Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlaaar! Bugün de işe gitmedim, yarın gideceğim. 3 Haftalık karmaşada sonra tekrar düzene girmek garip olacak.

Günaydın kızlarr uyanın sabah oldu:62: Kahvaltımı ettim biraz daha kendime gelim spor yapacağım. :46: yeni haftanızın az kalorili, bol sporlu,sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum:16::16::16: şimdilik hoşçakalın:21::21:

inş. özlemcim ya ben bugün +300 çıktım tartıda ya :14:

ben de çok memnun oldum...

Evet haklısın yediklerim başta çok mahsum geliyor akşam olup düşündüğümde içim yanmıyo değil... Düzelteceğiz beraber inşallah yanlışımı da..

hadi bakalım inş. canım :16:

8 HAZİRAN mesaj sayım; 10.

Melekciğimmm yoldaş mı olduk biz enem:23::24:

Ben böyle diyetleri pek sağlıklı bulmuyorum canım ya dikkatli uygulamak gerek. :44:

Tamamdır ortak :21:

Aynısını ben de yaşadım. Nasıl kötü bir şeydir iyi bilirim. Fakat bunu düşünmek seni sürekli geriye iter. Sürekli önüne bak canım. :31:

Teşekkür ederim Cerenciğim :21: Umuyorum bir kaç aya büyük gelişmeler göstereceğiz. :8:

Afiyet olsun ortakcığım menünü beğendim. 1 paket diyet kraker hangisi? :24:

Ay bunları yapmayı öğrenmek istiyorum. Çok leziz duruyorlar. :27:

Ebegümeci ney? :23:
Afiyet olsun Burcumm :32:

Öğle yemeğin çok dolu dolu olmuş ama ilerleyen saatlerde dengelemişsin canım. Sporunu da yapınca süper olmuş. Afiyet olsun. :13:

Afiyet olsun canım. Salata yağına dikkat et. Diyetisyenim ekletmiyor benim. Eğer alışabilirsen sen de deneyebilirsin. :13:

Günaydııınnn! Çok teşekkür ederim canım, umarım senin de günün böyle güzel geçer. :12:

ebegümeci bi ot canım benim baya da faydalıdır :52:

Günaydın kızlaaar! Bugün de işe gitmedim, yarın gideceğim. 3 Haftalık karmaşada sonra tekrar düzene girmek garip olacak.

günaydın canım :16:

kızlar günaydın ben +300 çıktım yaaaa :14:

ama yılmak yok kendime dün meleğin verdiği dukan gözlemden yaptım ay çok güzel olduuuu
:52::52:

Hııı bilmiyordum ben:9: Günaydın fıstıkcımmm:16:

$images.webp $indir.webp

ıspanak gibi kuzum her türlüsü yapılıyor. ananemlerin bahçede çok bende getirip yiyorum idrar yolu ve böbreklere çok yararlıymış :52:

Eki Görüntüle 731556 Eki Görüntüle 731557

ıspanak gibi kuzum her türlüsü yapılıyor. ananemlerin bahçede çok bende getirip yiyorum idrar yolu ve böbreklere çok yararlıymış :52:
Hahaha ay nasıl bir haberim şu ev işlerinden, yemeklerden vs Bu arada bu sabah 71.2 çıktım. En son tartılışımdan 400 gr. fazla görünüyorum. Demekki yaptığım kaçamakları polisten kaçarken eritmişim
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın kuzucuklarım :16: interneti kapattırmıştım cuma günü pazartesi kapanır dediler cumadan kapattılar sinir oldum. başka bi firmadan alıcaz ttnet fazla fazla fatura yollamaya başladı kafam attı bende kapattırdım :9: telefonu modem olarak kullanıp giriyorum şimdilik biraz yavaş sadece :)

eşleşme yapmışsınız kızlar o ney yaaa bende istiyorum :52:

bi de esad geldi cumartesi günü hemen kilo aldım +200 çıktım bugün. artık zayıfladın ye diyo anlatamıyorum bi türlü koruma dönemi diye bişey olduğunu :9:

günaydın kuzucuklarım :16: interneti kapattırmıştım cuma günü pazartesi kapanır dediler cumadan kapattılar sinir oldum. başka bi firmadan alıcaz ttnet fazla fazla fatura yollamaya başladı kafam attı bende kapattırdım :9: telefonu modem olarak kullanıp giriyorum şimdilik biraz yavaş sadece :)

bi de esad geldi cumartesi günü hemen kilo aldım +200 çıktım bugün. artık zayıfladın ye diyo anlatamıyorum bi türlü koruma dönemi diye bişey olduğunu :9:

bebegim öle bi eşleme yaptıık hani eşler daha çok dikkat etsin kendine diye sen fazla online olamıyosun diye devamlı online olanlardan yaptık listeyi emoşcum ben biraz işine karıştım sanırım 7.takımdan transfer olan arkadaşın durumunu napcaz diye bi kaç kişiye sordum bide püsküüt etap raporu yayınlamıştı venüsle ilgili onada cevap yazdım umarım haddimi aşmamışımdır :26:

canım en güzeli doping ben 1 yıldır kullanıyorum hız filan çok memnunum valla ttnet beni yaşlandırmış 4 yıldır :D:D:D:D

