Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben dün kaçamak değil kaçamağın aşırısi şeyler yaptım menümu paylaşmıycam o yüzden :26:
bu gün süper başladım ama öyle devam edicek ya öğlen ve akşam yemeğimde hazır![]()
cerencim yerim seni sağol canım desteğin için.
burcucum sana da tatlım teşekkür ederim.
desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz.
zumba dansı indirmeye çalışıyorum![]()
Yürüdüm yürüdüm sütümle büyüdümBenim kız azıcık motoru bozmuş galiba.Bebecik uyuyamadı sabaha kadar.Bende haliyle uykusuz kaldım
Alarm çalıncada kalk hilal kalk dedim sana fayda varsa bu yürüyüşten var.O gazla çıktım maşallah bugün 1 saat 15 dk.
Veeeeeeeeeeeeee baskül -300![]()
günaydın kızlar![]()
kahvaltımı yapıyorum
Günaydın kızlaaarrr! Dün giremedim kusura bakmayın, eve gelmedim. Arkadaşımdaydım, onların evinde de internet yoktu.
Kızlar ben dün kaçamak değil kaçamağın aşırısi şeyler yaptım menümu paylaşmıycam o yüzden :26:
bu gün süper başladım ama öyle devam edicek ya öğlen ve akşam yemeğimde hazır![]()
Ben de öyle bebişkom, bugün doğru düzgün devaaam!
Zumba çok eğlenceliymiş bende bayıldım ama onuda ne zaman yapsam bilemedim
Çooookkkkkkkkkkk güzellllllllllllllll![]()
ohh, süpeerrr,cumaya daha da eksi olacak
evet zumba çok güzel, bizim spor salonunda da dersini gördüm, benim PTler bitsin katılıcam walla...
Güzellerim, fıstıklarım, nedir bu kaçamaklar... nazar mı değdi bizeee??
yapmayın, etmeyin yahuuu..
bakın size bir süpriz yapıcam bu hafta diyorum, 1 kiloyu geçicem diyorumbenden beklenmez bilirsiniz, yavaş veriyorum biliyorsunuz ama bu regl gecikmesi falan derken geçen hafta 100grcık vermiştim, acısı bu hafta çıkıyor... hadi siz de sıkın biraz, herkes -500-600 görse, wallahi 1.yiz yine benden söölemesi.. hadi kızlar 2-3 gün kaldı, kasalım ve yapalım...
gıdılarınızdan öperim,
-500ü görelim![]()
kizlaaaar sinir oldummm yine netim yoktu.
gecenin bey vaktinde geldi yazayim dedim. irazdan menümüde paylasip yatacagim yarin cook erken kalkacagim.
kan tahlilide yapilacak troidden dolayi.
hadi hayirlisi bakalim
karnıbajarı ben de severim cnm, ee zaten yazın da olmuyor, son karnıbaharları bulmuşken yapayım dedim.. Menülerimi beğenmene sevindim cnm , çok teşekkürleeerrr
süper olmuş buuu, bravooo
aaaa Ayşecim, moral bozmak yoookk, ben de geçen hafta cuma öyleydim biliyorsunuz, ama bu hafta toparladım.. moral bozulunca malesef bizler hemen yemeye dalıyoruz.. o yüzden sonra daha çok moral bozuluyor.. hemen toparlan cnm, seni mutlu eden bir şey yap hemen bence...
kontrol edebilirsin tabii, bir çocuğun var ve bu kilodasın, fıstık gibi zayıflamışsın.. zamanında yapmışsın demek ki.. kaç haftadır burda da takip ediyorum seni yapıyorsun...şimdi neden yapamayacakmıssın? Yaparsıııııınnnn
görüşürüüüzzz cnm, koy verme zaten sakın, sabah yürümüş olmanı temenni ediyorum
ekmekler hafiften fazla geldi bana ama, 4 demişsin, çok değil evet.. bir de suyunu biraz artırabilirsen süper olur
evetttt, kaçamak yok kızlar, geçen haftamızı hatırlayın, 7. mi olmuştuk?? 1. olmalıyız bu haftaben güzel haberler vericem bilginiz olsun, toparlanalım plzzzzz güzeller
ayy, pide mi, zor walla burcucum, iyi ki bırakmışsın![]()
güzel olmuş cnm, 2 hurma biraz fazla olabilir mi diye düşündüm ama yürüyüşle kazandın kalbimi![]()
hayır Nuuurrr, bozmak yok artık, az maz yokk, abartmaaaa !!!!
kollar en geç incelir cnm ama , çok ağırlık kullanmadan (maks 2 kilo) kol çalışabilirsin...
Hayırlısı olsun bende bütün gün merakla bekledim nerde bu kızlar diyeNasılda denk gelmiş herkes aynı günde kayboldu
Maşallah Nur bir saat yürüdüm bacaklarım yanıyor.2 Saat yürek ister yani :18::18:
Yahu bende bu mantığı anlamıyorum işte.Sende üstüne alın Nurcum.Bu kadar gayret ediyorum ediyorum dünyanın belkide en pahalıya mal olan diyetini yapıyorum.Hergün et tavuk balık kıyma vs vs...Hindi füme bile 39 Tl burda. Yahu sık dişini kaç kilo olacaksan ol ondan sonra zaten istediğin herşeyi yeme hakkın olacak.Bunu bende bu salak kafama bir türlü anlatamadım.Az dayansam varya yaz bitmeden bu iş biter.O kadar da zor değil yani insan bu kadar kendine zarar vermeye meraklı olurmu ya...
