• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.05.2013
Menüm

Sabah
2 Haşlanmış yumurta
Öğle
Yağsız derisi kanatsız Çevirme piliç
Akşam
Köfte (Henüz yemedim ama evde hazırlar)

Suyum şu an 2 lt (kesinlikle 3 ü geçer yeniden bildiricem gece gelince..)
3 yeşil çayda ok.

Sporum
100 sağ 100 sol bacak merdivene in çık
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya
Öğlen Yarım saat tempolu yürüyüş..

Malum evde ip atlama ve mekik beni bekler.Bu sabah geç kalıyordum ip atlamadan geldim.

harikasın hilal ya ip atlama işine bende başlıcam tekrrdan :D

yeni geldim kızlar yoruldum bittim gezmekten.kpsss yi hallettim sonra pazardı çarşıydı derken çok yoruldum.öğlen 1 tane simit yedim.ya poğaca yiyecektim ya simit.simiti seçtim poğaca daha yağlı olduğu için.akşamı da menemen ve ayranla kapatmayı düşünüyorum.

kizlar forumdan ciktiktan sonra uyudum 12de kalktim.
tekrar tartildim 72.9kg ciktim tartida yani bugünki bildirimimden 200gr daha az.
soklardan soklara giriyorum ben bu tarti günü ve ertesi gün, cok pozitif seyler oluyor :9::9:
ama midem cok bulaniyordu yemek yiyemedim kalktiktan sonra.
kahvalti yapmadim yani.
az önce 15:15 gibi corba ictim yarim dilim tam bugday ekmegiyle.
yaz tatilime kadar 6li sayilara inecegim insallah bu gidiste :9::9:
en son 63ü 5yil önce görmüstüm.
daha sonrasinda yavas yavas kilo aldim son zamanda baya hizlanmisti kilo almam aniden 80 oldum yani troide bagliydi sanirim
eger hap almasam ben bukadar veremezdim gecen yilda diyet yapmama ragmen bukadar cok verememistim hele bukadar kisa zamanda.
cok mutluyum cok sükür birseyler oluyor kilomda.
artik yasimin kilosuna kavusmak istiyorum.
21 yasinda güzelde bir kizim ama su kilolar gölgesini kaldiracagimmm :9::9::9:

sevdicegimde kilolu oda iliskimiz boyu kilo aldi zaman gectikce, onada dedim ben tombis damat istemiyorum tombis gelin olmakda istemiyorum ona göre evlene kadar kilo ver, ben verirsem yaninda iyice kücük kalabilirim zaten yasim baya kücük sevdigimden ona göre dedim yoksa evlenmek yok, kilo veren kadar beklicez :9::9::9:
bende vermek istiyorum, biz yeterki evlenelimde kilo kolay dedi :9::9:
haklida yani okadar engel varki kilo hicbisey :50::50
Anlat demiycem çünkü mesele uzun anladığım kadarıyla.Allah yardımcınız olsun inşallah bütün engelleri kolayca aşarsınız.Paylaşmak istersen biz hep burdayız serrecim..:7::7:
canım mesela bununla krep kek filan yapıp yiyebilo musun ve fiyatı ne kadar oortalama

Evet canım karbonhidrat yerine hep bunu kullanıyoruz..Kek,ekmek,krep...Sabahları ekmek yerine bundan pancakeler yapıyorum işte ben..Üstelik hamburger bile yiyebilirsin düşünsene hayatında kepek olunca:52::52::52::52::52:
Ben ayda bir paket alıyorum sanırım 4-6 tlk arasında değişiyor aldığım yere göre..Kipadan 4 küsüre alabiliyorum mesela..

kizlar ben cikayim temizlik yapmam gerek.
pööfff baya ince temizlik olacak bugün sanirim spor ve yürüyüs yapamayacagim eger güc bulursam aksam bir turlarim belki :8::8:
görüsmek üzere kizlar, bugün dereceye giremeyecegiz gibi ama hadi bakalim hayirlisi.
hep ben cok verdigimde 1. olamiyoruz birkacyüz gram verdigimde 1. oluyoruz ne istir anlamadim :9::9::9:

Son düzenleme:
Anlat demiycem çünkü mesele uzun anladığım kadarıyla.Allah yardımcınız olsun inşallah bütün engelleri kolayca aşarsınız.Paylaşmak istersen biz hep burdayız serrecim..:7::7:

Evet canım karbonhidrat yerine hep bunu kullanıyoruz..Kek,ekmek,krep...Sabahları ekmek yerine bundan pancakeler yapıyorum işte ben..Üstelik hamburger bile yiyebilirsin düşünsene hayatında kepek olunca:52::52::52::52::52:
Ben ayda bir paket alıyorum sanırım 4-6 tlk arasında değişiyor aldığım yere göre..Kipadan 4 küsüre alabiliyorum mesela..

kisa yas farkimiz cok canim sorun o yani ailem onu tanimiyor ama yastan dolayi direkt red ettiler.
onlarada hak veriyorum ama ben kendimi onun yaninda cok güvende hissediyorum ve aramizda okadar yas oldugunu hissetmiyorum.
özeti bu canim :50:

kisa yas farkimiz cok canim sorun o yani ailem onu tanimiyor ama yastan dolayi direkt red ettiler.
onlarada hak veriyorum ama ben kendimi onun yaninda cok güvende hissediyorum ve aramizda okadar yas oldugunu hissetmiyorum.
özeti bu canim :50:

