Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥:16:
Biz de seni çok seviyoruz canım benim. Dikkat et kendine, boşlama burayı! :38:
valla çok sıkıntı yaşamadım ama bakalım canım 3 öğün yapamıyorum ama yarın senin için 3 yapayım bari :52:
Benim için niye yapıyorsun canım :76: , ben ilerde sorun olmasın diye uyarayım aklında bulunsun diye dedim bebeğim. :75:

Biz de seni çok seviyoruz canım benim. Dikkat et kendine, boşlama burayı! :38:

Benim için niye yapıyorsun canım :76: , ben ilerde sorun olmasın diye uyarayım aklında bulunsun diye dedim bebeğim. :75:

inan canım hiç bişi istemio ya bazen venüs 2 gün önce açlık sancısı çekiodum şimdi yiyesim gelmio ama bişiler yemeye çalışcam illaki 3 öğün yapcam yani :16:

kızlaaaarr, haftaya ben fazla çıkabilirim, regl olucam ayın 7sinde çünkü... cuma ayın 3ü yani şiş olabiliriiiimmm..
ne tavsiye edersiniz yaa? ayran detoksu mu yapsam? hazır çarşamba da tatil...
fazla çıkmak istemiyorum , zaten gram gram veriyorum biliyosunuz.. bu arada bu sabah düne göre 200gr daha az çıktım :52::52::52:
Canım regline 4 - 5 gün varken şişlik olur mu ki?
:6:

inan canım hiç bişi istemio ya bazen venüs 2 gün önce açlık sancısı çekiodum şimdi yiyesim gelmio ama bişiler yemeye çalışcam illaki 3 öğün yapcam yani :16:
Bana da öyle oldu hastalıktan. Geçen hafta doymuyordum, bu hafta zar zor acıkıyorum.
:12: Aman nazar değmesin iştahımızın bu haline:nazar:

ayran detoksu yapabiliosan yap canım bi ben yapamaadım ya haftasonu evde olmuorum yanımda taşımak istemiorum haftaya son kez okula gitcem ondan sonraki hafta yapmayı planlıorum valla :16:

yaa aslında ayran detoksunu yaptığım hafta da 1 kilo falan vermiştim.. ama yani genel halimi düşününce iyi di mi:52::52:
evet ben ayran detoksu yapayım...

bir araştırayım onu bakiyim, farklı türleri var.. kimi nohut-mercimek-bulgur diyor, kimi mercimek koymuyor...salatalık koyuyor...

Sevgili kaptanim bu gun 5 kez paylaşım yaptım şimdi uyumaya gidiyorum çok yorgunum kızlar iyi geceler herkeze.

Aşağıda pek kalabalık görünüyoruz kızlaaar!:118: Bu arada spor işini yalan etmedim, 30'unda maaşımı alacağım. Şuan param olmadığı için başlayamıyorum.:120:

annemle oturduk zevkine kına yaktık ellerimizeeeee :52:

Burcu sen adamı öldürürsüüünnn:52::52::52: şimdi bakıyorum da, anasının kızı demek ki:52::52::52::52:

Sevgili kaptanim bu gun 5 kez paylaşım yaptım şimdi uyumaya gidiyorum çok yorgunum kızlar iyi geceler herkeze.

iyi geceler cnm...

Aşağıda pek kalabalık görünüyoruz kızlaaar!:118: Bu arada spor işini yalan etmedim, 30'unda maaşımı alacağım. Şuan param olmadığı için başlayamıyorum.:120:

Venüüss, bi de spor yapsan haftada 2 kilo mı vericen kız, kıskandırmayın beni, kağnı hızıyla ilerliyorum zaten..
şaka şaka.. yap mutlaka, şiddetle tavsiye ederim.. çok faydalı, kilo vermek bir yana, vücut-kemik-kas vs her iey için lazım yani bizlere bu dönemde...

tamam, ben karar verdim, çaramba ve perşemce ayran detoksu yapıcam.. böylece , olası regl fazlasını atlatırım heralde..

ben kaçıyorum kızlar, yine burnum tıkandı, nefes alamıyorum.. pööff şu hastalık bir geçse yahuu...

iyi geceler canlarımmm...:54::54::54::54::54:

annemle oturduk zevkine kına yaktık ellerimizeeeee :52:
Annen de senin gibi tatlı çılgın sanırım hihih
:111:
Bu arada kızlar iki gündür meditasyon müzikleri ve doğa sesleri dinliyorum akşamları, bunu alışkanlık edinmeyi hedefliyorum. Şimdiden çok hoşuma gitmeye başladı ve acayip rahatlatıyor.:103::109: Hepinize tavsiye ederim. Sağlıklı akıl - Sağlıklı vücut:92::89:

Burcu sen adamı öldürürsüüünnn:52::52::52: şimdi bakıyorum da, anasının kızı demek ki:52::52::52::52:

iyi geceler cnm...

Venüüss, bi de spor yapsan haftada 2 kilo mı vericen kız, kıskandırmayın beni, kağnı hızıyla ilerliyorum zaten..
şaka şaka.. yap mutlaka, şiddetle tavsiye ederim.. çok faydalı, kilo vermek bir yana, vücut-kemik-kas vs her iey için lazım yani bizlere bu dönemde...

ahahha her konuda anamın kızıyım huylarım %90 anamdır :16: bbamda dalga geçio yapın kına gecesini ver gitsin dio benm için kçk altın getirin iiçerden filan dio :1:

kizlar gcmsi okdm ama yazma da skntl var :) serum elmin uzerine takili da tek elimle bide telfonla olunca zor oldu iyice :) hrkese tesekur ediyorm :) yarin gece direk isprtya donuyorum brda olurm artik :)

kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥:16:

çok geçmiş olsun tatlım,öpüyorum:16:

venüscüm teşekkür ederim.karakolsa eşim üstteğmen canım,hep bu ortamın içindeyiz .

ben geldim kızlaaar :3:

emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım :54:

bu arada kızlar 170 squats yaptım 100 mekik çektim 50 normal 50 ebru şallının obliks şeklinde :42:

Back
X