Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun canım ben arada bakıyorum yardım edeceğim bişi olursa oralardayım merak etme bu arada ben burcu kaptan yardımcısıyım :52:

hayırlı olsun . umarım bol paylaşımlı bir takım olur. bol bol kilo verirsiniz.

bişey kalmamış 100 mesaja zaten.

Hayırlı olsun. :34:

Çıkmıyor canım. Teşekkür ederim. :34:

Beklerim artık. :34:

güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar:16:hepimize kolay gelsin ve başarılar:16:teşekkürler burcucum çok memnun olurum:29:canım....

kızlar herşeyi açıklamış zaten. böyle zayıflayamazsın. az yemişsin ama sağlıklı bişey yememişsin ki. üstelik akşama doğru iyice acıkıp tansıyon problemi e yaşabilirsin. zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmamalıyız. bir de şöyle birşey var. kaptan da bahsetmişti birkaç gün önce. bu diyet eninde sonunda bitecek. sen şimdi aç kalarak zayıflayabilirsin ama hayatının sonun kadar aç kalmayacaksın ya. yemeğe başlayınca da verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. o yüzden diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. varsın 2şer 2şer değil 1er 1er gitsin ama geri gelmesin:34:

Güzel açıklamışsın cnm haklısın.;-)

kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :ssz:

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği

ara(1:00)
3 kayısı

akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt

2,2Lt su

sabah(10:00)
2 kayısı
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına peynirli yağsız tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay

öğle(14:00)
1 şeftali

akşam(18:15)
1 kayısı
5 -6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok

öğleyi geçiştirdiğimi biliyorum ama ananemlerde oruç olanlar vardı pek bişi istemedi canım

:42::42:

güzel olmuş Burcucum, afiyt olsun cnm...

kızlar bugün hastaneye gittim hastamın odası boştu sevindim izolasyonu kalktı diye hemen hemşirenin yanına gittim öldü dedi çok üzüldüm bi yandan sevindim kurtuldu diye ama ne bilim içim bi buruk oldu :14: ananemlere gittim kuzenim 347 puan almış anadolu lisesi tutmuyor meslek lisesi yapamaz sıkılıyor bende dedim düz liseye gitsin dil kursuna yazdırtcam bide hem aktifleşip açılsın hemde dil öğrensin istedim. bana şu an mesleki ingilizcem yetiyor ama dil şart ya :33:

allah rahmet eylesin cnm :43:
evet dil çok önemli.. artık ingilizce olmazsa olmaz... hatta onu saymamak 2. bir yabancı dil öğrenmek lazım..

ay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)

oohhh, hamarat kız cnm bu Tuba :52::52::52::52:

Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D
:46::46::46::46:

Selam kızlar...
Nasılsınız canlar... :16:

selam cnm, iyiyiz sen nasılsın? seni bekliyoruz... ramazandan sonra geliyormuşsun , hadi bekliyoruz.. kilo durumların ne? almadın di mi?

Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

2,5 lt.su.1 bardak yeşil çay..Spor yok..

süpeerr :46::46::46:

Kızlar dunku menumu yaxayım hemen

Sahur 3:20
1 haslanmıs yunurta
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep

İftar 8:40
1 kepce corba
Zeytinyaglı kabak patlıcan
Yarım dilim borek (kucuktu tadına baktım)
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava :((

Su sayamadım ama 1 lt filandır
Spor yok

börek-baklava olmamış kuzucum :50::50::50:

Menümü yazayım.
Sahur:
1 yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 hurma

İftar:
1 kase zerdeçal bilmem bir şey çorbası :52:
5 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 hurma

1 şişe maden suyu

şuanda da çay içiyorum. Annem kek yapmış. Az önce bir çatal alıp tadına baktım. :17:

Su bugün çok az. 2lt :17: Çok uzun süre aç kalınca iftarda biraz coştum. :17:

evet, su daha iyi olabilir, afiyet olsun cnm...

Bugünkü menüm
03:00
1 parça ekmek arası peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay

20:10
1.5 domates,2 biber,çok az peynir ve 1 yumurtadan oluşan menemen
(hepsini yiyemedim.)

1 parça ekmek

1 fincan şekersiz çay

2,5 litre su

1 soda

EGZERSİZLER

22:00
1 saat 10 dakika sahilde tempolu yürüyüş​

:46::46::46:

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menümü yazayım

sahur(2,45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak ılık süt

iftar(20,35)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

bunu oğlumla birlilkte yedik.

yemekten sonra ( 21.15 gibi)
1 şekersiz nescafe
3 küçük kare bitter çikolata ( etinin %70 kakao oranı olanından)

çikolata için kızmayın lütfen sırf çıkolata yıyebilmek için akşamı az tuttum. sonra da kahve ve su ile şiştim zaten acıkmadım. demekki az da yesem doyuyormuşum. gözüm doymuyormuş :1:

su:2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk
öğle: 5km
iş çıkışı: 25 dk

cnm çikolataya kızmayalım ama keşke 3 olmasaymış... :50:
afiyet olsun artık :52::52::52:

Gunaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
,salatalık biber
1 tane sigara böreği( bunu yememem gerekiyordu biliyorum ama dayanmadım)

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık sebze yemeği
1 keçpe cacık

cnm protein eklemelisin menüne, bir de börek olmamış evet...

günaydııınnn kızlarrr :3: bugün sahurda sadece ufak bi yufka parçasıyla 1 tane biber yedim ve 1 lt ye yakın su içtimmm :21:ayyyy zayıflayacaaammmm :16:

ama çok sağlıksız olmuş cnm:50::50::50:

kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :ssz:

sevin sevin :46::46::46::46:

merhaba arkadaşlar gruba dahil olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

cnm kaptanımız dönebilir sana, istersen cuma zayıflama takımları alanına da yazabilirsin,tüm takımlar görür seni ve çağrılabilirsin, ama bizim takımı istiyorsan kaptanımızı beklemelisin... :34:

cnm kaptanımız dönebilir sana, istersen cuma zayıflama takımları alanına da yazabilirsin,tüm takımlar görür seni ve çağrılabilirsin, ama bizim takımı istiyorsan kaptanımızı beklemelisin... :34:[/QUOTE]

tamam cnm anladım teşekkür ederim

sevin sevin daraltırsın nolcak ki :8:
merhaba arkadaşlar gruba dahil olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
canım cuma zayıflama yarışmalarını katılmak isteyenler bölümüne yazarsan eksiği olan bir takımdan davet alırsın.
dünkü menüm:

şekersiz çay

3 kayısı

2,2Lt su
gayet iyi olmuş menün afiyet olsun

merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20

haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma

iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt

su 2 lt spor 20 dk yürüyüş

canım bu bi sağlıksız beslnme olmuş diyet yapmak az yemek değildir yada böle sofrada olan şeylerden biraz ondan biraz ondanda değildir sağlıklı beslenmedir mesela yufka bildiğin un şimdi sen biber ve yufkayı yedin metabolizman yavaşladı neden çünkü sağlıklı birşey yemedi bide oruçsun gün boyuu iyice yavaşlıcak bu büye sonra nolcak iftarda yicen yavaşladığı için onu eritmeyecek sora gelsin kilolar. sahurda mutlaka protein al yumurta ye peynir ye mutlaka :ssz:

anladım tatlım :107: akşam biraz fazla kaçırdım daa sahurda o yüzden yiyemedim :17: bundan sonra daha dikkatli olacağimmm :16:

Sevin canım. :34: Sırf böyle olur diye alışveriş yapmıyorum. HEdefe ulaşınca esaslı bir alışveriş yapacağım. :52:

dünkü menüm:

şekersiz çay

3 kayısı

2,2Lt su
Afiyet olsun canım.

canım hoşgeldin ben burcu 21 yaşıdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 13 kilo verdim 4 kilo çok güzel vermişsin yağlarına sağlık :9: emin ol çok keyifle kilo verceksin biz kocaman bir aileyiz çünküüüüüüüü :16:

ayyy ne güzelll :107:bende hukuk okuyacağımm inşallah :16: evet çook sevdim burayı :16:çoook keyifli bi zayıflama olacak :9:

merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20

haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma

iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt

su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım. :32:
anladım tatlım :107: akşam biraz fazla kaçırdım daa sahurda o yüzden yiyemedim :17: bundan sonra daha dikkatli olacağimmm :16:

ayyy ne güzelll :107:bende hukuk okuyacağımm inşallah :16: evet çook sevdim burayı :16:çoook keyifli bi zayıflama olacak :9:
Birbirimize destek oluyoruz canım. Ben bir haftadır buradayım ama çok farketti. Su içiyyorum artık. :52:
ayyy inşallah yaaa :16: yok ya burada daha da hırslanıyorum :8:sizinle birlikte motive oluyorummm :34:

evet çook güzel bir tesadüf :34:

kızlar herşeyi açıklamış zaten. böyle zayıflayamazsın. az yemişsin ama sağlıklı bişey yememişsin ki. üstelik akşama doğru iyice acıkıp tansıyon problemi e yaşabilirsin. zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmamalıyız. bir de şöyle birşey var. kaptan da bahsetmişti birkaç gün önce. bu diyet eninde sonunda bitecek. sen şimdi aç kalarak zayıflayabilirsin ama hayatının sonun kadar aç kalmayacaksın ya. yemeğe başlayınca da verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. o yüzden diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. varsın 2şer 2şer değil 1er 1er gitsin ama geri gelmesin:34:

anladım tatlım :107: ama iftarda çoook fazla yemiştim :43:6 tur koştum koca parkı bi sürü spor yaptığım halde şişkinliğim geçmemişti :43:sahurda istesemde yiyemezdim yerim yoktu :25:

Back
X