Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kaptişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :52:

yok özlemim ya eskiden çok uyurdum müstakil evde otururken ama apartmana taşındığımdan beri öğle uykusu haram bebeler çok ses yapıo oturanlar bi tuhaf filan :52: erken kalktım aslında tam kahvaltıya oturcam arkadşlar biz gelioz diye aradı onları bekledim filan derken o saati buldu:52:

bebegim gece ki karpuz olmamışşş :50: ama geneli iyi bi menü :nazar:

görüşürüz kaptişşşşşşşşşş :3:

baklava dışında güzel bi menü canım ama

2 dilim baklavanın 500 kalori olduğunu söyleyen Altın, tatlı tüketenleri spor yapması gerektiğini ifade etti. Altın, "2 dilim baklava kişilerin 1 saate yakın tempolu yürüyüş demektir. Düşünmek gerekiyor ne kadar tatlı tüketmeleri gerekiyor bayramda. 2 saatlik ev işi bir tek baklava yapıyor. 6-8 baklavayı hesap edersek bunun telafisi yoktur. Şeker hastaları hastalanacaktır. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor' dedi.

bundan sonra baklava yemeyi bi düşün :52:

ay burcucum ya inan böle sıcak sıcak geldi o bazlama bide zaten diyete girmeden önce çok düşkünlüğüm vardı hamurişine 13 marttan beri hiç ağzıma poğaça kek filan sürmedim ha kek 1.5 ay önce yemiştim ama oda yarım dilim filan nasıl bi gözüm dönmüşse et filan görmedi gözüm yaaa cezam da zumba oldu bi ara yapacağım :52:

bebeğim sen günahın büyüğünü işlemişsin bu hafta sou yemeğin üstüne tatlı yemişsin dondurma neyse ama ekmek kadayıfı şekersiz bile olsaaa un yağ aman Allah'ım yani ekmek için kızma kendine :50: :30:
ne deseniz haklısınız. bir hafta yürüsem anca yakarım ben o ekmek kadayıfını. kaç kaloridir ki acaba :14:
afiyet olsun baaklava dışında güzel bir menü.neyseki bir taneyle yetinmişsin:34:

Aman hiç sormaa ya:52:zaten 4te yattım 7.5ta kalktım pideyi yediğim gün,erimiştir inşallah:52: karpuzda kibrit kutusu kadar.:56:

afiyet olsun cnm zateen hatalarını biliyorsun.Ramazanda kaçamaklar kaçınılmaz oluyor zaman zaman ama abartmamak lazım:34:

Müstakilde evde oturmaya alışınca insan apartman hayatı zor gelir normal uyuyamaman:52:
Karpuz 1 kibrit kutusu büyüklüğünde cnm:56:
eşimde aynı şeyi söylüyor. ama o tam tersi gürültü yapamamaktan şikayetçi gürültü yapanlardan değil :1:
özlem dayanamadım valla ya birde hiç tadını bilmıyordum çok övdüler. çok güzelmiş gerçekten ama 2 gün sonra o 200 gr mı gördüm ya tartıda ozaman aklım başıma geldi.

Offf o baklavayi yememeliydim 1 tanesi 250 kaloriymis yani 1 saat tempolu yuruyuse bedel neyse bu son onumuzdeki 5 ay baklava yok
senin baklava 250 kaloriyse benim ekmek kadayıfı 1000 kalori falandır. :18:
Kızlar gelemedim haftasonu. Geçmişi okudum çok konuşmamışsınız. :33: Haftasonu kaçamakları olmuş bir sürü. :27: Ne yazık ki o kaçamakçılardan biri de benim. :17: cezam neyse hazırım. furun beyim, furun. öyle hakkediyorum. Su içmedim ben. :17: tüm hatftasonu içtiğim su 1.5 lt. :17: Regl dönemimdeyim 2 gündür oruçlu değilim ancak dün sahurda yedim bir şeyler. Menülerimi yazayım.

cumartesi:

sahur:
1 kase (yulaf+müsli+süt)

iftar:
2 zeytin
1 kase karalahana çorbası
1 kaç çatal türlü
1 dilim baklava :14:

Cumartesi akşamı iftara davetliydik. Ancak bu kadar kaçabildim. Ama bahanem kabul edilemez. Baklava yedim ben. :47:

Pazar:(oruçlu değildim)

Sahur:
2 dilim ekmek
3 kk peynir

Öğle
1 kepçe mısır çorbası

Akşam:
2 köfte
yoğurtlu semizotu salatası
1 tane mercimek köftesi

3 parça karpuz :17: (bir dilimin üçte biri kadar)

Bugün akşam menümü yazınca kızacaksınız. Çünkü bugün ne sahur var ne kahvaltı ne de öğle yemeği. :17:
sende mı brütüs :35:

pazartesilerden nefret ediyorum. yıne yollardaydım bütün gün. sabahtan beri en az 6 km yol yürüdüm. 1,5 lt su bitti.

