Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar :) sanırım 13. takım için iki haftalık deneme sürecim başlamış bulunmakta. Kuralları okudum. Umarım her gün yazabilirim. Diyetten çok zorlanacağım nokta bu olabilir :) Şimdi tartıldım, kilom 63,4 hedefim 50 canlarım, motive olmaya hazırım :)
Selam kızlar :) sanırım 13. takım için iki haftalık deneme sürecim başlamış bulunmakta. Kuralları okudum. Umarım her gün yazabilirim. Diyetten çok zorlanacağım nokta bu olabilir :) Şimdi tartıldım, kilom 63,4 hedefim 50 canlarım, motive olmaya hazırım :)
kızlar bi ara plates yaparak 67 kilodan 64-65 indim..ama misafirlerim vardı 3 haftadır geri saldım kendimi :) bugün tekrardan başlamaya karar verdim şuan 64ten 59-60 lara inmek istiyorum..boyum 1,70 64 kiloyum,,ben plates yaparken termal sauno şort kullanıyorum tuzuyla beraber birde yoğurtlu yulaf ezmesi yiyorum birde sabah akşam 1 soğan bi tutam maydanoz ve bi dilim limonun suyunu kaynatıp içiyorum :)) umarım eski kiloma dönerimm![]()
canım deneme süremiz 3 hafta. boyun kaç canım benim motive olmaya hazırsan tam yerine geldim diyelim hayırlı olsun diyelim aramıza hoşgeldin ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrensiyim sözlüyüm 6 marttan beri burdayım ve 10.7 kilo verdim daha da vermeyi düşünüyorum![]()
3 hafta, tamamdır canım :) ben pınar tanıştığıma memnun oldum. ben de 21 yaşındayım, 22 olmak üzereyim. Geçen ay mezun oldum. kpss ye çalışıyorum. Öğretmenlik için :) Maşallah neredeyse 11 kilo süpersin sen :) şimdi bile motive oldum :) boyum 1.60, inşallah ben de başarılı olurum, genelde 4 kilodan sonra devam edemiyorum. istikrarsızım biraz![]()
biz seni devam ettirirz hiç sıkıntı etme arkadaşlık isteğimi kabul et resimlerime bak dahada motive ol bnmde boyum 160![]()
Tekrar yazayım canlar :) Ben Pınar. 21 yaşındayım. boyum 1.60. hedefim 50. Sakarya üni pdr bölümünden geçen ay mezun oldum. kpss ye ve yüksek lisansa hazırlanmaktayım. Yani şuan şükür ki Psikolojik Danışmanım diyebilirim :) Sevdim burayı bak ne güzel :)
Vay be :) helal diyorum sana. mükemmelsin, devamını dilerim :)
Yeni gelenler için tekrar alıntı yaptım.Yeni gelen arkadaşlar merhaba,
isimlerinizi bilmediğim için birebir hitap edemiyorum. Ben Venüs (adımı paylaşmıyorum), 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite okuyorum ve çalışıyorum.
2 Mart 2013'de 13. Takım ile diyete başladım.
87.6 kg'dan 71.2 kg'a düştüm. Toplam 16.4 kg verdim.
