Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yarin disimi skacagim artik.
sabah kahvaltisi tam sevdigim sekilde oldugu icin sorun yoktu aslinda ama yumurta yok.
sanirim alisveriste yapilmadi bugün. yarinda peynir domates salatalik ekmek yicem artik.
ciddimisin ben yapamam ya cok misafir geliyor kaldirmayi unuturum felan
yakin cevremdekilerin cogu bile bilmiyor diyet yaptigimi.
hatta zayifladigimi kimse farketmedi sadece 1 tanidigin kizi dedi zayiflamissin sanki.
kendiside diyet yapiyor uzun zamandir ondan farkediyor heralde tecrübe iste![]()
kizlar ben cikiyorum.
herkese hayirli aksamlar.
insallah su detoks ise yaramistir
mısırlar ve ekmek birlikte olunca hafif bir sıkıntı yaratabilir cnm, bir de musakka kızartma değildir umarım
proteini azaltma burcumm, sabahları yumurtanı tam yeee...
geçmiş olsun kuzum , nazar değdi![]()
Kuzum ne yapayım.Doysamda oldu doymasamda olduama benmki diyettii
Hilaaaal bu nasıl menü kız böyle..
açlıktan bayılmadın mı sen bakiim?
Maşallah yaptın diyordum ki bugün vazgeçmişsin..Sağlık olsun bir günde de faydasını görürsün eminim.bugünki menüm.
ayran detoksu 1. gün
kahvaltiyi istedigim gibi yapamadim yumurta yoktu
10.30
1 tam bugday topuz ekmegi
2 kk beyaz peynir 45% yag oranli
domates
salatalik
hepsi 1er kase
12:30
ayran detoksu
14:30
ayran detoksu
16:30
ayran detoksu
18:30
ayran detoksu
20:30
ayran detoksu
kizlar görünüse bakilirsa hazirladigim ayran detoksu bugün bitmeyecek,
yarin ancak biter belkide bitmez. baya 2,5kgluk yogurt kabi dolu halen.
sizce 20:30'da ayran detoksumdan yine iceyim mi yada cokmu gec olur icmesem mi?
toplam 2lt su icerim.
2 bardak yesil cay ictim, yatana kadar 3-4olabilir.
hareket yok
Vallahi çok şükür geldide hafifledim:))))))))))))))))))))))Allah iyiliğini versin
Benimkide geldi bugün![]()
Evet sağlıklı beslenmeden uzak zayıflamaya yakın ama saçma bir menüm vardı:))))))))))))akşam dondurma, kraker, sabah neskafeyle geçiştirme, hele suu yok nerdeyse..![]()
Afiyet şeker bal olsun.Daha da ne olsun gayet güzel.bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 KK beyaz peynir
200ml light süt
sade neskafe
öğlen(12:00)
1 kase mercimek benzeri çorba (yine adını unuttum, mercimekle yapılan, turuncu olan)
1 tabak tavuk yemeği(sote gibi bişey, susuz)
yoğurt
ara(15:30)
10 badem
akşam(18:30)
1 çanak enginar + 2 kaşık yoğurt (enginar sade, patates-bezelye-havuç olmadan pişirdim, sadece soğan ve enginar) :)
2 saate yakın PT (8e doğru gidicez),
3Lt su (2 içtim, minimum 3 oluyor sporla birlikte)
1 kupa yeşil çay (akşam içicem,gelince)
Bende patlıcan görünce illaki sorucam.Oturtmalar yağsız fırında değil mi ?Menüm:
Sabah: 8.00
1 kase eti form müsli
Öğle: 12.30
2 dilim ekmek
Domates salatalık
Peynir, 1 yumurta ve çay
Ara: 16.00
1 haşlanmış mısır
Akşam: 19.00
1 dilim ekmek
1 porsiyon patlıcan musakka
Semizotu salatası
1 ince dilim karpuz
3 lt. su
2 kupa bitki çayı içerim.
30 dk. zumba
50 mekik + 50 bel hareketi
sabah(11:00)
yarım haşlanmış yumurta
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 kutu süt
ara(16:00)
yarım paket form mısır patlak
akşam(18:45)
1 kase tarhana
1 tabak taze fasülye(sadece fasülye)
salata
3lt su
500 ml kayıslı form
Geçmiş olsun kuzucum sana da nazar mı değdi nekızlar bugün jillian yapamıcak ayagım burkuldu bugün bişi yoktu ama biraz önce çökünce canım yandı bi baktım dizimin yan tarafında bi şişlik var o nedenle bugün yapmıcam eğer yarına geçerse devam etcem geçmezse dokora gitcem ay hareketsizlik umarım kilo aldırmaz![]()
Heee kızzzz niye öyle demişler :)))))))))))))) Bu kadar ev yaptık aklıma daireyle ilgili çok geyik geldi ama bu hiç gelmedihic böyle düsünmemistim
Eki Görüntüle 723251
Eki Görüntüle 723252
bu cok anlamli
Eki Görüntüle 723258
Efferin keleş :)))))))))
Günaydın kızlar...
