Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla canım annem tamam yeter verme daha dio gencay aşkım iyisin verme dio meğersem orjinalim bozulcak die korkuolarmış annem arkandan görsem tanımam dio ben seni popişten tanıodum dio :52: dalga geçio benle yaaa :52:
Hoff anneler hep böyle. :52: Hedefin neyse ulaş canım sen. Ama tabi sağlık sınırlarının altına düşmeden. Zaten sen dikkat edersin. :34:

ayyy kız deme öle ama minnoş bi ceren gelse ben çocukları çok seviyorum ya biri bana hamileyim filan dese ben kendim hamile gibi heyecanlanıyorum :52:

Yirim kız ben seni. Benim çocuklarla aram hiç iyi değldir, sevmem pek. :52: Ablamın çocuğu olduğundan beri biraz değiştim aslında ama hala pek anaç olduğum söylenemez. :52:

tabiki dikkat etcem canım bence hepimiz dikkat etmeliyiz ki şu lanet yağlar geri dönmesin
:52:
Dönüşleri olmayacak onların!! :52:

:) Ne demişler Burcucuğum kadının kalçalısı yemeğin salçalısı :52:

işte ben sırtım geniş olduğu halde a takıyorum. kilo versem düz tahta olacağım herhalde.

95 cm canım bel çevrem. Boyum 167 cm Bildiğin balkon göbek şeklinde duruyor babamınkinden fazla derken bel çevresi olarak değil de göbek çıkıntısının görünümü açısından onunkisinden fazla. Onun hafif bir göbeği var. :34:

belin 95se göbeğin daha çoktur:50:bir an önce kurtulmamız lazım şunlardan:16::16:
incelirsin cnm.100cmti benim göbek çevrem şimdi 90a yakın.Hatta geçen yıl mayıs ayında 104'tü:52::52:
oturduğum zaman avucumla tutuyorum 2 avucumun içiyle tutabiliyorum yağları.Keşke öyle olmasa.:16::16:

Yirim kız ben seni. Benim çocuklarla aram hiç iyi değldir, sevmem pek. :52: Ablamın çocuğu olduğundan beri biraz değiştim aslında ama hala pek anaç olduğum söylenemez. :52:

Dönüşleri olmayacak onların!! :52:

ay sen bu sene beni görmeliydin bu sene staj yerlerim kadın doğum ve çocuk cerrahiydi hoplaya zıplaya gidiyorum çocuk sevcem diye teyzemin ikizleri var kuzenimin kızı oldu bu senede hep kız maşallah biraz cadılar ama seviyorum hepsini haftada 1 akşamları mutlaka bi sevip geliyorum :52:

bundan sonra kilo almak yokkk vermek varrr :kkk:

belin 95se göbeğin daha çoktur:50:bir an önce kurtulmamız lazım şunlardan:16::16:
incelirsin cnm.100cmti benim göbek çevrem şimdi 90a yakın.Hatta geçen yıl mayıs ayında 104'tü:52::52:
oturduğum zaman avucumla tutuyorum 2 avucumun içiyle tutabiliyorum yağları.Keşke öyle olmasa.:16::16:

ay özlem bende öleydim yaaa özellikle banyoda çok batıyordu gözüme oturuyordum bi bakıyorum koca bi kütle var önümde ayyy ne günlerdi beaaa herkes az kilo ver derdi şimdi ay kıyamam yüzü kaşık kadar kalmış pek bi güzel olmuş diolar :52:

Kızlar eşim akşam yemeğinin yanında pirinç pilavı istedi.ARtık 1-2 kaşık yerim duruma göre.
patlıcanlı etli güveç yapicam.salata,ayran ve pirinç pilavı.:56::56:

Kızlar eşim akşam yemeğinin yanında pirinç pilavı istedi.ARtık 1-2 kaşık yerim duruma göre.

bana kalsa hiç yeme aslında ama yinede kendin bilirsin canım bnm :52:

ben bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar ama tartılmıcam inat ettim bu hafta cuma sabaha kadar tartılmıcam :52::52:

ay özlem bende öleydim yaaa özellikle banyoda çok batıyordu gözüme oturuyordum bi bakıyorum koca bi kütle var önümde ayyy ne günlerdi beaaa herkes az kilo ver derdi şimdi ay kıyamam yüzü kaşık kadar kalmış pek bi güzel olmuş diolar :52:

şimdi öyle değil sanırım senin göbişin.:16:
çok kötü bir durum ya o yağ kütlesii.bakma o elbisede belli olmamış yoksa çok fena:52:

ben de tutuyorum canım. Dar bir şey giyemiyorum çok kötü duruyor.

ay sen bu sene beni görmeliydin bu sene staj yerlerim kadın doğum ve çocuk cerrahiydi hoplaya zıplaya gidiyorum çocuk sevcem diye teyzemin ikizleri var kuzenimin kızı oldu bu senede hep kız maşallah biraz cadılar ama seviyorum hepsini haftada 1 akşamları mutlaka bi sevip geliyorum :52:

bundan sonra kilo almak yokkk vermek varrr :kkk:

Ben senin kadar çocuk ssever biri olacağımı sanmıyorum. :52: :52: :52:
kilo almak ne burcu? Ben o kavramı sildim artık :34:
eheheh en büyük teşvik :52:
yememeyi dene olmadı artık 1 kaşık yersin. Afiyet olsun canım.

