Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

venüscüm süpermiş canım.zumba videosu indiremedim ya bildiğiniz bir yer var mı?

hadi bakalım sonucu merak ediorum

şimdi yiyemem yani valla içime ukte oluo görüorum cnm çekio ama yemicem kızlar bu arada pazar doğum günüm çok minik bi pasta yiyebilirim dimi :52:

hilal atarlanmış kaçamak da neymiş bea yok öle bişi :52:

görcz görcez o kadar görücem ama bu sabah aceleden tartılmayı unutmuşum :43:

tamam tatlım, çok minik yiii , abartma ama, dooom günü çocuuuu..

duraklamanın kralını ben yaşıorum valla ve çok fena bişi umarım bu haftadan sonra düzelir :43:

geçicek tatlım, merak etme sen :34::34:

Ay hiç sorma bebeğim:14: Bugün akşam eve dönünce 3 aylık yüzme havuzu-fitness-zumba-plates-sauna-hamam üyeliği satın alacağım. 1 Ağustos'a kadar haftada 5 gün gideceğim. Yeter böyle olmayacak!

Ay tatlım benim çok haklısııın :43::14:

:46::46::46::46:

Hihihi canım bana çok iyi gelecek! Çok da ucuza buldum, 175 TL üç aylık!:52::52::52::52:

ohh, çok da ucuzmuş, süper Venüs... :51::51:

Kızlar benim bugün toplantım var.Birazdan çıkıcam 10 dk var.Oraya giteden koşup şu merdiven hareketimi tamamlamak istiyorum.Görüşme üzereeeeeeeee:3::3::3:

Kaaaaaannnnndıııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24::24::24::24::24::46::46::46::46::46::46::46:

kimi kandırdın :52:

anamla çıktık 1 saat gezdik hemde yürüdük rahatladım :52: ama zumba yapmayı düşünüyorum şimdi başlangıç olarak :16:

pşştt, akşama enginar yapıcam kızlar.. ohhh çok sağlıklı walla.. hem de içine patates-havuç-bezelye koymicam.. sadece soğanlı enginar.... fıırında da mantar yapıcam, yağsız... 2 gün sağlıklı yemeğim olcaakkk :) artık kocişş'e yapcaz başka bi şeyler...:56::56::56:

pşştt, akşama enginar yapıcam kızlar.. ohhh çok sağlıklı walla.. hem de içine patates-havuç-bezelye koymicam.. sadece soğanlı enginar.... fıırında da mantar yapıcam, yağsız... 2 gün sağlıklı yemeğim olcaakkk :) artık kocişş'e yapcaz başka bi şeyler...:56::56::56:

BENDE BALIK ALDIM BALIK YAPCAM :52: yarına Allah kerim cerennnn

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

canım çok da güzel kilo vermişsin az daha dayan ondan sonra kaçamağın kralını yap tabi ölçülü bi şekilde bu aralar havalrdan filan da oluo bozma moralini en güzel şekilde telafi edeceğine de inanıyorum :16::16:

herşey çok doğru ya düşününce aslında hayvan gibide yiyomşuz yani :52: sağol ayşecim :54::54:

öyle gerçekten burcucum midemizi boş ve zararlı yiyeceklerle çöplüğe çeviriyoruz aslında.sağlık olandan doyana kadar yemek varken hep yanlış şeyleri seçip kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.

hala zumba inderemedim

öyle gerçekten burcucum midemizi boş ve zararlı yiyeceklerle çöplüğe çeviriyoruz aslında.sağlık olandan doyana kadar yemek varken hep yanlış şeyleri seçip kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.

hala zumba inderemedim

ben indrdim youtubeden de çok bana göre değil ya :52:

Bana da bu cezayı versinler karşim ya
:20::26:

Back
X