Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

venüs'cüm katılıyorum sana..bence de sonradan normal olan bir şeyi istediğinde yadırganmamak için zamanında alıştırmak önemli..
aferin kız, sanki evlenmişsin gibi konuşmuşsun :46::46::46::46:
Hihihi iletişim benim mesleğim... Kişiler arası, toplumlar arası, şirketler arası iletişim ve psikoloji bizim işimiz
:82::86:
tatlım spordan sonra hafif bi şeyler yiyin diyor hoca, yoğurt mesela, ama benim ayran daha çok hoşuma gidiyor...
Akşam yemeğinden sonra yapmıyorsun ozaman sporu? Ben de mi senin gibi yapsam acaba? Çok acıkmaz mı insan o zaman da yahu
:96:
doğru söylüyosun herşeyi kendime görev edinmiş oldum bu şekilde ama sanırım biraz geç kaldım bari kızlarım büyüyünce bana yardım ederler:26:
Sağlıklı ve huzur içinde büyüsünler de
:119:

hadi bakalım, dönüşün muhteşem olacak o zaman bu hafta tatlıımmmm :52::52:

tamam venüs'cümm, bakıcam mutlaka..

ay dur bu neymiş, denemekte fayda var, detaylı inceleyeyim...

saol cnm, faydalıymış gerçekten, diyetisyenler de verir arada ama fazla yememek lazım, 1 çay bardağı = 1 porsiyon diye biliyorum ben...

valla karın kaslarını çalıştırıomuş ceren :52:

biliyorum kızartma olmadı da kızlar benim ikiz çocuklarım var onlar için patates kızartmıştım ondan bikaçtane yedim çocuklar daha birbucuk yaşında zaten onlarla oynamaktan ev işlerine yetişmekten bide işe gitip gelmekten çok yorgun düşüyorum ayrıca spora halim kalmıyor ama biraz biraz yapıcam bi şekilde sanırım çoğunuzun çocuğu yok yada en azından ikizi yok zaten ben en çok kilomu düzensizlik yüzünden aldım çocuklara ayrı yemek yap eve yemek yap ev işlerini tamamla i,şe git gel ne yapacağımı şaşırdım dolayısı ile hangi saatte olursa olsun ne bulduysam yedim çünkü öle kendime ayrı yemek yapıcak vaktim yok benim diyet yemeklerini eşim yemez ee çocuklara zaten ayrı yapıyorum zaten işten akşam geliyorum çocuklarlamı ilgilencem değişik değişik yemeklermi yap cam dinlencem mi ne yapacam yani açıkcası karmaşık bir durum içerisindeyim onun için özel diyet menüleri herzaman hazırlayamasam da normal yediğim yemeği azaltıp saatlerini ayarlamaya daha çok su içmeye daha fazla hareket etmeye çalışıyorum eski halim olsa yani çocuklar olmadan önce tabiki kendime daha fazla zaman ayırabilirim yani benim aslında gece yarısına kadar yemek yemeden kaldığım çocuklar uyuyunca yeyip yattığım düzensiz uyku vs. yüzünden aldığım kilolar elimden geleni yapmaya çalışıyorum kızlar benim durumun bu yoksa hiç bir şekilde keyfi davranmıyorum bilginiz olsun. Bu arada ekmek kepek ekmeğiydi :)

selammm kızlar.

nurcum polis değilim,eşim askeri personel,ben öğretmenim.arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bugün sileceğim resimleri

burcucum resimlerine baktım fark muthiş canım:nazar::nazar:

bugün regl oldum feci karnım ağrıyor:14:

aynen ayşecim ya bende regl oldum felaket ağrım var :14:

ilk 3te olmaya alışkınız 1.likler de olacak inşallah :)

burcuuuu şu 2 günlük sapıtmamdan sonra benden iyisin iyi olursun :9:

yürüyüş tempoluydu canım annemde de karın bölgesinde yağlanma başladı aslında çok zayıf 4 çocuk doğurdu 58 kilo 162 boyla 50 yaşında bide :52: ama tek sıkıntısı karın yani zorla çıkartıyorum artık yürüsün diye :)

deryacim çok memnun oldum bende emine emoş dersin nasıl rahat ediyosan :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum okuldan dolayı ıspartada yaşıyorum ama aslen denizliliyim. kaptan yardımcısıyım :)

canım vermen gereken kilo çok az senin yapman gereken spor. spor paylaşım konuları var onları tavsiye ederim sana motivasyonu da çok güzel yapılan sporların da inanılmaz faydası oluyo :)

