• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olsun 300 gr. da 1 pkt yag demek ,boşver..
vermişsin ,artıda degilsin ya ona bak :34:

bende sana katılıyorum. kesinlikle ailenin görürşü cok öenmli..
karsıdaki seni bırakır gider belki ama aile öyle degildir...

Dinimizdede zaten, anne babanın yüzüne bakmak bile sevaptır,kaldıki onların gönlünü hoş tutmak nasıl sevaptır kimbilir..

Başkası için,aileyi karsımıza almamk gerek

bende öyle düşünüyorum canım şimdi bazen diorum ki kendime o 3.5 senenin hakkını nasıl vercem diye yemeğine suyuna varana kadar hizmet ediorum bi Allah razı olsun desin diye şükür o kadarını esirgemez hale geldik ben 2.5 senedir ailemle çok iyiym ve yaşadığımı hissediyorum diyebilirm

bende öyle düşünüyorum canım şimdi bazen diorum ki kendime o 3.5 senenin hakkını nasıl vercem diye yemeğine suyuna varana kadar hizmet ediorum bi Allah razı olsun desin diye şükür o kadarını esirgemez hale geldik ben 2.5 senedir ailemle çok iyiym ve yaşadığımı hissediyorum diyebilirm

Allah daha güzel günler göstermeyi nasip etsin inş..:16:

Neyse kızlar,iyi hoş,muhabbet ettik ama ben cıkayım ayavas yavas..
birazda oglumla ilgileneyim...
ters ters bakmaya basladı :1:

nurcum ben de ara yok.kg verme hormonu leptinin çalışması için öğün aralarım en az 4-5 saat olmalı.zaten sağlıklı ve dengeli yenmişse bir öğün 5 saat açlık hissedilmiyor.

burcucum katılıyorum,hatanı anlaman aileni dinlemen çok güzel:16:

nurcum yaş farkınız ne kadar

nurcum ben de ara yok.kg verme hormonu leptinin çalışması için öğün aralarım en az 4-5 saat olmalı.zaten sağlıklı ve dengeli yenmişse bir öğün 5 saat açlık hissedilmiyor.

valla ayşecim ben 4 saati aşınca acıkıyorum ama ara yapmıyorum seni dinliorum 2 ögün bana yaramadı o yüzden 3 öğüne devam :54:

anladim canim. ozaman o yorum sadece ben ve benim gibiler icin gecerli.

17 yas canim böyle yazinca cok fazla geliyor, ama onun yaninda bukadar cok hissetmiyorum :16:

valla zeytinyagı kullanıyorum ama soguk mu sıcakmı bilmiyorum :1:

çok az degilmi bu menü:44:

afiyet olsun..
sporda süpermiş yani :nazar:

tebrikler... :kkk:

canım yeşillik bol tüket,birde sulu gıdalar..
çorba meyve suyu falan...

Ben elma diyeti yapmıstım,oğlum 8 aylıktı emiyordu.
çok sudan mı yoksa meyve cok tükettigimdenmi bilmiyorum ama sütüm artmıştı.
deneyebilirsin...

ya bu esad kim :1:

gecen okurkende gözüme takıldı :1:

esad benim erkek arkadaşım canım mayıs sonunda 3. yılımız dolcak inşallah :16: yarın eğitim için ankaraya gidiyo 20 gün yok doya doya gezelim dedik :)

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum...

teşekkürler canım :) darısı başınıza :) gerçi geçen hafta da siz 1.ydiniz :)

selam kizlar ben geldim.

bu hafta sonuclar nasil kizlar?

ben simdi gecmisi okuyup geleyim

hoşgeldin canım :) 1.yiz bu hafta :66::64::65::118::124:

sonuclar ii.. 1. oldunuz :1:

haa tamam :1:

ya diyorum bu kız evli degildi, erkek kardeşimi falan diyorum.
hiç aklıma erkek arkadası gelmiyor :1:

1. olduk diyelim canım sen de bizdensin artık :)

evet canım evli değilim ama bekleyenim var :) benim okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz nasipse :16:

