• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

var cnm en az 2.5 iç die boşuna demiorum. su vücuttaki yağları serbest hale getirip az bi hareketle bile yakılmasını kolaylştıro :52:

Bak burcu cuma günü tartıda seni ya tebrik yada tevkif edicem:9::9:
An itibaritle gözümün önünde sen tam 2 lt suyu bitirdim.
3 yeşil çay - 1 siyah çay - 1fincan yağsız süt ile yapılmış kahve hariç.:7:

Bak burcu cuma günü tartıda seni ya tebrik yada tevkif edicem:9::9:
An itibaritle gözümün önünde sen tam 2 lt suyu bitirdim.
3 yeşil çay - 1 siyah çay - 1fincan yağsız süt ile yapılmış kahve hariç.:7:

aahaaahaha valla artık cumayı bekleyelim su içmek iyidir iyi vücudu temizler arındırır :52:

An itibarıyla içtiğim su 2,8LTye ulaşmıştır... vatana-millete-bizim takıma hayırlı olsun :51::51::51::51:
artık 2 saat içmem, sonra sporda habire tuvalete gitmem gerekir... spor zamanı içerim, zaten çoğu terle atılıyor...

bugün 3,5 garanti :52::52::52::52: wauwwwwww :51::51::51::51:

:54::54::54::54::54::54:
uuuhuuu süpersin canım benim :nazar:

Baktım canım evet iç bacaklara ağırlık versen daha hızlı değişir görüntü.Ama bence şimdiden çok başarılısın asla vazgeçme yaz bitince fitfitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
Ay inşallah canım tamam iç bacak çalışacağım, bacaklarım güzel gözüksün de başka bir şey istemiyorum.

mutedeyyin (Melek) bugün göremedim seni ama geçen hafta listede adın yokmuş merak ettim.Sende yenimi geldin canımcım?

Kızlar bugünlük bana müsade.Yarım lt su ile çıkıyorum yola eve gidince ip atlamayı düşünüyorum:9::9::9:
Menümü de sabah paylaşırım.Bu arada burcu canım mesaj sayısı limitiniz varmıydı takım da sorucam her mesajda unutuyorum:34:

Kızlar bugünlük bana müsade.Yarım lt su ile çıkıyorum yola eve gidince ip atlamayı düşünüyorum:9::9::9:
Menümü de sabah paylaşırım.Bu arada burcu canım mesaj sayısı limitiniz varmıydı takım da sorucam her mesajda unutuyorum:34:

yok cnm ama ne kadar çok paylaşım o kadar iyi biz takımda her şeyin en fazlasını yapanı haftalık kraliçe seçiyoruz su kraliçesi spor mesaj filan
:51::51:

Kızlar annemlerdeyim.Bugün fazla giremedim.Burcu'm gelip gidip seni görüyorum burda canım ya :-)
Hilal sen hangi takımdan gelmiştin ya

kızlar annemlerdeyim.bugün fazla giremedim.burcu'm gelip gidip seni görüyorum burda canım ya :-)
hilal sen hangi takımdan gelmiştin ya

benim bilgisayar sabahtan akşama kadar açık canım o nedenle hep burdayım :d hilal 9. Takımdan geldi cnm :51:

Dünkü menüm:

sabah:
1 dilim peynirli salçali tost

ogle:
Tavuklu salata

akşam:
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek

3lt su
20 dk zumba

Hilal'im kurstaydim ,14.00'e kadar.sonra da yemek falan derken giremedim.Annemlere geldim.Ben önceden bu takımdaydim izne ayrılmıştım.Döndüğümde takım karışmıştı 1 e geçtim.şimdi yine burdayım.En başta 9. Takım kaptanıydim.Kurallarıma uyamadilar.bende bıraktım çıktım :-)

Menüm de şok gelişme var değil mi Burcu :-)

Bana diyetisyen bi liste vermişti.Cuma iyi bir kilo verişi olmazsa onu deneyeyim diyorum.Insaallah kilo vermişimdir,tartılmadim daha

Menüm de şok gelişme var değil mi Burcu :-)

Bana diyetisyen bi liste vermişti.Cuma iyi bir kilo verişi olmazsa onu deneyeyim diyorum.Insaallah kilo vermişimdir,tartılmadim daha

valla ben diyetisyen listesine birebir uyamıyorum cnm ya zor oluo inş. kilo verrsin yada vermişsindir ben bu hafta umutsuz vaka sanırım :50:

Listede şekerli birşey yok,sucuk salam yok.Salam yemiyorum ama diğerlerinden bazen azda olsa tadıyorum.Uyamıyorum gibi geliyor banada.
Sende vermişsindir ins.sıkıntı yapma.ya birde sen çok spor yapıyorsun.bir saatte sonra vücut çok spora alıştığı için kiloyu etkilemiyor.öyle bi durum mu oldu acaba?

Listede şekerli birşey yok,sucuk salam yok.Salam yemiyorum ama diğerlerinden bazen azda olsa tadıyorum.Uyamıyorum gibi geliyor banada.
Sende vermişsindir ins.sıkıntı yapma.ya birde sen çok spor yapıyorsun.bir saatte sonra vücut çok spora alıştığı için kiloyu etkilemiyor.öyle bi durum mu oldu acaba?

yok canım bnm tiroidden sapıttı iyice bi hafta iyi bi hafta kötü bide hastalık da şişirdi sanırım bni ellerm ayaklarım şiş yüzügüm büyük geliodu şimdi sıkıo bi şişliğim var ama umarım cumaya iner :43:

sabah(10:30)

2 yumurtadan omlet

6 tane çeri domates

2 zeytin

çatalın ucuyla peynir

1.5 dilim tam bgday

öğle(14:45)

1 porsiyon sebzeli mantar sote(et yoktu)

1 kase yoğurtlu semiz salatası

1 dilim tam bugday

ara(17:00)

7 fındık

akşam(19:30)

1 kase tarhana

1 kase yoğurtlu semiz salatası

1 dilim tam bugdayın üzerine yumurta ve peynirin çırpılmış halini fırınladım

3.8 litre su

1 litre yeşilçay

30 dk walk at home

40 dk bacak ve karın egzersizi :42::42::42::42:

ekmekler biraz fazla oldu farkındayım kızlar yarına daha düzgün olcak söz :17:

yok cnm ama ne kadar çok paylaşım o kadar iyi biz takımda her şeyin en fazlasını yapanı haftalık kraliçe seçiyoruz su kraliçesi spor mesaj filan
:51::51:
aaaaa haftaya bende kraliçe olmak istiyoru o zaman.Her zaan çıtıcıklar pıtıcıklar prenses kraliçe olur sanıyorum.. Bizden de oluyoruş demekki:9::9:
Kızlar annemlerdeyim.Bugün fazla giremedim.Burcu'm gelip gidip seni görüyorum burda canım ya :-)
Hilal sen hangi takımdan gelmiştin ya

Anladım canım :-)
9. takımdan kaçan kaçana :-D

Canım benim 9 evet.Arkadaşlarımla da muhabbetimiz bir harikaydı ama motivasyon herşeyn önünde geliyor.88 den 65 e yolu çok uzun:50:

Back
X