• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünki menüm

kahvalti
11:30 (tam emin degilim, forumdan ciktiktan sonra yedim)
1 yumurta,
1 kuru sogan,
yarim kutu mantar konserve,
1ck salca,
1 tk sivi yag
1 dilim ekmek
3 bardak yesil cay

16:00
1 kase salata
1 kup sütlü kahve (laktozsuz; sekersiz)

19:00
2 tavuk budu izgara
salata
2 bardak yesil cay

1,5 lt su (yatana kadar en az 1 lt daha)
5 bardak yesil cay

1,5 saat yürüyüs

Son düzenleme:
bugünki menüm

kahvalti
11:30 (tam emin degilim, forumdan ciktiktan sonra yedim)
1 yumurta,
1 kuru sogan,
yarim kutu mantar konserve,
1ck salca,
1 tk sivi yag
1 dilim ekmek
3 bardak yesil cay

16:00
1 kase salata
1 kup sütlü kahve (laktozsuz; sekersiz)

19:00
2 tavuk budu izgara
salata
2 bardak yesil cay

1,5 lt su
5 bardak yesil cay

1,5 saat yürüyüs

herşey iyi güzel hoş ama su nurcum niye 1.5 lt :50:

canım fazla değil sadece ekmekler bize göre fazla bide saatlerini yazarsan canım yorumlar kolaylaşır :52:

sağol canım benim. senin sevgilin mi var nur 3000 km uzakta olan kimm :52:

evet canim ama maalesef cok uzagiz :50:
dahah öncede bahsetmistim hatta konu actim yas farkimiz cok oldugu icin ailem icin cok büyük sorun oldu haliyle :5:

tmm menüyü düzenledim,saatlerini yazdım :1:
ekmekleri daha aza indirmeye calısıcam ama şimdilik bundan fazlasını yapamam :1:

malum içimde bi öküz var :60:
gittikçe azaltırım inş.

azalir canim azalir, ben ki salatayi konserve misirsiz yiyemezken, hatta yeme dedikleri icin suyunu katiyordum salataya ondan vazgecmisken ve suan aklima bile gelmiyor salata yaparken sende hayli hayli azaltirsin ekmekleri canim benim :29:

evet canim sende katildin simdi hep 1. oluruz insallah :32::32:

canim bir ögünde 2 ekmek cok.
hatta günde 2 dilim ekmek cok bence.
birde ekmegin tam bugday olanini tercih etmelisin daha uzun tok tutuyor ve beyaz ekmek kadar zararli dgl.

sahanda yumurta kac taneydi canim ve yag günde en fazla 1tatli kasigi (tk) kullaniyoruz bundan fazlasi vücudumuza depolaniyor.
peynirinde en fazla 60% yag oranini tercih etmelisin.

öglendede 1 dilim ekmek daha yemissin canim, 3 dilim oldu bu cok fazla bir diyet icin.
eger ekmeksiz yiyemiyorum diyorsan sabah yarim ye ögledede yarim dilim ekmek ye aksam ekmek hic yeme. aksamda 1 dilim daha yemissin etti 4 dilim ekmek bu kilo gercekten vermek istiyorsan cok cok fazla canim.

diger yemekler güzel fakat ne kadar yedigini ve saatleride yazarsan dahah güzel olur canim.

2lt suda güzel ama elinden geldigince 2,5-3 lt yaparsan cok daha etkili olur diyetin.

bitki cayinida sekersiz ictiysen güzel canim.

daha önce onda kilo veren birisin ve menülerini düzeltecegine inaniyorum canim :29:

birde sporumuzuda yaziyoruz canim

saatleri ekledim sonradan,bugünde sporum yok...
suyuda dısarda oldugum için içmedim,malum tuvalet sorunu :1:

ekmekler cok mu ya gercekten :44:
bi süre böyle gitmek durumundayım,yoksa sacma sapan seylere saldıracagım kendimi biliyorum..
en azından midem,bünyem alısana kadar...

yumurta 1 taneydi, yarım yemek kasıgı yag vardı...

bittimi hakim hanım :1:

banada böyle sıkı rejim gerekiyordu :1:
haftaya kilo veremezsem yuhlarsınız bide beni :9:

dahah öncede bahsetmistim hatta konu actim yas farkimiz cok oldugu icin ailem icin cok büyük sorun oldu haliyle :5:

azalir canim azalir, ben ki salatayi konserve misirsiz yiyemezken, hatta yeme dedikleri icin suyunu katiyordum salataya ondan vazgecmisken ve suan aklima bile gelmiyor salata yaparken sende hayli hayli azaltirsin ekmekleri canim benim :29:

he ben okumadım onu ya benim öğrendiğim tek şey bu haytta aile ne diosa doğrudur ben bi şerefsizin yüzünden 3.5 yılımı heba ettim annem yapma kızım etme kızım ama 2.5 yıldır hayatımı resmen yaşıyorum o yüzden aile her zaman haklıdır :40:

bi süre böyle gitmek durumundayım,yoksa sacma sapan seylere saldıracagım kendimi biliyorum..