Selam hanımlar
Dun pek ugrayan olmamıs, benim misafirim vardı, kardesime dogumgunu yaptık, ben pastasını hazırladım, 1 dilim yedim:(
Bu hafta hiç kaçamak olmamalı artık.. Tartıda artı gormemeliyiz kızlar, gcen hafta birinci olmustuk yine ilk üçe girmeliyiz, bize bu yakısır!!:)

Offf o baklavayi yememeliydim 1 tanesi 250 kaloriymis yani 1 saat tempolu yuruyuse bedel neyse bu son onumuzdeki 5 ay baklava yok

evet canım yememeliydin bir dilim baklava yerine dünyanın meyvesini yiyebilirdin:31:

Kızlar gelemedim haftasonu. Geçmişi okudum çok konuşmamışsınız. :33: Haftasonu kaçamakları olmuş bir sürü. :27: Ne yazık ki o kaçamakçılardan biri de benim. :17: cezam neyse hazırım. furun beyim, furun. öyle hakkediyorum. Su içmedim ben. :17: tüm hatftasonu içtiğim su 1.5 lt. :17: Regl dönemimdeyim 2 gündür oruçlu değilim ancak dün sahurda yedim bir şeyler. Menülerimi yazayım.

cumartesi:

sahur:
1 kase (yulaf+müsli+süt)

iftar:
2 zeytin
1 kase karalahana çorbası
1 kaç çatal türlü
1 dilim baklava :14:

Cumartesi akşamı iftara davetliydik. Ancak bu kadar kaçabildim. Ama bahanem kabul edilemez. Baklava yedim ben. :47:

Pazar:(oruçlu değildim)

Sahur:
2 dilim ekmek
3 kk peynir

Öğle
1 kepçe mısır çorbası

Akşam:
2 köfte
yoğurtlu semizotu salatası
1 tane mercimek köftesi

3 parça karpuz :17: (bir dilimin üçte biri kadar)

Bugün akşam menümü yazınca kızacaksınız. Çünkü bugün ne sahur var ne kahvaltı ne de öğle yemeği. :17:

bebegim tam kilo vermeye başlamışken senin yaptığın oldu mu şimdi :50:

Selam hanımlar
Dun pek ugrayan olmamıs, benim misafirim vardı, kardesime dogumgunu yaptık, ben pastasını hazırladım, 1 dilim yedim:(
Bu hafta hiç kaçamak olmamalı artık.. Tartıda artı gormemeliyiz kızlar, gcen hafta birinci olmustuk yine ilk üçe girmeliyiz, bize bu yakısır!!:)

ahhh tubi sen iyi alıştın kaptırdı gidiyorsun dikkat et yazık etme verdiği 6 kiloya :50:

Dunku menum

Sahur
2 yemek kasıgı tavuk yemegi
Yogurt
1 yemek kasıgı bulgur pilavı

İftar
4 tane köfte
3-4 kasık kozlenmiş patlıcan salatası
1 dilim etimekli pazı salatası
Coban salata
(Pilav vardı yemedim)
1 dilim pasta , kendim yaptım kremasını filan, yag koymadım

Su 2,5 lt
Spor tum gun hazırlık

Dunku menum

Sahur
Yogurt

İftar
4 tane köfte
Coban salata
(Pilav vardı yemedim)

Su 2,5 lt
Spor tum gun hazırlık

pastaya kadar muhteşem ama pasta olmamış canım yaaaa :50:

ne deseniz haklısınız. bir hafta yürüsem anca yakarım ben o ekmek kadayıfını. kaç kaloridir ki acaba :14:

eşimde aynı şeyi söylüyor. ama o tam tersi gürültü yapamamaktan şikayetçi gürültü yapanlardan değil :1:
özlem dayanamadım valla ya birde hiç tadını bilmıyordum çok övdüler. çok güzelmiş gerçekten ama 2 gün sonra o 200 gr mı gördüm ya tartıda ozaman aklım başıma geldi.

senin baklava 250 kaloriyse benim ekmek kadayıfı 1000 kalori falandır. :18:

sende mı brütüs :35:
Off evet ben de :17:
evet canım yememeliydin bir dilim baklava yerine dünyanın meyvesini yiyebilirdin:31:

ahhh tubi sen iyi alıştın kaptırdı gidiyorsun dikkat et yazık etme verdiği 6 kiloya :50:

Sağlam dayağı hakkediyorum Burcu.Ceza vermiyor musunuz bana?Nerede benim cezam? :52:
Dunku menum

Sahur
Yogurt

İftar
4 tane köfte
Coban salata
(Pilav vardı yemedim)

