Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma
İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran
Bugün annemin içine fırıncı kaçmış.eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış.
![]()
Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya.![]()
MENÜLERİM
Dün
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:20)
1 porsiyon tavuk ciğer (soğanlı sote?
Sumaklı soğan salatası, domates
1 tane hurma
2,5 litre su Spor yok
BUGÜN
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 porsiyon tavuk ciğer (yine sote)
Sumaklı soğan salatası ve domates
4 küçük dilim kavun
Su 2,5 litre Spor yok.
sabah(11:00)
yarım dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
şekersiz çay
öğle(13:15)
1 porsiyon et döner
yoğurt
salata
(aslında iskendere gittik ama tanıdık yerdi
rica ettik bana ekmeksiz iskender yaptılar)
maden suyu
akşam(18:15)
5-6 yemek kaşığı taza fasulye
yoğurt
2 cin biber
3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok
Kızlaarrrrrr,
ben bilmeden kaçak yarışmacı sokmuşum bizim takıma
hamileyiimmmmmmm
kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...
cuma doktora gidicem bakalım, test yaptım 3435 çıktı...
çok da tecrübesizim yaa...
![]()
İstekli olacağım kaptan.Evet canım gerçekten hamilenin duası kabul oluyor. İki kişiye dua ettim hamileyken ikisi de hamile kaldı. Birisi doğum yaptı, birisinin de az kaldı. Hayırlısıyla allah sana da nasip etsin inşallah.
Menün gayet güzel olmuş canım. İki küçük lahmacunla durduysan eğer tebrik ediyorum seni. Bu arada böyle güzel devam edersen eğer bu cuma listeye girebilirsin Ayşenur' cum. Gidişatın gayet güzel. Daha fazla bekletmek istemiyorum seni ama sözde istiyorum hep böyle istekli ve kararlı olacağın konusunda. Paylaşımlarında çok güzel.
afiyet olsun kaptan. Kaçamaklardan sonra mükemmel dönüş bu oluyor sanırımMENÜLERİM
Dün
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
1 tane hurma
2,5 litre su Spor yok
BUGÜN
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
İftar
4 küçük dilim kavun
Su 2,5 litre Spor yok.
Sahurda hiç iştahım yoktu canım. Bu kadar yiyebildim.Sahur çok az olmuş.Bir dilim ekmekle bir dilim b.peynir ekleseydin iyi olurdu.Akşamda küçük lahmacun yemişsin birşey olmaz.Afiyet olsun :)
Burcunun insanısın yani Burcu![]()
Sahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma
İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran
Bugün annemin içine fırıncı kaçmış.eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış.
![]()
Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya.![]()
MENÜLERİM
Dün
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
1 tane hurma
2,5 litre su Spor yok
BUGÜN
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
İftar
4 küçük dilim kavun
Su 2,5 litre Spor yok.
aynen öle canım
afiyet olsun canım lahmacunada ayrı bi hayran kaldım iyi frenlemişsin kendini
Allah'ım se kaptanı özüne döndürdün şükürler olsun sana![]()
dünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay
öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği
ara(1:00)
3 kayısı
akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt
2,2Lt su
selam kardeş takımben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden
![]()
Super burcu superrrr:))kızlar bi yemek yedim bide aşkım bana polo yaka tişört aldı hemde kendine aldığının aynısıuzun zamandır istiyordum vee en son gömlekte 42 bady tişörtte large giyiyordum ondada her yerim çıkıyordu bazen x-large alıyordum şimdi gömlekte 38 bady tişört medium giyiyorummmm
![]()
"nerde o eski pantolonlar?" hahahhahahahhshs cok guldum bunaa:))Mühim nokta o kıyafetleri bir daha giyememek. Duygusal bağ kuruyor insan ayrılması zor geliyor sonra. Daralttırınca da eskisi gibi olmuyor ve diyorsun ki nerede o eski pantolonlar?![]()
![]()
![]()
Seni popişten tanıyor heee:)))valla canım annem tamam yeter verme daha dio gencay aşkım iyisin verme dio meğersem orjinalim bozulcak die korkuolarmış annem arkandan görsem tanımam dio ben seni popişten tanıodum diodalga geçio benle yaaa
![]()
Kızlaarrrrrr,
ben bilmeden kaçak yarışmacı sokmuşum bizim takıma
hamileyiimmmmmmm
kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...
cuma doktora gidicem bakalım, test yaptım 3435 çıktı...
çok da tecrübesizim yaa...
![]()
saol kaptişim...
Allah'ım hayırlısıyla kucağıma alayım inşallah..
olmayan herkese de en kısa zamanda en hayırlısından evlat nasip etsin
ben de pazar günü çok şüphelendim aslında, şirkette süt aldım minik kutu, içtim bozuk,attım, bir kutu daha aldım o da bozuk... allah dedim, arkadaşa verdim, yoo gayet güzel dedi, hepsini içti.. ahaaa dedim, ptesi bekledim ama dedim olmayacak, bugün test yaptım işte
ya ama karnım ağrıyor her gün, normal mi? değerim 3435, cuma doktora gidicem, kese görünür di miii? kalp atışı ne zaman görünür, onun hcgyle ilgisi var mı? haftaya tatile gidicem ya, sorun olmaz di miii? sen tecrübelisin, anlat kaptişşş...
gördüğünüz gibi durumum fena.. hem çok mutluyum, hem de aklımda onlarca soru var...
ay ben hamileyim yaa
![]()
Hpşgeldin.
İnşallah canımSenin nasıl gidiyor?
Bende bugünkü menümü yazayım..
Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay
Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran
Ara
1 kutu light yemveli yoğurt
Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt
2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..
Çok zor oldu Burcu![]()
o değil de akşam eve gelirken babam ayran alalım demişti oruç kafayla dikkatsizlikten süt almışız.![]()
![]()
![]()
selam canım evet motivasyon çok iyi umarım 1. oluruzzzzzzzzselam kardeş takımben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden
![]()
Bende bugünkü menümü yazayım..
Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay
Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran
Ara
1 kutu light yemveli yoğurt
Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt
2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..
Super burcu superrrr:))
"nerde o eski pantolonlar?" hahahhahahahhshs cok guldum bunaa:))
Seni popişten tanıyor heee:)))
Ayyy ccerencim cok sevinfiiimm, Allah tMMına erdirzin, gercekten cok mutlu oldum, hamilesin resmmenn :))
kötü gidiyor desem yeridir 2 gündür liste berbat toparlamaya çalışıyorum tekrardan :)
Tabiki onceki alıntılarım silinmiş(
Aklımda kaldıgı kadar yazıcam, burcum yaa bsns 5 mil leslie yerine 3 mil verseniz olur mu? Cunku bende o kayıtlı, benim bu vşxeo işleri şöyle olugor, annemlere gidip orada videoyu indiriyorum ve ipade atıyorum. Suan ipadim de jillianla 3 millik leslie var.
kötü gidiyor desem yeridir 2 gündür liste berbat toparlamaya çalışıyorum tekrardan :)
Afiyet olsun canım.
Kızlar bu arada suyu 3 ltye tamamladım. Not düşeyim dedim.![]()
süt mü ahahahah eyse olur öle arada süt iyidir iyi
selam canım evet motivasyon çok iyi umarım 1. oluruzzzzzzzz
afiyet olsun cnm
aynen bebegim ya gçen öle dedi bana istiosan alıyım kilo dedim aman dur dio iyi böle dio![]()