• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim canımcım sen nasılsın?:16:
Ya ben seni çok tanımıyorum, kendini biraz anlatırmısın :1:

İyi gibiyim bakalım, canım ben ismimi burada paylaşmıyorum. Bana Venüs diyebilirsin, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 2 Mart 2013'den beri diyet yapıyorum:12:

canım başlarda hergün yaptım sonra hareketleri ezberledim kendim yapmaya başladım şimdi yeni attığın videolarıda yapıorum ben yani bnm 40 dakiklık bacak basn egzersizlerimiz hepsi bunlardan ibaret işte ebsu şallının basen eritme var onda bacak filan çevirio onlar filan karıiştırdım kendime bi program çıkardım her akşam dizi izlerken yapıorum :52:

ok canim bende biseyler uydururum. dün senin dedigin videoyu yaptim birde 2 hareket daha ekledim linkide yazdim. simdilik onlari yaparim.

bide tok karnına tartılma moralin bozulur :52:

bende aliskanlik oldu sabah aksam tartiliyorum:9: ama o sudandir bence. bugün daha tartilmadim. yeni kalktim gece yine buradan ciktiktan sonra gec yattik olamaz böyle bisey :27:

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii :16::16:

Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına :16:

günaydin burcu ve günaydin kaptancim :29:

ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..

kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön :52::52: :54::54:

tesekkür ederim canim dün aksam hemen basladim harekete :8::9:

Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...

Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.:nazar:

Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.:10:

Afiyet olsun canım, süper:24:

Afiyet olsun canımcım sana daaa:12:

Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.

Afiyet olsun canım, akşam yemeğin az olmuş sanırım.

1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?:9:

:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.

Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.:34:

Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni:16:

bundan sonra begernerek geciricez insallah.
tesekkür ederim canim, bizi yan yana yabaci insanlar gördüklerindede ayni seyi söylemistiler cok tatlisiniz birbirinize cok yakisiyorsunuz, yeni mi evlisiniz demislerdi :9:
Allah yakistirinca kulda yakistiriyor demek ki :32:
Sizde insallah cok tatli olursunuz o'nunla :32:

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi

venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş :D
evet acilimi budur, ben en iyisi hep kisaltamadan yazayim daha sonrasinda daha cok yazmam gerekecek :9::9::9:

günaydin kizlar direkt konuya daldim gecmise baktim.
nasilsiniz?
ben suan andan itibaren acele etmek durumundayim.
aksama bir orduyu misafir edecegiz diyebilirim :52::52::52:
görüsmek üzere :54:

İyi gibiyim bakalım, canım ben ismimi burada paylaşmıyorum. Bana Venüs diyebilirsin, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 2 Mart 2013'den beri diyet yapıyorum:12:
anladım canım...
2 ayda süper kilo vermişsin ama şu listeyi hala paylasmadın bizimle :22: :29: :9:
günaydin kizlar direkt konuya daldim gecmise baktim.
nasilsiniz?
ben suan andan itibaren acele etmek durumundayim.
aksama bir orduyu misafir edecegiz diyebilirim :52::52::52:
görüsmek üzere :54:

kolay gelsin Nur :1:
Fotona baktım,biraz göbek için calısırsan süper olacak...
Kendimede diyorum tabi :9:

Ya kızlar,agzımda yara cıktı,1 haftadır cok sızı yapıyor.
Ne yaptıysam geçmedi :50:

Bildiğiniz bi yöntem var mı?

selam kızlar.
ebrucum Allah yardımcın olsun ne depresyonu sağlıklı 2 prenses annesisin ve güçlü bir kadınsın canım:16:
sütle ilgili yazmıştım okudun mu canım.

cerencim gözün aydın canım bu hafta çok iyi vereceksin eminim

nurcum bakıyorum resimlerine hemen

venüscüm,burcucum,melekcim size de öpücükler:16:

Günaydın Burcuuuu, günaydın Kaptancıııımmmm, günaydın 13. takıııımm :)
hemen haberi vereyim :52::52::52::52: dün gece geç saatte hastalandııımm:52::52::52::52::52::52: yani asayiş berkemal... ay bitsin de ne kadar verdim aslında bu hafta göreyim yaa, 100gr çok üzmüştü beni...:51:
Hadi bakalım inşallah sonunda güzel bir rakam görürsün.
biz kendi aramızda idare ediyoruz kaptancım senin ve bebişin sağlığı hepimizz için daha önemli siz iyi olun burayı düşünme kolay gelsin prnsesi öp bizim için :54:
Size yararım olmuyor diye düşünüyorum Burcu'cum. Ama maşallahı var takımımızın. Hepiniz çok başarılısınız. Her dakika öpüyorum zaten prensesi. :9: Sizin yerinizede öperim :16:

ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..

kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön :52::52: :54::54:
Sorma Ceren'cim dün akşam farkettim ama sanırım çabuk atlatacağım. Doktor sütün yetmiyor dedikten sonra psikopata bağladım. Sürekli çocuğun yediği içtiğiyle meşgulüm. Mama başladım ama içimden hiç gelmiyor mama vermek. En çok bu etkiledi beni. Akşamda farkettim ki kötüye gidiyorum şimdi takmamaya çalışıyorum. İnşallah biran önce normale dönerim.