Bende menümü yazayım.Size cok gelebilir :1:

Sabah: (11.00)
2 dilim ekmek
2 domates,1 salatalık
Az peynir,1 sahanda yumurta ve çay

Ara:
3 kuru kayısı

Öğle: (16.00)
1 dilim ekmek
1 kase tavuk çorbası
2 yemek kasıgı taze fasülye

Ara:
1 elma

Akşam:(19.30)
1 dilim ekmek
1 porsiyon mantar sote
Yeşil salata

2 lt. su
2 fincan bitki çayı

kızlar çok demiş ama bence sadece akşamki ekmek fazla onu bırak önce sonra yarımşar dilim azalt yavaş yavaş azaltınca bi zaman sonra aramazsın ekmeği :34:

Merhaba Melek hosgeldin :29:
68e kadar düsmüs sonra kilo almissin,
ne kadar süre icinde eski kilona döndüm canim?
insallah bu sefer verdigin kilonda kalirsin :29:

Allah kabul etsin canim, cok kutsal bir görevin var.

Bende Nur canim, 21 yasindayim, ögrenciyim ve yurt disinda yasiyorum.
13. Takimimi cok seviyorum:16:

evet 300gr begenmedim :17: daha önce hic bukadar az vermemistim regl dönemimde bile :17:
ama haklisin aslinda arti cikanlar veya ayni kiloda kalanlar bile oluyor :50:
ben weight watchers yaptigimda kocumuz -100gr bile verseniz sevinmelisiniz diyordu.

canim kimse demeden ben diyeyim.
bende bu konuda uyarildigim icin biliyorum :1:
2 ögünün arasi cok uzun olmus 7 saat keske ara yapsaydin :34:

ben cok begendim canim süper bir menü mence sporuyla suyuyla :32:

kizlaaaar hepimizi tebrik ediyorummm :32::32::32:

we are the champion parcasi bize gelsin :33::32::32::32::32::32:

iyi gezmeler anim, yakin olmanizin degerini bil sevdiginden 3000km uzakta olanlar var :5:

tesekkür ederiz canim :29:

ilk kez bukadar uzun sürdü alinti yazip cvp yazmam. alintilari yaptim cvp yazacakken yesil cay etkisini gösterdi ve pcden arildim :1::1::1:

canım yakın olmamızın değerini biliyorum çünkü bizim 2 yılımız ayrı geçti 1 yıldır yanımda :) hatta aynı sokakta oturuyoruz işten eve dönerken yüzümü görebiliyo ben de onu tabi :16:

gecen sene bu zamanlar 68 dim..
1 sene içinde almısım işte :22:

o zaman çok kolay verirsin canım bende 1,5 yıl içinde 15 kilo aldım diyetisyenim çok kolay verirsin dedi öyle de oluyo :16: 2 ayda 12 kilo verdim ama ben çok katıyım 0 kaçamak ve düzenli menü ve sporla :) sen de yapabilirsin canım :16:

kızlarr 500 ml yeşilçayımı içtim

20 dk bacak basen egzersizi yaptım

100 mekik çektim 50 normal 50 obliks

su 4 litreye yaklaştı içim yanıo valla :52::52::52:
burcuuuuu süpersinnn bende spora başlamak istiyorum artık bugün yürüdüm bi de ip atladım biraz :) mekik çekmem lazım göbüş çıktı yine :9:
tmm menüyü düzenledim,saatlerini yazdım :1:
ekmekleri daha aza indirmeye calısıcam ama şimdilik bundan fazlasını yapamam :1:

malum içimde bi öküz var :60:
gittikçe azaltırım inş.

yavaş yavaş azalt canım birden kesme sakın o zman gözümüz doymuyo başka şeyler yemek istiyoruz :)

bugünki menüm

kahvalti
11:30 (tam emin degilim, forumdan ciktiktan sonra yedim)
1 yumurta,
1 kuru sogan,
yarim kutu mantar konserve,
1ck salca,
1 tk sivi yag
1 dilim ekmek
3 bardak yesil cay

