ben de acıkmamak için hep su ve yeşil çay içiyorum.. özellikle yeşil çay tıkıyor walla...
hadi başarılar kuzum ama o günlerde yapma, noolur noolmaz..![]()
işte kesinleşirse boş olduğum bi gün bende yapcam valla merak ediyorum işe yarıcak mı diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de acıkmamak için hep su ve yeşil çay içiyorum.. özellikle yeşil çay tıkıyor walla...
hadi başarılar kuzum ama o günlerde yapma, noolur noolmaz..![]()
işte kesinleşirse boş olduğum bi gün bende yapcam valla merak ediyorum işe yarıcak mı diye![]()
eğer tam uyarsan, 2 saatte bir içersen 1 kilo gidiyormuş kuzum.. ben de 1 kez yaptım, 1 kilo vermiştim...
bakalım kuzum inşallah yaparım yaw 1 kioo 1 kilodur aslında çarşamba perş. yapabilirm evdeysem![]()
annene yakalanma daaaa![]()
valla sölücem bi sussun şimdi kilo verdin iyi oldu demesini biliyor ama kesin yağsız yoğurt olmk zorunda mı ya![]()
ay yağsız yoğurtla çok fena ama ben ilk gün normal ikinci gün yağsızla yapmıştım ...yağsız tercih sebebidir tabi kuzuuu..
neyse yağsızdan yapalım bakalım kankiii yarın alıyım bakalım çarş. perş. yapıyım bakalım nolcak bide iyi verip bu hafta bireyselde 1. olurmuşummmemoş sanırım ayran detoksu yaptığı hafta birinci olmuştu
![]()
hatırlamıyorum kuşum ya o zaman mı 1. olmuştu..
ay yap walla, kaç haftadır vermedin de , bombayı patlat, yakışır kankama![]()
Burcuuu, ben kaçıyorum kuşum.. biraz evde işim var...
yatmadan onları yapayım.. öpüyorum kızlaaaarrrr...![]()
dönceksin sadece biraz sabır kuzum suya yüklen suya yeşilçay iç![]()
Burcuuu, ben kaçıyorum kuşum.. biraz evde işim var...
yatmadan onları yapayım.. öpüyorum kızlaaaarrrr...![]()
Ya bu ayran detoksu nasıldı?
Bayagı oldu bakmayalı hatırlamıyorum :44:
Birde nedense böyle verilen kilolar geri alınacakmış gibi geliyor bana![]()
Ayran Detoksu | Falanca Portal - Kadın Portalı
canım valla dikkat etmeye devam edersen alınmaz ya mesela emoş yaptı yanlış hatırlmıosam yaptığı hafta 2.5 filan verdi ama devam edio grüosun yani dikkat etmek önemli bide yağdan kayıp olduğu için bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum![]()
öyle mi dersin?
Bi bakayım,bu hafta kurs bitiyor,1 aylık bir boşlugum var...
O arada belki yaparım bende
İşime gelirse tabi...
Aaa tamam ,çorba gibi bişiler hatırlıyordum dogruymuş,yapılabilir,gayette doyurucu aslında.
ama tuz falan yokmuş,çorbayı tuzsuz içemem ki ben :120:
ben yapcam bakalım![]()