Kızlaar, ben çıkıyorum şimdi, dişçiye gidicem, ordan kayınvalideme uğrıcaz... biraz işlerim var, öğlen gelirim artık..
öpüldünüüzz.. :54::54::54::54::54:
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir sorun yoktur dişle ilgili.

Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...

Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.:nazar:

Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.:10:

Afiyet olsun canım, süper:24:

Afiyet olsun canımcım sana daaa:12:

Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.

Afiyet olsun canım, akşam yemeğin az olmuş sanırım.

1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?:9:

:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.

Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.:34:

Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni:16:
Amin canım çok teşekkürler. :16: Bende özledim sizleri:16:

Günaydın kızlar...:16:
Günaydın. Alıntıyı sabah yaptım, cevap yazana kadar akşam oldu :9:

Günaydın kızlaaar:16:
Sana da günaydın canım.

selam kızlar.
ebrucum Allah yardımcın olsun ne depresyonu sağlıklı 2 prenses annesisin ve güçlü bir kadınsın canım:16:
sütle ilgili yazmıştım okudun mu canım.

cerencim gözün aydın canım bu hafta çok iyi vereceksin eminim

nurcum bakıyorum resimlerine hemen

venüscüm,burcucum,melekcim size de öpücükler:16:
Öncelikle geçmiş olsun canım, sanırım anneannen hasta. Allah şifa versin inşallah biran önce. Geçmişi okuyamadım sütle ilgili kısmıda okumadım sanırım. Kusura bakma. Zahmet olmazsa özel mesaj atabilir misin? Zaten süt konusu alt üst etti psikolojimi. :26:

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg
süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektin :29::29::54:
günaydın Kızlaaarrr,

haberler kötü, -100-200 arasında gidip geldim ama -100de karar kıldı tartım... :43::43::43::43::43::43::43::43:
hala regl olmadım, onun etkisi diye umuyorum, perişanım :43::43::43::43::43::43:

başlangıç:78,6
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,7
fark: -100gr
%lik: 0,13 :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinede:23:
Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım :1:
tebrikler melek abla:46::46:
Ben listede değilim bu hafta ama yinede yazayım..

Geldiğimde Salı günü :88,3
Bugün : 86,5
Fark :1,8 - %2,04

Keşke her hafta bu kadar inebilsem ama bunlar son günlerde tıkındıklarımla ilgilisanırım.hemencik yerleşmeden gidiverdiler.

saıdan cumaya 1.8 m:53::53::52::52::52::52: tebrik ederi :42:

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün:14:
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim
ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam et:31::31:
zeliş süpersin tatlım :) aynen devam :)
teşekkürler emoşumm:17::17::17:
Hilal.cim anladım canım.o zaman sen bu hafta öteki takıma kilo bildireceksin :-) süper vermişsin tebrikler

Emos sağol.öyle aman aman bi kilo değil ama ışte :-/

Zelis süpersin tatlım :-)

Ayşe,haftaya tam gaz devam et.moral bozma.
teşekkürler melek abla :21: :17:
geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

:43::43::43::43::43::43:
makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı bu :22: şaka ya ben inanıyorum bu hafta çok iyi toparlarsın sen :54:
Gecen hafta 74kg
Bu hafta 73.1kg
Fark -900gr
Yüzedesi 1,22
nur tebrik ederimmmm :46::46:

Canım belki bir iki gün sonra normale döner kion moralini bozma hiç

Antep fıstığı geç saatte olçmuş ama sporun süper olduğu için dengelemiştir gayet canımcım, afiyet olsun.
Ay maşallah işte öyle beğenilen çiftlerden olmak istiyorum ben yahuuu! Benim Batman de manken gibi :)
Şu döner durumu için de tebrik ediyorum canımcım benim, açlık metabolizmasına girmemişsindir bence sonuçta İsveç diyeti falan yapmıyorsun :)

Regl ödemidir canımcım, olsun giden gidiyor sonuçta :)

Oyhh dolu dolu yemişsin bugün ama gayet sağlıklı :)

Teşekkür ederim bebişkommmm

Ay güzelmiş hihih

Süpper canımcımmm

Ay harika bir sonuç buuuuuu!!!! Tebrik ederimmm

Süper bebişkommm tebrik ederim

Zero şeker küpü değil mi bebişim sanki :?

Canım olsun, ödemin vs olabilir yada kaçamak etkisidir. 1-2 güne düzelir.

Teşekkür ederim fıstığımmm

Bebişkom bu süpeeeeer! Tebrik ederim seniii!

Bence bu haftada yine iyiyiz kızlaaar

Afiyet olsun fıstıkımm

Kaçamaklar mı oldu bebeğim senin yoksa metabolizman mı alıştı acaba beslenme düzenine?