16:00
1 kase salata
1 kup sütlü kahve (laktozsuz; sekersiz)

19:00
2 tavuk budu izgara
salata
2 bardak yesil cay

1,5 lt su (yatana kadar en az 1 lt daha)
5 bardak yesil cay

1,5 saat yürüyüs

afiyet olsun tatlım süper olmuş menü bayıldımmm :16:

saatleri ekledim sonradan,bugünde sporum yok...
suyuda dısarda oldugum için içmedim,malum tuvalet sorunu :1:

ekmekler cok mu ya gercekten :44:
bi süre böyle gitmek durumundayım,yoksa sacma sapan seylere saldıracagım kendimi biliyorum..
en azından midem,bünyem alısana kadar...

yumurta 1 taneydi, yarım yemek kasıgı yag vardı...

bittimi hakim hanım :1:

banada böyle sıkı rejim gerekiyordu :1:
haftaya kilo veremezsem yuhlarsınız bide beni :9:
şeytanları çıkartırım böyle :47::47::47: :) bu kilolar gidecek işte o kadar :20:
anlatsam roman olur canım ama kısaca şöle benden büyük filan değildi ama aşkın gözü kördür diye körüne körüne gittim 3.5 yıl annemin dedikleri tek tek çıktı seninle yetinmez gider başkasına dedi gitti okumanı istemicek dedi aynen öyle oldu ve daha bi sürü şey ama sonuçta yne haklı çıktı olan 3.5 yılıma oldu hayırlısı buymuş belki ama şu an tıp filan okuo olabilirdim yani o yüzden heep derim aile her zaman haklıdır çnkü tecrübeleri sağlamdır görmüş geçirmiştir ve hep senin iyiliğini düşürür mesela şu an annem gencay ı onaylamasa 1 dk bile durmam ama başta fikrini sordum bi oturup konuşması yetti bu çocuk sana göre seviosan devam et dedi. arkadaşım var ailesini karşısına aldığı için bi erkek yüzünden en yakın arkadaşımken mesafe koydum aramıza mesela aile değerlerine bu kadar önem veriorum o kötü hatırlanmaması gereken 3.5 yılın ardından

burcu aynı fikirdeyim tatlım benim başıma seninki gibi bi olay gelmedi ama ben esadla başladığımda direk anneme söyledim onayını aldıktan sonra rahat ettim şimdi esad yanımda diye onlarında içi rahat ailem izin vermeseydi o dakka bırakırdım ben :)

emos gelmis hosgelmis leyyy leeyy limilimi leyyy :32::32::32:
hosgeldin canim :29:

bu gün cok güzel bir gündü :9::9::9:

hoşbulduk tatlım geçmişte çok kaldım :9: noldu kız anlat bakiyim merka ettiim :)

anladim canim üzüldüm simdi :50:
bizim tek sorunumuz benden büyük olmasi.
yani onu tanimak icin ona sans bile vermediler.
tanisalar iyi biri oldugunu kabul etseler bile yastan dolayi kesinlikle olmaz dediler:50:
ama ben onu cok seviyorum, kafamizda birbirine uyuyor, istedigim gibi namazinda niyazinda,
daha önce nisanlanmamis evlenmemis. zaten ben hep olgun biri olarak bilinirim sevremde.
beni hep yasimdan büyük gördüler bu yasima kadar. belkide onu tercih etmemde olgun biriyle kafamin uyusacagini düsündügüm icin.
cünkü kendi yasitlarim veya benden 5 yas büüykler filan hep bana cocuk gibi gelmistir.

insallah ailem razi olur ama bu imkansiz görünüyor.
bende ayni sekilde ondan vazgecemiyorum

merak ettim senin hikayeni okumak istiyorum :)

