Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım takım arkadaşlarım sizlere yine iş için şehir dışından yazıyorum. Yaklaşık iki haftadır kendimi nasıl kaybettiğimi, toparlamak için nasıl saçma sapan hallere düştüğümü fakat sonunda yine kendimi rezil ettiğimi okudunuz. Benim acil yardıma ihtiyacım var! Eski motivasyonumu geri kazanmam gerek! Çok kötü hissediyorum. Az önce lavaboda ağladım. Kızlar lütfen bu konuda sizden başka kimsem de yok :(

Canım takım arkadaşlarım sizlere yine iş için şehir dışından yazıyorum. Yaklaşık iki haftadır kendimi nasıl kaybettiğimi, toparlamak için nasıl saçma sapan hallere düştüğümü fakat sonunda yine kendimi rezil ettiğimi okudunuz. Benim acil yardıma ihtiyacım var! Eski motivasyonumu geri kazanmam gerek! Çok kötü hissediyorum. Az önce lavaboda ağladım. Kızlar lütfen bu konuda sizden başka kimsem de yok :(

venüscüm belkide tek derdin batman sizliktir yani o yanında olsa belki herşey daha güzel olcak şu an zaten taş gibisin tamam daha fazlasını istiosun ama biz her ne kadar seni motive tsek de seni aslında tek motive edecek insan batman bnce artık zamanı gelmiş kavuşmanın yoksa gerçekten dahada saçmalıcaksın sakın ağlama bide ne kadar güçlü olursan o kadar iyi gözükürsün kimse sana sulu gözlü pis şişko dememeli :52: şimdi elini yüzünü yıka makyajını düzelt ve aynada kocaman gül kendine ve asla kendni salma herşeyin telafisi vardır ama giden zamanın yoktur bunuda unutma :16:

venüscüm seni çok iyi anlıyorum cnm.ben de bir iradesizlik söz konusu hiç böyle olmamıştım,çok zorlanıyorum ama ertelemek istemiyorum.sikelenip kendimize gelmemiz lazım.çok kötüysen yarını kendine ayır pişman olmadan suçluluk duymadan canının istediğini ye ama ertesi gün yepyeni bir gün olsun senin için yeniden başla.bu bana çok iyi geliyor bunaldığım zamanlarda.

dünki menüm

sabah 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
1kk peynir
2 yumurta

15:00
5 kayisi (wc problemi icin)
2 tabak ezogelin corbasi

19:30
2 tabak ezogelin corbasi
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kase cacik

2 saat yürüyüs
2 lt su
3 bardak yesil cay

Bakınca çok geldi benim de gözüme hihi ama hep böyle yiyormuşsun:9:
Haftaya seni geçcem görörsööön:9::9::9::9::16::16:

Aman dikkat et canım partyler çok tehlikeli:ssz:
İnşallah tatilinden önce sen de ulaşırsın hedefine ben de ulaşırım :16:

olsun canim kilo verelimde kim gecerse gecsin :9:

Kızlar bugün birden fenalaştım ateşim 38.5a yükseldi midem çok kötüydü dus aldım birde ağrı kesiciyle uyudum hiç bi şey anlamadım birden oldu şimdi daha iyim ama sadece baş ağrım kaldı ama anneme bulaşacak diye korktum o kaldıramaz şimdi menümü yazıp kaçaym kötüyüm çünkü hala :26:
gecmis olsun canim

okicam canim:29

dünki menüm

sabah 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
1kk peynir
2 yumurta

15:00
5 kayisi (wc problemi icin)
2 tabak ezogelin corbasi

19:30
2 tabak ezogelin corbasi
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kase cacik

2 saat yürüyüs
2 lt su
3 bardak yesil cay

canım çorbalar fazla mı olmuşşş ne gözüne vurmuşun ezogelinin :52: canım bana doktorum demişti ki çorba iştah açar ya az ye yada 2 öğünden birinde ye farkındayım bnde yapıorum aynı hatayı ama en azından bi sebze yemeği daha hoş drurdu hiç olmadı 2 biberi tost makinesinde közle yoğurt dök ye salata yoğurt çorba ye filan sda biraz az kaldı :54:

kızlar venüs iş için ankaradaymış telefondan girdiği için geçmişi okuyamıomuş haberiniz olsun :51:

sabah(11:00)

dukan krep

mantarlı omlet

5 zeytin

1 kk peynir

4 bardak şekersiz çay

domates salatalık

öğle(15:00)

1 kase şehriye çorba

1 kase cacık

ara(16:30)

500 ml yeşilçay

6 tane fındık

akşam(19:30)

