• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(11:00)
2 yumurtadan yagsız omlet
çatalın ucuyla peynir
4 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
6 tane çeri domates

öğle(15:00)
sebze yemeği
1 kase yoğurt

akşam(17:45)
2 yumurtadan yağsız sbzeli omlet
yarım kk peynir
4 çeri domates

3 lt su
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
50 squats
500 ml yeşilçay

:42::42::42::42:

Ayşe'cim simitin kalorisi pogacadan fazla.sonuçta susamda yağlı bi tahıl.

Nur,yaş farkı bayağı varmış aranızda.Kötümser olmak istemem.Şu an sevgiden bunu göremiyorsunuz, ama ilerde bakış acılarıniz bile çok fark yaratır.Ha böyle olmayıp mutlu da olabilirsiniz.Nasip...

Burcu afiyet olsun :-D

Ayşe'cim simitin kalorisi pogacadan fazla.sonuçta susamda yağlı bi tahıl.

Nur,yaş farkı bayağı varmış aranızda.Kötümser olmak istemem.Şu an sevgiden bunu göremiyorsunuz, ama ilerde bakış acılarıniz bile çok fark yaratır.Ha böyle olmayıp mutlu da olabilirsiniz.Nasip...

Burcu afiyet olsun :-D

sağol canım bnm :16:

kızlar kaptanımızla konuştum :) interneti yokmuş o yüzden gelemiyomuş. girebildiğim zaman gelirim dedi :) kaptanımız iyiymiş ama bebiş biraz sıkıntılıymış sütün yetmemesi falan sıkıntı inşallah iyi olur :) ben de hala evle uğraşıyorum sabahtan beri yağmur durmadı bekliyoruz boş boş :ssz:

ayy, süt olayı sıkıntı , düzelir umarım biran önce yaa, aç kalmasın bebişimiz..
Emoş'um siz de taşınırsınız inşallah biran önce... işiniz biter hızlıca

sabah(11:00)
2 yumurtadan yagsız omlet
çatalın ucuyla peynir
4 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
6 tane çeri domates

öğle(15:00)
sebze yemeği
1 kase yoğurt

akşam(17:45)
2 yumurtadan yağsız sbzeli omlet
yarım kk peynir
4 çeri domates

3 lt su
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
50 squats
500 ml yeşilçay

:42::42::42::42:

çok güzel Burcuu, boll protein olmuş işte :52::52::52:

Kızlar, bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine tost
çay

öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt

ara(15:00)
1/2 muz

ara(16:30)
2 ceviz
6 badem

akşam(19:20)
2 köfte
haşlanmış brokoli+havuç
salata
yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara(20:30)
200ml light sütlü neskafe

1 kupa yeşil çay
spor yok
3lt su. (2,7 ama daha içerim,3ü tamamlıcam)

ayy, süt olayı sıkıntı , düzelir umarım biran önce yaa, aç kalmasın bebişimiz..
Emoş'um siz de taşınırsınız inşallah biran önce... işiniz biter hızlıca

çok güzel Burcuu, boll protein olmuş işte :52::52::52:

sağol bebegm :D ama hep de yumurta yiyemem ki ızgara tavuk yicem yarın bakalım :15:

Kızlar, bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine tost
çay

öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt

ara(15:00)
1/2 muz

ara(16:30)
2 ceviz
6 badem

akşam(19:20)
2 köfte
haşlanmış brokoli+havuç
salata
yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara(20:30)
200ml light sütlü neskafe

1 kupa yeşil çay
spor yok
3lt su. (2,7 ama daha içerim,3ü tamamlıcam)

canım akşam ekmk ymsymişsin bide muz kabız yapmıo mu seni ben sevmem muz küçükken tiksinmişim o yüzden kokusuna bile tahmmülüm yoktur afiyet olsun :16:

:( kimse yok kızlaaarrr :(

ay derse kaptırmışım kendimiii :52:

iyi akşamlar kızlar

melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.

moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyor :14: Allahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor

iyi akşamlar kızlar

melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.

moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyor :14: Allahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor

Allah şifasını versin çok geçmiş olsun canım :70:

iyi akşamlar kızlar

Ölmüşleriniz nur içinde yatsın, başınız sağolsun cnm, Anneannen'e de acil şifalar diliyorum :(

iyi akşamlar kızlar

Başınız sagolsun
Annene Rabbim şifa versin canım..
Bol bol dua et..

mesela bu sabaha karşı öyle şiddetliydi ki ağrım uyanıodum ama uykumu açamadım, sabah kalkınca dedim kesin bulaştım ben, banyoya havlumu falan alıp gittim, duş yapıcam ya, baktım tık yok... ama yani hamile kalmak için bir çabam da yok, korunuyoruz yani.. olabilir mi yaa? herkes böyle denerken, öff nankörlük de yapmak istemem ama zayıflamak istiyordum yaa.. yani ne biliyim, heveslenmek de istemiyorum...kızlaaarrr???

Son düzenleme:
Ölmüşleriniz nur içinde yatsın, başınız sağolsun cnm, Anneannen'e de acil şifalar diliyorum :(

mesela bu sabaha karşı öyle şiddetliydi ki ağrım uyanıodum ama uykumu açamadım, sabah kalkınca dedim kesin bulaştım ben, banyoya havlumu faşan alıp gittim, duş yapıcam ya, baktım tık yok... ama yani hamile kalmak için bir çabam da yok, korunuyoruz yani.. olabilir mi yaa? herkes böyle denerken, öff nankörlük de yapmak istemem ama zayıflamak istiyordum yaa.. yani ne biliyim, heveslenmek de istemiyorum...kızlaaarrr???

bence bir test al eczaden için rahatlasın cerencim.ilk haftalarda aynen adet sancısı gibi ağrılar, kasıklarda ağrı, batma gögüslerde şişlik artı vs. oluyor.yoksa diyetine devam edersin varsa ne güzel hoşgelmiş, Allah aratmadan verdi süpriz yumurtamı, çok şükür dersin:16:

bence bir test al eczaden için rahatlasın cerencim.ilk haftalarda aynen adet sancısı gibi ağrılar, kasıklarda ağrı, batma gögüslerde şişlik artı vs. oluyor.yoksa diyetine devam edersin varsa ne güzel hoşgelmiş, Allah aratmadan verdi süpriz yumurtamı, çok şükür dersin:16:

bana hamilymiş gibi geldi canım valla bizd öle gördük derslerde ama sn tecrübelisin msela

bana hamilymiş gibi geldi canım valla bizd öle gördük derslerde ama sn tecrübelisin msela

ya kızlar işte nankörlük etmek istemiyorum tabii ama biraz zayıflasaydım ya.. neyse, heveslenmek de istemiyorum.. off bilmiyorum, yrn sabah test alıcam evet, ilk idrarla yapıcam bakalım.. kocam da komplo düzenledim sanıcak hee :(

ya kızlar işte nankörlük etmek istemiyorum tabii ama biraz zayıflasaydım ya.. neyse, heveslenmek de istemiyorum.. off bilmiyorum, yrn sabah test alıcam evet, ilk idrarla yapıcam bakalım.. kocam da komplo düzenledim sanıcak hee :(

belirtiler benziyor olabilrde olmayabilir de.ama aynı adet olacakmış gibi sancıların oluyor,kasıklarında batmalar oluyor artı ilk haftalar da hafif lekelenme de olabilir. benimde başka belirti bulantı vs. yoktu. + olarak sadece yorgunluğum,duysallığım ve sürekli uyuma isteyişim vardı,onun dışında herşey adet belirtisi şeklindeydi ama ben hissetmiştim test yapmadan biliyordum hamiş olduğumu zaten çok istiyordum.ben olsam şimdi çıkar alırdım ilk idrar şart değil:9: eğer varsa hiç üzülme doğumdan sonra emzirirken daha güzel verirsin ayrıca menülerini düzene sokar takımda kalır kg az alırsın.Allah aratmasın cerencim kg her zaman verilir

Back
X