuzularım ben geldim :3: işim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş :ssz:

ay şans dileyin bana yaaaaa :50:

kuzularım ben geldim :3: işim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş :ssz:

Kolay gelsin takımımızın baş fıstığı

Bırakır mıyım hiç! Sadece biraz hevesim kaçtı hem diyete hem de hayata karşı... Bu zamanlar da geçecek

Beklemek enerjimi tüketiyor bebeğim ya zaman geçmiyor bir an önce hayallerime kavusmak istiyorum...
Bu arada son sayfada alıntı yapmayı buldum ancak diger sayfalara geçiş nereden bulamıyorum hala :( Iphone alınca rahat rahat yazacağım her zaman süper olacak

haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.

kolay gelsin canim :29:
afiyet olsun :56:

Back
X