4 yk madımak

1 tane tavuklu karnıyarık

1 kase cacık

3 lt su

1 saat walk at home

200 ip atlama

40 dk karın basen egzersizi

:42::42::42:

Selam kızlaarr, ay bugün öyle yoruldum ki anlatamam.. Sabah zaten biliyorsunuz, erken kalktım, sonra dışarı çıktım 10 gibi, işler alışveriş derken 4te geldim... Birsürü çiçek,saksı, toprak almıştım, onları eve taşıdım.. Minik bir akvaryumum vardı, onu boşattım temizledim.. Sonra çiçekleri dikmeye başladım.. İşler 7:30da bitti.. Hemen bir duş yaptım, kocişş geldi, bi şeyler yedik... Yeni kendime geliyorum walla.. Çokk yorulduummm...

görüşürüzzz canımmmmmm :54::54::54: Yazını çok beğendimmmmmmmmmm :16:
Begendiğine sevindim cnm, ne yazacağımı bilemedim walla..

günaydın kızlar cerencim tebrikler
Saol cnm, tesekkurler..

Venüüsss, cnm sen neden demotivesin ki? Ben var ya, herkese seni örnek gösteriyorum, kkda bir kız var, 2 ayda 14 kilo verdi diyorum... Tatlım sen harika gidiyorsun, bozmamalısın.. Hee arada kaçamak da olur, fazlası da olur, olduysa oldu, önümüze bakıcaz cnm... Biran önce toparlan, walla senin bilmediğin takipçilerin var sayemde ;)) onlara güzel haberlerini vermeliyim.. 3 ay oldu, 18 kilo verdi falan demeliyim ;))

sabah(11:00)

dukan krep

mantarlı omlet

5 zeytin

1 kk peynir

4 bardak şekersiz çay

domates salatalık

öğle(15:00)

1 kase şehriye çorba

1 kase cacık

ara(16:30)

500 ml yeşilçay

6 tane fındık

akşam(19:30)

4 yk madımak

1 tane tavuklu karnıyarık

1 kase cacık

3 lt su

1 saat walk at home

200 ip atlama

40 dk karın basen egzersizi

:42::42::42:
Afiyet olsun cnm , çok güzel..

Selam kızlaarr, ay bugün öyle yoruldum ki anlatamam.. Sabah zaten biliyorsunuz, erken kalktım, sonra dışarı çıktım 10 gibi, işler alışveriş derken 4te geldim... Birsürü çiçek,saksı, toprak almıştım, onları eve taşıdım.. Minik bir akvaryumum vardı, onu boşattım temizledim.. Sonra çiçekleri dikmeye başladım.. İşler 7:30da bitti.. Hemen bir duş yaptım, kocişş geldi, bi şeyler yedik... Yeni kendime geliyorum walla.. Çokk yorulduummm...

Begendiğine sevindim cnm, ne yazacağımı bilemedim walla..

Saol cnm, tesekkurler..

Venüüsss, cnm sen neden demotivesin ki? Ben var ya, herkese seni örnek gösteriyorum, kkda bir kız var, 2 ayda 14 kilo verdi diyorum... Tatlım sen harika gidiyorsun, bozmamalısın.. Hee arada kaçamak da olur, fazlası da olur, olduysa oldu, önümüze bakıcaz cnm... Biran önce toparlan, walla senin bilmediğin takipçilerin var sayemde ;)) onlara güzel haberlerini vermeliyim.. 3 ay oldu, 18 kilo verdi falan demeliyim ;))

Afiyet olsun cnm , çok güzel..

ceren nerdesin ya çok yalnız kaldım bugün :43::43:

Bugünkü menüm:

Sabah(09:00)
Light sütlü nesfit( büyük bir kase yedim walla)

Ara(14:00)
Ananaslı activia

Akşam(20:00)
Haşlanmış brokoli-havuç + zyaglı ton balığı
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 kupa yeşıl çay
2 lt su
Spor yok ama çok hareketli bir gündü.. Sırtım-belim-bacaklarım ağrıoooo, PTden daha mı ağır iş yaptım acaba bugün :52::52::52:

Bugünkü menüm:

Sabah(09:00)
Light sütlü nesfit( büyük bir kase yedim walla)

Ara(14:00)
Ananaslı activia

Akşam(20:00)
Haşlanmış brokoli-havuç + zyaglı ton balığı
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 kupa yeşıl çay
2 lt su
Spor yok ama çok hareketli bir gündü.. Sırtım-belim-bacaklarım ağrıoooo, PTden daha mı ağır iş yaptım acaba bugün :52::52::52:

KUŞUMMM az yemişsin doydun mu bide syun az olmuş :50:

Back
X