Bugün toplantı var, kaçta gelirim bilmiyorum
Görüşürüz gelince
Kuzum ne yapayım.Doysamda oldu doymasamda oldu
Maşallah yaptın diyordum ki bugün vazgeçmişsin..Sağlık olsun bir günde de faydasını görürsün eminim.
Vallahi çok şükür geldide hafifledim:))))))))))))))))))))))
Evet sağlıklı beslenmeden uzak zayıflamaya yakın ama saçma bir menüm vardı:))))))))))))
Afiyet şeker bal olsun.Daha da ne olsun gayet güzel.
Bende patlıcan görünce illaki sorucam.Oturtmalar yağsız fırında değil mi ?
Afiyet olsun Melekcim.Mısır zayıflamaya engel derler ama ben yoğurtla karıştırıp diyete ilk başladığım günler ara öğün niyetine yerdim.Sıkıntı olmamıştı.
Geçmiş olsun kuzucum sana da nazar mı değdi ne
Heee kızzzz niye öyle demişler :)))))))))))))) Bu kadar ev yaptık aklıma daireyle ilgili çok geyik geldi ama bu hiç gelmedi
Efferin keleş :)))))))))
Ya ya ya şaşaşaşaş açlık açlık çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
günaydın kızlaaarrr
bu sabah 71,7ydim.. hadi hayırlısı cumaya![]()
günaydın kızlaaarrr
bu sabah 71,7ydim.. hadi hayırlısı cumaya![]()
kızlar sabah doktora gittim neyse dedim ağrı var bak şiş filan bag zedelenmesinden şüphelendi röntgen filan gittim yanına sonucu göstermeye bişi yok Allah Allah niye böle oldu dedi birz baktı düşündü ve dedi ki spor m yapıosun veya kilo mu verdin dedi evet dedim oturdu güldü bacaklarımda yagdan kayıp olduğu içn dizlerimin öle görünmesi normalmiş diğeri ayağımı burktuğum için biraz daha şişmiş![]()
Hayırlısı bakalım Cerencik..
Bende dün beklenen sürprizi bulunca (regl) 86 dan hemen 85,5 e geri düştüm cumaya kadar benimde iyi olacak gibi
Allah cızırtını vermesin senin![]()
ahahahahhahah yaptım canım buz uygulama merak etme hemşire var karşındagözlüğe geri döndüm o canımı sıktı numaram büyümüş yine takıyım bari dedim
hadi iyi geceler kuzummmmmm
![]()
evet baya sisirdi, göbis eskisinden daha büyük görünüyor :26:
kızlar sabah doktora gittim neyse dedim ağrı var bak şiş filan bag zedelenmesinden şüphelendi röntgen filan gittim yanına sonucu göstermeye bişi yok Allah Allah niye böle oldu dedi birz baktı düşündü ve dedi ki spor m yapıosun veya kilo mu verdin dedi evet dedim oturdu güldü bacaklarımda yagdan kayıp olduğu içn dizlerimin öle görünmesi normalmiş diğeri ayağımı burktuğum için biraz daha şişmiş![]()
haydi ceren haydi ceren haydiiiiiiii bende 65.9 çıktım yafff inş. şu detoks iyi gelecek![]()
ayy evet di mi kuşum yaa :26::26::26:
gözlükleri aksatma, ben çok uzun süre lend kullandım, gözlüğü sevemedim, şimdi arada öölesine dinlendirici takıyorum, yılda 2 saat falan
çizdirdim ben , rahatım
ben çok inmiştim ilk gün aslında... devam et cnm, tartıda inmiş miydin bu sabah? mutlaka fark olmalı...
hahhhaa, çok iyiymişş...
hahhaaa, bu da iyiymiş...![]()
iyi gelcek, ben de haftasonları patlatıcam detoksu![]()
28.05.2013
Menüm
Sabah
1 sütlü nescafe
Öğle
Çevirme Piliç
3 Bardak yağsız tuzsuz ayran
Ara
Dondurma
Akşam
Karışık Salata.
Zero