yuhlamıyoruzda şeytancıklar çıkarıoruz amaç herkes 100 gr da olsa kilo vermesi :33:

azaltırsın canım benim bende öyleydm yarım ekmek yerdim şimdi sadece sabah yiyorum yani günde 2 yada 1 dilim filan oda ekmeği azaltıp suyu artırdığın anda faydasını görüceksin spor olarak hiç bişi yapamıosan 100 yada 50 mekik çek ben ilk 4 kiloyu mekikle verdim günde 20 mekikle başladım her gün 5 artırdım mesela :51:
biliyorum azaltırım ekmeği yavas yavas...
bende öyleydim,sadece kahvaltıda yiyordum önceleri :1:
olacak olacak yavas yavas :1:

mekiğide hemen gidip bi 50 tane cekeyim hiç yoktan iyidir :34:

inş. mide küçülünce pek yemek aramıyor insan..
bunun için çöyle 1 ay adapte olmam lazım..
bu 1 ay bozmam gerisi gelir diye düşünüyorum

canim benim cokmu sert oldu ki yav :1:
banada ilk zamanlar öyle geliyordu yorumlar ama biliyordum ki hepsi benim iyiligim icin.
sonucta senin kilo vermen senin bedeninde farkedecek bende degil ama burada birbirimize önerilerde bulunuyoruz sakin yanlis anlama :29:

anladim canim bende sinav günleri suyumu giderken az ciiyorum ve yesil cay icmiyorum geldikten sonra iciyorum wc sorunu icin :9:
1 yumurta süper, yagida az kullanmissin oda cok güzel.

sporu eklersen ve ekmek gercekten fazla azaltirsan süper olacak :29:

gerekirse seni motive edecekse yuhlarizda canim sorun yok :1::1::29:

he ben okumadım onu ya benim öğrendiğim tek şey bu haytta aile ne diosa doğrudur ben bi şerefsizin yüzünden 3.5 yılımı heba ettim annem yapma kızım etme kızım ama 2.5 yıldır hayatımı resmen yaşıyorum o yüzden aile her zaman haklıdır :40:

hayirdir canim ne oldu :50:

öyle deme ya hakli cikarsalar üzülürüm :5:

biliyorum azaltırım ekmeği yavas yavas...
bende öyleydim,sadece kahvaltıda yiyordum önceleri :1:
olacak olacak yavas yavas :1:

mekiğide hemen gidip bi 50 tane cekeyim hiç yoktan iyidir :34:

inş. mide küçülünce pek yemek aramıyor insan..
bunun için çöyle 1 ay adapte olmam lazım..
bu 1 ay bozmam gerisi gelir diye düşünüyorum

insallah canim :29:

yuhlamıyoruzda şeytancıklar çıkarıoruz amaç herkes 100 gr da olsa kilo vermesi :33:
evet ya haklısın.. vermemiz şart :kkk:
canim benim cokmu sert oldu ki yav :1:
banada ilk zamanlar öyle geliyordu yorumlar ama biliyordum ki hepsi benim iyiligim icin.
sonucta senin kilo vermen senin bedeninde farkedecek bende degil ama burada birbirimize önerilerde bulunuyoruz sakin yanlis anlama :29:

anladim canim bende sinav günleri suyumu giderken az ciiyorum ve yesil cay icmiyorum geldikten sonra iciyorum wc sorunu icin :9:
1 yumurta süper, yagida az kullanmissin oda cok güzel.

sporu eklersen ve ekmek gercekten fazla azaltirsan süper olacak :29:

gerekirse seni motive edecekse yuhlarizda canim sorun yok :1::1::29:

yok sert olmadı.. ben zaten bu takımdaydım biliyorum takımın huyunu suyunu :60:

Özlemişim böyle cıkışları,kendime geldim ii oldu...
Motivasyonum cok düşmüştü,kimseyi takmıyordum artık..
bu bana ii gelecek...

yuhlayın beni :1:

ya şu an o kadar pişmanım ki, o kadar kiloyu geri aldıgıma..
yuhh hakikaten bana yuuuhh yani :22:

evet ya haklısın.. vermemiz şart :kkk:

yok sert olmadı.. ben zaten bu takımdaydım biliyorum takımın huyunu suyunu :60:

Özlemişim böyle cıkışları,kendime geldim ii oldu...
Motivasyonum cok düşmüştü,kimseyi takmıyordum artık..
bu bana ii gelecek...

yuhlayın beni :1:

ya şu an o kadar pişmanım ki, o kadar kiloyu geri aldıgıma..
yuhh hakikaten bana yuuuhh yani :22:

sevindim canim motive olabildiysem, banada bu iyi gelmisti :9::9:
sonucta biz kendimizi sartlandiriyoruz yani bizim elimizde.
ben cikolatadan uzak duramam diyordum durdum :32::32:
ve artik sadece regl dönemimde ayda 1 kez kücük bir parcacik yemeye karar verdim hatta belkide hic yemem diyorum :32::32:

gecmisi bosver canim, bende eskiden 63 kiloydum her yil gectikce 5 yilda 80 oldum, tabi benim troidimde var yavas calisiyor ama yinede dikkat etmeliyiz.
ben simdi hep ilac kullaniyorum rahatsizligim icin hemde diyet yapiyorum cok sükür verebildim biraz.
bu hafta sadece 300gr verdim ona cok üzüldüm ama arkadaslar buna mi üzülüyorsun dediler.
sonucta her 100gr bile bizim lehimize :32::32:

hayirdir canim ne oldu :50:

öyle deme ya hakli cikarsalar üzülürüm :5:

anlatsam roman olur canım ama kısaca şöle benden büyük filan değildi ama aşkın gözü kördür diye körüne körüne gittim 3.5 yıl annemin dedikleri tek tek çıktı seninle yetinmez gider başkasına dedi gitti okumanı istemicek dedi aynen öyle oldu ve daha bi sürü şey ama sonuçta yne haklı çıktı olan 3.5 yılıma oldu hayırlısı buymuş belki ama şu an tıp filan okuo olabilirdim yani o yüzden heep derim aile her zaman haklıdır çnkü tecrübeleri sağlamdır görmüş geçirmiştir ve hep senin iyiliğini düşürür mesela şu an annem gencay ı onaylamasa 1 dk bile durmam ama başta fikrini sordum bi oturup konuşması yetti bu çocuk sana göre seviosan devam et dedi. arkadaşım var ailesini karşısına aldığı için bi erkek yüzünden en yakın arkadaşımken mesafe koydum aramıza mesela aile değerlerine bu kadar önem veriorum o kötü hatırlanmaması gereken 3.5 yılın ardından

anlatsam roman olur canım ama kısaca şöle benden büyük filan değildi ama aşkın gözü kördür diye körüne körüne gittim 3.5 yıl annemin dedikleri tek tek çıktı seninle yetinmez gider başkasına dedi gitti okumanı istemicek dedi aynen öyle oldu ve daha bi sürü şey ama sonuçta yne haklı çıktı olan 3.5 yılıma oldu hayırlısı buymuş belki ama şu an tıp filan okuo olabilirdim yani o yüzden heep derim aile her zaman haklıdır çnkü tecrübeleri sağlamdır görmüş geçirmiştir ve hep senin iyiliğini düşürür mesela şu an annem gencay ı onaylamasa 1 dk bile durmam ama başta fikrini sordum bi oturup konuşması yetti bu çocuk sana göre seviosan devam et dedi. arkadaşım var ailesini karşısına aldığı için bi erkek yüzünden en yakın arkadaşımken mesafe koydum aramıza mesela aile değerlerine bu kadar önem veriorum o kötü hatırlanmaması gereken 3.5 yılın ardından

anladim canim üzüldüm simdi :50:

Son düzenleme:
anladim canim üzüldüm simdi :50:
bizim tek sorunumuz benden büyük olmasi.
yani onu tanimak icin ona sans bile vermediler.
tanisalar iyi biri oldugunu kabul etseler bile yastan dolayi kesinlikle olmaz dediler:50:
ama ben onu cok seviyorum, kafamizda birbirine uyuyor, istedigim gibi namazinda niyazinda,
daha önce nisanlanmamis evlenmemis. zaten ben hep olgun biri olarak bilinirim sevremde.
beni hep yasimdan büyük gördüler bu yasima kadar. belkide onu tercih etmemde olgun biriyle kafamin uyusacagini düsündügüm icin.
cünkü kendi yasitlarim veya benden 5 yas büüykler filan hep bana cocuk gibi gelmistir.

insallah ailem razi olur ama bu imkansiz görünüyor.
bende ayni sekilde ondan vazgecemiyorum

hakkında hayırlıısı olsun kuzummm ne diyim :31:

sevindim canim motive olabildiysem, banada bu iyi gelmisti :9::9:
sonucta biz kendimizi sartlandiriyoruz yani bizim elimizde.
ben cikolatadan uzak duramam diyordum durdum :32::32:
ve artik sadece regl dönemimde ayda 1 kez kücük bir parcacik yemeye karar verdim hatta belkide hic yemem diyorum :32::32:

gecmisi bosver canim, bende eskiden 63 kiloydum her yil gectikce 5 yilda 80 oldum, tabi benim troidimde var yavas calisiyor ama yinede dikkat etmeliyiz.
ben simdi hep ilac kullaniyorum rahatsizligim icin hemde diyet yapiyorum cok sükür verebildim biraz.
bu hafta sadece 300gr verdim ona cok üzüldüm ama arkadaslar buna mi üzülüyorsun dediler.
sonucta her 100gr bile bizim lehimize :32::32:
olsun 300 gr. da 1 pkt yag demek ,boşver..
vermişsin ,artıda degilsin ya ona bak :34:

bende sana katılıyorum. kesinlikle ailenin görürşü cok öenmli..
karsıdaki seni bırakır gider belki ama aile öyle degildir...

Dinimizdede zaten, anne babanın yüzüne bakmak bile sevaptır,kaldıki onların gönlünü hoş tutmak nasıl sevaptır kimbilir..

Başkası için,aileyi karsımıza almamk gerek

Back
X