• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaa haftaya bende kraliçe olmak istiyoru o zaman.Her zaan çıtıcıklar pıtıcıklar prenses kraliçe olur sanıyorum.. Bizden de oluyoruş demekki:9::9:

Canım benim 9 evet.Arkadaşlarımla da muhabbetimiz bir harikaydı ama motivasyon herşeyn önünde geliyor.88 den 65 e yolu çok uzun:50:

biz hepimiz kraliçeyiz canım emine arkadaşımız her gün takip edio not alıo açıklıo zaten bu hafta yeni başladık daha :1:

Bugün bir harikayım kızlar sonunda oluyor galiba yeniden:10:
benimki bu akşam dışarda eş dost ziyaretinde.Bebişte uyudu.bende hemen ev toplamaca çay demlemece ve spor yapmaca:15:

Bugün menüm
Sabah 2 yemek kaşığı kepek ve yumurta ile pancake..
öğle :çevirme tavuk yine:9:
Akşam :çevirme tavuk:8:

Su : 3 lt yi geçtim artık saymıycam bu akşam.3 kupa yeşil çay - 2 kupa siyah çay(birazdan çaya devam)
Spor : 200 tane ip atlama..50 mekik..20 sağ 20 sol ağırlıkla kol inceltme hareketi..öğlen yarım saat yürüyüş.
yeter ama değilmi kızlar başlangıç için.Çokmu az yapıyorum hareket acaba:30:

Bugün bir harikayım kızlar sonunda oluyor galiba yeniden:10:
benimki bu akşam dışarda eş dost ziyaretinde.Bebişte uyudu.bende hemen ev toplamaca çay demlemece ve spor yapmaca:15:

Bugün menüm
Sabah 2 yemek kaşığı kepek ve yumurta ile pancake..
öğle :çevirme tavuk yine:9:
Akşam :çevirme tavuk:8:

Su : 3 lt yi geçtim artık saymıycam bu akşam.3 kupa yeşil çay - 2 kupa siyah çay(birazdan çaya devam)
Spor : 200 tane ip atlama..50 mekik..20 sağ 20 sol ağırlıkla kol inceltme hareketi..öğlen yarım saat yürüyüş.
yeter ama değilmi kızlar başlangıç için.Çokmu az yapıyorum hareket acaba:30:

owww süpersin canım ama tavuğu çok tüketme bak yaz geldi artık ama fevkaledenin fevkinde bi menü olmuş ilk günler için çok çok çok iyi menü bnce :46::46::46::46:

biz hepimiz kraliçeyiz canım emine arkadaşımız her gün takip edio not alıo açıklıo zaten bu hafta yeni başladık daha :1:

bende de takıntı blgsayarda çetele tutarım her haftayı:44: ne yedim ne içtim kim kaç kg verdi.izinler gelenler gidenler.Hoşuma gidiyor böyle takipte olmak:38::38:
Bakalım ben ne olucam ilk:26: Bu hafta listede değilim ama haftaya tavan yapıp gelicem inişte inşallah:34::34:Acık spor yapmaya alışayım:37:

Son düzenleme:
Kızlar kızlar geleeem miii, yanağınızdan öpeeeem mii?

ıyyyyy iğrencimm di miii....

ben geldiiimm, ve bombaaaaa, içtim su 4,3LT oldu ki 4,4 yapıp bugünü bitireceğim... spor yaparken 1den fazla içtim walla :52::52::52::52:

ama gün içinde o kadar çok tuvalete gittim ve sporda ve terledim ki sorun yok umarım... yoksa zehirlenicem walla...:52::52::52:

Son düzenleme:
owww süpersin canım ama tavuğu çok tüketme bak yaz geldi artık ama fevkaledenin fevkinde bi menü olmuş ilk günler için çok çok çok iyi menü bnce :46::46::46::46:

Ya yemek saatinde yürüyorum diye kolayıma gidiyor tavuk..Biraz midoşum az yemeye tekrar alışsın o zaman genelde yoğurt ayran sebze ağırlıklı gidiyorum..Hele öğlen hiç yemek araam bi alışsam.Bir kase yoğurt baharatlarlada tatlandırırım missssssssss ta yaz diyeti..Ama şimdi hazır değilim:19::19:Acıkıyorum.:32::32:

