o değil de ceren benim detoks yarın yalan oluyor iş görşmesine gitcem ordan kaynanamla buluşcam![]()
şöyle söyliyim, ben neredeyse %80ini ilk gün vermiştim... bu günü sağlam tut, yrn abartma, normal diyetine uy, bi şey olmaz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o değil de ceren benim detoks yarın yalan oluyor iş görşmesine gitcem ordan kaynanamla buluşcam![]()
Kıtlık çıkıyor fırsata dönüştürmüyor yine aklı yemekte
Biz varya iyi bile zayıflıyoruz kızlar![]()
şöyle söyliyim, ben neredeyse %80ini ilk gün vermiştim... bu günü sağlam tut, yrn abartma, normal diyetine uy, bi şey olmaz...![]()
öle yapcam canım bende bugün sorun yok bakalım kaçamak yapmadım uyuyorum bakalım nolcak çok merak ediyorum ama hayatımda bi daha yagsız yoğurt yemem![]()
hahhaaa
yrn bana haber ver -kaç bakalım
ben çıkıyorum kızlar, akşama görüşürüüüzzzz..![]()
kızlar venüsle konuştum şimdi bu haftada bildirim yapamıcakmış 4 hazirana kadar sınavları varmış kaldığı evde tartı yokmuş ne yapılcak diye soruyor :44:
ay yaaaa kaptiş yok emoş yok busiii mzun oldu unuttu tuba vardı ebru vardı ayyy kızlar ya nerelerdesinizzzzzzzz![]()
hellooo, eve geldiiimm :)
tatlım ben şu gitme gelme kurallarını çok iyi bilmiyorum ki... hatta ben de 24 haziran haftası olmicam, izinli olurum heralde, onu konuşmak istiyorum....
evet yaa, nasıl da değişiyor ekip di mi, biz kazık çaktıkben de bazen düşünüyorum, diyelim hamilelik falan , kilo aldım, yeniden vermek için takıma geldiğimde kimse olmicak, aynı motivasyon olur mu acabaaa
![]()
canım sende sıkıntı olmaz tatile çıkmadan son cuma izinli ayrılcak filan yazılır ama venüse hiç bişi yazılmadı o nedenle sıkıntı :44: yne kaynaşırsın ya ebru kaptanlığa devam ederse o ortam yakalanır
evet cnm, 21inde bildirim yapıcam, sonra 28inde yapamicam, 1 hafta kaçırıyorum yani.. Kilo almam lazım orda da ama 5yıldızlı otel walla, balayı otelimizBiraz zor olicak kilo almadan dönmek
![]()
[ı]sabah(11:00)[/ı][ı]
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
peynir
domates
salatalık
geri kalan gün ayran detoksu kızlarrr
(son kase 19:00 da içtim umarım acıkmam)
4 lt su
30 dk jillian
500 ml yeşilçay[/ı][ı]
500 ml kayısılı form[/ı]
Canlarım hepinizi öpüyorum, ve dün ve bugünkü menümü paylaşıyorum
28.05
Sabah:
09.00
1 haşlanmış jumbo piliç sosis
1 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
Öğlen:
13.30
1 bardak ayran
Akşam:
2 haşlanmış jumbo piliç sosis
1 dilim diyet beyaz peynir
5-6 tane cherry domates
1 kupa yeşil çay
29.05
Sabah:
10.00
2 adet haşlanmış piliç sosis
1 dilim diyet beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
Öğlen:
13.00
1 tabak ıspanak
1 kaşık yoğurt
2 kaşık çoban salata
Alşam:
19.30
1 kase domates çorbası
1 tabak semizotu yemeği
1 bardak diyet kola
Birazdan çay ve yanında kuruyemiş yiyeceğim. 2 adet günkurusu kayısı 10 adet kadar kuru üzüm 5 tane badem.
Dün 2 litre su içtim. Bugün henüz 1 litre ama çayla telafi etmeyi düşünüyorum kızlar. Dün 1 saat yürüyüş, bugün yarım saat yürüyüş yaptım toplamda.
Öpüldünüz![]()
Ayran detoksu ne beybim![]()
canımcım şimdi sosis işlenmiş üründür ve katkılıdır bu nedenle sağlıklı değil suyu asla çayla beya diğer yiyeceklerle telafi etme kuruyemişlerde çok masum değil kuzucum bunuda bil
Ayran Detoksu | Falanca Portal - Kadın Portalı
işte bu canım
Burcu yanlış anlama ama hep olumsuz eleştiri yapıyosun, biraz demoralize oluyorum. Burada olma amacımız birbirimize biraz da moral vermek![]()
canım amaç burda bu ama sağlıksız beslenince de aa çok iyi dersem olmaz dimi![]()