çok kötü bir durum ya o yağ kütlesii.bakma o elbisede belli olmamış yoksa çok fena:52:

yok canım göbüşüm kalmadı gibi gibi az var ama oda artık pantolonlar gizlio yani eskisi gibi abla dur sıkıştık burda diyip kendini kemerin üstünden dışarı atmıo :52: benim tek sorunum basenlerim sıkılaşmıo canım eskisi gibi değiller ama etim çok gevşek o nedenle kilo verme işi bitince sıkılaşmak için bişiler yapcam artık belkide 55 e düşünce hiç kalmaz diorum :44:

ben bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar ama tartılmıcam inat ettim bu hafta cuma sabaha kadar tartılmıcam :52::52:
Ben eve gidince tartılayım diyorum :52:

O yağ kütlesi oturunca "ben burdayım!" diye bağırıyor. Alışkanlık olmuş o göbeği saklama hissi. Kucağımda hep çantayla oturuyorum. :52: :52:

hadi inşallah 62 ve altını görürüsün bu cuma inşallahh:16::16:
bana kalsa hiç yeme aslında ama yinede kendin bilirsin canım bnm :52:

Bakalım o zamanki durumuma göre.:52:zaten bu ara fazla yiyemiyorum.bu kadarda az yemek istemiyorum aslında sonra normal yemeğe döndüğümde kilo artışı olur diye endişe ediyorum.:52:

ben de tutuyorum canım. Dar bir şey giyemiyorum çok kötü duruyor.

Ben senin kadar çocuk ssever biri olacağımı sanmıyorum. :52: :52: :52:
kilo almak ne burcu? Ben o kavramı sildim artık :34:

eheheh en büyük teşvik :52:

yememeyi dene olmadı artık 1 kaşık yersin. Afiyet olsun canım.

ben var ya az mantığım kesse hemen evlenince çocuk yapcam ama oda çok mümkün olmuyor atamam filan olur olmaz olayı o nedenle atama olana kadar ertelicem evlenince :52: ben şimdi agustos 20 de tatile gitcem inş. o zaman teyzemin surat ifadesini merak ediyorum diyete başladığımda ankaraya gelmişti aman ne olmuş sana fıçı gibi olmuşsun diodu veremezsin kilo dedi filan şimdi gitcem bak dicem gör dicem kapak olsun dicem :52:

Kızlar benim bilgisayar yine donmaya başladı.:47:
Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşallah.:16::16::16:

Ben eve gidince tartılayım diyorum :52:

O yağ kütlesi oturunca "ben burdayım!" diye bağırıyor. Alışkanlık olmuş o göbeği saklama hissi. Kucağımda hep çantayla oturuyorum. :52: :52:

yok canım ya tartıyı kaldırdım bu hafta düşünce gücüyle zayıflıyorum o nedenle tartılırsam moralim bozulur veremem die tartılmıyorum :52: amannn bende öleydim hep göbeğimi kapatmak için çabalrdım artık baktım olmuo korse aldım kendime ama zincire bağlasan durmuo o kütle bide korse giyince sopa yutmuş gibi oluyorsun en güzeli kilo vermekti ve verdim :kkk:

hadi inşallah 62 ve altını görürüsün bu cuma inşallahh:16::16:

Bakalım o zamanki durumuma göre.:52:zaten bu ara fazla yiyemiyorum.bu kadarda az yemek istemiyorum aslında sonra normal yemeğe döndüğümde kilo artışı olur diye endişe ediyorum.:52:

inş. canım ya 61.9 bile razıyım :23: bence bi sıkıntı olmaz çünkü o zaman sporlada destekliceksin :52:

ben var ya az mantığım kesse hemen evlenince çocuk yapcam ama oda çok mümkün olmuyor atamam filan olur olmaz olayı o nedenle atama olana kadar ertelicem evlenince :52: ben şimdi agustos 20 de tatile gitcem inş. o zaman teyzemin surat ifadesini merak ediyorum diyete başladığımda ankaraya gelmişti aman ne olmuş sana fıçı gibi olmuşsun diodu veremezsin kilo dedi filan şimdi gitcem bak dicem gör dicem kapak olsun dicem :52:

Düşününce ben bile burada hahaha diye güldüm. :52: o zamana kadar daha verirsin de zaten. :34:
Kızlar benim bilgisayar yine donmaya başladı.:47:
Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşallah.:16::16::16:
Tamam canım hoşçakal.

yok canım ya tartıyı kaldırdım bu hafta düşünce gücüyle zayıflıyorum o nedenle tartılırsam moralim bozulur veremem die tartılmıyorum :52: amannn bende öleydim hep göbeğimi kapatmak için çabalrdım artık baktım olmuo korse aldım kendime ama zincire bağlasan durmuo o kütle bide korse giyince sopa yutmuş gibi oluyorsun en güzeli kilo vermekti ve verdim :kkk:

zaten korseyle nefes bile alamıyor insan. Yaptığın işe konsantre olamıyorsun ağız tadıyle eğlenemiyorsun bile. Karşındaki insanın dediklerine odaklanamıyor ki insan nefes alacağııım nefes alacağııım derken :52:

inş. canım ya 61.9 bile razıyım :23: bence bi sıkıntı olmaz çünkü o zaman sporlada destekliceksin :52:
Olur inşallah canım. :34:

Back
X