Son düzenleme:
bebegim öle bi eşleme yaptıık hani eşler daha çok dikkat etsin kendine diye sen fazla online olamıyosun diye devamlı online olanlardan yaptık listeyi emoşcum ben biraz işine karıştım sanırım 7.takımdan transfer olan arkadaşın durumunu napcaz diye bi kaç kişiye sordum bide püsküüt etap raporu yayınlamıştı venüsle ilgili onada cevap yazdım umarım haddimi aşmamışımdır :26:

canım en güzeli doping ben 1 yıldır kullanıyorum hız filan çok memnunum valla ttnet beni yaşlandırmış 4 yıldır :D:D:D:D

yok canım :) cevap vermen iyi olmuş bugün de giremeyebilirdim. bende doping almayı düşünüyorum bugün bi ara çıkıcam bakayım ücretlendirmesine de.

ben bi yeni gelenlere kuralları da paylaşayım :)

yok canım :) cevap vermen iyi olmuş bugün de giremeyebilirdim. bende doping almayı düşünüyorum bugün bi ara çıkıcam bakayım ücretlendirmesine de.

ben bi yeni gelenlere kuralları da paylaşayım :)

o zaman sonuçları sölüüm canım şimdi 7. takımdan gelen arkadaşta geçen hafta 13. takıma transfer yazmamış ama bu hafta o takım bildirim yapmayacağı için listede yer alabilirmiş yani ben öle anladım. venüsün durumunu yazdım püsküüt sadece begendi şimdilik cevap yazmadı ama geçerli sebebimiz sağlam bence

takıma bazı kurallar getirdik

her hafta hedef kilo belirliyoruz
belirlediği hedef kilonun yüzde 80 civarını veremeyen diger gruplara gidio pişmanlık mesajı yazıyor
kaçamak yapana yaptığı kaçamağın kalorisi kadar spor cezası ve pişmanlık mesajı yine

sen ne düşünüyorsun :27:

arkadaşlar mesaj sayılarını bu hafta yine bana atıosunuz

nası olsa oturuorum evde atın gitsin
:52: :27:

kızlar mmesaj sayıları için kura çektim
10-16 Haziran haftası-----> limonlubrokoli
17-23 Haziran haftası-----> venuskadini
24-30 Haziran haftası-----> mutedeyyin

temmuz için tekrar kura yapıcam kızlar

o zaman sonuçları sölüüm canım şimdi 7. takımdan gelen arkadaşta geçen hafta 13. takıma transfer yazmamış ama bu hafta o takım bildirim yapmayacağı için listede yer alabilirmiş yani ben öle anladım. venüsün durumunu yazdım püsküüt sadece begendi şimdilik cevap yazmadı ama geçerli sebebimiz sağlam bence

belirlediği hedef kilonun yüzde 80 civarını veremeyen diger gruplara gidio pişmanlık mesajı yazıyor
kaçamak yapana yaptığı kaçamağın kalorisi kadar spor cezası ve pişmanlık mesajı yine

süper olmuş bence :) hedef kilo olayını bende düşünmüştüm bi ara ama uygulamaya geçiremedim :) kraliçelik notlarını da bugünden itibaren almaya başlıyorum :)

canım liste verdim bundan sonra o listeye göre atılacak her ay yeni listeyi yayınlarım

süper olmuş bence :) hedef kilo olayını bende düşünmüştüm bi ara ama uygulamaya geçiremedim :) kraliçelik notlarını da bugünden itibaren almaya başlıyorum :)

canım liste verdim bundan sonra o listeye göre atılacak her ay yeni listeyi yayınlarım

tamam kuzucum o zaman ben geçen hafta yapıodum kraliçelik olayını pc ye format atılması gerekti herşeyi flash a atmıştım onu unutmuşum silindi gitti :52:

o zaman bu cumadan itibaren kilo bildiriminden sonra hedef kiloda belirleyip görelim deneyelim :52:

ahahahha alemsin venüs yaaa :52:
Nihahaha ay valla Harbiye'den Maçka'ya, Maçka'dan Beşiktaş'a, Beşiktaş'tan Dolmabahçe'ye oradan Tophane - Cihangir'e, Cihangir'den Taksim'e, Taksim'den yine Harbiye'ye koştum. Hayatım boyunca koştuklarımı toplasan o kadar etmez. Öyle kondisyonumun olduğunu ben bile bilmiyordum.:60::60::60::60::60::60:

Hoşgeldin canım aman beni de öyle diye diye kandırmışlardı. Dikkat et :8::8:

Kurallar süper bence, mesaj sayılarını da düzenli atmaya çalışacağım bibişim. :23:

tamam kuzucum o zaman ben geçen hafta yapıodum kraliçelik olayını pc ye format atılması gerekti herşeyi flash a atmıştım onu unutmuşum silindi gitti :52:

o zaman bu cumadan itibaren kilo bildiriminden sonra hedef kiloda belirleyip görelim deneyelim :52:

cumayı beklemeyelim bugğnden herkes hedef kilosunu yazsın cuma günleri değerlendirmeyi yapar cuma günü yeniden hedef belirleme yaparız

Nihahaha ay valla Harbiye'den Maçka'ya, Maçka'dan Beşiktaş'a, Beşiktaş'tan Dolmabahçe'ye oradan Tophane - Cihangir'e, Cihangir'den Taksim'e, Taksim'den yine Harbiye'ye koştum. Hayatım boyunca koştuklarımı toplasan o kadar etmez. Öyle kondisyonumun olduğunu ben bile bilmiyordum.:60::60::60::60::60::60:

Hoşgeldin canım aman beni de öyle diye diye kandırmışlardı. Dikkat et :8::8:

Kurallar süper bence, mesaj sayılarını da düzenli atmaya çalışacağım bibişim. :23:

bu hafta emoşa atıomuşuz kuzucummm :52: gerçekten o kaaa iyi kondisyonun var spora başlasan daha da kilo vercen demek ki :52:

Back
X