Boyum 1.70 cm
3 Aylık süreçte yok denecek kadar az spor yaptım.
3 Haftadır diyete ara vermiştim diyebilirim.Bu Pazar tekrar başladım.
1 Ağustos'ta 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum.
Birlikte çok güzel kilolar verebiliriz, takıma odaklanıp önerileri dikkate alırsak..![]()
İki ayda 2 kilo çok değil canım ben olsam 12 kilo alırdım. Tekrar hoşgeldin aramıza.Selaaam kızlarr., yaklasık ii aylık bir aradan sonra tekrar sizlerleyim.. Hatırlarsanız iphonumu ufaklık suya attıgı için telefonsuz kalıp izne ayrılmak zorunda kalmıstım.. Ancak yeni bir telefon alabildim ve artık internetim var, insallah bu yaz boyunca bol bol paylasım yapabilicem, ben bu izne ayrıldıgım donemde iki kilo aldımsizin motivasyonunuz olmadan saldım gitti yaa
Ee siz ne durumdasınız, mezun olan , olmaya yaklasanlar filan... Hadi bakalım , bu yaz okul yokken hazır bol bol spor yapmak isityorum.. İnsallah bir an once saglıklı bir sekilde hedefllere ulasırııızzz:))
Bu arada hatırlayamayanlar-tanımayanlar icin adım tuba, 26 yasındayım iki kızım var ogrenciyim. Suan 72 kiloyum boyum 169 hedefim ise 63
1.65 boyum, 70 kiloyum cumadan bu güne ne aldım ne verdim.
Motive etmek ve motive olmak için doğru yerdesin. Buranın en önemli olayı her gün yazabilmek. Biraz çaba sarf edersen neredeyse her gün yazabilirsin. Aramıza hoşgeldin. Mesajın başında kendimi tanıttım oradan bakabilirsin.Selam kızlar :) sanırım 13. takım için iki haftalık deneme sürecim başlamış bulunmakta. Kuralları okudum. Umarım her gün yazabilirim. Diyetten çok zorlanacağım nokta bu olabilir :) Şimdi tartıldım, kilom 63,4 hedefim 50 canlarım, motive olmaya hazırım :)
kızlar bi ara plates yaparak 67 kilodan 64-65 indim..ama misafirlerim vardı 3 haftadır geri saldım kendimi :) bugün tekrardan başlamaya karar verdim şuan 64ten 59-60 lara inmek istiyorum..boyum 1,70 64 kiloyum,,ben plates yaparken termal sauno şort kullanıyorum tuzuyla beraber birde yoğurtlu yulaf ezmesi yiyorum birde sabah akşam 1 soğan bi tutam maydanoz ve bi dilim limonun suyunu kaynatıp içiyorum :)) umarım eski kiloma dönerimm![]()
Geldin PınaaarTekrar yazayım canlar :) Ben Pınar. 21 yaşındayım. boyum 1.60. hedefim 50. Sakarya üni pdr bölümünden geçen ay mezun oldum. kpss ye ve yüksek lisansa hazırlanmaktayım. Yani şuan şükür ki Psikolojik Danışmanım diyebilirim :) Sevdim burayı bak ne güzel :)
Motive etmek ve motive olmak için doğru yerdesin. Buranın en önemli olayı her gün yazabilmek. Biraz çaba sarf edersen neredeyse her gün yazabilirsin. Aramıza hoşgeldin. Mesajın başında kendimi tanıttım oradan bakabilirsin.
Geldin Pınaaar![]()
Çok teşekkür ederim canım benim ama emin ol kararlı ve azimli olursan burada gözünü açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın ne kilolar gelmiş gitmişhoşbuldum ve memnun oldum vee başarına hayran kaldım :)
Çok teşekkür ederim canım benim ama emin ol kararlı ve azimli olursan burada gözünü açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın ne kilolar gelmiş gitmiş![]()
mrb kızlar ben 170 boyunda 64 kiloda 31 yaşında evli mutlu çocuksuz( kimya öğretmeniyim,dershanede çalışıyorum bu hafta tatile girdik :) bu ayın sonuna kadar verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum! burcu kendime hedef koyuyorum inmeyi istediğim kilo 58 cik :))) daha fazla inemem sanırsam galiba yanılmıyosam
![]()
bbegim adın nedir yazdında ben mi kaçırdım acaba tamam şimdilik 58 olsun bakalım kolay inersen çekmek istersen çekersin
yok yok kaçırmadın ben söylemeyi unutmuşumadım şerife :)))
ayycok çirkin olmuş ne o öyle diş macununu ortadan sıkmış gibi duruyo :)))))