Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun ayşecim sonuçlar ne zaman çıkcakmış önemli bişey yoktur inşallahselam kızlar ben geldim
çoook yorgunum.deryacım sağol iyiyim cnm şimdi tahil falan vardı yapılacak bir girdik çıkamıyoruz.tam anlamıyla bitmedi sonuçlarını alamadım daha.
sağol canım :)emoşcum geçmiş olsun sana da canım
olsun canım yine de iyi dışarda olunca hele bi de hastane de daha da zor oluyo yemek işi yine de hafif geçirmişsin :)bugün menüm hiç beğenmesemde yazayım
sabah
9,30 gibi
yarım simit
12 gibi
meyveli soda
akşam 16 gibi
çiğ köfte dürüm.çiğ köfte karatyda serbest bunu belirteyim.
simiti de yemek zorundaydım.aç karnı tahlil verdim diğer tetkikimin tok karna olması gerekiyordu aceleyele bişeyler yemem gerekti.simiti çok severim ama o aceleyle zevk bile almadım ne yediğimi anlmadım bile. meyveli sodayı da eşimib arkadaşı almış gelmiş içemem diyemedim zaten sıcaktan bunalmıştım iyi geldi
tamam canm dinlen biraz :) görüşürüz sonra :)dünkü msj sayımı sayıp yollayacağım emoşum.bugünlük pilim bitti benim.hastane işi çok yoruyor ordan oraya koştur dur sabahtan beri.Allah çalışanlara da yardım etsin işleri zor gerçekten
İnşallah sende başarırsın canım. Maalesef kurallar gereği böyle olması gerekiyordu. Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin.tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar![]()
Bugünkü Menüm
sabah(12:00)
sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir
ara(14:00)
2 yeni dünya+10 fındık
ara(15:30)
2 kaşık yoğurt
akşam(17:00)
150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik
2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay
bugünkü menüm:
sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt
öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)
ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi
ara(16:00)
200ml light sütlü kahve
ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi
ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası
2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..
İnşallah önemli bir şey yoktur Ayşe'cim. Düzelirsin biran öncesağol ebrucum annemlerden dönüşte yolda, baş dönmesi, nefes problemi yaşadım ellerimde uyuşma falan oldu.onunla ilgili şuana kadar bişey çıkmadı yorgunluk +stres kaynalı bişey sanırım
Süper bir menü olmuş afiyet olsunsabah(08:00)
yarım kepekli roll ekmeğe yarım yumurta 1/4 kk peynirle yağğsız tost
1 kutu süt
ara(10:30)
1 bardak şekersiz çy
öğle(12:30)
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
4 bardak şekrsiz çay
akşam(19:00)
1 kase yayla çorba(pirinçlerini seçtim sossuz yedim)
1 tabak türlü(patates ve suyunu yemedim)
salata
2 lt su daha içerim
spor yok kızlar bugün full dışardaydım gezdik gencayın halı saha maçı vardı izledim bağırdım filannnn
![]()
İnşallah önemli bir şey yoktur Ayşe'cim. Düzelirsin biran önce
Süper bir menü olmuş afiyet olsun![]()
sabah(08:00)
yarım kepekli roll ekmeğe yarım yumurta 1/4 kk peynirle yağğsız tost
1 kutu süt
ara(10:30)
1 bardak şekersiz çy
öğle(12:30)
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
4 bardak şekrsiz çay
akşam(19:00)
1 kase yayla çorba(pirinçlerini seçtim sossuz yedim)
1 tabak türlü(patates ve suyunu yemedim)
salata
2 lt su daha içerim
spor yok kızlar bugün full dışardaydım gezdik gencayın halı saha maçı vardı izledim bağırdım filannnn
![]()
afiyet olsun tatlım çok güzel olmuş menün :)
kızlar ben yatıyorum felaket yorgunum bugün az oldu ama yarın acısını çıkarırım öptüm hepiniziiiiiiiiii![]()
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim![]()
muhtemelen haftaya listede olurum kaptancımm :) 2 kilo aldım 1i gitti :) bu kaçamak da gayri ihtiyari oldu yedikten sonra dedim ben ne yedim diye :) ama çok geçti 60a düşene kadar daha da yok kaçamakKötü bir itiraf olmuş ama sen toparlarsın diye düşünüyorum. Sen şimdi unut bu kaçamağı kaldığın yerden aynen devam
Ne zaman döneceksin listeye bi tarih var mı?