bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım.
mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..
![]()
hoş geldin Derya, abla demeyin dediğin için direk Derya dedim, ben ceren, 30 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, bilgisayar mühendisiyim.. 166 boyum, kilom çizelgemde var zaten.. bakalım 65 olunca bebiş yapcaz biz de ama eşim hazirana kadar beklerim diyoo

sen daha önce ne kadar sürede 15 kilo vermiştin? ben çok yavaş veriyorum da.... herkese soruyorum

Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
cnm çok çok geçmiş olsun... güçlü ol bitanem... destek ol annene... sen zaten aramızdasın tatlım, kabul etmek ne demek.. bu arada yediklerine de dikkat et elinden geldiğince.. çok zordur tahmin ediyorum ama sen yapabilirsin, inanıyorum...

işte bizim Zeliş'imiz...tamam burcu daha güçlü durucam bundan sonra

dur Burcu, ben de bakıcam kaldırma hemenkoydum cnm![]()

hoşgeldin canım benm![]()
hoşbulduummm şekerimmm...