Su 2,5 lt
Spor tum gun hazırlık
Afiyet olsun canım. Biz böyle pasta masta ne yapacağız? :43:
ayşegülll sen nerelisin kara lahana çorbası var menünde :56:

Aydınlıyım canım iftara davetliydik onlar da rizeliydi galiba. Öyle yedim. :56:

Off evet ben de :17:

Sağlam dayağı hakkediyorum Burcu.Ceza vermiyor musunuz bana?Nerede benim cezam? :52:

Afiyet olsun canım. Biz böyle pasta masta ne yapacağız? :43:

Aydınlıyım canım iftara davetliydik onlar da rizeliydi galiba. Öyle yedim. :56:

ceza vericem düşünüyorum şu an canım :52: ayy yaaa ben çok severim kara lahana çorbasını :56:

Doğru soyluyorsun burcum:(
Bu iki dogumgunu boyyle bozdu diyetimi, ama artık yok, bu hafta cok iyi olucam, akıllı bi kız olucam söz size:)
Tartıyı da kaldırdım prsmb aksama kadar tartılmicam

evet kızlar haftasonu kimse için iyi geçmemiş anlasılan ayşegül tuğba burcu(seyyah) ve elifimsuyum(hep adını unutuyorum canım ya) cezaları bekliyorum kaptanın dediği gibi sadece spor değil çok sevdiğiniz bi yemekten mahrumiyet de olabilir herkes düşünsün şimdi özellikle tugba için ağır cezalar bekliyorum :47::47:

Selam hanımlar
çok haklısın hafta sonunu düşündükçe kızıyorum kendime yedim de ne oldu sanki :(
Dunku menum

Sahur
Yogurt

İftar
4 tane köfte
Coban salata
(Pilav vardı yemedim)

Su 2,5 lt
Spor tum gun hazırlık
sahurda yemek yıyenlerdensin sen de. annem makarna falan yapıyor sahura ben yıyemıyorum , yersem de midem uyutmuyo
evet kızlar haftasonu kimse için iyi geçmemiş anlasılan ayşegül tuğba burcu(seyyah) ve elifimsuyum(hep adını unutuyorum canım ya) cezaları bekliyorum kaptanın dediği gibi sadece spor değil çok sevdiğiniz bi yemekten mahrumiyet de olabilir herkes düşünsün şimdi özellikle tugba için ağır cezalar bekliyorum :47::47:

ben ayşegüle ve sevgiye su içme cezası veriyorum. 4 lt içsinler bir günde.
tuba zunba yapsın.
bana da ceza verin ama evde bilgisayarım yok ona göre ceza verin lütfen.

çok haklısın hafta sonunu düşündükçe kızıyorum kendime yedim de ne oldu sanki :(

sahurda yemek yıyenlerdensin sen de. annem makarna falan yapıyor sahura ben yıyemıyorum , yersem de midem uyutmuyo

tuba zunba yapsın.

canım şimdi su içme cezası veremem çünkü oruç var öle olmasa bile bünye kaldırmaz filan o nedenle öle bi ceza veremem. canım sana yemek cezası verelim o zama n

Cezam neyse çekmeye hazırım :41:

ayşegül sana 2 gün yarım saat zumba ve 3lt su veriyorum içeceksi patlasnda tuvalette yatsanda içeceksin

tuba zunba yapsın.

Tamamdır.:42:
Spor cezası yok mu banaaaa? Ama kızlar internet sorunum var video izleyemiyorum. Elimde leslie nin bi kaç videosu var. Bi de böyle dans eden kıvrak bacıların olduğu bir video var. Normal koşabilirim de video olmasına gerek yok. Böyle işte bekliyorum cezamı. :37:

arkadaşlar herkes birbirine ceza versin kapta gelince onasın cezaları hadi bakalım :52:

canım şimdi su içme cezası veremem çünkü oruç var öle olmasa bile bünye kaldırmaz filan o nedenle öle bi ceza veremem. canım sana yemek cezası verelim o zama n

ayşegül sana 2 gün yarım saat zumba ve 3lt su veriyorum içeceksi patlasnda tuvalette yatsanda içeceksin
niye ya 3 lt içmiyormuyuz ortalama 3 lt içen 4 lt de içer. hani 4 çok olmuş 3 olsun :1:

bana mı yemek cezası vereceksiniz? olur verin mesela eşime mantı yapayım(buzluktan annemin yaptığı ,kendim yapmıyorum tabi
kaptiş mevlütte :52:
) o yesin ben bakayım :1: yemek cezası deyince aklıma başka bişey gelmedi.

kaptan özleme ceza vermişti ya eşinekarışık kızartma yapacaktı ama yemeyecekti . ordan aklıma geldi :52:

Back
X