• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence gayet iyi görünüosun canımmmm :54::54:

tesekkür ederim canim ama popom diger yerlerime göre hic kücülmeyecegini düsündügüm halde cok kücüldü :9:
biraz daha kücülürse popo hareketleri yapip kasa cevirecegim cünkü ben bayanlari popolu daha güzel buluyorum:9::9:
sapik gibi oldu biraz :9::9::9:

ama mekik çekmeye başla bnce göbüş var az :16:

iste benim promlem bölgem orasi tam göbek kismi ve alti, üst taraf daha ince.
mekikmi cekeyim, genis kalmayayim sonra.
ben biraz daha kilo verip öyle spor yapmayi düsünüyorum simdilik sadece yürüyüs yapiyordum.
belkide ondan popoda etkisi oldu :9:

tesekkür ederim canim ama popom diger yerlerime göre hic kücülmeyecegini düsündügüm halde cok kücüldü :9:
biraz daha kücülürse popo hareketleri yapip kasa cevirecegim cünkü ben bayanlari popolu daha güzel buluyorum:9::9:
sapik gibi oldu biraz :9::9::9:

ahahahahahahahahha bnde poposu büyük hatunları daha seksi bulurum yani :52:

iste benim promlem bölgem orasi tam göbek kismi ve alti, üst taraf daha ince.
mekikmi cekeyim, genis kalmayayim sonra.
ben biraz daha kilo verip öyle spor yapmayi düsünüyorum simdilik sadece yürüyüs yapiyordum.
belkide ondan popoda etkisi oldu :9:

canım valla mekik bende çok işe yaradı hatta önce göbek gitti bnde göbegn tk çözümü mekik :52:

tek sapik ben degilim burda :33::33::9::9::9:
sende baya güzel verdim misal poponda proporsiyonuna göre güzel inceldi ama halen var iste bu cok güzel bence kilolar oradan gitmemeli hep esit gitmeli:52::52:

bende orası sabit canım çnkü genetik neyse şeker ben kaçarr çok uyku çöktü iyi geceler :54::54:

canım valla mekik bende çok işe yaradı hatta önce göbek gitti bnde göbegn tk çözümü mekik :52:

ozaman ben hemn bu aksam mekige basliyorum.
kac tane yapayim?
hangi sIklIkta yapayim?
ve bir sonraki sefer ne kadar artirayim sence canim?

bu arada taytli dana gibi cekildim normalde öyle asla durmam :9::9:
hatlar daha net görünmesi icin o sekilde giyindim üzerime yapisan seyler :9:

ozaman ben hemn bu aksam mekige basliyorum.
kac tane yapayim?
hangi sIklIkta yapayim?
ve bir sonraki sefer ne kadar artirayim sence canim?

bu arada taytli dana gibi cekildim normalde öyle asla durmam :9::9:
hatlar daha net görünmesi icin o sekilde giyindim üzerime yapisan seyler :9:

canım ilk başta kendini zorlamdan kaç çekiosun ona bak ona göre mesela haftalık 10 artır :52:

Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube

ben ilk başlarda bunu yapıodum emoş önermişti

Back
X