gelelim anlatacaklarıma :)
kızlar bugün izmirden çok yakın bi arkadaşım geldi beni en son gördüğünde ben 76 kiloydum bana hep özüne dön diyip duruyodu. çünkü en zayıf hallerimi de görmüştü. neyse benim hiçbişeyden haberim yok sabah deli gibi kapıya vuruyo evde de uykusu hafif olan bi ben varım diğer ev arkadaşlarım evi yıkılsa battaniyem nerde der o derce :) neyse kalktım sabahın 6 sı daha. bi gözümü açtım çemkiriyorum ne bu sabahın köründe diye
üzerimde yazlık pijama vardı şort atlet. arkadaşım bi baktı pardon yanlış geldim galiba dedi sesini duyunca kendime geldim
yaklaşık 2 saat boyunca bakıp bakıp naptın sen yağ mı aldırdın nasıl böyle değiştin dedi :) çok şaşırdı o şaşırdıkça ben sevindim
neyse 8 gibi evden çıktık burda lüks diyebileceğimiz bi restoran var açık büfe kahvaltı veriyolar 15 lira. eskiden 3 liralık kahvaltıya 15 lira veriyorum diye deli gibi yer öğle yemeğin de aradan çıkartırdım ece yediklerimi görünce şok oldu tabağımda sadece yeşillik yumurta ve peynir vardı. dönüp dönüp emooş bak su böreği patates kızartması dedi durdu ama yok ben kanmadım yemedim :) o da çok takdir etti :) sonra alışverişe gittik defactodan bi pantolon beğendim 38 büyük geldi
36 aldım :) sonra da tişört aldım colinsten o da small hatta o bile bol
bugün tepkiler yönünden çok mutlu olduğum bi gündü amaaaaa sevdiceğimi göndermek çok da zordu yarım saat ağladım
askere nasıl göndercem bilmiyorum muhtemelen her haftasonu giderim görmeye :)
biraz uzun oldu ama ne hissediyosam yazdım :)
kızlar bugün izmirden çok yakın bi arkadaşım geldi beni en son gördüğünde ben 76 kiloydum bana hep özüne dön diyip duruyodu. çünkü en zayıf hallerimi de görmüştü. neyse benim hiçbişeyden haberim yok sabah deli gibi kapıya vuruyo evde de uykusu hafif olan bi ben varım diğer ev arkadaşlarım evi yıkılsa battaniyem nerde der o derce :) neyse kalktım sabahın 6 sı daha. bi gözümü açtım çemkiriyorum ne bu sabahın köründe diye

biraz uzun oldu ama ne hissediyosam yazdım :)