• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem :52:
Vallahi millet neler yapıyor kepekle..sadece bişeyi unutma un gibi su çekmiyor.Yani sıvı yaptığın hamur piştikçe asla sertleşmek unutma..
iyi akşamlar kızlar

melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.

moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyor :14: Allahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
Acil şifalar dilerim canım..Allah yardımcınız olsun.
Burcuu, ben hala hastalanmadım...
yrn test yapıcam sanırım...

bu kadar kısa zamanda acaba ıkarı idrar da:26:

Kızlar menümü fln aynı programladığım gibi hallettim..Birde güzel helva yaptımm.(Dukan helva)afiyetle çayla yedim..Ama bir kaç gündür dikkatli gidince midoşu almamaya başladı.Hepsni yiyemedim hazırladıklarımın:32:

Nihayet moda girdi bu akılsız hilal galiba:29::29::29:

Menüm:

Sabah: (11.00)
2 dilim tam bugday ekmeğiyle peynirli tost
1 bardak ayran

Öğle: ( 14.30)
1 dilim ekmek
4 kaşık kuru fasülye

Ara:
1 elma

Akşam:(19.30)
1 kase şehriye çorbası

20 dk. yürüyüş
3 lt. su

Kızlar menümü fln aynı programladığım gibi hallettim..Birde güzel helva yaptımm.(Dukan helva)afiyetle çayla yedim..Ama bir kaç gündür dikkatli gidince midoşu almamaya başladı.Hepsni yiyemedim hazırladıklarımın:32:

Nihayet moda girdi bu akılsız hilal galiba:29::29::29:

işte bu hilal :52:

Menüm:

Sabah: (11.00)
2 dilim tam bugday ekmeğiyle peynirli tost
1 bardak ayran

Öğle: ( 14.30)
1 dilim ekmek
4 kaşık kuru fasülye

Ara:
1 elma

Akşam:(19.30)
1 kase şehriye çorbası

20 dk. yürüyüş
3 lt. su

beğendim canım :16:

Suyum 3 lt.Bugün ip atlayabilirmiyim bilmiyorum ama mekikleri şimdi halledicem.Biraz karın hareketleri fln yapıp yatarım.Yarın da evdeyim.Geç gelirsem beni merak etmeyin benim bıcırık bilgisayarı açınca ağlıyor bana ver diye.O uyudukça gelirim:52::52::52:

İyi geceler kızlar:3::3::3:

Suyum 3 lt.Bugün ip atlayabilirmiyim bilmiyorum ama mekikleri şimdi halledicem.Biraz karın hareketleri fln yapıp yatarım.Yarın da evdeyim.Geç gelirsem beni merak etmeyin benim bıcırık bilgisayarı açınca ağlıyor bana ver diye.O uyudukça gelirim:52::52::52:

iyi geceler canımmmmmmmmmmmm :16:

işte bu hilal :52:

beğendim canım :16:
sen begendin ama ben aclıktan gebericem :60: :60::60:

iyi geceler canım

kizlar bugün kahvaltimi atlamak durumundaydim.

ögleyi kacta yedigimi hatirlamiyorum, ama bugün forumda yazmistim galiba 15:15 gibiydi
1 tabak ezogelin corbasi
1 d. t.b.e.
3 bardak yesil cay

19:00
6 kücük köfte izgara
salata + 1 tk zeytin yagi

3lt su
spor yok bol temizlik vardi cok yoruldum :27:

kizlar bugün kahvaltimi atlamak durumundaydim.

ögleyi kacta yedigimi hatirlamiyorum, ama bugün forumda yazmistim galiba 15:15 gibiydi
1 tabak ezogelin corbasi
1 d. t.b.e.
3 bardak yesil cay

19:00
6 kücük köfte izgara
salata + 1 tk zeytin yagi

3lt su
spor yok bol temizlik vardi cok yoruldum :27:

canım iyi güzl hoş aslında ama 1 d.t.b.e nedir bide doydun mu bugün :44:

Back
X