Ne güzel.canım bugün ekstra bi durum oldu kredi işi vardı tatil boyunca haber çıkmadı işe başlayınca haber çıktı zaten fazla da yoğun değilmiş iş yeri bugün şefi öğleden sonra izin vermiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel.canım bugün ekstra bi durum oldu kredi işi vardı tatil boyunca haber çıkmadı işe başlayınca haber çıktı zaten fazla da yoğun değilmiş iş yeri bugün şefi öğleden sonra izin vermiş![]()
günaydııınnn kızlarrrbugün sahurda sadece ufak bi yufka parçasıyla 1 tane biber yedim ve 1 lt ye yakın su içtimmm
ayyyy zayıflayacaaammmm
![]()
Ne güzel.Öğle yemeğinde sen dikkat edersin zaten. Afiyet olsun canım.
![]()
günaydııınnn kızlarrrbugün sahurda sadece ufak bi yufka parçasıyla 1 tane biber yedim ve 1 lt ye yakın su içtimmm
ayyyy zayıflayacaaammmm
![]()
dikkat etmem lazım bu hafta zayıfladığımı hissediyorum ama tartılmıcam cumaya kadar
canım bu bi sağlıksız beslnme olmuş diyet yapmak az yemek değildir yada böle sofrada olan şeylerden biraz ondan biraz ondanda değildir sağlıklı beslenmedir mesela yufka bildiğin un şimdi sen biber ve yufkayı yedin metabolizman yavaşladı neden çünkü sağlıklı birşey yemedi bide oruçsun gün boyuu iyice yavaşlıcak bu büye sonra nolcak iftarda yicen yavaşladığı için onu eritmeyecek sora gelsin kilolar. sahurda mutlaka protein al yumurta ye peynir ye mutlaka![]()
Ben pazar günü dayanamayıp tartıldım. Sonuç çok hoşuma gitmişti ama bugün çok şişmiş hissediyorum kendimi. Cuma günü çıkacak sonuçtan korkmaya başladım.
ayyyy zayıflayacaaammmm
![]()
Canım bu kadar az yersen metabolizman yavaşlar. Oruçluyken zaten 17-18 saat aç kalacaksın. Keşke haşlanmış yumurta gibi, protein kaynağı, tok tutan bir şey yeseydin.
canım bu bi sağlıksız beslnme olmuş diyet yapmak az yemek değildir yada böle sofrada olan şeylerden biraz ondan biraz ondanda değildir sağlıklı beslenmedir mesela yufka bildiğin un şimdi sen biber ve yufkayı yedin metabolizman yavaşladı neden çünkü sağlıklı birşey yemedi bide oruçsun gün boyuu iyice yavaşlıcak bu büye sonra nolcak iftarda yicen yavaşladığı için onu eritmeyecek sora gelsin kilolar. sahurda mutlaka protein al yumurta ye peynir ye mutlaka![]()
Burcu bu yazdığımız mesajların rengini falan nasıl düzenliyoruz?
canım kendini şiş hissediosan iftardan sonra yeşilçay iç veya bi bardak maydanoz suyu iç yada maydanoz ye biraz![]()
canım hemen üstte işaretler var orda yapıyorm![]()
meleğimmmm ve kızlarrrr merhabalar
14/07/2013tarihiyle 14. takımı yeniden açtıkben denizde takım kaptanı olarak, desteğini esirgemeyen meleğime ve sizlere bir selam vereyim dedim
Ben pazar günü dayanamayıp tartıldım. Sonuç çok hoşuma gitmişti ama bugün çok şişmiş hissediyorum kendimi. Cuma günü çıkacak sonuçtan korkmaya başladım.
ben su içince direkt tuvalete gidiyorum ve şişliğim iniyo sanki.canım kendini şiş hissediosan iftardan sonra yeşilçay iç veya bi bardak maydanoz suyu iç yada maydanoz ye biraz![]()
Burcu bu yazdığımız mesajların rengini falan nasıl düzenliyoruz?
ben su içince direkt tuvalete gidiyorum ve şişliğim iniyo sanki.
canımm cevap yazarken yukarıda ayarlar çıkıyo ya en üst satırda A harfi var yanındaki minik ok a tıkla renkler çıkar karşına.
hayırlı olsun . umarım bol paylaşımlı bir takım olur. bol bol kilo verirsiniz.meleğimmmm ve kızlarrrr merhabalar
14/07/2013tarihiyle 14. takımı yeniden açtıkben denizde takım kaptanı olarak, desteğini esirgemeyen meleğime ve sizlere bir selam vereyim dedim
Bende çıkmıyor canım o. Sanırım 100 mesajım olmadığı için o da.![]()
Hayırlı olsun.meleğimmmm ve kızlarrrr merhabalar
Çıkmıyor canım. Teşekkür ederim.ben su içince direkt tuvalete gidiyorum ve şişliğim iniyo sanki.
canımm cevap yazarken yukarıda ayarlar çıkıyo ya en üst satırda A harfi var yanındaki minik ok a tıkla renkler çıkar karşına.
Beklerim artık.hayırlı olsun . umarım bol paylaşımlı bir takım olur. bol bol kilo verirsiniz.
bişey kalmamış 100 mesaja zaten.
bende olmuo o ya hemen suyu içince 1 litre içiyorum sonra tuvalete gidiyorum anca ama o zamanda çıkamıyorum tuvaletten![]()
aynen 2 büyük bardak (kola bardaklarından) su içiyorum 10dk yı bulmuyor tuvalete koşuyorum. sonra da 10dk da bir tuvaletteyim. ama sanki ödem atıyormuşum gibi geliyor. belki de psikolojıktır![]()