Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afferinnnn zelişşş çok güzel bi menü olmuş tebrikler :47: turta börek nedir ya gerçekten üzüntüden yenen şeyler değil bunlar suyu hiç sölemiyorum kendini hemen toparlıosun ve çıtır bi kız oluosun hemen al şişeni su iç :ssz:

ne desen haklısın burcu hiç bahane bulmuyorum yarın toparlıycam söz su içmeye başlıyorum hemen siz olmadan toparlanamiyorum

oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..:9::46:
Çok teşekkür ederim canım
:114:, diyetisyen menüsü oldukları için az biraz düzgün duruyor. Ben arada yine sapıtıyorum.:111:
Evet canim dunun menusu bu ama aksam evde degildim eve gece cec geldim onun icin cok acele yazdim bi dahaki sefere daha iyi olucak insallah simdi su kondisyon aletini kurmaya calisiyorum kursam bi cok iyi olucak
Peki canım benim :112:
Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
Canım çok üzüldüm yaaa! :105: O nasıl bir düşünme şeklidir. Baban, kardeşin, dostun yok mu birileri sana destek olsun yahu! :105: Bebeğim benim ya. :59:
menü..
sabah
sirkeli su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara
yeşil çay
3 kaşık yoğurt içine
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
yarım dilim etimek light

öğle
5 kaşık mantar sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
yeşil elma

akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
su 2 litre..
Afiyet olsun canım çok güzel :56:
kolay gelsin canım benm :16:
:23:
Kızlar menümu paylaşıymde kızın bana çekin kulağımı da kendime geleyim üzüntüden yiyorum ama bahane olamaz bence ki söz yarın tekrar başlıyorum zaten siz bana kızmadan toparlanacak gibi durmuyorum

sabah-öğle 11:00
1 parça turta
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik

ara 14:00
bir kase yoğurt
akşam16:00
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
yarım börek

su hiç içmedim
Hiç beğenmedim hiç! Bu kadar güçsüz davranma. Aklındaki kötü düşünceleri tamamen yoksay annene de pozitif enerji ver. Bu şekilde ona sevgini gösterebileceğine korkunu gösterirsin.:95:
kolay gelsin venüs
Teşekkür ederim bebeğim :19:
sabah(10:30)

biber ve yeşil soğanla yağsız omlet

3 zeytin

yarım kk peynir

500 ml yeşilçay

1 dilim tam bugday

domates yeşillik

ara(14:45)

10 fındık(kabuklu)

akşam(18:00)

1 kase madımak

2 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su

20 dk bacak egzersizi yaptım

mekik çekicem

170 squats yapıcam

şimdi bi 500 daha yeşil çay içiorum totalde 1lt olcak :42::42:
Tatlıııım yine öğün atlamışsııınn...
:63: Bir de madımak ne ki?:97:

Çok teşekkür ederim canım
:114:, diyetisyen menüsü oldukları için az biraz düzgün duruyor. Ben arada yine sapıtıyorum.:111:

Peki canım benim :112:

Canım çok üzüldüm yaaa! :105: O nasıl bir düşünme şeklidir. Baban, kardeşin, dostun yok mu birileri sana destek olsun yahu! :105: Bebeğim benim ya. :59:

Afiyet olsun canım çok güzel :56:

:23:

Hiç beğenmedim hiç! Bu kadar güçsüz davranma. Aklındaki kötü düşünceleri tamamen yoksay annene de pozitif enerji ver. Bu şekilde ona sevgini gösterebileceğine korkunu gösterirsin.:95:

Teşekkür ederim bebeğim :19:
Tatlıııım yine öğün atlamışsııınn...
:63: Bir de madımak ne ki?:97:

canım dediğim gibi evdeyken geç kalkıyorum bu nedenle 2 öğün yapıyorum madımak ıspanak gibi yapılan bi ot canım :16:

selam kızlar yeni geldim eve güzel bir gün geçirdim.karakollarımızdan birine gittik piknik yaptık,balık tuttuk.çok güzeldi ama çok yorulmuşum:8:

zelişcim çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin canım.

resimde çekindim bu sefer montsuz koyayımda bakın:9:

sivri sinekler alnım dahil her yerimi şişirdi.iyi hoş şehir de, hiç bir yerde bu kadar sivri görmedim ben.

menümü de yazayım

sabah 10 gibi

2 haşlanmış yumurta
peynir ceviz

saat 2 gibi

ızgara balık

saat 4 gibi

2 minik gofret:17:
şekersiz çay

Menu

Sabah
1 adet ortaboy kizarmis patates.
Beyaz peynir
Domates
Cay

Öğlen.
Canim bisey istemedi iki dilim ekmek domates saat 3 de

Akşam
Bir kase tarhana corbasi
Buyuk bir tabak yagsiz ton balıklı salata saat 8 de

Kizlar bugün menum duzgun degil temizlik yaptigim icin yemege vakit ayiramadim ayrica 2 litresu içtim. :56:

sivri sinekler alnım dahil her yerimi şişirdi.iyi hoş şehir de, hiç bir yerde bu kadar sivri görmedim ben.

menümü de yazayım

sabah 10 gibi

2 haşlanmış yumurta
peynir ceviz

saat 2 gibi

ızgara balık

saat 4 gibi

2 minik gofret:17:
şekersiz çay

gofret hariç güzel menü bebeğim :D abla demicem sana artık taş gibisin mübarek benden genç duruon hoş çok da yaşlı değilsin ama :D

Menu

Sabah
Beyaz peynir
Domates
Cay

Öğlen.

Akşam
Bir kase tarhana corbasi

Kizlar bugün menum duzgun degil temizlik yaptigim icin yemege vakit ayiramadim ayrica 2 litresu içtim. :56:

canım kızartma hiç olmamış. iki dilim ekmek normal ekmek mi? eğer normalse bence tam bugday yada kepek al. spor yok muydu temzlik dışında hoş oda ayrı bi spor :52:

gofret hariç güzel menü bebeğim :D abla demicem sana artık taş gibisin mübarek benden genç duruon hoş çok da yaşlı değilsin ama :D

canımmmmmmm teşekkür ederim.yaşlı değilim tabiki 28 cik daha yaşım:9: ama yaşımdan daha küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar:52:

ben de öyle diyorum çocukta doğurmuşum daha ne olsun göbek yok,simit yok diye :9: tabi basenlerim çok üzüyor beni ahhh ahhh bir 57 ye düşeyim tam çıtır anne olacağım:9:

ahahahahahah :D ben daha kiloluyum o basenler bende çocuk doğurmadığım halde var. :52:

Menu

Sabah
Beyaz peynir
Domates
Cay

Öğlen.

Akşam
Bir kase tarhana corbasi

canım menün olmamış.patates kızartması mahvetmiş:50:

sen de koy burcum bkalım.sen de bu azim varken hiç bişey kalmayacak canım sen de emin ol

koyuyum canım koyup kaldırıorum hemen geçen venüs istedi koydum mesela ama daha kilo vermiş halim yok 60 a düşene kadar çekinmicem 76 74 hallerim var istersen koyuyum :16:

Selam Kızlaaaarr,
ben geldim, dün akşamdan beri neler kaynattınız bakiyim, geliyorum..

hoşgeldin canım benm :52:

Back
X