Bu dukanında en kötü tarafı birinin bana yemek hazırlamıyor olması:27::27:Gidip köfte hazırlayayımda yarın yanıma alayım:56::56:

bende de takıntı blgsayarda çetele tutarım her haftayı:44: ne yedim ne içtim kim kaç kg verdi.izinler gelenler gidenler.Hoşuma gidiyor böyle takipte olmak:38::38:
Bakalım ben ne olucam ilk:26: Bu hafta listede değilim ama haftaya tavan yapıp gelicem inişte inşallah:34::34:Acık spor yapmaya alışayım:37:

hadi inş. canım 9. takımdan niye ayrıldın cnm sen

ben geldiiimm, ve bombaaaaa, içtim su 4,3LT oldu ki 4,4 yapıp bugünü bitireceğim... spor yaparken 1den fazla içtim walla :52::52::52::52:

ama gün içinde o kadar çok tuvalete gittim ve sporda ve terledim ki sorun yok umarım... yoksa zehirlenicem walla...:52::52::52:

öp bizi cerennnnnnnnnnnn :52: kız yeter tamam içme daha ben 4 te bıraktım valla yoksa gece tuvalete yatak krcaktım sanada su iç su iç vur dedik öldürdün cerennnn afiyet olsun :52:

Ya yemek saatinde yürüyorum diye kolayıma gidiyor tavuk..Biraz midoşum az yemeye tekrar alışsın o zaman genelde yoğurt ayran sebze ağırlıklı gidiyorum..Hele öğlen hiç yemek araam bi alışsam.Bir kase yoğurt baharatlarlada tatlandırırım missssssssss ta yaz diyeti..Ama şimdi hazır değilim:19::19:Acıkıyorum.:32::32:

Bu dukanında en kötü tarafı birinin bana yemek hazırlamıyor olması:27::27:Gidip köfte hazırlayayımda yarın yanıma alayım:56::56:

dukkan bana eziyet gelio yapanlara helal olsun diorm amacanım öğünlerini dolu dolu geçir :34:

Bizde iş dönüşü anneler gününe bişeyleri baksak diye konuşuyordukki benimki sağa çekiverdi:52::52::52:Ay biraz daha uzasa altıma yapıp rezil olucaktım:17::17::17:
Bi daha eve dönüş saatlerinde daha az içicem:57::57::57::57::57:

Bizde iş dönüşü anneler gününe bişeyleri baksak diye konuşuyordukki benimki sağa çekiverdi:52::52::52:Ay biraz daha uzasa altıma yapıp rezil olucaktım:17::17::17:

ahahahha ben mutlaka olduğum yerden çıkmadan olmasada gidiyorum yoksa 1 saat yol gidip geliyorum o travmayı bi kere yaşadım bi daha yaşamam :D

O kadar çok içmek kilo kaybımızı gerçekten arttırıyor mu kızlar?? Tecrübe eden varmı bana bi söyleyin. Yok daha çok işe yarıyorsa daha çok içelim zorlayalım yani..

evet cnm, kesinlikle etkisi var, 2nin altında kilo vermen çok yavaşlar...2,5-3 ideal... çok da abartmamak lazım ama bugün ben sporda o kadar terledim, içim yandı ki, abardı biraz...

Bak burcu cuma günü tartıda seni ya tebrik yada tevkif edicem:9::9:
An itibaritle gözümün önünde sen tam 2 lt suyu bitirdim.
3 yeşil çay - 1 siyah çay - 1fincan yağsız süt ile yapılmış kahve hariç.:7:

bir de cnm, tek seferde değil, yavaş yavaş gün içine yayman lazım. yani mesela her 15dkda 100ml, ya da her saat 250 vs gibi...

umut fakirin ekmeği :51:

ay burcuuum, sorma, ben daha hastalanamadım biliyo musun :(

evet cnm, kesinlikle etkisi var, 2nin altında kilo vermen çok yavaşlar...2,5-3 ideal... çok da abartmamak lazım ama bugün ben sporda o kadar terledim, içim yandı ki, abardı biraz...

bir de cnm, tek seferde değil, yavaş yavaş gün içine yayman lazım. yani mesela her 15dkda 100ml, ya da her saat 250 vs gibi...

ay burcuuum, sorma, ben daha hastalanamadım biliyo musun :(

kız yoksa hamile misin :52:

öp bizi cerennnnnnnnnnnn :52: kız yeter tamam içme daha ben 4 te bıraktım valla yoksa gece tuvalete yatak krcaktım sanada su iç su iç vur dedik öldürdün cerennnn afiyet olsun :52:

Burcu'mm walla bugünlük ööle oldu gerçekten ama hep böyle olmaz.. ama gerçekten elimden geleni yapıyorum çok içmek için , bi de regli olucam ya, şişlik olmasın, ödemi atsın diye de yapıyorum :34::34::34::34::34:

cnm ben de idareli içiyorum..mesela 17:15te servisler kalkıyor, 16:15ten sonra içmiyorum, 5te tuvalete gidip, servise biniyorum :) yatmadan da 1 saat önce içmeyi bırakıyorum, o zamana kadar içtiklerim anca çıkıyor.. ama gece yatmadan (her gece) en az 100ml içerim, hemen yatarım.. faydalıymış, ama bazen gece kalkmam gerebiliyor :52::52::52::52::52:

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 kk light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık-taze nane
1,5 dilim kepekli ekmek

ara(11:00)
5 badem (tuzsuz)

öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası
taze fasülye + yoğurt

ara(14:30)
2 ceviz
5 badem

ara(15:30)
kepek ekmeğine beyaz peynirli-domatesli tost
(spor için)

ara(18:00)
10 badem

akşam(21:10)
1 kase light sütlü nesfit

4,4LT su :1::1::1:
2 saat spor
1 kupa yeşil çay

Burcu'mm walla bugünlük ööle oldu gerçekten ama hep böyle olmaz.. ama gerçekten elimden geleni yapıyorum çok içmek için , bi de regli olucam ya, şişlik olmasın, ödemi atsın diye de yapıyorum :34::34::34::34::34:

cnm ben de idareli içiyorum..mesela 17:15te servisler kalkıyor, 16:15ten sonra içmiyorum, 5te tuvalete gidip, servise biniyorum :) yatmadan da 1 saat önce içmeyi bırakıyorum, o zamana kadar içtiklerim anca çıkıyor.. ama gece yatmadan (her gece) en az 100ml içerim, hemen yatarım.. faydalıymış, ama bazen gece kalkmam gerebiliyor :52::52::52::52::52:

valla kızlar bende içiyorum yatmadan bi büyük bardak eğer içmezsem sabah elim ayagım şiş oluo içersem noral hafif ferah kalkıorum çünkü gecede metabolizmam çalışıo su iyidir iyi

Burcuuu :53::53::53::53:

yani aklıma gelmedi değil ama imkanı yok... yani imkanı yok demeyeyim tabi teknik olarak imkanı var ama yani korunuyoruz...
hem karnımda da ağrılar var 3 gündür... ama tık yok... yrn olurum heralde.. :37::37::37::37::37:

o zaman mevsimseldir ama şimdi sana kadın doğum stajında ne korunanlar gördüm filan die başlardım da neyse korkutmayım mevsimlerdendir :52:

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 kk light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık-taze nane
1,5 dilim kepekli ekmek

ara(11:00)
5 badem (tuzsuz)

öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası
taze fasülye + yoğurt

ara(14:30)
2 ceviz
5 badem

ara(15:30)
kepek ekmeğine beyaz peynirli-domatesli tost
(spor için)

ara(18:00)
10 badem

akşam(21:10)
1 kase light sütlü nesfit

4,4LT su :1::1::1:
2 saat spor
1 kupa yeşil çay

sen var ya menünün dibi suyun dibinin dibine vurmuşun bıravaaaaaa cerrnnnn :46::46::46::46: bak gözlerm yaşardı :43::43: :52::52:

o zaman mevsimseldir ama şimdi sana kadın doğum stajında ne korunanlar gördüm filan die başlardım da neyse korkutmayım mevsimlerdendir :52:

sen var ya menünün dibi suyun dibinin dibine vurmuşun bıravaaaaaa cerrnnnn :46::46::46::46: bak gözlerm yaşardı :43::43: :52::52:

kızım korkutma iyice kaçacak :52::52::52::52: yok yooook, gelmek üzere, hissediyorum , hala hafif ağrı var.. uzaktan geliyor benimki :52::52::52:

ayy gerçekten mi, ben de araşar fazla oldu diyordum ama doyamadım bir türlü :51::51:

kızım korkutma iyice kaçacak :52::52::52::52: yok yooook, gelmek üzere, hissediyorum , hala hafif ağrı var.. uzaktan geliyor benimki :52::52::52:

ayy gerçekten mi, ben de araşar fazla oldu diyordum ama doyamadım bir türlü :51::51:

yok yok iyidir seninki fizandan gelio bnmde ne zaman geleceği belli olmuo :52:

canlarım, hepinizi öper ve ben kaçar.. sülüman izlicem :52::52::52::52:

yrn görüşürüüüüz...

bu arada insan nasıl bağlanıyor yaa, haftalardır yazışıyoruz,onca şey paylaşıyoruz, alıştım walla , iyi ki varsınız kızllaaaarr :54::54::54::54::54:

Back
X