Neyse kızlar,iyi hoş,muhabbet ettik ama ben cıkayım ayavas yavas..
birazda oglumla ilgileneyim...
ters ters bakmaya basladı :1:
görüşürüz canım ilgilen tabi :) oğluşunu da öp benim için :16:
emos canim bir ara altta göründün gittin canim okadarda güzel karsilama ayarlamistim senin icin :9::9::9:

burdayım tatlım :16: geçmişi okumak uzun sürdü baya kaynatmışsınız :)

hoşgeldin canım :) 1.yiz bu hafta :66::64::65::118::124:

canım yakın olmamızın değerini biliyorum çünkü bizim 2 yılımız ayrı geçti 1 yıldır yanımda :) hatta aynı sokakta oturuyoruz işten eve dönerken yüzümü görebiliyo ben de onu tabi :16:

afiyet olsun tatlım süper olmuş menü bayıldımmm :16:

burcu aynı fikirdeyim tatlım benim başıma seninki gibi bi olay gelmedi ama ben esadla başladığımda direk anneme söyledim onayını aldıktan sonra rahat ettim şimdi esad yanımda diye onlarında içi rahat ailem izin vermeseydi o dakka bırakırdım ben :)

hoşbulduk tatlım geçmişte çok kaldım :9: noldu kız anlat bakiyim merka ettiim :)

merak ettim senin hikayeni okumak istiyorum :)

evet birinciyiz ondan güzel birgün bugün :32::32:
yani 300gr üzüldüm ama yinede faydam dokunmus gruba buna sevindim :9::9:

darisi bizim basimiza insallah:16:

ben basladigimda aileme söyleyemedim cünkü daha cok erkendi, yasim daha kücüktü okulum vardi vs. kabul etmeyecektiler.
bu yüzden 3 yil üzerine söyledim yanlis hatirlamiyorsam.
yani onu iyice taniyip 100% karar verip benimde artik univ.li oldugum zaman söyledim.
birde derslerime hic kötü etkisi olmadi :32::32:

hikayemi paylastimmi hatirlamiyorum ama soru sormustum benim konusmla ilgili.

tam detay veremiyorum gizli kalmasi gerekiyor, bu yüzdende ismimin bir kismini acikladim sadece :34:

anam anam anam anam anammmm
spordan geldik, duş yaptım... offf çok yorgunuuum, akşam yimeği de yemedimm, açııımm ..:43::43::43::43:

bakiim neler olmuş ben yokkennn...:37::37:

evet birinciyiz ondan güzel birgün bugün :32::32:
yani 300gr üzüldüm ama yinede faydam dokunmus gruba buna sevindim :9::9:

darisi bizim basimiza insallah:16:

ben basladigimda aileme söyleyemedim cünkü daha cok erkendi, yasim daha kücüktü okulum vardi vs. kabul etmeyecektiler.
bu yüzden 3 yil üzerine söyledim yanlis hatirlamiyorsam.
yani onu iyice taniyip 100% karar verip benimde artik univ.li oldugum zaman söyledim.
birde derslerime hic kötü etkisi olmadi :32::32:

hikayemi paylastimmi hatirlamiyorum ama soru sormustum benim konusmla ilgili.

tam detay veremiyorum gizli kalmasi gerekiyor, bu yüzdende ismimin bir kismini acikladim sadece :34:

anladım canım venüs gibi konu açtın sandım o yüzden sordum :)

evet baya kaynattik gercekten :9::9:
her geldigimde tek oluyordum veya net sorun oluyordu simdi cok sükür sohbet edebilecegim burcu ve melek vardi kaynattik :9:
bugün coştuk zaten inşallah hep böyle oluruz :)

anam anam anam anam anammmm
spordan geldik, duş yaptım... offf çok yorgunuuum, akşam yimeği de yemedimm, açııımm ..:43::43::43::43:

bakiim neler olmuş ben yokkennn...:37::37:

sıhhatler olsun canım :) akşam yemek yeseydin keşke bu saatten sonra yesen de sıkıntı bi ayran falan içseydin spordan sonra :26:

Emos insaallah çabuk veririm.Eşimle Temmuz'un sonuna iddiaya girdik. Vermem lazım

Back
X