- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
selam kızlar :) mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni üyemiz var NES84 yaklaşık 2 yıl önce yarışmış ama sağlık nedeniyle ayrılmış yeniden alırken nasıl bir yol izlemem lazım? yeniyim ve kaptanımız da olmadığı için size sorayım dedim umarım yardımcı olabilecek biri vardır :) şimdiden teşekkür ederim![]()
slm,bizim topige yazmistim,bide buraya yazayim,belki görmemissindir..
karar defterinden kopyaladim,umarim isine yarar
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..