zelişim bebeğim lütfen böyle düşünme bak hep diyoruz sana güçlü ol diye ama bilemeyiz tabiki yaşadıklarını yine de sen bu kadar çok sıkma canını inşallah iyi olacak annen Allah'tan ümit kesilmez derdini veren de o dermanını veren de pozitif düşün tatlım seni o kadar çok seviyorum ki böyle üzüldüğünü gördükçe ben de çok üzülüyorum :(

deryacım çok güzel olmuş menün gayet dengeli :) biraz sporla çok daha güzel olabilirdi :)

zeliiişşşşş :47::47::47: turtalar börekler havada uçuşuyo hemen kendine gel bu yediklerin seni hedefinden 2 hafta daha alıkoydu haberin olsun hiç beğenmedim su içmen gerektiğini sürekli söylüyorum ama sen hala içmiyosun bir daha böyle bi menü görmek istemiyorum lütfen dikkat et artık :31::31:

kolay gelsin canım. geçmişi okuyomusun bilmiyorum ama sana yazdığım bişeyler vardı cevap gelmemiş

:52:benim diziiiimmmm:16: o nasıl bir dizidir ya ilk bölümden bu kadar bağlayamaz hiç bi dizi cumartesi günlerini iple çekiyorum artık :52:

ayşecim maşllah :nazar:çok güzelsin hiç anne olmuş bir bayan gibi değilsin :16:

gofret olamayaymş iyiymiş :34:

ayşeee seni yolda görsem taş çatlasın 20 yaşında derdim :16:

cerencim geçmiş olsun hasta olmana rağmen menün güzel olmuş :16:

iyileştim bileeee :):) ödem gidince daha da süper olucam :16:

regl olmadan yap canım reglde yapmıyolar genelde faydası olacaktır mutlaka :)

evet canım o iğneler :) bende seni öpüyorum kocaman :) iyileştim canım en azından hastaneden çıktım :52:

tamam canım not aldım ama özel mesaj atarsan bana daha iyi olur gözden kaçabilir burada çünkü

sağol tatlım :) ödem var sadece onun için de ilaç kullanıyorum zaten :)

çok sevindim zelişciğim iyi ol sen de :)

sağol bebeğim :16:

zeliş sen jillian yapma daha walk at home falan yap vermen gereken çok kilo var önce güzelce kilolarını ver ondan sonra jillian yap çünkü jillian kas yapıyo kilo veremiyosun :34:

canım 2 öğünlerde ısrar ediyosun ama dikkat et sende ters tepebilir afiyet olsun akşam güzel olmuş :)

canım benim laktoz alerjim var da onun için iğne var onu yaptırdım da iyiyim şimdi çok teşekkürler :16:

venüüüüüüüs bu süper bi haber :) sen taş olunca hiç bırakamıcak seni :16:

perfectoooo :) afiyet olsun tatlım çok güzel çok beğendim :16:

kaptancım hoşgeldin biraz geç oldu ama :)

tamam ebrucum hemen sorup not alıyorum :)

gayet güzel menü :) afiyet olsun canım :)

nurucum meyveyi 15:00den sonra yememeye çalış canım yani akşam saatlerinde yanlış anlaşılmış sanırım :)

yayla çorbasını yarım porsiyon olarak içebilirsin canım kahveyi de süt tozuyla değilde normal sütle içebilirisin sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra değil de gündüz saatlerinde içebilirsin :)

süpersinn burcum :) afiyet olsun bebeğim :16:

bu kadar ara verme canım senin tiroidin var kilo vermen zor zaten bu kadar aç kalmak daha da zorlaştırır dikkat et canım :)

ceren valla hiç bilmiyodum böyle bişey olduğunu şişkinlik oluyo ama hiç sebebini düşünmemiştim araştırmamıştım teşekkürler canım :16:

ayy bende esadla izlemeyi özledim bi ara bi sinema yapalım bari :16:

akşamı hafif geçirmişsin canım ama ara çok fazla hiç iyi olmaz bu durum bünyen için arada meyve falan yesen iyi olurdu tatlım

birazdan okuyacağım canım çok merak ettim :52:

burcuuu ben bıraktım tamamen iyileşeyim baştan başlıcam artık

diyette en çok önerilen kuruyemiş beyaz leblebi gerçekten çok faydalı :)

günaydın cerencimm :16:

az yemek iyi canım ama kızartmadan ne kadar az yersen ye zararlı yemek yapamıyosun basit haşlama yemekler de yapabilirsin mesela tavuk yapıyosun fırında yağsız yap, yada kızartıcaksan kendi yiyeceğini haşla eşin ve çocukların için olan kısmını kızart zmanla oturtmaya çalış yoksa kızartmalarla yağlı yemeklerle kilo vermek çok zor

günaydın canım :)

tiroidde kilo vermek çok sıkıntı hemen ilacına başla bnce. gece sakın yemek yeme direk kilo alırsın gece acıktığında yoğurt ya da ayranla geçiştireblrisin :)

valla yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yok emoş bu arada fotografıma bakmadın sanırım :D

kızlar ben bu arada bugünkü menümü yazayım, akşama spor var, geç gelirim yine, giremeyebilirim, şimdidem yazayım..

Sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 KK beyaz peynir + marul ile sandviç
(yumurta yemediğim için 2 kk yaptım)

Öğle(12:30)
4 köfte + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği

Ara(15:00)
2 kuru incir

Ara(16:30)
1 avuç içi beyaz leblebi ( avucu abartmadan :52::52:)

Akşam(21:30)
1 bardak ayran
*spordan geleceğimiz için yemek yok

şimdiye kadar 1,5lt su (3ü bulur bugün spor nedeniyle)
şimdi bir yeşil çay içiyorum (belki 1 de akşam içerim)
2 saate yakın PT

çok geleceğe dönük bir menü oldu ama yaparım bilirsiniz :52::52::52::52:

afiyet olsun kuzum güzel :D

valla karın kaslarını çalıştırıomuş ceren :52:

aynen ayşecim ya bende regl oldum felaket ağrım var :14:

valla yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yok emoş bu arada fotografıma bakmadın sanırım :D

afiyet olsun kuzum güzel :D

kuzum baktımda yorum yapmamışım :9: çok farketmiş gerçekten çok beğendim :16: daha da farkedicek inşallah:16:

Sabah 06:00
1 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen 12:30
2 dilim ekmek
peynir
domates

akşam 17:30
1 haşlanmış yumurta
1 kase special k
süt
2 incir

su 2 litre

inş. emoş ya regl oldum cumaya inş. 1 kilo verrim yoksa çıldırcam :52:
verirsin canım kötü düşünme verdim vericem de :)
1 dilim ekmek
peynir
domates

2 dilim ekmek
peynir
domates

1 haşlanmış yumurta
1 kase special k
süt
2 incir

su 2 litre

zelişş aferin bugün iyi olmuş spor yok sadece onu da yapsan süper :) afiyet olsun :16:

Kızlar okulda giremedim hiç bu gün yeni geldim ama ayakkabı almaya gidicem birazdan :32:

1 dilim ekmek
peynir
domates

2 dilim ekmek
peynir
domates

1 haşlanmış yumurta
1 kase special k
süt
2 incir

su 2 litre

zelişşşş güzel ama az da spor :D daş olcan :D

verirsin canım kötü düşünme verdim vericem de :)

zelişş aferin bugün iyi olmuş spor yok sadece onu da yapsan süper :) afiyet olsun :16:

bu kilolaro vericem :kkk:

1 dilim ekmek
peynir
domates

2 dilim ekmek
peynir
domates

1 haşlanmış yumurta
1 kase special k
süt
2 incir

su 2 litre

güzel olmuş zelişcim afiyet olsun.

cerencim senin menünü de beğendim

burcucum geçmiş olsun cnm sana da :16:

sabah(07:30)

yarım kepekli roll ekmek arasına 1/2 kk peynirle yağsız tost

1 bardak süt

öğle(12:00)

1 kase ezogelin

1 porsiyon çoban kavurma(et soğan biber patatesle yapılıo patates yemedim suyunu içmedim)

akşam(18:00)

6 yemek kaşığı taze fasulye

salata (5 zeytinle)

2.6 litre su

1 maden suyu

185 squats yapcam

500 ml yeşil çay

mekik ve bacak egzersizi yaparım yaptıktan sonra süresini yazarım :42::42::42:

Son düzenleme:
sabah(07:30)

yarım kepekli roll ekmek arasına 1/2 kk peynirle yağsız tost

1 bardak süt

öğle(12:00)

1 kase ezogelin

1 porsiyon çoban kavurma(et soğan biber patatesle yapılıo patates yemedim suyunu içmedim)

akşam(18:00)

6 yemek kaşığı taze fasulye

salata (5 zeytinle)

2.6 litre su

1 maden suyu

185 squats yapcam

mekik ve bacak egzersizi yaparım yaptıktan sonra süresini yazarım :42::42::42:

afiyet olsun tatlım süpersin:16:kavurma çok yağlı değilmiydi?

merhaba bugün hiç uğrayamadım..ev iş çocuk eş koştur koştur hepsi ne yetişmeye çalıştım..şu an yorgunum argınım kırgınım..

Back
X