Aynen öyle 1 Temmuz'a kadar kaçamak yok zaten, siz de yapmayın aşkımcımlar
ehehehe utandım şimdi sağol venüs :17:

iyi akşamlar kızlar

melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.

moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyor :14: Allahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor

başın sağolsun ayşe abla alllah anneannenede acil şifalar versin daha iyimiş sanırın ama tam olarak eski sağlığına kavuşur inşallah
kızlarr 7. olmuşuz :43::43:
o kadar kötümü yaa ama haftaya inanıyorım ben size kızlar toparlanıcaz:41:
Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına :16:
hoşgeldin kaptan :emir_bebek:

ben yemek yiyip geliyorum kızlar zaten kimse yok :)

Son düzenleme:
İyi diyelim iyi olalım Burcu'cum. Prenses çok huysuz göz açtırmıyor bana. Bende lohusalık depresyonuna girmek üzereyim sanırım :14: Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Az kaldı kırkımızın çıkmasına. Ama zamanımın büyük bir çoğunluğunu bebiş alıyor. İnternetimde de sorun vardı gelemedim bi süre. Dün Emine'yede söylemiştim. Düzeldi allaha şükür. Buraya gereken ilgiyide gösteremiyorum. Bu konuyuda konuşmamız lazım.. Bugün fırsat buldukça buralardayım. Şimdi bebişi emzirmem lazım. Onu doyurayım gelirim yeniden. :16:

Ebrucum merhaba..Beni hatırlarısın bilmem 9.takımdan arada yardımııza koşardın:9:
Benide geçen yıl 1 mayısta bir kızım oldu.Lohusalık denince aklımı kaybettim sandığım tek dönemdi:50: Deli gibi ağlıyordu bebek ve 3 gün süt yoktu:14::14: Sonra allah vergisi arttıkça arttıkça arttı ama bebek süt emmeyi reddeyordu:50: Günlerce ağlamaktan içim şişti.Bir akıllı da bana bebişe mama yedirsene ikinizede yazık demedi.Doğumdan hemen önce elimin altında bulunsun diye bir elektrikli pompa almıştım aklıma o geldi.Ben akıl edene kadar bebeğin kan şekeri düştüğü için sarılık oldu.Değerleri çok yükseliyordu ve doktor hala mama verilmeyecek diye tepemdeydi.Vel hasış ben gece gündüz uyumadan 15-20 dk arayla süt sağıp çıkanı yediriyordum.Kaç gün uyuyamadım bilmem ama bir taraftan ameliyat yaraları bir taraftan uykusuzluk ben iyice zombiye bağlamıştım:43::43::43:
Bebek büyüdükçe sağmak için verdiğim ara uzuyordu çünkü hergün süt artıyordu.Kırıkımız çıktıktan sonra 2 saat arayla sağmak zorundaydım ve evden dışarı adım atamıyordum.Sürekli makineye bağlıyorsun kendini düşünsene onları taşıycamda gittiğim yerde kaynatıcamda vs vs..Birde sterilize etmek için makine aldık ona atıyordum parçaları.Bu kadar alet edevat taşımaktansa evde oturuyordum daha iyi yani.Şimünde 1 defa bile mama verseydim ne kadar işim kolaylaşacaktı.5 aydan sonra arada mama vermeye başladım da yeniden normal insanlar gibi yaşamaya başladı.Birde nasıl bu kadar kilo aldım diye kendime öfkeleniyordum.Olacağı buymuş daha ne olsun:9::9::9::9:
Seninde sütle ilgili bir meselen var diye kızlardan duydum süt yetmiyor gibi algıladım ben ama sıkıntınızı tam olarak bilemiyorum.
Lohusalık diye duyunca acı günleri depreşti.Allah yardımcın olsun bu dönemden geçmek bana zor gelmişti ama hayatta herşey bir tecrübe.Bir faha bebek sahibi olsam :10::10::10::10::10::10::10: beni kimse tutamaz:52::52::52::52:

Merhaba kızlar.
Uyutamadım bugün bu kızı yahu:26: Ağlıyor bilgisayar için kavga ediyor benle gelemedim bi türlü:52::52::52::52:
Bugün aklıa gelmeyen bişey başıma geldi ama kusurları affola kızlar..Et tavuk yumurta derken midoşum bulandı artık sonunda çıkardım:50::50:
Mide biraz rahatlasın diye azıcık tuzlu krakerle bir parça ekmek yedim.Yediklerimin üstünede bir güzel uyudum:14::14::14::14:
İyi başlaıştım aslında güne sabah yumurta ve hindi füme
öğle Haşlanış bir parça tavuk ve yoğurt...
Ara kraker ekmek
Akşamada yemem heralde midem rahatlamazsa..Menümü gece yazıcam inşallah:53:
Kaçamak saymazsınız inşallah benim krakerleri:50::50:

Back
X