• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ilk başta kendini zorlamdan kaç çekiosun ona bak ona göre mesela haftalık 10 artır :52:

Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube

ben ilk başlarda bunu yapıodum emoş önermişti

ok canim ozaman ben daha fazla vermeyi beklemeden bu programa basliyayim. hatta hemen basliyorum simdi :9::9:
okadar temizlik yaptim yoruldum ama o göbüs gidecek!
popom sIkIlassin yeter daha fazla incelmesin hos durmaz suan bile tuhaf gelio bana kücük ve asagida daha cok

kizlar menümü yazdiktan sonrada baya su ictim.
tartida en son 75kg ciktim sabah 72.9kg dum umarim sabah yine 72li sayiya inerim :9:
sok oldum yazmadan gecmiyeyim dedim :9:

yarin benim iciin yogun bir gün olacak kizlar hemen yatayim ben :54:

ok canim ozaman ben daha fazla vermeyi beklemeden bu programa basliyayim. hatta hemen basliyorum simdi :9::9:
okadar temizlik yaptim yoruldum ama o göbüs gidecek!
popom sIkIlassin yeter daha fazla incelmesin hos durmaz suan bile tuhaf gelio bana kücük ve asagida daha cok

15 dakikalikmis bu süpeeeer :46::46: kisa olmasian sevindim :9::9:
bu programi hergün yapiyormuyuz burcucum

kizlar bugümki menüme burcnun gönderdigi linkteki hareketleride ekliyorum 15 dk.
ve ilaveten 2 video daha buldum cok kisa aklima geldikce yapacagim insallah.
diger 2 link bunlar:

Popo sarkması hangi egzersizlerle geciktirilebilir? - UZMANTV
Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMANTV

ve artik cikiyorum kizlar hayirli geceler:54:

canım başlarda hergün yaptım sonra hareketleri ezberledim kendim yapmaya başladım şimdi yeni attığın videolarıda yapıorum ben yani bnm 40 dakiklık bacak basn egzersizlerimiz hepsi bunlardan ibaret işte ebsu şallının basen eritme var onda bacak filan çevirio onlar filan karıiştırdım kendime bi program çıkardım her akşam dizi izlerken yapıorum :52:

kizlar menümü yazdiktan sonrada baya su ictim.
tartida en son 75kg ciktim sabah 72.9kg dum umarim sabah yine 72li sayiya inerim :9:
sok oldum yazmadan gecmiyeyim dedim :9:

yarin benim iciin yogun bir gün olacak kizlar hemen yatayim ben :54:

bide tok karnına tartılma moralin bozulur :52:

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii :16::16:

Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına :16:

günaydın kaptancımmm nasılsın prenses nasıl :16:

İyi diyelim iyi olalım Burcu'cum. Prenses çok huysuz göz açtırmıyor bana. Bende lohusalık depresyonuna girmek üzereyim sanırım :14: Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Az kaldı kırkımızın çıkmasına. Ama zamanımın büyük bir çoğunluğunu bebiş alıyor. İnternetimde de sorun vardı gelemedim bi süre. Dün Emine'yede söylemiştim. Düzeldi allaha şükür. Buraya gereken ilgiyide gösteremiyorum. Bu konuyuda konuşmamız lazım.. Bugün fırsat buldukça buralardayım. Şimdi bebişi emzirmem lazım. Onu doyurayım gelirim yeniden. :16:

günaydın kaptancımmm nasılsın prenses nasıl :16:

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii :16::16:

Günaydın Burcuuuu, günaydın Kaptancıııımmmm, günaydın 13. takıııımm :)
hemen haberi vereyim :52::52::52::52: dün gece geç saatte hastalandııımm:52::52::52::52::52::52: yani asayiş berkemal... ay bitsin de ne kadar verdim aslında bu hafta göreyim yaa, 100gr çok üzmüştü beni...:51:

İyi diyelim iyi olalım Burcu'cum. Prenses çok huysuz göz açtırmıyor bana. Bende lohusalık depresyonuna girmek üzereyim sanırım :14: Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Az kaldı kırkımızın çıkmasına. Ama zamanımın büyük bir çoğunluğunu bebiş alıyor. İnternetimde de sorun vardı gelemedim bi süre. Dün Emine'yede söylemiştim. Düzeldi allaha şükür. Buraya gereken ilgiyide gösteremiyorum. Bu konuyuda konuşmamız lazım.. Bugün fırsat buldukça buralardayım. Şimdi bebişi emzirmem lazım. Onu doyurayım gelirim yeniden. :16:

biz kendi aramızda idare ediyoruz kaptancım senin ve bebişin sağlığı hepimizz için daha önemli siz iyi olun burayı düşünme kolay gelsin prnsesi öp bizim için :54:

Günaydın Burcuuuu, günaydın Kaptancıııımmmm, günaydın 13. takıııımm :)
hemen haberi vereyim :52::52::52::52: dün gece geç saatte hastalandııımm:52::52::52::52::52::52: yani asayiş berkemal... ay bitsin de ne kadar verdim aslında bu hafta göreyim yaa, 100gr çok üzmüştü beni...:51:

çok sevindim cerencimmm ya hadi bakalım iyisin yine bencede bitsinde bak bi bndede bi şişlik var anlamadım o yüzden 2 gün filan bi tartılmıcm bakalım sonuç ne olacak bi bakmışsın şişlik inince haftaya rekor kırıyorum :52::52::52:

canim ya senide cok beklettim acemiligime ver:1::55:
ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..

kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön :52::52: :54::54:

Kızlaar, ben çıkıyorum şimdi, dişçiye gidicem, ordan kayınvalideme uğrıcaz... biraz işlerim var, öğlen gelirim artık..
öpüldünüüzz.. :54::54::54::54::54:

tesekkür ederim canim. evet okadarda ac kalmiyorum aslinda, hic aclik hissetmiyorum ama catlamiyorumda iyim böyle yav bilincli yemek önemliymis demek ki. kaybolan zamanima yazik 21 yasina kadar böyle "balik etli" geldim :9::9::9:
Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...
kizlar forumdan ciktiktan sonra uyudum 12de kalktim.
tekrar tartildim 72.9kg ciktim tartida yani bugünki bildirimimden 200gr daha az.
soklardan soklara giriyorum ben bu tarti günü ve ertesi gün, cok pozitif seyler oluyor :9::9:
ama midem cok bulaniyordu yemek yiyemedim kalktiktan sonra.
kahvalti yapmadim yani.
az önce 15:15 gibi corba ictim yarim dilim tam bugday ekmegiyle.
yaz tatilime kadar 6li sayilara inecegim insallah bu gidiste :9::9:
en son 63ü 5yil önce görmüstüm.
daha sonrasinda yavas yavas kilo aldim son zamanda baya hizlanmisti kilo almam aniden 80 oldum yani troide bagliydi sanirim
eger hap almasam ben bukadar veremezdim gecen yilda diyet yapmama ragmen bukadar cok verememistim hele bukadar kisa zamanda.
cok mutluyum cok sükür birseyler oluyor kilomda.
artik yasimin kilosuna kavusmak istiyorum.
21 yasinda güzelde bir kizim ama su kilolar gölgesini kaldiracagimmm :9::9::9:

sevdicegimde kilolu oda iliskimiz boyu kilo aldi zaman gectikce, onada dedim ben tombis damat istemiyorum tombis gelin olmakda istemiyorum ona göre evlene kadar kilo ver, ben verirsem yaninda iyice kücük kalabilirim zaten yasim baya kücük sevdigimden ona göre dedim yoksa evlenmek yok, kilo veren kadar beklicez :9::9::9:
bende vermek istiyorum, biz yeterki evlenelimde kilo kolay dedi :9::9:
haklida yani okadar engel varki kilo hicbisey :50::50
Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.:nazar:

10.05.2013
Menüm

Sabah
2 Haşlanmış yumurta
Öğle
Yağsız derisi kanatsız Çevirme piliç
Akşam
Köfte (Henüz yemedim ama evde hazırlar)

Suyum şu an 2 lt (kesinlikle 3 ü geçer yeniden bildiricem gece gelince..)
3 yeşil çayda ok.

Sporum
100 sağ 100 sol bacak merdivene in çık
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya
Öğlen Yarım saat tempolu yürüyüş..

Malum evde ip atlama ve mekik beni bekler.Bu sabah geç kalıyordum ip atlamadan geldim.
Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.:10:

sabah(11:00)
2 yumurtadan yagsız omlet
çatalın ucuyla peynir
4 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
6 tane çeri domates

öğle(15:00)
sebze yemeği
1 kase yoğurt

akşam(17:45)
2 yumurtadan yağsız sbzeli omlet
yarım kk peynir
4 çeri domates

3 lt su
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
50 squats
500 ml yeşilçay

:42::42::42::42:
Afiyet olsun canım, süper:24:
Kızlar, bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine tost
çay

öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt

ara(15:00)
1/2 muz

ara(16:30)
2 ceviz
6 badem

akşam(19:20)
2 köfte
haşlanmış brokoli+havuç
salata
yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara(20:30)
200ml light sütlü neskafe

1 kupa yeşil çay
spor yok
3lt su. (2,7 ama daha içerim,3ü tamamlıcam)
Afiyet olsun canımcım sana daaa:12:
moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyor :14: Allahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.
Menüm:

Sabah: (11.00)
2 dilim tam bugday ekmeğiyle peynirli tost
1 bardak ayran

Öğle: ( 14.30)
1 dilim ekmek
4 kaşık kuru fasülye

Ara:
1 elma

Akşam:(19.30)
1 kase şehriye çorbası

20 dk. yürüyüş
3 lt. su
Afiyet olsun canım, akşam yemeğin az olmuş sanırım.
kizlar bugün kahvaltimi atlamak durumundaydim.

ögleyi kacta yedigimi hatirlamiyorum, ama bugün forumda yazmistim galiba 15:15 gibiydi
1 tabak ezogelin corbasi
1 d. t.b.e.
3 bardak yesil cay

19:00
6 kücük köfte izgara
salata + 1 tk zeytin yagi

3lt su
spor yok bol temizlik vardi cok yoruldum :27:
1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?:9:
kızlarr 7. olmuşuz :43::43:
:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.
merhabalar... bu sabah tartıldıgımda 63 kiloydum... 4 gün önce 65le başlamıştım. beni de aranıza alır mısınız?
gerçekten istiyorum kilo vermeyi ama başaramıyorum bir türlü... yardımınıza ihtiyacım var.
Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.:34:

Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni:16:

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi

venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş :D

Back
X