Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Venüüss, bi de spor yapsan haftada 2 kilo mı vericen kız, kıskandırmayın beni, kağnı hızıyla ilerliyorum zaten..
şaka şaka.. yap mutlaka, şiddetle tavsiye ederim.. çok faydalı, kilo vermek bir yana, vücut-kemik-kas vs her iey için lazım yani bizlere bu dönemde...
Hihihih tatlım beniiiimmmm...
:90::86: Ay vücudumu şekillendirsin başka bir şey istemiyorum.:109: Temmuz 15'de tatile çıkacağım 2,5 ay durmadan spor yapacağım bir gelişme olur değil mi?:122:
tamam, ben karar verdim, çaramba ve perşemce ayran detoksu yapıcam.. böylece , olası regl fazlasını atlatırım heralde..

ben kaçıyorum kızlar, yine burnum tıkandı, nefes alamıyorum.. pööff şu hastalık bir geçse yahuu...

iyi geceler canlarımmm...:54::54::54::54::54:
İyi geceler tatlımmm
:92:

kizlar gcmsi okdm ama yazma da skntl var :) serum elmin uzerine takili da tek elimle bide telfonla olunca zor oldu iyice :) hrkese tesekur ediyorm :) yarin gece direk isprtya donuyorum brda olurm artik :)
Ay kıyamam sanaaa...
:38: Baamaklarımı mı tutmımış unuuun :111:

ben geldim kızlaaar :3:

emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım :29:

venüscüm teşekkür ederim.karakolsa eşim üstteğmen canım,hep bu ortamın içindeyiz .
Aaaa öyle miii
:61: anladım canım ozaman ben de dedim ne karakolu yahu hiç aklıma da gelmedi:9:
ben geldim kızlaaar :3:

emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım :54:
Hoşgeldin Busiiiişşşş
:79:
bu arada kızlar 170 squats yaptım 100 mekik çektim 50 normal 50 ebru şallının obliks şeklinde :42:
Süpersin bebeğim benim, helal olsun!
:81::82:

venüüüüss :52: canım 2,5 ay sporla dehşet bi vücudun olabilir :34: spor acayip fark yaratan bir şey :32:

ay aynı mesjaı tekrar yollamışım :9: ne var ne yok kızlaar, her şey yolunda sanırım :32:

hoşbulduk canııım :16:

ooff harikasın :42:

valla busi iyi gidio nası gitsin aynı tas aynı hamam :27:

Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda :32: çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen :9: yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür :16:

Aaaa öyle miii
:61: anladım canım ozaman ben de dedim ne karakolu yahu hiç aklıma da gelmedi:9:

Hoşgeldin Busiiiişşşş
:79:
Süpersin bebeğim benim, helal olsun!
:81::82:

bide tam olarak meyvesini toplasam şu sporun :15: sen var ya bi spora başla daş olcan daşşş :51:

Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu

venüüüüss :52: canım 2,5 ay sporla dehşet bi vücudun olabilir :34: spor acayip fark yaratan bir şey :32:
bide tam olarak meyvesini toplasam şu sporun :15: sen var ya bi spora başla daş olcan daşşş :51:

Ayh öyle demeyin fena oluyorum
:86::89: nihihi gaza geldim:122:
Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonunda :32: çok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen :9: yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür :16:

Tatlım benim annem de rahim kanseri, en ağır dönemlerinde bir kere bile böyle düşünmedim. O düşünceyi bu yüzden kafam basmıyor, senin de basmasın nütfen.
:95::111:

Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu

canım buse yapmıştı sanırım kas yaptığını söylemişti geçmişte yanlış hatırlamıosam :31:

Ayh öyle demeyin fena oluyorum
:86::89: nihihi gaza geldim:122:

Tatlım benim annem de rahim kanseri, en ağır dönemlerinde bir kere bile böyle düşünmedim. O düşünceyi bu yüzden kafam basmıyor, senin de basmasın nütfen.
:95::111:

tamam venüs olmıycak bi daa düşünce gücüne inanıyorum bende iyi düşünücem

tamam venüs olmıycak bi daa düşünce gücüne inanıyorum bende iyi düşünücem
Düşünce gücü, inancın gücü ve imanın gücü ile denk benim dünyamda. İnan insanlar neler neler yapıyor, neler neler atlatıyor bu şekilde. Hem ne olursa olsun anneni üzersin o psikoloji ile.. İyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak inşallaaaah
:nazar::119::119::119::119:

Düşünce gücü, inancın gücü ve imanın gücü ile denk benim dünyamda. İnan insanlar neler neler yapıyor, neler neler atlatıyor bu şekilde. Hem ne olursa olsun anneni üzersin o psikoloji ile.. İyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak inşallaaaah:nazar::119::119::119::119:

diyemeden geçemiycem venüsss çok özlemişim seni :) inşallah annemle konuşamıyordum ki anlasın çok kötüydü gerçekten şu ana kadar bende hiç düşünmemiştim öyle bi şey annen için de üzüldüm geçmiş olsun venüs

plates mı yani bilmiyorum ki hiç nasıl yapılır burcum jillianı eskiden takımdayken yapıyordum :D

jiillian biraz yağ yakmak için değilde vücut yapmak içinmiş gibi geldi canım ebru şallının kısa 15 dklık videoları var ben onları yapıorum ama yne kendin bilirsin :31:

Back
X