Dün akşam da baskülde biraz fazlalık görünce kendime bi güzel saydırdım.Yanlışmıyım kızlar yani.Hedefe gel dünyaları ye.sonra iki gün dikkat et formunu koru bu kadar kolay yani
Sende Nur..Hepimizde bu hafta bir kaçamak meyiliBırakalım artık lütfen.
Bende kollarımı inceltmek istiyorum.Çöp gibi olsalar keşke ne güzeldi eskiden
Günaydın canımmmmmmmmmm..Yumurtalarımı alıp geliyorum bende..
Güzellerim, fıstıklarım, nedir bu kaçamaklar... nazar mı değdi bizeee??
bakın size bir süpriz yapıcam bu hafta diyorum, 1 kiloyu geçicem diyorumbenden beklenmez bilirsiniz, yavaş veriyorum biliyorsunuz ama bu regl gecikmesi falan derken geçen hafta 100grcık vermiştim, acısı bu hafta çıkıyor... hadi siz de sıkın biraz, herkes -500-600 görse, wallahi 1.yiz yine benden söölemesi.. hadi kızlar 2-3 gün kaldı, kasalım ve yapalım...
gıdılarınızdan öperim,
-500ü görelim![]()
Benden tam destek..Şahsen ben kendime güveniyorum herşeyi oluruna falan da bırakmaya niyetim yok.gerekirse totomu yırtıcam ama o 1 kg yu geçicem.Yetti gari..
Diye bozduğumda 85 kg geliyordum.Önümüzdeki hafta artık başlangıç noktasına varmış olmak istiyorum.İstemek başarmanın yarısıdır.Diyet yaparken duraklama yaşanması olağan kabul ediyorum ama Duraklama bir olur iki olur üçüncüde vücudu şaşırtmak lazım gelir.İş bizde biter kızlar ha gayret![]()
Salı :86,2 olarak kayıtlara geçsin
Bugün sabah tartıldığım için salı 1,çrş 2,prş 3 gün daha var.Cuma sayılmaz..
3 günde ben bu işi halledicem inşallahO kaçamakları yaptığınıza pişman olacaksınız
![]()
kim yapmış kaçamakcanım ya senin şu merdiven çıkma olayı nedir sağ bacak sol bacak ayrı ayrı nası yapıon onu
![]()
Basamağa sağ ayakla çıkıyorum soluda hemen yanına alıyorum.Sonra Sağ ayağı indiriyorum solu yine yanına alıyorum.Burda 1 diyorum.
Yani 4 adım atmış ama 1 saymış oluyorum gibi bişey
Ne biçim anlattım ama başkada nasıl anlatırım bilemedim
Step hareketi işte geleneksel![]()
Ay hiç sorma bebeğimhoşgeldin cnmeksikliğini hissettik dün zaten, nerde bu kız dedik
Aaaa venüsss, sen nasıl bozarsın yaaa, 1 temmuz diyorum başka da bi şey demiyorum![]()
Ay tatlım benim çok haklısııınGüzellerim, fıstıklarım, nedir bu kaçamaklar... nazar mı değdi bizeee??
gıdılarınızdan öperim,
-500ü görelim![]()
heeeeee anladım bende mi yapsambugün spor yapmasam mı die düşünüyorum kendimi çok yorgun hissediorum
![]()
Ay hiç sorma bebeğimBugün akşam eve dönünce 3 aylık yüzme havuzu-fitness-zumba-plates-sauna-hamam üyeliği satın alacağım. 1 Ağustos'a kadar haftada 5 gün gideceğim. Yeter böyle olmayacak!
Ay tatlım benim çok haklısııın
Ay hiç sorma bebeğimBugün akşam eve dönünce 3 aylık yüzme havuzu-fitness-zumba-plates-sauna-hamam üyeliği satın alacağım. 1 Ağustos'a kadar haftada 5 gün gideceğim. Yeter böyle olmayacak!
Ay tatlım benim çok haklısııın
Bende çok üşeniyorum ama yinede bırakmıyorum.Birgün bıraksam dahada kaytarırım ben huyumu biliyorum:18:
Az yap ama yinede yap.Bizim şirkette merdivenden bol bişey yokNeresi boş ve kameraların görmediği kör noktaysa oraya koşuyorum.İş arkadaşlarımda sağolsun süper idare ediyorlar beni.
![]()
Ay venüs allah iyiliğini versinSauna kadar gevşeten bişey yok vallahi.Bende saunaya gidecek zaman nerde
Giyiyorum sabah sauna eşofmanlarını bi çıkarıyorum cosssssssssssssssss diye hava çarpıyor vücuduma
Sonra bi duş kuş gibiyim.
bişşey yapta şekerim.Hiçbişey yapamıyosan kalk sokakta biraz dolaş gelowww venüs harika
ne bilim ya walk at home dan sıkıldım zumba mı yapsam acep :44:
Hihihi canım bana çok iyi gelecek! Çok da ucuza buldum, 175 TL üç aylık!![]()
bişşey yapta şekerim.Hiçbişey yapamıyosan kalk sokakta biraz dolaş gel
ööööhhhööööpssssssssssNerden buldun o kadar ucuza.Fırsat şeyisi mi
![]()