Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar :) mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim :16:
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni üyemiz var NES84 yaklaşık 2 yıl önce yarışmış ama sağlık nedeniyle ayrılmış yeniden alırken nasıl bir yol izlemem lazım? yeniyim ve kaptanımız da olmadığı için size sorayım dedim umarım yardımcı olabilecek biri vardır :) şimdiden teşekkür ederim :16:

slm,bizim topige yazmistim,bide buraya yazayim,belki görmemissindir..
karar defterinden kopyaladim,umarim isine yarar

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..

slm,bizim topige yazmistim,bide buraya yazayim,belki görmemissindir..
karar defterinden kopyaladim,umarim isine yarar

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..

teşekkür ederim canım :16:

teşekkür ederim canım :16:
rica ederim:16:

hamile kalmak için tedavi görmüş o halde yeni üye gibi işlem yapıcam değilmi?

takimdan ayrildigi sirada isminin karsisinda hamilelik nedeniyle izinli yaziliysa yeni üye gibi islem yapmalisin
yok izinli diye yazildiysa etap farkina bölmelisin:34:

yani ayrildiginda hala hamile degilse izinli gibi islem yapilir...
saglik sorunlari nedeniyle kilo aldiysa bunu püsküüte bildir istersen,o zaman da yeni üye gibi islem yapilir yaziyor karar defterinde...

Son düzenleme:

Anladım canım bence üzerindeki yükleri bir orada paylaşmalısın, anlattığın kadar yorularak kendini çok yıpratırsın sonuçta bir evlilik tek kişilik değildir. Diyet haricinde konuşuyorum, bu şekilde erkenden yaşlanırsın yani bence kendin için düzenini değiştirmeye çalışmalısın arkadaşım.
:97:
He anladım canım tamamdır
:125:

aslında haklısın biraz çünkü ben bütün işleri yönetmeyi kendime görev edinmişim herşeyi ben başarabilirim gibi bi psikolojim var buda gerçekten yıpratıyor kimseden yardım alamıyorum ...

bende evdeyim ve hiç birşey yapasım yok :25: alışveriş yapmam lazım ama çıkasım yok :18: deli gibi şiştim diye yemek yiyesim de yok :25: pofffff :18:

cnm o şişkinliğin geçici, aç kalıp da metabolizmanı yorma fazla.. yemen gerekenleri ye.. şişlik elbet inecektir...

aslında haklısın biraz çünkü ben bütün işleri yönetmeyi kendime görev edinmişim herşeyi ben başarabilirim gibi bi psikolojim var buda gerçekten yıpratıyor kimseden yardım alamıyorum ...
Yanlış yapıyorsun bence canım. Hele ki o konumda, kesinlikle iş paylaşımı yapmalısın bir şekilde. En azından çocukların biraz büyüyene kadar. Ve tamamen kişisel fikrim; evinin tüm yükünü üstüne alırsan ileride gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda ve istediğinde karşındaki insanlar çok bir şey istiyormuşsun gibi algılabilirler, keyfi davranıyormuşsun gibi... Anlatabildim mi bilmiyorum açıkcası.

kızlar ben bu arada bugünkü menümü yazayım, akşama spor var, geç gelirim yine, giremeyebilirim, şimdidem yazayım..

Sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 KK beyaz peynir + marul ile sandviç
(yumurta yemediğim için 2 kk yaptım)

Öğle(12:30)
4 köfte + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği

Ara(15:00)
2 kuru incir

Ara(16:30)
1 avuç içi beyaz leblebi ( avucu abartmadan :52::52:)

Akşam(21:30)
1 bardak ayran
*spordan geleceğimiz için yemek yok

şimdiye kadar 1,5lt su (3ü bulur bugün spor nedeniyle)
şimdi bir yeşil çay içiyorum (belki 1 de akşam içerim)
2 saate yakın PT

çok geleceğe dönük bir menü oldu ama yaparım bilirsiniz :52::52::52::52:

kızlar ben bu arada bugünkü menümü yazayım, akşama spor var, geç gelirim yine, giremeyebilirim, şimdidem yazayım..

2 kuru incir

1 bardak ayran

2 saate yakın PT

plandan şaşmayacağına eminim canm :)afiyet olsun :)

2 kuru incir

1 bardak ayran

2 saate yakın PT

:90:Akşam yemeği yemeyecek misin canım?:86:

Yanlış yapıyorsun bence canım. Hele ki o konumda, kesinlikle iş paylaşımı yapmalısın bir şekilde. En azından çocukların biraz büyüyene kadar. Ve tamamen kişisel fikrim; evinin tüm yükünü üstüne alırsan ileride gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda ve istediğinde karşındaki insanlar çok bir şey istiyormuşsun gibi algılabilirler, keyfi davranıyormuşsun gibi... Anlatabildim mi bilmiyorum açıkcası.

venüs'cüm katılıyorum sana..bence de sonradan normal olan bir şeyi istediğinde yadırganmamak için zamanında alıştırmak önemli..
aferin kız, sanki evlenmişsin gibi konuşmuşsun :46::46::46::46:

su içmekten yemeğe yer kalmıyo :9: bi de canım sıkkın dün kaçamak yaptım ne yediğimi söylemiyim ama çok fena bişey spor yapamadığım için de canım sıkıldı

hiç canını sıkma Emoş'uumm, o kadar sıkıntıdan sonra minik bir ödül vermişsin kendine :34::34:
şimdi toparlan, bol suyunu iç, yemen gerekenleri ye, atacağın ödemle birlikte ödülün fazlalığı da gider merak etme sen, içini ferah tut :52::52::52:

güzeller, 5dkya çıkıyorum ben, hemen eve geçip, üzerimi değiştirip 18:30da spora gidicem.. gelince fırsat bulursam yazıcam, olmadı see you tomorrow babies :54::54::54::54:

doğru söylüyosun herşeyi kendime görev edinmiş oldum bu şekilde ama sanırım biraz geç kaldım bari kızlarım büyüyünce bana yardım ederler:26:

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar evde misafirim var akşam giremeyebilirim gidip akşama hafif bişeyler hazırlıycam bide yeşil çayım bitmiş onu alıyımm byee:52:

hiç canını sıkma Emoş'uumm, o kadar sıkıntıdan sonra minik bir ödül vermişsin kendine :34::34:
şimdi toparlan, bol suyunu iç, yemen gerekenleri ye, atacağın ödemle birlikte ödülün fazlalığı da gider merak etme sen, içini ferah tut :52::52::52:

sıkmıcam canımı :) 2 aydır hiç kaçamağım yoktu ilk oldu :) ödemde çabuk geçsin ya kendimi bi garip hissediyorum :14:

güzeller, 5dkya çıkıyorum ben, hemen eve geçip, üzerimi değiştirip 18:30da spora gidicem.. gelince fırsat bulursam yazıcam, olmadı see you tomorrow babies :54::54::54::54:

kolay gelsin canım görüşürüz öpüldün :54:

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar evde misafirim var akşam giremeyebilirim gidip akşama hafif bişeyler hazırlıycam bide yeşil çayım bitmiş onu alıyımm byee:52:

kolay gelsin canım misafir var diye kaçamak yapma :) mesaj sayılarını göndermeyi ve menünü paylaşmayı unutma canım :34: görüşürüz :3:

Back
X