Sen 21 miydin Nur? Oda olsa kaç olabilir ki:18::18:

kizlar bu sefer gercekten gercekten cikiyorum yani essah :9::9::9:
görüsmek üzere konu temizlik olunca zor cikiliyor burdan :9::9::9:
bye bye citirlar :9::3::3:

serrecik degil iste ser-ce-cik canim bende bir ara öksüzü öküz diye okuyordum o daha fenaydi tabi :9::9:

evet ben 21 o 38 canim.
Bekar daha önce hic nisanlanmamis evlenmemis bu arada onuda yazayim :)

Amannnnnnnn bende bişey sandım:)))) benim kardeşim 21 yaşında 39 yaşında sevgilisiyle evlendi.Çok konuşuldu ama allah bozmasın çok mutlular:52::52::52::52:
Darısı başınıza..
Ben şimdi çıkıyorum kızlar kipada yulaf kepeği kampanyası varmış.Kaçırmamam lazım ne zamandır kalmamıştı yeni gelmiş.:52::52::52::52::52::52:

Yulaf kepeği karışımım bitmek üzere ama ben bütün çarşıyı gezdim bir tane bile doğalsan bulamadım.Kipada elimle koymuş gibi buluyordum kaç haftadır orda da yok:18::18::18::18: Çok azıcık kaldı napıcam ben yaw..
Bulamazsam kepeğe devam artık napayım.Ruşeym markasının da iyi olduğunu duymuştum onu mu alsam acaba kızlar..Hiç bir fikriniz varmı?

iyidir heralde cnm yaa, hatırladığım kadarıyla çok da fazla marka çeşitliliği yoktu zaten..

yeni geldim kızlar yoruldum bittim gezmekten.kpsss yi hallettim sonra pazardı çarşıydı derken çok yoruldum.öğlen 1 tane simit yedim.ya poğaca yiyecektim ya simit.simiti seçtim poğaca daha yağlı olduğu için.akşamı da menemen ve ayranla kapatmayı düşünüyorum.

:50::50: neyse, poğaçadan iyidir ama tamamını mı yedin cnm ya? çeyrek-yarım yeseydin..:50::50:

Amannnnnnnn bende bişey sandım:)))) benim kardeşim 21 yaşında 39 yaşında sevgilisiyle evlendi.Çok konuşuldu ama allah bozmasın çok mutlular:52::52::52::52:
Darısı başınıza..
Ben şimdi çıkıyorum kızlar kipada yulaf kepeği kampanyası varmış.Kaçırmamam lazım ne zamandır kalmamıştı yeni gelmiş.:52::52::52::52::52::52:

:51::51::51: kız azz mıı? :51::51::51: az değil tabi ama allah bozmasın, yaş farkı mutlulukta bir kıstas değil.. hayırlısı olsun Nur'cum senin için de .. :nazar::nazar::nazar:

bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem :52:

bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem :52:

bi şey diicem, o zaman ben de alayım , arada ekmek yerine bunu yerim.. ben eskiden dukan yapmıştım bikaç hafta, o zaman yapıyordum tarifleri.. ilk zamanlar pek beceremedim ama sonra güzelleşti.. faydalarını da biliyorum, walla biz de yapalım Burcu arada?

bi şey diicem, o zaman ben de alayım , arada ekmek yerine bunu yerim.. ben eskiden dukan yapmıştım bikaç hafta, o zaman yapıyordum tarifleri.. ilk zamanlar pek beceremedim ama sonra güzelleşti.. faydalarını da biliyorum, walla biz de yapalım Burcu arada?

yapalım cern ya ben bi bakıyım marketler umarım bulurum alırım ya çünkü canım çekio yiyemiorum artık kaçamk yaparsam tam yapıcam sanırım ve bana rahar 1 2 kilo olarak dönck :50:

yapalım cern ya ben bi bakıyım marketler umarım bulurum alırım ya çünkü canım çekio yiyemiorum artık kaçamk yaparsam tam yapıcam sanırım ve bana rahar 1 2 kilo olarak dönck :50:

yok artık, 1-2 kilo ne kaçamağı yapıcan kız? nutella kazanının içinde mi oturucan :52::52::52::52:
hadi 300gr de-500gr de :51::51::51:

ama sööliim yulaf kepeğiyle yaptıklarım da ööle manyak lezzetli şeyler olmuodu :52::52: belki de ben beceremiodum bilmem ama hiç yoktan iyidir tabi..

kızlar kaptanımızla konuştum :) interneti yokmuş o yüzden gelemiyomuş. girebildiğim zaman gelirim dedi :) kaptanımız iyiymiş ama bebiş biraz sıkıntılıymış sütün yetmemesi falan sıkıntı inşallah iyi olur :) ben de hala evle uğraşıyorum sabahtan beri yağmur durmadı bekliyoruz boş boş :ssz:

yok artık, 1-2 kilo ne kaçamağı yapıcan kız? nutella kazanının içinde mi oturucan :52::52::52::52:
hadi 300gr de-500gr de :51::51::51:

ama sööliim yulaf kepeğiyle yaptıklarım da ööle manyak lezzetli şeyler olmuodu :52::52: belki de ben beceremiodum bilmem ama hiç yoktan iyidir tabi..

bi kre bozarssam dvamı glir ceren :D olsun nefsimi köreltsin yeter

kızlar kaptanımızla konuştum :) interneti yokmuş o yüzden gelemiyomuş. girebildiğim zaman gelirim dedi :) kaptanımız iyiymiş ama bebiş biraz sıkıntılıymış sütün yetmemesi falan sıkıntı inşallah iyi olur :) ben de hala evle uğraşıyorum sabahtan beri yağmur durmadı bekliyoruz boş boş :ssz:

ay ya ne sıkıntısı var acep geçmiş olsun dediğimizi ilet emoş sanada kolay gelsn kuzum :16:

Back
X